Светена вода - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Светена вода
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 19398 пъти
Напоследък последната година в дома ми непрекъснато се случват лоши неща. Караме се за глупости, лично на мене постоянно ми изникват някакви здравословни проблеми, никакъв късмет нямаме. Започвам да си мисля, че има зли очи, които са ни урочасали. Не знам на кой сме навредили, смея да твърдя, че сме много мили хора / добри и т. н, ама явно на някой не му допада това.

Искам да пречистя къщата със светена вода. Знам, че се взема от църква, но не знам дали се заплаща и каква е процедурата за самото прочистване, как се ръси водата в кои стаи и по какъв начин.
Може ли и с тамян да се освети.
Като отида в църква, ще попитам попа, но искам и мнения от хора които са правили подробна процедура

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7a310e5d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вземала съм си вода от казана с църквата напълно безплатно на Ивановден. Мисля, че на всеки голям празник освещават вода. Има някои бабички пълнят трилитрови бутилки, все едно ще поливат доматите на село. Купувала съм си и от църквата шишенце- беше много красиво, имаше кръст отпред.
Можеш да си занесеш бутилка от минерална вода 0. 5л. Като се прибереш, напръскваш ъглите на всички стаи. Може да си намокриш и лицето, както и това на съпруга ти. Може също да си оставиш в шишенце някъде в стаята.
Когато съм се чувставала напрегната без видима причина и ме е измъчвало главоболие, съм си мокрила лицето с вода. Дали съм си внушавала, не знам, но има ефект.
Не съм супер религиозна, но помага.

Надявам се да съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d13f51bb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Честно казано всеки го прави както си знае. Заплаща се и се ръси във всички стаи, хората също се ръсят с нея. Не знам дали е удачно да се използва едновременно с тамян, консултирай се с отеца по този въпрос. Не мисля, че една вода може да помогне, ако има някакви зли влияния върху вас, но ти си знаеш. По-полезната й функция е когато имаш нова къща или кола да й се направи водосвет.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0fd3aa1caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Отиваш в църквата, искаш светена вода, даваш някакви пари по желание, почистваш къщата и поръсваш със светената вода всички стаи.
Вторият вариант е да си направиш освещаване вкъщи-говориш със свещеник, уговаряш дата и час, вземаш необходимите неща/свещи, цветя, червен конец, жито, купа с вода и т. н. Той идва, прави освещаването/трае 15-20 мин. /. Това е

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ad24f929fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Трябва да си православен християнин, да си кръстен и да си живял като християнин а именно да ходиш на църква в неделя, да спазваш напътствията за пост и молитва, да се изповядваш пред свещенник.
Има книги за всичко това. Продават се в църквите и трябва да са издадени и одобрени от Светия Синод на Българската Православна Църква.
А самото действие с водата и тамяна също има своето значение, но по-важното е силата и вярата на хората в къщата. Без вяра силата на водата нмого намалява.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 01d18fc302
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Отива се в църква и се поръчва водосвет струва 15 лв. поне при нас де :) нека попа да начете молитва на водата за здраве и късмет, също помагат Киприянови молитви и иконата на свети Серафим и свети Иван Рилски, обратно на часовниковата стрелка се ръсят ъглите стените на всички стаи, чела съм, че силата на такава вода трая три дни, така че не протакай след освещаването, дано да не греша. Нека всяка сутрин всички да поят на гладно по една лъжица от водата и да си измият лицето, така поне 7 дни :) така съм правила аз. Ръсете на прага, в двора (ако имате), лош късмет може да имате и от друго, не от комшии :) да нямате прашни предмети, стай, мебели, сухи цветя, декорация и др. не е хубаво обувките да са до входната врата, може да са прибрани в шкаф или зад перде, носете си синьо мънисто на скрито място, червен конец на лявата ръка.

Аз правя за пречистване в една книжка босилек, пелин и тамян, къди се навсякъде и се оставя да издими на входна врата прозорец или тераса (на открито) пепелта се хвърля извън дома, проветрява се след всяко къдене, пръскане с вода и др! Казва се да си отидат болести, зло, и т.н и да дойде радостта, здравето и т.н Прочетете на фън шуи за домът вредни влияния и също помощта на билките в интернет! :) Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker