Видях Светеща сфера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Видях Светеща сфера
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1990 пъти
Здравейте. Случката, която ще ви разкажа е напълно реална. Вечерно време обичаме да се разхождаме с приятеля ми из квартала, обикновено по един и същи маршрут. Една вечер решихме да обърнем маршрута. Говорихме си за казината и на връщане минахме през пазарчето близо до нас. Минавайки между магазините в един момент видях как нещо мина над главите ни откъм гърба. И двамата се спряхме и го загледахме.

Представляваше сфера, която светеше и менеше цвета си. Абсолютно безшумна стояше на около метър, метър и половина над главите ни. Наблюдавахме я в продължение на около 20тина секунди, след което тя просто изчезна. Бях удивена и развълнувана от преживяното. Питах приятеля ми дали я видя. Той потвърди. Питах го дали знае какво беше това, кой каза че не знае. След няколко дена реших да разкажа на родителите си за това което се случи. И разказвайки им, приятеля ми заяви, че той не бил там и че не помни такова нещо. Помислих, че се шегува, но той продължи да отрича. Почувствах се много глупаво, че едва ли не излезе, че си измислям. Като озстанахме на саме се опитах да говоря с него за случката, но той категорично отрече да говорим и много се изнерви.

След това само при споменаването и не искаше да слуша. Той по принцип е спокоен човек и не реагира по този начин. Не знам какво да си мисля. Явно, че няма да признае че това се случи, а даже не съм сигурна дали наистина си го спомня. Знам на 100% обаче, че това се случи и някой не може да ме убеди в обратното. Искам да ви питам имали ли сте подобни случки и според вас, защо той не си спомня какво се случи. Мерси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 58a1a5cb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няколко причини поради, които мисля, че историята е фалшива:

1. ''Вечерно време обичаме да се разхождаме с приятеля ми из квартала... '' - Двама души не се разхождат вечерно време из улиците, дирейки забавления. Те се наслаждават на звездите, на прекрасните градинки и обикновено сядат на някоя пейчица да се понацелуват. Никой не обикаля улиците, като клошари.

2. ''Една вечер решихме да обърнем маршрута. '' - Чудно как точно тази вечер решавате да смените курса. Защо точно тази вечер, а?

3. ''Наблюдавахме я в продължение на около 20тина секунди... '' - 20 секунди са много, особено ако живота ви е бил в опасност. А вие нито сте побегнали, нито сте се опитали да проучите ''нещото''. Нима казваш, че просто стоите и чакате нещото да ви направи път, като някой иконом, че да тръгнете? Нали за първи път го виждате, как така не се оплашихте или поне да реагирате. Човек в една непозната за него ситуация действа само по два начина - или бяга, или решава проблема. А вие сте си стояли само. Как така?

4. ''След няколко дена реших да разкажа на родителите си за това което се случи. '' - И не си потърсила в интернет? Нали пишеш тази ситория, значи имаш интернет. Защо не написа на ''Чичко Гугъл'' - светещи сфери в небето (например)? Кой отива да разказва на някого, предид а провери в всички източници, които има. А ние сме цивилизация, която е оборудвана до неузнаваемост. А и ти разказваш на родителите си след няколко дена. За тези дни, ти какво? Стоя си тихо и безщумно в леглото? Не се ли уплаши, че нещото може да се върне?

5. ''И разказвайки им, приятеля ми заяви, че той не бил там и че не помни такова нещо. '' - Колко случаи на НЛО - та има, които са регистрирани. Вече никой не би те помислил за хако, дори ако кажеш, че си видял как ти оперират сърцето, или че в къщата ти има полтъргайст. Никой, никой не би си го помислил. Най - малкото, защото това вече се превтъща в ежедневие.

6. ''Явно, че няма да признае че това се случи, а даже не съм сигурна дали наистина си го спомня. '' - Как няма да си спомня? Нали не е изпадал в безсъзнание, нали не ви е наранило, тогава не може да се говори за делекция на спомените, той като няма травми, които да свителстват за липса на спомени. Естесвено, че ще помните, ти толкова ли си г***ава, че не можеш да чатнеш. След като не ви е направило нищо, не може да казвате, че не помните.

Мила... нали знаеш къде отиват тези които си представят разни неща или си внушават? Е сама можеш да се досетиш. Виж, 6 причини, заради които не ти вярвам, че си видяла НЛО. Абсурд.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 662af2d15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   UFO

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e156b2c2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като изключим съмнителния момент - ако видиш сфера - това е кълбовидна мълния.

Номер 1 НЕ е прав за едно - че хората НЕ се разхождали по уличките, но иначе наистина е доста неправдоходобна историята, започвайки от там, че приятеля ти не помни нищо.

Ако историята се е случила точно така, както я описваш - по-скоро си халюцинирала, и то не за пръв път, щом приятеля ти е бързал да се съгласи с теб, а реално не е видял нищо.
Надявам е все пак да е измислица, де - иначе не е добре за теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6036afd2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1 - Не съм автора, но къде отиват такива хора според теб? Въпросът ми е сериозен!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 58a1a5cb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От номер 1
Аз не си представям двама души, хванати за ръчички, да се разхождат в 10 часа или 12 часа през нощта. И аз съм млада и мога да ти кажа, че не виждам по - улиците да се разкарват безцелно и то вяка вечер. Сигурно квъртала го знаете найзуст, нали? Предимно сядат на някоя пейка и започват да си споделят или целуват... И ми казваш, че вие след като имате такова време не стоите в твоята или неговата стая, ами се разхождате? Еми, добре значи по - тази логика твоето е равносилно на това всяка вечер да се разхожда дъртата ви съседка. Защо не се разхождате през деня? Добре съгласна съм човек, иска да почувства полъха на природата, малко уединение навън, ама то всяка вечер. Толкова ли затворени се чувствате вътре си? Не казвам да стоите във вас, ама точно пък вечерно време, когато предимно хората си лягат и улиците стават... опасни? Притетял ти да не е Големия Хълк? Значи не се плашите, че някакви пияници могат да ви прибият, ама се плашите от сферата и то чак след няколко дни. Аз в моя квъртал вечер... да ти кажа опасничко си е. Голям ни е града и в който и да е квъртал пак е опасно. За вас не знам.

Ала само не ми казвай, че се разхождаш към 18:00 или 20:00. До 21:00 часа има хора, а вие искате уединение, следователно, отпада. Ако искахте окло вас да има хора, то щяхте и в 16:00 да се разхождате.

Мила... разбираш ли... Така ще го кажа. Не вярвам някава сфера, да е спряла точно до вас, по една причина - какво има да ви изследва? Та вие очевидно не нзаете, кое е реално и кое не, та ще ви изследва, защото друго не може да прави една сфера... в небето. А вие, поне за мен не преставлявате интерес.

Ел:)

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 67d87487ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ехее... то пък съкън някой де не напише нащо в тоя сайт... егати анализа, егати чудото... напишете просто какво мислите, ако е излъгала си е за нейна сметка, ако не е - също, правете изводите само и единствено за себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4df9515d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Най-вероятно е било мълния, само че това със смяната на цвета нещо не е много в реда на нещата. И все пак винаги съм била на мнение, че всичко в природата има обяснение. И НЛО да е, окей, то се доказа, че съществува. Така че... просто сте станали свидетели на едно от чудесата на Майката Природа.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5da718c3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   И аз не вярвах в НЛО докато не видях въпросната сфера една вечер в околностите на София. Видяхме я трима души на свечеряване. Повярвайте това не е нито китаиски фенер, нито мълния. Не искам да убеждавам никой в това, че има извънземни. Но има неща който с нашите ограничени сетива не можем да разберем.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5526ba133b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ел, никъде не пише в историята на авторката, че е от голям град. Пише просто квартала - аз живея в малък град и аз и компанията ми обичаме да се разхождаме вечерно време и виждаме влюбени двойки постоянно. Кое му е странното да се разхождат момче и момиче на лунна светлина не мога да разбера.. Whatever, историята как да кажа.. намирисва, но ако е истина, какво друго да е, освен НЛО..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker