Мъжко месце много боли! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъжко месце много боли!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2779 пъти
Какво ще кажете дами, не смятате ли, че има много истина в тази сентенция?
Те, момченцата, са чувствителни натури, трябва да бъдат специално обгрижвани, обслужвани, предлазполагани, ухажвани (но не прекалено, че може съвсем да им спадне)... А пък това мъж да вдигне температура 37 градуса! .. А пък това да чака по опашки! .. А пък това да ходи на родителски срещи! .. Парцал и прахосмукачка - след специални молби и изпадне в специално разположение на духа. Да не говорим за наакани или наповръщани детски дрешки; дори собствените им такива са непосилна гледка за тях!
Някой иска ли да допълни още неща, които не може да понесе крехката мъжка психика?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 22682521ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За пръв път чувам тази „мъдра“ сентенция. Тя е дотолкова вярна, колкото е вярно, че всички жени са лигли, които бърборят и пият кафета по цял ден, меркантилни кифли и т. н.
Всеки мъж си е различен.
И не разибрам, защо трябва да изнудвам мъжа си да чисти и да сменя пелени, след като е изкарал 12 ч. на смяна, а аз съм в отпуска по майчинство например. Нима не се дава това майчинство, за да си гледаш детето и домакинството?
Мъжът ми без проблеми ще върши горните неща, ама кой ще ми хоси хляба?
Затова - когато се върне от работа на него му е сготвено, оправено, детето е със сменена пелена и нахранено, за да може баща му да му се нарадва, защото на мен това ми е работата в момента и за това ми се плаща майчинство. Утре този баща ще ни е опората, ще е възпитателят и не ми трябва да ми мие тоалетната, трябва ми силен мъж, които се грижи за семейството си, обръща внимание на децата и жена си, организира празници и делници...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a17f86b3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не всички мъже са такива. Аз и той работим и вечер когато се прибираме си разделяме задълженията така че всеки да свърши нещо полезно и по бързо да си седнем и да си починем след тежкия ден. Както и отглеждането на дете не е само задължение на майката. Майката е тази която най-често си кара майчинството именно за да си гледа детето, но мъжа да не мислиш че е по малко изморен от теб дето ти цял ден си сменяла памперси и дрешки и такива неща, а той се е трудил, за да има какво да сложите на масата. Веднаж детето ти е бебе и ако смяташ че ще ти тежи това по -добре не си създавай деца. Мъжа също е важна част от възпитанието на детето като това да му помага да има необходимите неща, храна, дрехи, обувки. Да си играе с детето вечер, а майката да си почине след като е била цял ден с него. Според мен е така както майката на мъжа ти го е научила, ако един мъж не е научен да уважава жена си и детето си, то не се жени за него.. И пак ти казвам не всички мъже са такива. Моя мъж е истинско съкровище в тези отношения и винаги съм се гордяла с него.
А в същото време баба те и дядовци те също би трябвало да ти помагат, те съща играят голяма част от възпитанието на едно детенце и са най-голямата помощ на една туко що родила жена.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 89f4d783b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Драга, това, че сте спала като сте се омъжвала и сте си взела за мъж някой боклук, не Ви дава правото да обиждате наред. Най-много "обичам" елементарни хора, които слагат всичко под ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ, пфу!

Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bc746a76c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже, тоя сайт с всеки изминат ден се пълни с все по безсмислени теми! Мога ли да попитам какъв е смисъл на темата и има ли автора конкретен проблем?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cb80d713c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не всички са такива вярно е.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4efb39aab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момиченце, изпи ли си хапченцата?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c9ee541f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 - ти си златно момиче!
А мъж дето по цял ден налива бетон по строежите дали му е лесно? Не всички работят в офис и си клатят краката за разлика от жените, които почти всички не работят физическа работа. Аз проблем с това нямам жените не трябва да работят физически труд. Обаче като блъскаш цял ден с кирката тогава ще разправяш колко им е лесно на мъжете. Един тракторист, дървосекач, комбайнер, металург, заварчик, шлосер по цял ден с скапва от работа и като се прибере поне трябва да му е сготвено и дома му да е чист, защото от мръсотия до гуша му е дошло и иска дома му да е чист. Някой трябва да ти оправя тая пералня дето с нея переш като се развали. Да има техници ама на тях се плаща. Някой трябва да смени маслото на колата, а ти не знаеш от коя пробка да стане това и ще източиш маслото на хидравликата или спирачната течност и ще се пребиеш някъде. Да има сервизи ама и това струва пари. Има още един куп примери, в които мъжа може спести пари на семейството и да има за теб и за детето. Защото има мъже, които ходят с две тениски по цяло лято за да може жена им и децата да са облечени и спретнати.
Ти си същата, която твърдеше, че секса е унизителен за жената. ПОЗНАХ ТЕ ХА ХА ХА! Мръкай, мрази мъжете, стой си сама като не ти изнася. К'ъв ти е проблема та все опяваш едно и също?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 22682521ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От номер1 до 7 - Именно!!!
Това повечето неразведени жени го разбираме и си гледаме децата и домакинството.
Иначе, мъжът ми не работи физическа работа, но това не значи, че не се връща капнал и смачкан. С уводолствие би си взел той бащинство да кажем, но моята заплата е по-ниска, а и няма млечни жлези да храни бебето, нали? :)
Не ми е изобщо унизително и тежко да си гледам домакинството и детето. И двамата с мъжа ми иначе имаме едно и също образование, но аз съм по-младата и имам по-малък трудов стаж като цяло. Поработила съм си, изучила съм се и съм си родила дете. Преценила съм си, че искам и мога да си го гледам, защото СЪМ В ОТПУСКА по майчинство, за това ми се плаща... След това смятаме да имаме и второ дете. Когато си изгледам децата и почна работа ще мислим за платена помощ веднъж седмично, но и така пак аз ще съм тази, която ще поема готвене, пране, подреждане... Такова е положението. Горда съм с успеха на мъжа си, грижа се всичко у дома да му е наред, за да се връща с кеф, вместо да виси в кръчмите например.
Винаги в шкафа си той ще намери свежо бельо, изгладени ризи, сутрин обувките му ще са изчистени до блясък, но както казаха горе - за себе си не гледа токова, но на мен ми взе обувки и дрехи за зимата, облича и храни детето ни, защо да не ми е кеф да му чистя и пера?

И между другото, номер 7 - аз доливам масло и карам колата по сервизите, взимам я, грижа се ток, вода, всичко да е платено, да има винаги пресни продукти в хладилника, любимите му храни. Напомняш ми, че е време за зимните гуми, за цялостна смяна на маслото... миналата година се погрижих и за смяна на акомулатор, на разни части. Съпругът ми гледам да няма грижи, достатачно са му грижите на работата!
Не само не го врънкам да чисти и да сменя пелени, но гледам преди да се е прибрал да съм скрила парцала и да съм изхвърлила боклука, за да не мисли за тези неща.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a17f86b3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм номер 2 до н. 1 и 7 бях се притеснила, че не са останали нормални жени и мъже, но явно съм сбъркала. Радвам се че все още има и нормални семейства.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f95c634ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво на теб... И после се обиждаме като ни кажат, че сме материалистки и лигли както е писал 1... Не трябва да слагаш всички под общ знаменател, може би ти наистина си се омъжила за "мързел" и си в компания на отчаяни съпруги, чиито мъже са като твоя...
Мъжете стават все по оправни и по отзивчиви, докато жените все повече мрънкат, че работят, гледат деца и трябва да поддържат и дома... Е ТОВА Е ЕМАНЦИПАЦИЯТА, ако искаш.
И тук е момента да похваля съпругът ми, който е един прекрасен оправен мъж... Той готви прекрасно, сменя пелени още от 1-вия ден, не защото трябва, а защото иска... Правил ми е най-вкусната пилешка супа, когато съм била болна.. Благодаря :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: be333c4e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да ти кажа ли, че в някой случай е търкулнало се гърнето та си намерило похлупак. Понякога животът е несправедлив, но в повечето случай на мрънкаща и неопровна жена, такъв мъж й се пада. В крайна сметка, когато един човек създава около себе си негативна атмосфера и само мрънка и е неприветлив за останалите, няма как те да искат да общуват с него, да му помогат, да правят неща заедно и да си делят задълженията или привлича само хора, на които не им пука колко се трудиш и какво правиш за тях. Един стойностен мъж ще иска да има една приветлива жена до себе си. Както и една стойностна жена ще отбира повече с кого се събира.
Също така размисли над това, което по горе са ти казали. Вярно, че жената има определени задължения, но и мъжете имат доста задължения и на тях също не им е лесно. Ти подсигуряваш едно в дома си, той подсигурява друго и затова се допълвате. Въпросът кой какво ще прави е въпрос вече на лична договорка.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3ed91bdc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре де какъв ти проблема? Сменете се с мъжа ти щом искаш той да седи в къщи и да гледа детето пък ти ходи да си блъскаш главата на строежа в тухлите? Номер 4 е прав! Ти като си спала и си си взела за съпруг лентяй, който не ти помага вкъщи си е твой проблем, но явно си страшно ограничено създание, за да слагаш всички мъже в идна група.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cbf0e46d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторке съвсем не си права. Аз съм жена и предпочитам да вдигам 37 градуса температура вместо да бера студа на строежа на 20 етаж. Предпочитам да стоя на опашка, вместо за това време да се налага да изкарам пари за сметката на касата. Предпочитам да ида на родителска вместо да правя каквато и да било мъжка работа в това време. Предпочитам да сменя памперс, вместо да изкарам пари за нови, което върши мъжът ми. Съвсем съм наясно, че женската, моята работа, е по лесна и ухажвам мъжа си заради това.
Скоро идва коледа, ще ходим на село на прасе, той ще стой вън, да коли прасе аз ще готвя вътре, кое е по лесно? Когато приготвяхме дърва за зимата той насичаше дървата, аз подреждах, кое е по лесно?
Ако в крайна сметка мъжката работа ти се струва по лесна, върши нея, но дали ще можеш да се справиш?
Мисля, че досега само си гледала как мъж работи и си мислиш, че му е лесно щом той си подсвирква. Седни си на лигавото дупе върши си женската и си подсвирквай и ти.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0d64482f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, нямаше да пиша, но не се стърпях. Крехката психика на мъжа ми е понесла повече от изброените от теб неща. Например държал ми е главата когато съм била болна и съм повръшала, бягал е посред нощ до аптеката да ми купи лекарства, бърсал е мокрия под след като водите ми изтекоха, още примери искаш ли?
За мен не е унизително да му сготвя, да изпера и т. н. И за пояснение -нямам наблизо баби да ми помагат.
Прави са другите, че никой не ти е виновен ако си попаднала на лентяй, но не слагай всички мъже под общ знаменател.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bf9a175c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Много сте ми странни Вие, женската половина!
Останалите рубрики са пълни с разочаровани, огорчени, измамени, недолюбени, самотни, обидени до кръв от мъжкото съсловие жени, а когато някой реши да усмее мъжете и по този начин да провокира вашето женско его - подскачате като ужилени в тяхна защита!
Между другото мъжът ми е пълен антипод на това, което съм описала горе и страшно много се гордея с него! Само че в работа, на улицата, в асансьора, в магазина, в метрото... е пълно с физически и психически смазани жени, също връщащи се от осем часов работен ден (много от тях от тежък физически труд) без самочувствие и влачещи огромните и тежки торби за да продължат с грижите за дома и децата, докато за мъжете им вкъщи работния ден е приключил със свършването на работното време.
И ако тук пишещите са намерили своите съвършенни половинки, то огромния процет от българските жените не са! Към тях беше адресирано моето посление, а вие всички се втурнахте да обиждате мен и семейството ми!
Явно публиката тук приема всяка тема много лично и тръгва да се защитава и отбранява! Ей, хора, по-далеч от носа ви също има свят!
Останете си със здраве!
Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22682521ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, ти откъде на къде заключи, че разочарованите, огорчените и т. н. са същите, които пишем тук?
Не става дума за това да сме защитавали мъжете или не, ти беше тази, която постави всички семейни мъже под един знаменател, не ние. Просто решихме да ти кажем, че не си права - има и доволни и щастливи жени, на които не ни е убидно да сготвим и изчистим на мъжете си, защото ЗАСЛУЖАВАТ. Има и жени, който предпочитат бащата на децата им да ги възпитава и да им показва нещата от живота, вместо да сменя пикливите им памперси. Всяко семейство е различно. Ролята на жената не е лесна, но ти точно намекна за жена с бебе (майчинство) и как мъжът не бил сменял пелени и не чистил. Извинявай, но от какъв зор ще ти чисти мъжът ти, когато ти си в отпуска по майчинство, за да си гледаш детето и дома, а мъжът трябва да работи двойно и тройно, за да си запазите стандарта?
(е, която си е хванала некадърен и безхаберен мъж сама си е виновен, да е гледала, да не е бързала с децата. Има и мислещи жени, които сме подбирали и сме планирали семейно)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: be333c4e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторке, ако тук пишеха озлобени и нещастни жени, те просто щяха да подстрекават твойте изказвания и да казват колко си права, вместо да казват обратното. Радвам се, че си намерила свестен мъж до себе си, но не разбирам как пък ги видя само смазани жените, а мъже смазани няма ли?
Покрай мен по-скоро виждам смазани мъже от вечно искащи жени, на които нищо не им стига. Вярно е, че има и такива жени каквите ти описващ, но ситуацията е 50 на 50 - както казах съдбата не винаги е справедлива и то не само спрямо жените или само спрямо мъжете.
Ще ти дам само няколко примерна на май близки и пазнати.
1. Мъжът е лекар. Работи на две места, викат го от време на време на трето. Кара нощни смени, изкарва добри пари. Една част вярно му отиват за наем, майка му не е добре, така че и на нея помага финансово. Приел е детето от първата връзка на жена си. Бившият й не дава пукнат грош и той издържа тяхното дете, издържа нея, издържа общото им дете, което е вече на 3 и половина, но тя все още не иска да почне да работи, защото видиш ли заплатите, които й предлагали били много ниски. Вечно мрънка, че нямала пари, намала ноутбук, нямало това, нямало онова. Купуват й се неща след поредното мрънкане, децата са облечени, купуват им се играчки. Тя от своя страна нито чисти, нито готви. Мъжът като се прибере след нощна смяна, извежда децата на площадката, защото тя била много уморена след като едното примерно се било събудило през нощта. Вярно е, че и моят приятел беше балама да се зароби така и както се казва всеки от акъла си пати.
2. Друг мой познат се ожени и слино искаше дете. Роди им се детето - да спомена, че той е доста добре финансово. Жена му след като се роди детето го остави по бавачки, а тя харчи само парите на мъжа си.
Имам и много други мой познати мъже в подобни ситуации. Естествено имам и приятелки с мъже лентяй. Но просто идеята на всички ни е, че както има жени, които нон стоп работят, така има и мъже, които не си почиват. А каквото и да си говорим жените в днешно време стават все по-меркантилни, все повече бракове се сключват по сметка - ето две момичета от мой блок ще се женят и определението беше - ее те са си добре, на 20 се ожениха за мъже с апартаменти и това са думите на една от майките на момичетата. Сега има и мъже, които се женят по сметка за богати жени и такъв познат имам - 4 години една жена го издържа и грам не работи, ама по скоро при жените се среща това. Та мисълта ми е, че има всякакви случай и не винаги жената е светата вода ненапита.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bf9a175c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Отговарям на №16: защото не всички мъже ходят на по три смени; защото имам приятелка с две близначета, не може да мигне с тях по цяла нощ - ако едното спи, другото реве, а мъжът й събота и неделя имал нужда от почивка и му ставало лошо при вида на наакан памперс; защото сеста ми например ходи хем на работа, хем гледа дете, а на мъжът й бизнесът пропадна и сега стои вкъщи депресиран и страда, но не би пуснал поне една пералня или прахосмукачка докато тя е на работа; защото комшийката през един етаж ходи на две работи, но неговата (на мъжа й) била умствена и много натоварваща, затова не можел да се занимава с "битовизми" като този да напазарува например докато тя пусне пералнята и изчисти, защото се изнервял по опашки; защото майка ми е с 10 заболявания, но щади на баща ми високото кръвно и включително цепи дърва и пали печки сама (когато не сме ние там, разбира се); защото имам сума ти разведени приятелки с деца, които са си вечно и само техни, докато бившите им мъже са решили, че не те са жените на живота им и най-вече: защото повечето жени в България работят и печелят колкото мъжете, но грижата за дома и децата е изключително женска. Ако някой помага (като моя например) - ОК, но такива са единици. Болно ми е за сеста ми, за майка ми, за комшийката ми, за самотните ми приятелки с деца... Повярвайте ми, познавам хора от всички прослойки на обществото - картинта не е в полза на жените!
Затова им подадах тема - да си излеят гнева, да си почешат езиците, да изпушат напрежението и да знаят, че не са само те, а останалите сме съпричастни. Пък защо не и да се посмеят?
А вие тук го превърнахте в Асоциация за защита на мъжете Ви!
Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22682521ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторке, ти в Люлин ли живееш?
Около нас пък е обратното - съседката е болна, мъжът ? я гледа и ходи на работа, „малката“ ми съседка се омъжи на 25 - мъжът ? настрой къщата с 1 етаж, направи ? в гаража фризьорски салон и нашата е принцеса, сестра ми гледа пък мъж, който да бил възпитаван да чисти и готви и сега този си стой у дома - вярно чисти и готви, но сестра ми работи на смени, за да го издържа...
С моят мъж предварително си разпределихме ролите и не съжаляваме. Преди да се роди още детето ни беше ясно, че няма да сменя памберси, да става по нощите и да се притеснява да - с битовизми. Работи по 12 ч. на ден отговорна работа и заслужава спокойствие и разумно прекарано време с детето ни. В миналия си брак е имал жена, която хем не е искала да работи, хем е искала по равно да се разпределят домакинските задължения. Тази жена е бивша, разбира се.
Който знае, какво иска и планира няма как да сбърка. Сестра ми винаги е мразила домакинската работа, говорила е винаги, как мъжът ? ще вършил всичко, как е била специална - е, сега бачка във фабрика на три смени, докато мъжлето ? си чати в Гепи. ме по цял ден, пуска прахосмукачката за 30 мин. и изпере една пералня, а после я блъска и вика, защото била харчила пари за (забележете) ЯДЕНЕ.
Кой каквото прави, никой не може да ми го направи!
Винаги съм бягала от мъже-мамини синчета, домушарчета. Дори да се навие някой будала иначе да ви чисти и готви след работа, защото много уморителна ви е отпуската по майчинство - то знайте, няма да е за дълго. Моят е зарязал първата си жена точно, защото е била и все още е пълна мърла. Ставал е и по нощите, а сутринта в 6 ч. на работа, за да може нашата да се наспи, защото (разбираш ли) цял ден е била с дето си - о, какво наказание, каква умора, какво чудооо!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bf9a175c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Към №17: Има разбира се такива случаи. Моят мъж например е отгеладал сам дъщеря си, докато жена му изоставя детето и изчезва с един арабин за арабските емирства; братовчед ми също е лекар, както и жена му, но кагато се прибере от нощна смята в Пирогов той готви, занимава се къщни проблеми по простата причина, че жена му работи в частна клиника и печели три пъти повече от него, освен това живеят в нейната наследствена къща... Случаи много и най-различни, но като цяло в огромния процент жената поема грижата за децата и домакинството. Лошо няма, това е нейно право и привилегия - да организира реда в къщата, да гушне и целуне децата... Но когато тя например е уморена или не се чувства добре какво пречи на мъжа и да наметка някакви неща върху готовите блатове за пица и да нахрани семесйтвото? Ах, да, той е бил на работа...
Друг пример ще дам.
Работя в частна фирма - голяма консултантска агенция, не плод и зеленчук. Мъже-жени 50:50. Когато някой от мъжете настине или се разкиха - веднага болнични, съпричастие от страна на другите колеги, не трябва дори да им се звъни по телефона, защото те почиват и се лекуват на активно и на спокойствие. А ние жените бършем сополи, пием хапчета и бачкаме... не мога да разбера защо! На никой мъж не му хрумва да каже: а бе да не би да не ти е добре? Дай на мен, ти си направи един чай!
Разбирате ли ме срещу какво се бунтувам?

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: be333c4e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Еми номер 18 така е. Както не всички мъже ходят на 3 смени, така и не всички жени са като майка ти и сестра ти. Не можем да съдим за всички само спрямо заобикалящите ни хора. И на мен ми е неприятно като гледам мой близки мъже как ги прецакват и мой близки жени как се справят сами с децата си, ама не слагам хората под общ знаменател. Може при повечето твой близки да е така. Аз ще ти кажа, че в моя живот е обратното. Имам брат от първия брак на баща ми - майка му така и не почна да работи -баща ми и майки ми гледаха брат ми и най-вече баба му по майчина линия. Баща ми даваше на майка му по две минимални заплати, защото се чувстваше виновен, че няма нормално семейство и един вид да компенсира - не смятам, че тезата му е била правилна, но в това е вярвал човека, това е правил. Брат ми записа медицина - учи кажи речи 7 години без ден да работи като баща ми издържаше него и в този период и безработната му майка. Сега гледам мой познати в същата ситуация. Ама не казвам жените са меркантилни, а казвам, че има и от двете страни онеправдани. Глупаво е да мерим кой е по по най, защото много зависи в каква среда си, къде живееш и т. н. Около теб може едните да са повече, около мен другите.
Така че изцяло подкрепям номер 19, освен частта за Люлин. Вече в цяло София си има селяния и такива простащини каквито в Драгалевци примерно съм видяла от новобогаташи не е истина. Смятам, че при нас не същестува западното разделение на елитни и неелитни квартали, с интелигенция и примерно с работническа класа - в момента е кой къде има пари да си купи, а парите не купуват възпитанието и маниерите на притежателите си. Толкова сноби познавам от центъра на София - живеят под наем, но нали са в центъра са нещо повече. Както в Люлин има интелигентни и прости, така има и в Надежда и в Младост и в Лозенец (особено пък тези, които си купиха апартаменти с подарени пари са много приятни съседи). Същото е и за циганите - има ги навсякъде - то не е слатина, филиповци, факултета, баталова воденица - където се обърнеш там са и те.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bf9a175c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авт.
№19, аз мисля, че това важи основно за софийските кокони. По провинцията жените са еманципирани дотолкова, че и те да ходят на работа наравно с мъжете. Всичко останало и див балкански патриархат, като при тях освен нашите софийски задължения, най-често се прибавят двор и градина (дори и само с цветя).
Да не говорим за времето на световното по футбол и олимпиадите, което е неприкосновено време за мъже - по това време в повечето къщи мъж практически няма.
Като равосметка искам да кажа, че жените-мундарки и мързелани са по-малко от жените-домакини и са почти толкова, колкото са мъжете, помагащи и съчувстващи на половинките си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cbf0e46d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторке като си събуеш гащите и се надупиш няма какво да се сърдиш на хората че те е**т. Твойте роднини сами са поели задълженията от съжаление за кръвно, от горкия да не му стане лошо. Сега нашите мъже лоши заради това, че твойте роднини съжалителни. Това дали мъжът ще си върши задълженията и ще помага зависи само от жена му. Аз №13 например, не бих сменяла памперс, не бих рязала салата не бих се омъжила дори ако мъжът ми не си върши задълженията.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c35bab535a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   ... и аз като 1 за първи път чувам тези думи, какво остава да ги нарека и сентенция... ЗАРА

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker