Отношението на инструктура ми нормално ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Отношението на инструктура ми нормално ли е?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4505 пъти
Здравейте, читатели. Интересува ме какви спомени имате от вашия инструктор, когато сте взимали шофьорска книжка, защото искам да знам дали това, което се случва в моя случай е нормално.

Инструктура ми беше препоръчан. Платих си 700лв. и започнах курса. Но не ми харесва отношението му. Постоянно говори по телефона, качва си курсистките в колата, които уж трябва да гледат за да се учат, а си приказват и се смеят и т. н.

Бута ме с ръка, натиска ме, потупва ме, а на няколко пъти го хванах в некоректност, а именно - натиснах спирачката леко за да намаля, понеже трябваше да премина през неравност, а той ми повиши тон, че не съм натиснал спирачката, а съм изчакал колата да намали от самосебе си.

Казах му, че съм намалил, но той ми се разкрещя и завика. Вторият път трябваше да паркирам. Тъкмо щях да преместя десния крак на спирачката за да спра, когато колата спря рязко и захълца. Усетих, че той я е натиснал, а аз дори още не бях сложил крак върху спирачката.

Тогава той ми се развика, че съм натиснал спирачката рязко и т. н. Казах му, че дори не я бях докоснал с крак, а той ми се разкрещя още по - силно и ми каза да не му философствам. Оттам се панирам допълнително и правя други грешки, разсейвам се, но за щастие после съумявам да не го повтарям. Още не бяхме учили да паркирам назад или да карам назад и ми се караше, че не мога да се оправя с това. Само да отбележа, че съм на 7-ми час, от около 45.

Не искам да петня ничие име. Аз съм курсист, уча се - затова съм и там - да ме научат, но това отношение минава границите, особено когато е придружено с постоянни лекции как му е писнало да се занимава с такива като нас, как иска да пие кафе някъде, вместо да ни обучава и т. н.

Поех нова тактика, реших да си мълча и дори да не съм направил грешка и да съм обвинен нечестно си мълча, а за капак той си пее и ме игнорира, като само ми казва указанията за посоките и ме стресира с крещене.

Имам много голямо желание да стана шофьор, но според вас това нормално ли е? Наистина съм объркан и не знам дали е така или не. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: e1ebcb41bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинете модератори, мога ли да Ви помоля и към историята ми за инструктура за шофьорския курс да добавите следното:
" Освен всичко останало целта му е главно да си пази колата. Постоянно ми дърпа волана за да заобикалям дупките и когато сме по път извън населено място и караме с по - висока скорост минаваме на косъм от колите. Постоянно ми прави забележки как хращах скоростния лост, как натискам спирачката, съединителя, всичко правя що - годе нормално, но той е обсебен от това да пази колата. Ту ме кара да се движа най - в дясно, ту в лято и почти влизам в насрещното. Това допълнително ме обърква."

Благодаря предварително.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b30d143547
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е нормално. Не се притеснявай, просто го изтърпи. Важното е да вземеш книжка. Не му се връзвай.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2a8060797e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Гледай сега и моя ми се е карал да му пазя колата и всеки път когато минавахме покрай дома му (на извън градското задължително, но и след това)ме караше да спирам като през това време си ходеше до тях и отсъстваше по 10-15мин (на 1час не е малко).
П. С. Винаги можеш да си смениш инструктора с друг от същата фирма.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: de76d42f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Почти съм сигурен, че става въпрос за моя инструктор :Д От Пловдив ли си? Мерцедес ли е колата?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 82461fd151
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Моя беше същия, поразително точно го описа. Само без кафета и момичета на задната седалка. За сметка на това, обаче на изпита се държа така, все едно съм му дъщеря, застана плътно зад мен и дори за нещо дребно леко май ми беше подсказал при кормуването... Ааа да, май почти бях минала на втора на стоп и той каза нещо като "оп" и се усетих. Но иначе сигурно щяха да ме скъсат. Така че и до днес съм му благодарна, а спомена от мрънкането - вече ми е смешно като се сетя. Особено като се сетя и веднъж как се беше опитал да ми врътне волана да заобиколим уж дупка, обаче аз го задържах здраво и после му кимнах към задминаващия ме моторист, който щяхме да ударим ако му бях дала да врътне тоя пуст волан. И той си замълча. Че горката му кола, после зор щеше да види. Хайде, успех, и не му се връзвай толкова, има всякакви. Ще мине и ще замине и после ще си спомняш през смях за някои неща сигурно и ти.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0278a46f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ми да ти кажа те всички инструктури гледат да си пазят колите и само нареждат колко пари са дали за едно или друго. А това си е повече от нормално, нали хората се учат на колите им, ще се чупят, няма как. Но има си някои граници, които не бива да се прескачат. В твоя случай границата може би е прескочена или ти си по-чувствителен, не знам. Ама и аз като взимах книжка преди вече доста години имах някои забележки към инструктора си, но в интерес на истината, не беше лош човека, нали взех книжка от първи път, нямам повод да му се сърдя:)
М, 34

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dc91f96683
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Платил ли парите? Ако не си - тегли му една майна и си намари свястна автошкола. Ама, че и наглец и бай Ганьовец - хем му завираш пари, хем се прави на велик, комплексар е този инструктор.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8ab91d1b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ами премести се, да ти върне парите за часовете, които не си карал, вземи си документите и отиди при друг, ама да знаеш, че книжка не се взима лесно, навсякъде ще имаш някакви проблеми.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1cad097b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не, не е норамлно и на мен първият ми инструктор беше мн зле, но няма да се оплаквам от него, а просто ще ти кажа да си го смениш с друг от същата фирма и хич да не ти пука от това пред него. ОСвен посокоите той трябва да те научи как да минаваш на наклон, тесни улици, паркиране и доста други тънкости и докато си слуша музика или си приказва това няма да се случи. Може и да си вземеш изпитите с него накрая, но всъщност няма да си добър щофиор, ще можеш да караш само по широки пътища и при отсъствие на сложни ситуации, затова помисли добре как ще постъпиш. Успех
ПС ;Аз моя след каот го смених всичко беше спокойно и приятно :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fc864cd31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автор: Не, не е от Пловдив, от София е и сме с Пежо. благодаря за коментарите. За протокола, той продължава да крещи без да обяснява и дори вече ми се присмива на висок глас...

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a916dc6d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Тегли му една майна, приятел!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker