Мразя пола си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мразя пола си
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2967 пъти
Преди всички да ме оплюете, да Ви кажа, че аз не съм авторката на многобройните истории от типа "Колко е гадно да си жена". Но да си от женски пол наистина е отвратително. Когато се лакирам или се гримирам нашите ми викат " за кого", все едно нямам право да се контя заради себе си- за да се чувствам добре. Когато защитя някое момче, то "ти го харесваш". Няма такова нещо. В същото време всички от мъжки пол ми викат "ти обичаш да лапаш пениси, всички жени обичате". Дамите пък ми викат " ти знаеш, че секса е много сладък и е нормално една дама постояно да го иска от един мъж като теб". Изкарват ме някаква супер курва, че спя с всички мъже. Като ме видят ми викат "айде да го лапаш". Това е гадно, защото аз даже не съм се целувала, каво ли за нещо повече. Като имам 6 в университета " с кого преспа, за да имаш 6". Писна ми, защото тези неща се предават от уста на уста и хората, които не ме познават се връзват. Вярват на клюки преди да са ме опознали и сега в квартала ми се носи такава слава. А дамите, които също разпространяват тези слухове, може даже те да са лапали пениси и да са ги чукали като луди, но "аз съм курвата". Мразя пола си, защото ако бях момче нищо от това нямаше да се случи. Вече не знам какво да правя с тези слухове, накрая ще се хвърля в някоя канавка и ще оставя предсмъртна бележка. дано тогава да са щастливи. Моля, модераторите да публикуват историята ми. Наистина не издържам вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: cec78991c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблема ти е, че много се влияеш от чуждото мнение. И когато много те засягат приказките за теб това им дава стимул да продължават да те провокират. Не разбра ли вече, че на този свят всичко е наопаки. Другият път покажи повече самочувствие и като ти кажат, че обичаш да лапаш *ишки им кажи на момчетата те да не са лапали за да знаят дали е хубаво! Сигурно не трябва да ти го казвам, но се научи как да използваш това, че си жена!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b76205fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Недей да се контиш много, и може би ще спрат. Недей изпада в крайности, всеки има различни проблеми. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 67a5dfb0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Оф леле сега феминистките ще налазят със свръхсамочусвтвието им да обясняват колко велики са жените и колко долни са мъжете. Авторке ще ти дам един съвет като мъж- игнорирай лошите коментари и не се движи с въпросните хора - като виждат, че се дразниш още повече ще те дразнят. Казвам ти го от опит защото в гимназията така беше (за протокола мъж съм)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 20a6c35b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опитай се да се абстрахираш от интригите на гадовете! Живей си живота, това е. Какво ти пука дали са щастливи? Ако умреш ще хейтят някой друг. Нека се чукат като луди, пък ти ще правиш любов!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fef18d21c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сега... Аз имам един такъв въпрос. Защо ТОЧНО НА ТЕБ говорят такива неща? Забелязала ли си, че има момичета, на които никой никога не говори тези мръсотии? Питала ли си се защо е така? Не се сърди, но е очевидно, че с поведението си ти някак привличаш такива хора край себе си. Не се връзвай, не обръщай внимание, вдигни глава, обличай се с вкус и най-вече, ПРИЛИЧНО (това съвсем не значи скъпо). Бъди мила, усмихната, отбягвай такива хора и си намери компания от нормални младежи. Може само 1 или 2 приятелки да имаш, не са нужни шумни големи компании, но нека бъдат свестни момичета. Не употребявай жаргонен език, бъди дама и ще видиш, че всички ще те възприемат по друг начин. Винаги е имало хора, които се ръководят само от нисшите си инстинкти и страшно им се иска да докажат, че всички са такива. ПОКАЖИ, ЧЕ НЕ СИ.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78e843e4c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен клюкарят, защото виждат, че им обръщаш много внимание и отделно ти завиждат. Предполагам, че имаш приятна външност, успяла си в университета и това ги дразни. Най-вероятно повечето ти приятелки едвам изкретват в университета, тъй като не им се учи и за тях 6 се изкарва само по другия начин. Вместо да признаят, че ти имаш достатъчно интелект, те не искат да признаят пред себе си, че не са постоянни. И вместо да кажат аз не учих достатъчно, казват, че и ти не си, но видиш ли по други параграфи си успяла.
А щом мъжете се държат така явно не си случила на нормални мъже. Като ти каже нещо такова го затапи яко и въобще не му обръщай внимание. Имам една много добра приятелка в подобна ситуация. Все слухове за нея има - последното беше, че гаджето й бил купил кола като самия той работи за 600лв и следва. Абе просто завистници, търсещи начин да потиснат свойте комплекси.
Да не ти пука за тях въобще. Това, че ти се натъжаваш заради тях ги прави по-щастливи и ще продължават все повече. Не им обръщай внимание. Завърши си образованието. Намери си свястна работа. Ако си намериш гадже в никакъв случай не го запознавай с тях и не го води в квартала ти първите няколко месеца - можеш да му обясниш ситуацията като станете по-близки. Колкото по-малко им казваш за себе си и личния си живот, толкова по-добре. След време дори най-вероятно няма да живееш в този квартал, така че не се отчайвай. Аз лично бих намалила контакти си с такъв тип хора - явно не са ти приятели и явно интелекта им не е висок. Мястото ти не е сред такива хора и такива приятели не ти трябват.
А това, което се случва не е, защото си жена, а просто, защото някой хората са комплексирани и лоши. Един мой приятел като бяхме на 18 имаше много акне. Точно по бузите имаше големи гнойни пъпки. Съответно всички момчета само му се подиграваха колко пъпки има, как няма гадже, колко смотан бил, че изглеждал така и имал добър успех и т. н. Така че и мъж да си, пак ще се намерят такива, които да клюкарят и да злорадстват. А като няма за какво, пак ще си съчинят.
И аз съм чувала неща по мой адрес, ама просто ги игнорирам и на момента прекратявам контакт с хората, които говорят неверни неща за мене.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7824ca71c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти да не живееш за хората? Уста нямаш ли? Как ще позволиш да ти приказват така? Постави ги на мястото им! По-добре на хората в устата, от колкото в краката! ДАВАЙ НЕ СЕ СТРАХУВАЙ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 84af472673
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Интересно що на мен никой не ми ги говори тия неща. Пък и доста шестици изкарвах в университете и пак никой не ми е казвал че лапам пениси. За стотен път ще повторя - подбирайте си приятелите и средата. Придобийте хигиена на общуване и ще си спестите доста гадории.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7ab44e20d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ама защо не им го кажеш на тях! И стига си се влияла от това. Те виждат че се дразниш и продължават. Обиди ги умно така че мозъчния им капацитет на животно нищо да не разбере за да изглеждат глупаво и се прави че не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1f377bd5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никога не съм била жертва на подобен терор-защото за мен това е точно терор, независимо какво, кога, колко и на кого лапаш или не нещо. Но съм забелязала едно-подобни нападки се отправят към момичета с ниско самочувствие, които не излъчват респект и изглеждат ЕВТИНО. Не им изглеждаш като човек, който може да изкара 6 по друг начин, освен по този, който ти заявяват в лицето. Работи над визията-казали са ти го по-горе изглеждай прилично-без пайетки, щампи СЕКС и прочее. Погледът е този, който респектира, цялостното излъчване -походка и пр. Ако нямаш дар слово(това не означава, че си тъпа, просто някои хора се стесняват говорейки), научи се да говориш малко, кратко, но смислено. не се хили тъпо, дори от нерви. Работи върху себе си и напусно квартирата, в която си позволяват това държание с теб.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b1a2f171e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз мразя пола си, но мразя и тялото си, защото съм все едно в чуждо тяло от друг пол, направо изпитвам непоносимост към това тяло, харесва ми да се обличам в женски дрехи, да се гримирам, но не мога да ходя така по улиците и това ме влудява! Разпитвах лекари, операцията струва 17 000 евро, а нямам откъде да ги изкарам, пълен абсурд.. така че най верооятно ще се самоубия и ще се приключи този кошмар!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7a74775b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 17 и аз съм в подобна ситуация разбирам те много добре, искам много да си пишем и ако се нуждаеш от морална подкрепа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b1a2f171e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей, N 11 съм, ами ок и аз искам да си пишем, просто не знаех че и някой друг изпитва същото като мен, толкова много се мразя че не излизам никъде, не искам никoй да ме вижда, срамувам се от тялото ми, чувствам се добре само в бикини и сутиен, обличах полите на майка ми, носех и токовете и, обаче не е същото, нито мога да изляза на улицата така, нито нищо, просто ще ми се смеят, искам просто да съм от другия пол, защо се случва точно на мен не знам, но това ми прецаква живота, нямам приятели, а за любов и секс изобщо не може и да се говори...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 733af14fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Да разбирам те аз също нямам приятели и аз си мраза тялото, познавам много хора като нас не сме единствените, модератора
може да ни изтрие контакта който оставим много моля да можем да се свържем.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c764110e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 11 имаш ли поща?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b1a2f171e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   18,модераторите изтриха коментара ми,имeйла ми е ***

Модератор: Не се допуска размяната на лични данни

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9f8b4be2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   Не ги слушай тези! Идиоти винаги е имало и винаги ще има, не си заслужава заради тях... Сложи си слушалки в ушите и се абстрахирай от обстановката, пък те да си говорят. След като няма за какво да се срамуваш, няма смисъл да се интересуваш от мнението им... При момчетата пък е друг проблема, тях ги обиждат с гейове и т. н

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker