Съседи-отрепки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Съседи-отрепки
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2373 пъти
Имам ужасни съседи (сефте). Не стига, че са пълни тъпанари и отрепки, ами и крадат. Не знам за кой път купуваме крушка за мазето, защото много често слизаме там, и все я крадат и я сменят със изгоряла. Така ли никой няма 50ст. за една крушка бе?? Ебати злетата... Миналата година ни бяха взели нещо от колата... Направо побеснявам така. Така ми се иска да хвана някой на място.... ще краде той... А да не говорим, че блока е пълен с отрепки, които всеки ден са пияни, занимават се с нечиста работа, и крадат. В моя вход има и 3-4 изперкали старци, които гледам да отбягвам. Всеки гледа да направи мръсно на другия. Почти никой не те поздравява, всеки те гледа със пренебрежение и злоба. Събранията от блока са поредната помия. Асансьора ни не работеше близо месец, заради съседите, които не могат да отделят 4-5лв за асансьор, но биха го използвали, ако друг ги даде тия пари. Писна ми от отрепки. Защо има толкова пропаднали хора в днешно време, да не би това да ни е наследствено на нас българчетата???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: a93319fbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добро утро... и същите тези хора на маса разказват, колко лошо и деградирало било младото поколение. Аз не познавам млад човек, който да краде крушки например (като изключим ромите и асоциалните).
В моя блок всички сме под наем - всички само млади хора. Плащаме 10 лв. на месец за поддръжка, нямаме асансьор, но сами решихме да събираме двойно повече пари, за да ни е чисто и хубаво в хвода.
Какво мога да ти кажа - ако имаш как се изнеси от там. Ако жилището е твое, продай го и си вземи друго - по-малко, но в по-добър квартал. Асоциални хора навсякъде по принцип, но в лошите квартали на панелените блокове ще стават все повече. Всички нормални млади хора гледат да се махкат от там и рано или късно ще се образуват гета.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2a0460ce26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По принцип си прав, но и ти бая остро и грубо реагираш, което не те прави по-различен от тях.. Тъкмо сте се намерили в тоя вход! Един дол дренки...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a7d883b906
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Номер 2 да замълчи, че така като гледам най-вероятно и той краде крушки от мазетата...
Моите съседи са същата работа.. Оправия с такива хора няма, ако не можеш да им паднеш до нивото и да ги залееш със същата помия като тяхната, по-добре не се занимавай, ще изхабиш много време и мноооого нерви. От 18 семейства в моя вход, нашето и още 5 сме по-млади, разбирай около 30 год, оттам нататък всичко друго е завистливи и мръсни в чревцата си стари хорица. Не слагам всички възрастни под един знаменател, нека да ме разбереш правилно, просто те винаги са си били такива. Откакто сме се нанесли в този вход, преди 25 години, ситуацията е все същата - кълнат се, бият се, слагат си л*айна пред вратата (не се шегувам), а как завиждат само, не мога да ти опиша. Минаваш с торбата с боклука за да я изхвърлиш, а те долу на пейката - гледат ти в торбата все едно рентгенови очи имат... връщаш се от магазина, ще изядат с поглед това, което си купил (ако се вижда през чантата), после обсъждат с часове каква тоал. х-я ползваш... имахме нужда от метална врата за входа, събирахме пари 6 месеца за нея, защото всеки "нямаше" а точно тези, които "нямаха" ги виждаш всеки ден как отиват до магазина и купуват по 1-2 шишета ракия, иначе когато ограбиха мазата 2 пъти и един апартамент още 2, се вайкаха, че са ни обрали, но пак не дадоха пари!
Лятото правихме ремонт, не беше нищо особено, но това стана повод за такава завист, че нямам думи да ти опиша... преди 3 месеца викахме фекалка, защото отводнителната тръба от мръсния канал, който минава през мазата се беше спукала, всичко долу тънеше в сещаш се какво... трябваше да съберем по 20 лв. на семейство за да я сменят... познай дали сме ги събрали, точно заради няколко от горепосочените индивиди. Казаха - няма да дадем и няма да даем, това е! Става дума за тръба, през която минават всичките неща, от нашите тоалетни! Прави си сметката за какви хора става въпрос.
Така че знам какво е, пределно ми е ясно, решението е или пълен игнор (доколкото можеш), с цел спестяване на нерви, или отвръщаш на удара, но трябва да си подготвен за количеството злоба, която ще се излее върху теб. Аз лично съм избрала първия вариант, не отразявам никой за нищо и ми е добре. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0fa7b569e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При българина липсва елемента социалност. Българина е индивидуалист. И то страшен такъв. И то в най-изродената форма на понятието. За българина личното е апартамента му вътре. Навън е вече ничие, там е мястото за отпадъците, памперсите и презервативите, които някой друг трябва да чисти, защото той плащал видите ли данъци.
Ние сме уникални в неставането си и в неразбирането на простата истина, че щастие и просперитет на парче няма, не е имало и никога няма да има. Всеки един от нас ще е добре, когато всички сме добре. Ние сме уникална измет, подобно нещо няма дори в дивашките племена из Австралия. Напълно логично и като "хепиенд" си заслужаваме статуса в момента.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e69378ff4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Затова, в малко по-развитите страни от нашия Булгаристан си има закони. Не се ли подчиняваш - плащаш двойно или тройно. Пък да видим после, дали няма да се бръкнеш за 3-4 кинта и да си платиш таксата за асансьора (примерно)!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e303fad870
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Дано повече хора мислят като номер 4. Докато сме темерути ще сме си така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b05f7c850f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям мненията на 4 и 5. Не всички съседи са такива, но повечето са абсолютни отрепки. Как бихте реагирали, ако ви боядисат колата? Това не ни се е случвало, но на една жена й се случи и не знам как не ги е нагребала... Тва ако съм аз, отивам в полицията, дори до съд ще стигна, само за да си получат заслуженото. Не бих отвърнала на същият удар, както биха направили 90% от простото население на България, поради супер простата причина, че играта ще продължава да загрубява, а накрая наистина ще стане голяма беля. Никой няма право да пипа личните ти вещи и потребности. В нормалните държави това се наказва, а тук не знам дали някой ще ти обърне внимание, но съм готнова на всичко да спра простотията. Идва ми в повече... не мога да понасям отрепки. Тези хорица работят за 100лв, крадат крушки и джанти, защото не могат да си купят. А ако ги хванете на местопрестъплението, знаете ли какво ще ви кажат? "Еми държавата е виновна за всичко, заплатите са малки... ". ФАКТ, ама държавата не е виновна за простотата, злобата и завистта... и в Англия да отидеш, все същия прост, завистлив човечец ще си останеш. Даже там ако крадеш, веднага ще те хванат и ще ти лепнат няколко годинки ;).

Авторката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker