Адът на Земята - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Адът на Земята
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1947 пъти
Потресен съм от новините всеки ден! То убийства, самоубийства, изнасилвания, войни, касапници, зверства, мизерии и всякви такива зверства. Направо не мога да повярвам в какъв свят живеем. Всеки момент може да те блъснат с кола, да те убият, да ти хвърлят бомба, гръмнат и какво ли още не!
Как може най-разумното и интелигентно същество на планената да е толково примитивно и повърхностно, безчувствено и самоунищожаващо се, егоистично и алчно?
До къде ни докара тая еволюция - от примитивни маймуни до роботи убийци!
А световния елит все проповядва мир! Моля???
ООН? А в същото време създава войни и продава ОРЪЖИЯ. Навлиза в чужди земи и убива хората, като че ли са някви вредители. Насила налага "демокрация" и обещава свобода. Нима като живеят в диктатура не се чувстват добре. Но дали демокрацият е по-добра?
На кой му пука бе, крадът ти ресурсите и после да се оправят с демокрацията. Пък който оживее. НА кой му пука нали света бил пренаселен!
А някъде пишеше че сме имали право на достоен живот!!!
Моля??? Да си платя първо че тогава да видим дали ще оживея! Ако нямаш пари нямаш право на никакъв живот освен мизерия докато умреш.
След края на света на 21, 12, 2012 някои беше казал че настъпвала златна епоха. Хах. По скоро адът се отвори на земята. Но според мен ще става още по зле от това което става в Сирия(терористи да изнасилват бременни и после да разпорят корема и да започната да подритват бебето като топка - покъртително). Чакайте да ни хвърлят атомни бомби и вижте кво ще става - хората ще мрът като пилци. И така до истинския край на света.
Съжалявам но не виждам никакви индикации за едно по-добро бъдеще на човечеството!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0402ad4fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, много новини гледаш, а те са само негативни, защото целят по-висок рейтинг, а човекът от край време си пада по воайорство на насилие. Помисли само за забавления като борбата на гладиаторите, даването на християни да ги ядат животните в Колизеума, публични екзекуции, кориди, кланета - в природата на човека е това насилие, най-вече желанието му да го наблюдава от безопасно местенце. Повечето неща, които се случват, са позитивни -повечето болни от рак оцеляват, повечето войни водят до мир, повече деца се раждат, отколкото хора умират, повечето хора не гладуват, повечето хора живеят в мир, повечето хора живеят добре, но това не е интересно, нали?
Колкото и да ти е странно, днес дори има сравнително малко насилие в света, особено в Европа. От Втората световна война в Стара Европа цари мир. Това е и основната цел на ЕС - да не се трепим, това е и причината да помагат на страни като нас и Гърция - никой не иска повече война и насилие.
Може да си много малък, но всички си спомняме войната в Югославия. Имам познат-хърватин на около 30 г., който се е крил с години в подземия със семейството си от страх. Кървища, убийства, изнасилвания, омраза на няколко километра от нашата граница.

Българите сме миролюбив народ и сме мирна и стабилна държава. Нека сме благодарни за това.

„Нима като живеят в диктатура не се чувстват добре. Но дали демокрацият е по-добра? “

Малко е лицемерно да говориш така, когато не познаваш диктатурата, в която целият народ е зависим от приумиците на един луд диктатор. Прочети книгата „1984“ на Оруел и ще усетиш това чувство на безсилие на човека в условията на диктатура. Най-вече се чувстваш като инструмент в ръцете на някои друг, че нямаш избор и контрол над живота си, че си наблюдаван и пречупван всеки ден, нищо не можеш да промениш или да сториш, като вегитиращо растение без мозък, воля.

„ДЕМОКРАЦИЯТА Е НАЙ-ЛОШАТА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ“ е казал Чърчил и всеки, живял поне 1 ден в диктатура го знае.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0402ad4fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз продължавам с риск да мина за старомоден политик да имам дълбока вяра в демокрацията, в националната демокрация и в парламентаризма. И най-голямата моя вяра произхожда от едно – че тя е режим, който сам себе си лекува, че тя има всичката гъвкавост, всичката приспособимост, за да може да отговори на най-разнообразните и най-променчивите нужди на един народ. Всички други режими имат нещо сковано и свършват с катастрофи. —
Атанас Буров

Колко е бил прав Буров - само кръв и катастрофа са ни стрували и царизмът, и комунизмът, и турското робство (феодализъм). Нима не са достатачни?
***
Ако мужикът може да стане крал, това не означава, че в кралството вече е настъпила демокрация. — Удроу Уилсън
***
Че посредством изборната демокрация може да бъде установена волята на народа, е, разбира се, заблуждение. Но тя е една хуманна и морална процедура, защото чрез гласуване, а не чрез ножове и пистолети, се решават въпросите, засягащи разслоените интереси. — Роберт Музил
***
Никой не твърди, че демокрацията е съвършена или премъдра. Всъщност се казва, че тя е най-лошата форма на управление, с изключение на всички останали форми, опитвани някога. — Уинстън Чърчил, в реч през Камарата на общините през ноември 1947 г
***
Най-доброто лекарство за болната демокрация е повече демокрация. — Алфред Смит
***
Ние вървим по пътя на организираната демокрация, която ще бъде и стопанска, и политическа, и социална, защото тези три вида демокрации образуват трите клона на едно и също дърво, което има общ дънер. На тая демокрация служим ние, на тая демокрация — правим апел към вас — да служите и вие, младежта… — Атанас Буров

БУРОВ с тези си думи просто е надживял времето си - ако още тогава бяхме станали демокрация, не се бяхме останвили да ни управляват измислени царе и комунисти, днес щяхме да сме богата и развита държава, с големи фирми, производство, работа и стандарт на живот. Избрали сме диктатурата и виж до къде ни доведе, авторе! В България познаваме демокрацията от 20 г., а диктатурата - в останалите над 1300 г. Сам си прави изводите, дали щяхме да сме днес демокрация, ако диктатурата ни е донесла нещо добро - само войни сме видяли от нея (Балкански, Световни), мизерии и глад, насилие, беззаконие (комунизъм, Османска империя). Това ли е светът, в който сам искаш да живееш?

МИХАИЛ ГЕНИН ГО Е КАЗАЛ В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ

Нищо не допринася толкова за развитието на демокрацията, както нейното отсъствие. —

Ничто так не способствует развитию демократии, как ее отсутствие.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0402ad4fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   лично ДО АВТОРА

“Много е важно да знаем, че демокрация могат да правят само добре възпитани хора. И само интелигентни хора. Никога простакът не е искал демокрация – той лежи под добрата стара велика клетка на насилието и се чувства добре. Просто защото простакът е и насилник.“ —

Симеон Спиридонов


Електоратът не се избира. — Электорат не выбирают. — Александър Рогов

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aba9ad1baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изключи телевизора!!! Няма да видиш нищо хубаво там!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 770efe0e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според теб, "ООН създава войни и продава ОРЪЖИЯ. Навлиза в чужди земи и убива хората, като че ли са някви вредители. Насила налага "демокрация" и обещава свобода. "!!!???? (учуден и потресен емотикон) Горните пишат, че мног телевизия следаш, но спред мен дори да го правиш, полза няма! Не си се образовал достатъчно!!! ООН не прави НИТО ЕДНО от изброениете неща!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7b3c45c74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има и хубави неща, обърни им внимание

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker