Възможно ли е да съществува такава злоба?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Възможно ли е да съществува такава злоба?!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4640 пъти
Хора, кажете ми какво да правя.. Имаме направена черна магия цялото семейство, всичко върви назад и всяко нещо, което ми се е случило и въобще което се е случило на всички от семейството си има обяснение. Майка ми преди години си имаше един приятел. Майка му ме мразеше много, а бях на 3-какво мога аз да и направя? Направи магия на мен и на майка ми-да нямам семейство да нямам деца, да нямам НИЩО, всичко назад да върви, а майка ми лежи болна... Дядо ми почина, баба ми е болна, а аз наскоро разбрах, че може би няма да имам деца. Долен боклук е тя, нямам на кого да кажа, за това споделям тук. Какво да правя? Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2cca2cc391
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Авторке, съвсем възможно е да съществува злоба, но не е възможно да съществува магия. Да, понякога ни се иска да обясним неудачите в живта си с нещо свръхестествено, нещо извън нашата воля, нашето действие, но за добро или зло в крайна сметка животът е такъв, какъвто е. Нормално е бабата, дядото, дори родителите ни да ни напуснат, умирайки преди нас. Какво би значило обратното - какъв би бил света, в който децата умират преди баба си и дядо си?
Колкото до това дали ще имаш семейство или не, това зависи от теб самата. Какво искаш от живота? Какъв мъж ще си избереш, ще пожелае ли той да направи семейство с теб. От теб зависи и това, дали ще имаш деца - има достатачно инвитро-процедури в краен случай, има над 7 хил. изоставени деца. Няма да останеш без дете. Въпросът е дали искаш да поемеш отговорност за живота си, да го приемеш на първо време такъв, какъвто е. Останалото е лесно. Един след един ще си решаваш проблемите.
...
Лошото е, когато не искаме да поемем отговорност за живота си и си търсим външни причини, външни властелини, които ни отнемат всякаква власт и избор. (магията, Господ, държавата, обществото, съдбата, родителите)
Не случайно Христос във всяка своя проповед ни учи, че човекът има своя ВОЛЯ и сам отговаря и за живота си. Ако толкова си обсебена от идеята за магии все пак, съветвам те да отидеш на църква, да потърсиш съвет от свещенника и да направиш нещо по въпроса, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не си давай парите на шарлатани.

... имах една приятелка, която беше убедена, че една баба ? е направила магия. 10 години си изгуби в лутане, мислейки че животът ? не зависи от нея самата. Напусна дори града, държавата, за да избяга от магията, но най-накрая порастна и видя, че всичко си зависи от нас самите - даде сума ти пари по врачки и екстрасенси, лута се 10 г. в живота за едно елементарно знание, което още в Библията са ни го написали с големи букви ЧОВЕКЪТ ПРИТЕЖАВА СВОБОДНА ВОЛЯ. Магиите действат само при хората, които вярват в тях - това е твоята воля.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0feb07dcbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   спри да вярваш и няма да ти влияе магията

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 87ba397412
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Авторката:
не ми се спори, просто съществуват такива неща. Как ще се обясни нарязаният потник на майка ми и моята нарязана тениска? Как ще се обяснят лепкавите капки по входната ни врата? Какво ли ще е обяснението на конците пред вратата? Какво ли ще е обяснението на катастрофата, в която можеше да умра? Когато разчиствахме колата с майка ми намерихме муска, аз дори не знаех какво е това и го хвърлих? И след вече 10 години, когато майка ми видя тази долна и противна жена-майката на приятеля и, тя и призна всичко. Какво е обяснението на това, че един човек ме срещна... без да го познавам, без да съм го виждала само ми каза ''момиче, моля те, обърни внимание на това, което се случва около теб, имате магия и знаете от кой е, сам ви е казал, един човек си отиде, не допускайте втори! ''? тези, които си мислят, че не съществуват такива неща, моля, не пишете излишни коментари, а тези, които могат да кажат нещо свястно по темата да пишат! Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 20ad06df35
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти опитала ли си се да си направиш дете, че говориш, че няма да имаш деца? Има хора, които развалят магии. По-добре иди при такъв, за да не се притесняваш. А и нали знаеш който зло търси, зло намира.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6111cd3276
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   авторке, разпечатай коментар 1, закачи си го на видно място и си го чети при всеки удобен случай. така наречените магии влияят на хората, които вярват в тях. ако ще всеки ден да се спъвам в конци и да виждам капки пред вратата си, просто няма да им обърна внимание. кой ви е нарязал потниците и тениските не знам, но помисли кой има достъп до жилището ви. това говори за злоба, не за магия. за съжаление катастрофите са ежедневие в наше време, сигурно няма човек, на който да не се е случвало да се размине с инцидент.
повтарям 1: всичко е в главата ти, ТИ мислиш, че има магия и каквото и да направиш, не зависи от теб. всичко зависи от гледната точка, а ти си възприела негативната!
кажи си: "майната й, нейните глупости не могат да ме засегнат"!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ceb03a239b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Магии съществуват, защото това е енергия, насочена по определен начин. А хората също са енергия. Друг е въпросът колко хора могат да го правят наистина успешно. Нещата, които описва авторката са си опити за такава. Най-добре е да се свържеш с читавачовек, който се справя с тези неща. Киприяновите молитви, както и Василиевите молитви съм чувала, че помагат, но трябва да питаш в църквата кога се четат. Вземай мерки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2cca2cc391
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до 6
„Магии съществуват, защото това е енергия, насочена по определен начин. А хората също са енергия. “
Номер 6, хората не са енергия - те са живи същества, състоящи се от сложни органични молекули, тъкъни и органи. Енергия е кинетичната, електрическата, магнитната енергия...
Физиците не са доказали, че имало „магия“ и енергии разни, които НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.
Авторкета по-добре да се довери на науката или на християнската религия. И двете биха ? помогнали да се справи с налудничевите си приумици. Ако не успее, да потърси задължително психолог.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ceb03a239b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   №7, имаш още много да четеш.

№6

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a140d1b577
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, кажи къде е тази баба, че да идем при нея да омагьоса циганите и депутатите да умрът, че да сме доволни всички българи бе. Ако трябва цялата врата на парламента ще намажем с лепкаво.
Магии пълни глупости. Насочени енергии още по тъпо, ако имаше насочени лоши енергии досега един жив депутат нямаше да има. Колко българи насочват всекидневно заедно лоши мисли към парламента ама не мрът, тях лоша енергия не ги хваща.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6aa87eb9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, намери някой доказан, който да ти развали магията. Но не вярвай на тези които ще ти поискат много пари. Обикновенно хората с такива сбособности и които са добросъвестни си личат. Отиди на едно две места. Поразпитай познати. Магии се развалят, но е трябвало по-рано да вземете мерки...

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 87ba397412
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторката:
дано на никой никога не му дойде такова чудо до главата, защото е ужасно гадно. Не обвинявам магията за абсолютно всички несполуки в живота ми, но не може единия ден да си добре а на другия ден да си болен и да не можеш да се отървеш от болести в продължение на над 10г. Но този който не го е изпитал няма как да знае, и аз не вярвах на такива неща, но виж как живота изиграва номер... И аз казвах пълни глупости са това, но се оказва, че не са..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 55675e1d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Магиите не са нищо друго, освен самовнушения. Те се раждат единствено в главите ни, най вече в главите на хора с лабилна психика. А тези, които"УЖ" ги създават, наистина са лоши хора, изпълнени със злоба и ненавист към другите, но тези лоши помисли, рефлектират и върху тях. Много шарлатани, използват наивността на по податливите на внушения хора и ги атакуват по всички възможни начини. Нали виждаме колко лекомислени хора има около нас. Користните хора, лесно набелязват жертвите си и ги атакуват със заклинания или обещания, че ще им оправят живота. Авторката смята, че са й направили магия и затова има неуспехи. Всеки човек в ежедневието си е сполетяван от нещо неприятно и ако всичко преписва на магии, той трябва да заживее в херметична стая и да не се показва пред хора. Развалячите на магии, не са нещо свръхестествено, а са хитреци, които се възползват от моментното състояние на самовнушилите си, че имат направена магия. Наивниците след като минат през такива развалячи на магии, си внушават, че всичко е оправено и вече са ОК, но в действителност с нищо не им е въздействано. Така както са си го внушили, след това си самовнушават, че всичко е развалено. Ако всеки ден, някой хвърля по един парцал пред вратата на авторката, тя може да откачи. По добре да отиде на психолог, а не при ходжи. Доказано е, че около всяко живо същество(дори около живите дървета), съществува енергийно био-поле, което трудно се поддава на въздействие. Това поле, чрез медитация и авто-трениг може да се тренира да бъде непробиваемо на външна енергия. Това препоръчвам на авторката, да си внуши, че около нея има аура която я пази и никой не може да й въздейства. Ако ще тази нейна позната, не потници да реже, ами и челни стойки да й прави, пак няма да може да й въздейства. На неуспехите да гледа като нещо нормално за всеки човек и да полага усилия да ги преодолява. Живота е ежедневна борба за оцеляване, започваща още от деня на раждането ни!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4189786631
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Здравейте, искам да кажа че и на мен ми се случва нещо такова. Преди около 2 месеца намерих нещо лепкаво пред входната врата. Приличаше на мед. Изчистих го и това е, но след това започнаха проблемите. Постоянно се караме с мъжа ми, него го уволни ха от, работа, постоянно е изнервен, обвинява ме неоснователно а беизобщо пълен кошмар. Дайте съвет какво да правя

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: decd53cf0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз не вярвам че има точно магии, но може всичко това да е свързано със лоша енергия, орочасване. Каквото и да е знам че не е хубаво нито за този който го прави или поръчва нито за този на когото е направено, за съжаление колкото и да не ми се вярва съм познавала хора на който им е била уш направена и някой от тях вече не са между живите. Мисля че човек трябва да знае че каквото и зло да прави то рано или късно се връща или се стоварва върху децата му. Предполагам с подобни неща повечето жени се занимават тъй като мъжете изобщо не вярват в магии. Ама колко трябва да си откачен че по такъв начин да се опитваш да навредиш на някого, такива хора най малкото сигурно се побъркват в поледствие защото не е нормално да се занимаваш и да смяташ че ще спечелиш с това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker