Да бъдеш позитивен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Да бъдеш позитивен!
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1782 пъти
И такааа.. директно ще започвам с това което имам да напиша, за да не го забравя :Д Та седя си сега и си мисля колко много са хората по света, които страдат от болести като „рак”и др. Не знам защо, но винаги съм била с убеждението, че ако човек е достатъчно силен и му се живее, той ще успее да се излекува. В повечето случаи, според мен всичко идва до вътрешната нагласа на човек и ако дадения болен човек чуе от доктора например тези думи „Ще направим всичко възможно за да ви спасим, но нищо не можем да гарантираме” някой хора се отчайват и се хващат за последното „, но нищо не можем да гарантираме” и тогава става страшно, изпадат в депресии, от които и близките не могат да ги изкарат. А болестта само това чака.. още благоприятни условия за развитие. А според мен има доста начини да се намали „цъфтежа” на такава болест, ако щете да вземем за пример, че някъде бях чувала или чела, не помня вече за жена, която е била болна от рак. Всяка вечер тази жена се е молила и е „говорила” на болестта… да я остави намира, че иска да живее още.. е познайте ракът е изчезнал след известно време. Повечето хора едва ли биха взели това на сериозно, биха се присмели … защо, защото звучи тоолкова лесно. Ами хора, моето мнение е че повечето неща в живота са лесни и решението на много проблеми е пред очите ни, просто ние сме твърде заслепени да вярваме на това просто решение и като не говоря само за горе споменатия случай с тази жена, говоря по принцип. Когато човек е позитивен, вярва в хубавите неща то живота, прави добро без да се замисля, то този човек все някога ще бъде възнаграден за добрините. Просто исках да споделя мнението си ?

Момиче-17

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 597ad0940e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Рака се лекува с природни средства. А позитивното мислене е глупост и измама!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 61ffe06360
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тези окултизми и индиговщини буквално плъзнаха навсякъде, нали? Бих повярвал, ако го видя лично при човек, който ми е достатъчно близък, за да знам, че нищо от казаното не е лъжа - нито болестта, нито лечението й. Иначе все едно някой да ми говори, че джобният му калкулатор може да чисти вируси от персоналния му компютър по-добре от която и да е антивирусна програма. Не е лошо хората да вярват в нещо, но ще е по-хубаво да са прави, а не най-обикновени наивници. И в една секта последователите вярват, но в какво е съвсем различен въпрос.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: df1447a633
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Позитивното мислене е най здравословно! Болестите не се лекуват с мисълта, а имунната ни система ги цери. Позитивното мислене е балсам за душата, веселата душа е балсам за имунната ни система, а имунната ни система е нашият доктор! В крайна сметка, позитивната мисъл е живителен извор за здравето ни. Но ако като цяло не се води здравословен живот, само с мисъл едва ли ще се оправи здравето. Дебелите са с най блага душа и позитивно мислещи(те са меланхолици и почти не се ядосват), но живеят нездравословно и това ги погубва. Трябва да се живее с разум, трябва да живеем в синхрон с природата, а не с вредните си навици. Група колеги решили да се пошегуват с колега хипохондрик(човек който сам си измисля несъществуваща болест), който все се оглеждал в огледалото и виждал нещо недобро в изражението си. Една сутрин, след като бил в много весело състояние и доволен от себе си, решили да му казват( но не подигравателно), че днес не изглеждал никак добре и бил блед. Само след час състоянието му се влошило толкова, че не бил в състояние да работи. Ето така действа отрицателното мислене, а позитивното действа точно обратното, то гради доброто ни самочувствие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker