Не се отказвайте (път към успеха) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не се отказвайте (път към успеха)
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1629 пъти
Здравейте, реших да ви споделя моята история, може би ще мотивирам някой, който е бил в моето положение.

Момче на 21 съм, отраснах в доста проблемно семейство с непрекъснати скандали, дори и до бой се е стигало. От малък бях обсипван с думи как нищо няма да стане от мен - за нищо не ставам, боклук съм и т. н. До един момент приемах спокойно тези думи, но нещо като ти се повтаря много пъти започваш да му вярваш. Та 11-12 клас изпаднах в доста дълбока депресия, защото ми беше ясно, че животът е пред мен, а аз съм пълен с проблеми, имам нефункциониращо семейство, не особено добри оценки и т. н. Мислех си, че наистина идва най-лошия период от живота ми, в който сблъсъка с реалността ще ме погуби. До такава степен бях отчаян, че обмислях възможността да се самоубия и да приключа всичко със семейство, безпаричие и т. н.

Един ден след последния скандал, който пак стигна до бой излезнах от нас... и повече не се върнах. Отсядал съм на различни места, при роднини, при приятели. Нямах работа, не учех, нямах жилище.

Стремежът ми да успея беше много силен - намерих си някаква работа, колкото да връзвам 2-та края, но разбира се средствата не стигаха. Реших да започна втора работа - занимавам се с търговия, в което се оказа, че съм доста добър и успехът бавно започна да ме застига. Сега съм на 21 работя на две места и имам собствено жилище, а до преди 2 години бях на ръба на самоубийството.

Това, което искам да споделя от тази история е - мотивирайте се хора и никога не се предавайте, моя живот взе пълен обрат в рамките на 2 години, а не мислех, че е възможно. Никога не се предавайте и продължавайте само напред, не се отказвайте, защото изход има! Не се примирявайте с реалността, сменете си я с такава, която ви прави щастливи, в крайна сметка живота е пътешествие... което има край.

Бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5d1039af8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво на автора, че сподели и дано даде надежда на много хора тук! Няма да ви отекчавам, но моята история е подобна. Аз съм дъщеря на алкохолик. Завърших средното си образование, събрах си две чанти и поех по своето пътешествие. Отне ми повечко от 2 г., но в последните 2 г. като се замисля постигнах всичко, което бях планирала за живота и съм мислила, че ще ми трябват 30 годинки едва ли не. Не се отказвайте - изход има!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f6e7e30a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   благодаря

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c7a4ecb65a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Наистина, мотивиращо. Само едно някак не ми се върза - без образование, толкова млад, а вече чак собствен апартамент. И кога изкарат тези 70-100 бона. Извинявай, забравих, че се занимаваш с търговия (нещо, с което се занимават 90% от хората в момента - кой продава мед, кой чорапи, кой дюнери, кой софтуер или хардуер). Ще съм благодарен, ако обясниш и каква точно е тази търговия. Не ме разбирай грешно, не искам да се заяждам, просто тези истории за бърз финансов успех някак не ми се връзват, защото съм постигнал нещо в живота и знам, че нещата не стават така бързо и лесно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1f960f429f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   БРАВО!!!
Прочетох го и ми стано мн хубаво че въпреки всички неща които стават в България има хора могат да говорият така.

И още нещо:"Светът е красив и спасение дебне от всякъде"

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7c17149269
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3, не съм се изказал правилно, имах предвид самостоятелно жилище, не собствено. Даже смених 3 такива и в момента съм в такова, в което се чувствам най-добре. А по принцип за жилище винаги има възможност ипотечен кредит, но не смятам, че това е оправдано в момента, за това си живея под наем. А успехът не е бил толкова бърз, аз всяка сутрин ставах с мисълта - какво мога да направя за да подобря живота си, а всяка вечер си лягах със същата мисъл. Не съм спирал да търся, предполагам за това нещата са се случили по-бързо, не съм разчитал на някакъв късмет - едва ли не времето да ми дойде. Навремето не го разбирах, но сега ми е все по-ясно, че ако сами не се погрижим за себе си, никой няма да го направи.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ed218aba21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Браво!
само пропусна да кажеш какво продаваш :D :D хаха

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e23eb07b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря, успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cd2e7dbda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   3 не съм автора, но да си чувал/а за банки, кредит, заем????

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2c0c3ecfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Историята е прекрасна. Браво! Истински се радвам за успеха ти! Аз в момента съм няколко дена без настроение, но тази история наистина ми оправи настроението. Вече съм на 18 и все по-често се замислям да почна работа някъде, защото каквото и да направя, все още съм зависима от родителите си, проблемът при мен е, че живея в малко градче, но нищо-само чакам да завърша средно и да се преместя в по-голям град, където ще мога да започна сама да се издържам и най-важното-да бъда самостоятелна. Радвам се за теб и ти пожелавам да имаш още по-големи успехи в живота!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker