Нуждая се от помощ - луда жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нуждая се от помощ - луда жена
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3105 пъти
Здравейте, момче на 18 години съм. От около 2 години имам проблем с една психично болна жена в моя квартал. Когато ме срещне на улицата започва да ме ругае и кълне, а понякога даже ми се е случвало да ме подгонва с пръчка. Най-фрапиращият случай беше, когато карах колело и тя се опита да ме събори с чадър от него. Като ме види и крещи, че съм й хвърлял бутилки и боклуци по прозорците, а аз дори вече избягвам нейната улица, знам къде живее. Няколко пъти братовчед ми и един приятел от квартала са се разправяли с нея заради мен, извинява се и като ме види пак започва. Когато се засечем и аз съм с майка ми, баща ми или чичо ми не смее дори да ме погледне и я страх да ми каже и думичка. Вчера ме видя докато карах колата си и ме подгони пеш, не ме стигна естествено, тоест видя ме през стъклото докато карах с 30 км. и бях с шапка. Кажете какво да направя, 100 пъти съм й се извинявал и съм й обяснявал, че нямам нищо общо с това, но тя продължава. Тя е шизофреничка и не разбира от дума. Лошото е, че ако някой път посегне на мен или на гаджето ми сериозно ще я смеля от бой или пък ако ме беше съборила от колелото онзи път. Жалба в полицията ли да подам, на 112 ли звъня? Ще съм много благодарен ако някой ми каже как мога да подам жалба в полицията, имам 18 години и съм нямал никакви проблеми с полицията досега. Знам първото име и фамилията на лудата плус улицата блока и входа. Просто моля ви някой да ми даде някакъв съвет какво да направя, защото ще се побъркам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 56906215af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиваш в районното управление на МВР и подаваш жалба срещу госпожата, като описваш коя е къде живее и какво ти прави без да пишеш че е луда. Исакш от приелия молбата входящ номер и те би трябвало да предупредят да не се зенимава с теб. Ако и това не подеиства и тормозът продължава, подаваш нова жалба с искане да бъде наказана да не те приближава под 100 метра. и така ще научиш реда, по нататък.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a7ca4bd267
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ОМГ ужас... Номер 1 - ако жената наистина е луда, не виждам как мвр ще помогне в случая. Авторе, просто я отбягвай, ако й направиш нещо или ако й обърнеш внимание, оше повече влошаваш положението. Просто я избягвай, спри да ходиш там където можеш да я засечеш за известно време.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 56906215af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   №2 Първо Не можеш да сложиш етикет на жената "луда" само, защото авотра /18 годишен/ в момент на ярост я е нарекъл "психично болна".
Второ точно полицията е мястото, където можеш да се оплачеш и да вземат мерки, ако трябва да я насочат към заведение за психично болни.
Трето той вече е пробвал да я отбягва две години и тормозът продължава, така че предложението ти не дава резултат вече две години.
Полицияата е мястото където, могат да помогнат на автора, а дори и на жената, ако е луда, тя има нужда от помощ.
Автора е на 18г. и в момент на ярост към нея, може да си навлече беля като й посегне. Сега е добре да му обясним, че лудите не са виновни за състоянието си и не трябва да ги бием. А можем да викнем полиция, добре ще е пред свидетели, за да я приберат женицата в специализирано заведение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1d91828b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Срещу такива болни се прави молба в прокуратурата.
Хората там знаят какво да правят, но се ходи в съда, защото ще пристигне и призовка.
Жената наистина има нужда от помощ и настаняване в специализирано заведение.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 56906215af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   №4 В прокуратура се ходи когато си родственик на болната, а нашият автор няма гаранция, че жената е луда, той няма такъв документ.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 302001a30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Авторе, извикай си свидетелите на всички тези нейни нападения и ще я освидетелствате - отива там където и е мястото в клиниката.
Мисля, че това е ваше задължение. Утре може да нападне дете, тогава ли ще се вземете в ръце?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 354b5976a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз също съм като теб, Авторе! На 29 години съм и млада жена! И аз имам проблем с една жена. Моя е грешката-че й споделих лични неща. Тя е служителка в бюрото по труда-Изток-бившата ми месторабота. През април 2014 подадох жалба срещу нея в полицията в Младост 4, но полицаите ми казаха, че това е дребно нещо, а ако има нападение срещу мен ще обърнат внимание! Като свърши срока на договора е безработна и непрекъснато идва на новата ми работа и казва че ми е майка и че трябвало да й намеря работа. Но охраната не я пуска да навлезе навътре в сградата. Oкрадна некролога на баща ми и зная къде живея! Притеснявам се не за себе си, а за близките ми! Сега през септември получих смс- ще те убие кучко! Сега наново ли да подам жалба в полицията или жалба в МВР? Какво да правя? Или нищо няма да се случи? ! :((((

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 33373446db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Полиция, жалби - загубена работа. Трябва да има труп, за да се задействат институциите, даже и тогава няма да се задействат.

Помисли защо и как е станало така, че гони и тормози точно теб, а не някой друг. Не е само защото е луда... по някакъв начин си се закачил за нея, обърнал си и внимание. Затова аз бих те посъветвала да не се занимаваш с бюрократични институции, реално само ще си изхабиш времето и нервите без полза... ами както ти писаха по-горе, просто гледай да отбягваш, не и обръщай внимание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker