Самота ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самота ...
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1863 пъти
Дори не знам как да започна...
Винаги съм била позитивен човек, искала съм да разбера всеки до колкото мога и да помогна, забравях себе си само за да мога да бъда полезна на близките и приятелите си...

Изгубих се, толкова навътре в тъмнината, че не намирам начин да изляза от там, единственото, което ми остана са близките ми.... имах хубава работа, колеги, които мислих за приятели, човек до себе си, но изведнъж всичко пропадна, загубих всичко, започна се от приятеля с когото бях 4 години ми, след това работата ми, която работих 5 години, и докато имах приятели се оказа, че те са ми били просто колеги... забравиха ме... вече година се опитвам да мисля позитивно, но не мога!!!

Гледам как живота минава, гледам колко щастливи хора има, и си казвам защо на мен това не се случва.. опитвах с няколко връзки, но в днешно време всеки търси изгода, красота, толкова са повърхностни!

Знаете ли колко искам някой да ме прегърне и да ми каже "с теб съм " Много е тежко да си на 27 години и да си по-сам от всякога, да няма на кого да се обадиш, да няма кой да те изслуша...

Дори не знам дали искам съвет, просто исках да го кажа, защото и това нямам на кого да споделя, всеки ще каже спокойно ще се оправиш и за теб ще изгрее слънце, но когато си бил толкова дълго сам и нямаш никого с когото да споделиш, това не помага!

Ставам всеки ден с усмивка, но дойде ли вечер сълзите напират, чувствам се толкова зле....

Защо хората станахме толкова жестоки, защо сега много малко хора гледат какво има в душата ни? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 0487822598
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз го осъзнах това, при това отдавна. И аз вярвах в приятелството, в коректността, вярвах, че все пак има някакви добродетели. И наистина беше така - докато хората около мен имаха някаква ползва. После, при първа възможност - нож в гърба. Боли много, но осъзнах, че може да разчиташ само на себе си. Търси си компания, не бъде сама, но не очаквай нищо от хората, не се предоверявай и бъди по-мнителна. Всичко е до интереса, на никой не му пука за теб, казвам го не за да те отчая, а за да не повтаряш моите грешки!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8c5dca257c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В един момент всеки разбира, че е сам. Няма значение, кога настъпва този момент - рано или късно - дали когато си в окражение или извън някаква социална среда - просто всеки е сам в душата си. Разбирам те напълно и аз съм на твоята възраст и аз се чувствам по абсолютно същия начин. Трудно е да се разделиш с илюзиите за лек, равномерен и щастлив живот, още повече, когато всеки ден се сблъскваш с точно обратното. И докато хиляди пъти съм преминавала през това състояние, наречено "самота" и съм си задавала въпроса с какво я заслужих, маучих, че нямаш време за хленчене, няма време за застой. Когато си сама, имаш предостатъчно време за себе си - никой не те тормози с личните си проблеми, не споделяш чуждото ежедневие, не се тормозиш за чуждото мнение. Просто използвай това време за себе си - грижи се за тялото си, косата си, за душата си, за собственото си осъвършенстване и си повтаряй непрекъснато, че трябва да останеш "желязна" - защото най - силните хора са сами. Когато мислиш по този начин, мисля, че няма да имаш никакъв проблем за справянето с този период - само не си вреди, не се мрази, остани вярна на себе си, запази себе си независимо какво се случва околко теб, независимо какво се случва с теб. Успех и знай че никога и никъде не можеш да бъдеш сам:) (дори и да искаш)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6eef61cf63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм като тебе, абсолютно същата история имам 1 към 1 вече 4 месеца и не виждам светлина в тунела...






М. на 24г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f680bf898c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, приятели "верни" има, когато имат полза от теб. Това ми е до болка познато. Когато имаш нужда от помощ, те са много заети. Когато имат нужда от пари, си най-незаменимият им приятел. Между другото всяка услуга съм си плащала. Е, тогава няма как да не откликнат, при все това, че аз самата когато съ правила услуги не съм си и помисляла да взимам.
Просто болшинството от хората са меркантилни. Много пъти съм си мислила, че би било по-добре да съм малко по-глупава и да не забелязвам тези неща, но... уви - набиват ми се на очи.
Точно тогава усещам колко съм самотна.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5cbe855077
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на всички за отговорите...
Знам от собствен опит, че е много лесно да кажеш на някой да гледа позитивно на нещата и че когато не може много хора си мислят, че просто на такива като мен им харесва да хленчат и да се оплакват, но наистина далеч не е така...
Просто понякога ти омръзва да се бориш с всичка сила и колкото и да не искаш се предаваш... Както са казали 'не сме създадени да сме сами ', и когато си полагал толкова усилия, успявал си или не, когато няма с кого да го споделиш това те убива малко по-малко... дори и да имаш всичко, щом нямаш с кого да го споделиш, какъв е смисъла? !
От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker