Отчаян от живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Отчаян от живота
преди: 11 години, 7 дни, прочетена 1626 пъти
здравейте на всички. Незнам как да започна, не ме бива много в думите, но ще се опитам да ви разкажа за живота си, по скоро за жалкото си съществуване. Та значи аз съм на 27г., живея в малко градче, в което почти няма хора, няма възможности за забавление и т. н. Работя като охрана на един строеж, взимам някакви си 200лв и то ги взимам когато на шефа му стане кеф да ги даде и така. Ежедневието ми е от работа у нас и обратно. Нямям си приятелка, а толкова ми се иска да имам някое момиче до себе си, но с тези жалки пари дето ги взимам това няма как да стане. Не искам да обиждам никои, но днешните жени само това ги интересува, колко пари имаш, какви коли караш и т. н. а аз нямам нито пари, нито коли, така, че нормално е и да нямам жени. А не съм лош, напротив. Не искам да се хваля, но съм хубаво момче, добър човек. Не пуща, пия по малко, гледам да помагам с каквото мога на хората и така, но явно в днешно време това няма значение. Живея с майка ми, която е пенсионер по болест и взима пенсия по малка от 200лв, така, че сами си направете сметка какъв скапан и гаден живот живея. Да знам ще кажете че трябва да си събера багажа и да отида на друго по голямо място и да започна работа, да съм сред хората както се казва, но нямам финансова възможност, а и не мога да оставя майка ми сама. Но въпреки това не съм се отчаял и гледам напред в бъдещето и искрено вярвам, че нещата ще се оправят, макар, че напоследък все по често се съмнявам в това. Знам, че ще кажете, че има други хора, които са в по тежко състояние от моето и моите проблеми са като детска игра в сравнение с тяхните и със сигурност ще бъдете прави. Но реших да ви разкажа за живота си, тук, защото няма на кои друг да го направя. И накрая искам да ви се извиня за загубеното време, което ми отделихте, надявам се, че не сте се раздразнили много. Благодаря ви и ви желая ня всички ви всичко най-хубаво в живота!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 дни
hash: 15da415972
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не почнеш да работиш на строежа, на които пазиш или не си намериш друга работа? За 200 лв. ти не работиш на пълен работен ден - намери си друга подобна работа. Знаеш защо не стават нещата, сега ако разбереш как стават нещата
ще се измъкнеш от блатото. В твоята история има само причини за НЕ справяне, НЕ ставане. Събуди си - мъж на 27 г. си, здрав, а работиш за 200 лв. заплата?
Събуди се!

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: b9786e56bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Помисли за себе си, трябв да се преместиш в по - голям, дори и по - близък град и да започнеш работа на по - добра заплата. Разбирам, че майка ти ще остане да живее сама, но ти си млад човек и имаш нужда да се развиваш, не можеш вечно да живееш с майка си. Има една приказка - "който живее при мама, не се жени":) - Направи го, не е толкова трудно. А другото ще си дойде.

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 421c121ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Не искам да обиждам никои, но днешните жени само това ги интересува, колко пари имаш, какви коли караш и т. н. а аз нямам нито пари, нито коли, така, че нормално е и да нямам жени. "

Мъж съм, но това не е вярно. Естествено, че има жени, които се интересуват само от пари, но определено това не е масата. Повечето искат стабилност и сигурност, а с 200 лв. заплата това няма как да стане.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 дни
hash: 1eb88befed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Замини в чужбина :))

Събери си пари и така. Запознай се с нови хора (през социалните мрежи и т. н щом града ви не е толкова голям).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker