Проклет съсед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проклет съсед
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3479 пъти
Привет! Искам да се оплача от проклетника, който живее в съседната къща. Живеем на село, и тук доста неща са занемарени, например общественият ред. Всяка откачалка е свободна да беснее, и нормалните хора са длъжни да търпят. Въпросният субект си пиянства и вика на воля, а като не е пиян пак ни се звери и ни тормози. Вдига аларма, но иначе сме длъжни да му пазим тишина. Държи се агресивно с всички наоколо. На един комшия брат му почина, а този се напи, и започна да се радва и да пее песни. Полицията явно е безпомощна, а и милицията навремето нищо не е направила за този... психопат ли е, или просто мръсно копеле. Навремето са го изселили от окръжен град, но на село е продължил. Съседите му и други хора от близките къщи са събрали подписка, оплаквали са се, но държавата нищо не е направила. През комунизма уж е имало ред... Имало е, ама друг път. Време е за сурово отмъщение! Нямам предвид бой, а един вид звуков терор, чрез създаването на силно дразнещ шум, възможно най-агресивно звучащ, чрез подходяща музика, като например метъл - Слеър, Сепултура... Предложете някаква подходяща музика, или нещо друго, което да свърши работа. Само да подметна, че въпросния изрод не го познавам, не искам и да го познавам, но тези изпълнения ми писнаха тотално. От 7 години съм тук, и тази мизерия просто няма край.
Мерси за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 82c0e6d821
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, но според закона "проклетият съсед" си ти авторе. Защото закон за спазване на тишина няма. От там и съседът ти не прави нищо противозаконно, а ти искаш да му мъстиш.
Всяка община си има наредби за часово спазване на тишина, но по селата петлите пеят в 4 сутрин и там наредби за тишина не важът. А и за спазването на наредбите не се грижи МВР, а специално звено към общината, звено "Охранителна полиция" или "Общинска полиция" те нямат същите права като нормален полицай.
Друго: дали да се съобразява или да спазва морални догми, при погребения, човек сам решава.
От друга страна той не го прави с цел да ви навреди, а за свое увеселение доколкото разбирам, затова музиката, която си намислил няма да му навреди, може би ще го развесели. Ти и другите ти съседи ще се чувствате зле и некомфортно, тоест ще наложите наказание на себе си, защото ти самия не харесваш тази музика, като я наричаш "силно дразнещ шум", мога да предположа, че и съседите ти няма да са в захлас.
Има един начин да се отървете, но е доста трудно и процедурата дълга, номера със изселването, а и можете да го отстраните от имота му най-много за срок от 3 години. Начинът е да отидете при кмета да питате как става, да съберете правилна подписка и тогава да внесете искане в съда, но не се надявай да го прогонят само заради любовта му към чашката и народните песни.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e22999ae88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ставай с простака, простак! Внимавай, не рядко с такива " субекти" стават, много проблеми. Побойща, ножове и други гадости. Идете, колкото се може повече хора в районото и подайте колективна жалба. Няма как да го оставят. Не се разправяйте с него- хрониките са пълни с такива случки- пият и се ръгат. Това е БГ действителноста! С музика няма да те разбере и, ще се вкараш в беля.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5fcd824fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Автора.
Продължавам да очаквам някакви идеи за звуков терор :)... И не! Така няма да падна на нивото на простака, защото музиката е изкуство. И не аз съм проклетият съсед, защото не аз пиянствам денонощно, не аз налитам на бой, и не аз налагам претенциите си на околните. Като му се вика да си вика вкъщи, не да ходи по улиците, да прави панаири. Щом ни мрази, нека ни мрази, но държейки си устата затворена. С другите съседи няма да се чувстваме зле от звуковия терор, защото нямам намерение да надувам високи децибели. И слабо да я пускам, онзи пак ще се дразни. Това му е готиното на плана, че никой друг няма да разбере какво се случва. Ще го тероризирам, докато спре да ни подслушва, и започне да се занимава с някаква дейност, вместо да лентяйства и да ни къса нервите. Затова питам каква музика да потърся? Такава, която би издразнила почти всички хора. Всъщност, като се замисля, тези, които биха ми дали добри предложения вероятно биха прескочили тема с такова заглавие. И не ми казвайте да отвръщам с добро - добрите хора ги мачкат!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 857ef87846
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробвай с албума на Фантомас (проект на Майк Патън). Това е някакво чудо, което може да психира и най-големия катил.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9eac87d56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   THE AGONIST хаха и имай напредвид че този ще откачи момичето пее напраавооо... чуй някои тяхни песни

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9eac87d56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   отново съм аз номер 5 за по голям ефект пробвай тази тяхна песен THE AGONIST - Business Suits and Combat Boots или Eyes Set To Kill - Darling :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d9eba49fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, аз ще ти предложа да пораснеш

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d62d4ce1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Жалба можеш да подадеш в прокуратура. Друг е въпроса, че това няма да спре съседа ти. За съжаление. Ще го предупредят да не надува музиката и така... Няма да могат да го спрат. Разбира се има вариант и да звъниш на 112. Те най-много да изпратят полиция и да го глобят като дойдат два-три пъти.

Опитай с музика, но от личен опит знам, че това няма да подейства. Аз доскоро имах такъв съсед - живея в блок. Нямам нищо против музиката, но той слушаше една и съща песен цяла вечер... и то много силно. Отидох и го попитах дали не иска да си избере слушалки. Казах му да си ги купи и да ми донесе касовата бележка - ще му я осребря. Въобще не разбра, че му правя забележка за силната музика след 22 часа. И за това, че е дразнещо да слушам едно и също... Истината е, че имах късмет да се изнесе.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5fcd824fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Автора.
4, това, което предлагаш, звучи чудесно! Дано и следващите коментари са с такива музикални предложения.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 731d54e8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Метълът си е страхотна музика, що да е терор!

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5fcd824fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора.
6, благодаря, но тези парчета на моменти са твърде мелодични, дано не прозвучи като обида. Фантомас са перфектни за целта, поне първия им албум.
Колкото до сигнализирането до съответните институции - тези варианти са напълно изчерпани. Ще се наложи за известно време да се откажа от слушалките. Терорът започва!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: de2d9c3da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами пробвай с Rammstein добра музика имат.
На времето преди около 2 години и аз имах съсед който ми пилеше мозъка с едно разтракано балканче (онези малките моторчета) и аз почнах да пускам rammstein и други подобни и един ден и той ми се оплака и тогава се разбрахме той спира и аз спирам. при мен се получи пробвай и ти ако искаш.
ето ти няколко песни на Rammstein.
Adios, Sone, Rammstein, Benzin ...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3d8cb4be05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   11 съгласна съм с теб но за някои метъла е терор, не всеки харесва метъл и не на всеки му допада въпреки че аз лично много харесвам метъл

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4fea691def
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И аз бих препоръчал метъл, но принципно става със всякаква музика, стига да имаш силни колони. Пускаш на макс и излизаш. Гледаш да спазваш тишина 14-16 ч и вечер след 22. В останалото време хеви метъл. Най-ефективно е ако се повтарят само 2 песни.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 80e8bf850c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Запиши звуци от мощно оригване, силни и пращящи пръдни, шумно църцорене като пикаеш върху ламарина. Добави кашляне, и храчене и ги запиши в дълги, безкрайни серии по 1 час. През който час ти отиваш някъде, а изродът нека слуша.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker