До кога безредие, рецидивизъм и произвол ?!?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120497)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7270)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

До кога безредие, рецидивизъм и произвол ?!?!
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2512 пъти
Привет!


Провокиран от безредиците и произволът които напоследък станаха нещо обичайно в България (а и в света), реших да напиша тази тема.
Зная и съм на ясно че една тема не променя нищо, обаче като ти тежи нещо в душата, често изпитваш нуждата да го споделиш. Това правя, пишейки тези редове.
Споделям болката и огорчението си от абсурдите които се случват и на които в частност, самият аз ставам свидетел.

За 23 години така наречен "преход", обществото на България стана свидетел на ужасни и нечовешки събития..
Хората се изродиха.
Истината е, че хора отдавна няма.
Съществуват само някъкви същества, толкова елементарни, вулгарни и цинични, че просто на човек му се поврьща.


Тия дни се разигра един жесток случай тука в моето градче. Случай, който разбунтува душата ми и ме накара сериозно да си дам сметка на къде отива този свят.

Та... става дума за ледното нещо.

Има един мъж на 30 годишна вьзраст който е криминално проявен (аз го знам тоя човек... идвал е у нас и т. н. ) и носи постоянно в себе си ножове, пистолети и такива неща. То и аз нося средства за самоотбрана ако става вьпрос. Но, да мина направо към самия случай.
Този човек е бил пред болницата тука с още двама които са малки деца. Едното хлапе ми се пада братовчед. Тоя се спрял при тях и по едно време уж упрял пистолета до главата на едното дете и го заплашил че ще го убие... Поне така се говори.
Според мен той просто се е избъзикал понеже редовно ги прай тия неща.. Та, при такива случаи, понеже по мои лични наблюдения тоя човек има некви психични проблеми, считам че трябва законите да се занимават с него или да го пращат в клиника да се лекува!
Такъв тип да е на Свобода, е действително опасно за нормалните хора.
След като се е разгирала тази сценка обаче, какво става.. Няколко минути след това, пристигат с някаква кола към 10 изверга които аз ги знам много добре.. те се водят тукашните "биячи".. И тия слизат и започват да го налагат с трьби, да го ритат тоя човек.. и как успява той да се измъкне и да избяга не знам... Явно страшно издържлив е бил. Та, после го задържат полицията, задържат и всички тия очевидци там които са видели туй нещо, и ги разпитвали подробно.
На мен обаче ми се иска да питам следното нещо: - Хубаво, той е опасен за обществото човек, вади пистолети на деца и прочие... Обаче тия изверги които са го налагали понеже само си търсят кого да пребият, нима те не са опасни? Нима те са по малка опасност от него? Това ли е начинът за справяне с даден проблем? 10 души да налагат един... та това си е чист опит за убийство и трябва както него го съдят, така да съдят и тия които са го ритали, защото за мен това е варварство и брутално насилие...

Аз не оправдавам, нито пък оневинявам постъпката на тоя човек, но, в случая той нито е наранил някого, нито нищо... а него самия са можели да го убият тия агресивни бабаити.
В момента тоя човек е задържан (поне така казват), и освен всичко тукашните идиотчета продължават да бъдат събрани на групички и да го дебнат, заплашвайки че ако само им падне, ще го очистят.
Единия от вьпросните биячи казал: – тоя направо в тях ще вляза и ще го потроша.


Аз се питам къде е полицията в тоя случай?
Къде спи...? Как е вьзможно такива ВАНДАЛСТВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ които заплашват човешки живот, да бъдат без последствие и необезпокоявани? Те богове ли са, реститути ли са какви са? Ами утре в други ден те ще потрошат друг човек... Какво е това беззаконие?
Този криминален човек е задържан и разпитан, окей. А тия които са го ритали и налагали? Те защо не са задържани за посегателство над човешки живот? Побоят си е чист опит за убийство.

По миналата година един от тия биячи тукашните, беше пребил зверски някво момче. След побоя това момче е било с потрошени ребра, ръце и т. н. директно изпада в кома... и на вьпросния изверг и рецидивист нищо не му направиха... Нямам думи.
И тоя същия, в момента си продължава да си бие всеки който не му харесва.

И сега всичко трьби за тоя с ножовете, че е опасност за обществото, вади пистолети на деца, заканва се и т. н.

А защо никой не заклейми тези биячи? Нима те не са опасни за обществото? Нима те не са способни да убият човек?
Когато започнеш да налагаш някой човек, няма ли опасност той да умре? Това е човешко тяло все пак... то е неприкосновено ии не подлежи на насилие.
Кой ти мисли обаче? Днес си никой и могат ей така група агресори-рецидивисти да те нападнат без никва причина и да те ритат докато дишаш... Това са днешните свирепи времена.

Ето затова, нека ме мислят за луд и болен... но да, искам ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ В България!! Само такъв режим спира подобни вандалщини, вкарва ред в страната и държавността започва да работи за всички! Няма корупция, няма побоища, няма произвол!!!

И тия днешните властимащи и заблудени хора, които крещят че искат демокрация.. Ето ви демокрацията; потрошени тела, спринцовки от наркомани на всеки ъгъл, изнасилени момичета, убити хора, без да има наказауемост за злосторниците дори... Това ли е демокрацията? Не благодарим.. не искаме повече такава демокрация.


Хората така сме устроени, предпочитаме железни режими и законност, които да ни гарантират сигурност и самата държава да ни закриля, отколкото тази извратена демократщина която ни разката фамилийката..

Доколкото съм чел и са ми разкавали, точно сигурността и прогресът ги е имало в тоталитарните режими!
Хората са си оставяли колите отключени, децата са си играели до късно, улиците са били чисти и постоянно е имало органи на реда които патрулират и наблюдават къде какво става. Само да видят някой съмнителен, директно го задържат и от там - затвор!
Хората са били спокойни. Имали са това спокойствие и тази стабилност, които днес никъде не може да видиш. Пък да не говорим за културата, образованието, икономиката и т. н., всичко си е било на ниво. А не както сега.
Отчаяно имаме нужда от такъв режим!
За да може всички тия дегенерати-РЕЦИДИВИСТИ, да бъдат обекти на правосъдието и да отговарят за действията си!
Малко грубо ще се изразя но като им накъсат задниците в панделата, тогава ще разберат че не са богопомазани за каквито се мислят!!!

Не може насилниците да вилнеят свободно и ежедневно да бият, безчестят и мародерствуват без никой да им търси отговорност за това. Не може!!!

Аз лично се ужасявам от насилието, защото не е това начинът за постигане на каквото и да било.
Единствено подкрепям постановяването на смъртни присъди за изнасилвачите! Защото тия, друго не заслужават! Но не бой, а СМЪРТ!
Боят не променя, а само назлобява.

Аз съм шокиран от бездействието което проявяват днешните "органи на реда" (умишлено поставям кавичките). За мен това не могат да са никакви защитници на правосъдието, още по малко български полицаи.
Иска ми се да застана пред вьпросните униформени фигури и да ги заплюя, след което да им кажа.. – "Засрамете се!!! Вие сте "български полицаи", не ви ли е срам дори от това че на униформата ви е изобразен герба на Република България и пише "национална полиция на Р. България"... Вие сте СРАМ за тая страна, срам за професията си, срам за крьвта си... погледнете си значките, и си дайте сметка какви сте...! "

Това ми се иска да им кажа..
Защото е НЕДОПУСТИМО да се прилагат двойни стандарти. Не може едни да бъдат задържани без причина, а други да бъдат оставяни да вилнеят и бият, да трошат пейки, паркове и да хвьрлят павета с ясната нагласа да убиват... Не е нормално такива агресори и фанатици да бъдат опрощавани и недокосвани от законите.

Днес, се случва точно това..
Най-висшето нещо - човешкият живот, няма никаква стойност. НЕ значи нищо..
Могат ей така да те ритат без никаква жалост, докато умреш. А никой не мисли че това е ЧОВЕШКИ ЖИВОТ! Никой няма право да го отнема!!!
Дори на убиецът като си е убиец, му дават право да говори и да се защити, дори на адвокат има право.
А тук става дума за някакви улични дегенерати които са си втълпили че имат право да раздават "правосъдие" чрез юмруци и трьби.. Много моля, но това не е "правда"... Не е, и не може да бъде. Саморазправата никога не може да бъде Справедливост!

Но за огромно съжаление днешната така наречена "система", слага чадър на всички ненормалници (престъпници, терористи, изнасилвачи, побойници и пр нарушители) и ги оставя да вилнеят БЕЗНАКАЗАНО. А да не забравяме че БЕЗНАКАЗНАОСТТА, ПОРАЖДА БЕЗЗАКОНИЕТО.

Всички днешни правителства и управляващи, подкрепят точно туй статукво; на рекет, кражби, побоища, разврат, порнография, наркотици, разбити глави и тела..

Точно това е "новия световен ред".
За тия дето се чудят какво значи "новия световен ред", ами ето го, виждаме го ясно. Сетовната глобална вьрхушка която държи животите на хората, стои на вьрха на масонската пирамида и гледа с кеф как човечеството се изтребва, сякаш сме индианци и живеем в средновековието. Политиците служат само като инструмент чрез който глобалистите да си прокарват схемата...
И тия вандализирани общественици за това никой не ги бара, защото те са точно такива, каквито ги иска "новия световен ред"... идеални са, и са угодни за тая система.. Защо да ги пипат?

Още един случай ще разкажа.

На миналата нова година, точно в 00:00 ч. като излезнах да хвьрлям пиратки, и какво виждам; малкия ми братовчед дето живее до нас, само на 12 години хлапе е, беше пиян до козирката, целия фунти на алкохол и се търкаля по улицата, не може да направи две крачки без да падне.
ШОКИРАХ СЕ!!!
И това е подрастващ човек тепърва развиващ се... Това е бъдещето на България...

Уличния живот, ранната сексуалност, противната музика, пошлите предавания и т. н. -- тези фактори убиха Българските деца. Това е мрачната истина.

днес имаме хора които вместо да еволюират и да се извисяват умствено нагоре, те ДЕволюират и се принизяват до животинско ниво.
Вместо прогрес, имаме наличие на регрес.
Първичните инстинкти вече дотолкова са обхванали съзнанието на хората, че то е станало на пушек. Такова облъчване има в днешните общества, че вече никой не цени чистотата, неприкосновеността на човешкото тяло, културата, ценностите... Тези изконни човешки добродетели днес тънат в забрава, а на тяхно място витае мрак, пустота.

Не че се хваля, но щом за 24 годинишния си живот съм се напивал само няколко пъти и то у дома си, по празници... и щом никога не съм вьршил нито извратени, нито вандалски работи, щом си живея кротко и спокойно сам със себе си, значи имам поводи да съм доволен. Доволен.. от самия себе си! Мисля че съм си прав и така е редно да бъде. Мен не може нито телевизия да ме облъчи, нито пък някой си там!
До край - морал и отговорност! Каквото и да става.
Това е моето лично виждане над нещата.



Има още много да се изписва по тая тема, но мисля че това което написах, в общи линии е достатъчно.

Истината е че човечеството има нужда от промяна, и не каква да е, а КОРЕННА И РАДИКАЛНА!
Днешната продажна и подчинена на световните господари власт, трябва да бъде свалена и не нейно място да дойдат отговорни държавници, независими, които знаят как се управлява държава и как се овладява мизерията и безредието.
Защото ако някога човешкия живот е бил приоритет номер 1 за държавната власт, то днес е точно обратното - за системата човешкия живот е нищо. Истинските рецидивисти, терористи и атентатори биват крити и толерирани, а всеки който само заговори срещу целия този разпад, моментално бива хулен, очернян и преследван, понеже никак не е угоден на тези, които драпат с нокти и зъби да запазят сегашното статукво.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1b29d03324
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И какъв тоталитарен режим искаш - фашизъм, национлсоциализъм или комунизъм. Апропо има известна доза истина в думите ти, но ще се позволя да не се съглася с някои неща - положението зависи от това какви политици са на власт. За мен лично пример за политик милеещ за националните интереси на България е цар Борис III. Друг пример за политик бих посочил Владимир Путин - той също се грижи за интереса на родината си. Между другото приятел ще ти кажа сега след малко ще започнат да драскат някои индивиди които ще ти обясняват колко хубаво нещо е демокрацията, как сме имали пазарна икономика и ще извъртят темата на 180 градуса - бях пуснал преди време една подобна тема тук - "Царство България или Народна република България" за да дискутираме и се получи пълен цирк. Знаеш ли според мен изхода какъв е - променяй себе си и се стреми да променяш хората около себе си към добро. Не се напивай, помагай на бедните до колкото можеш, не нарушавай законите на Републиката и т. н.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 355e73a145
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си го написал изчерпателно, точно, направо... грабна ме да прочета всичко и няма как да не те подкрепя! Рядко се случва някой така да описва положението в тая държава, че напълно да съм съгласна. Чудя се дали ще доживеем да имаме отговорни държавници, кога ще се спре с недоволството, с разочарованието, с късането на нерви. Кога ще започнем да обичаме и държавата, не само родината? Кога ще започнат да ни уважават нашите съседи? Оня ден се карах с един сърбин, ама така ме ядоса, ей тука споделям и аз... Не спря да говори как сме били най-големите комплексари и бедняци в Европа и т. н. Но ние поне знаем какво е да си на дъното, докато другите сега пропадат. И нека тези, които им помагат също да му мислят. Авторе, с теб съм, дано дочакаме промяна.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d771366855
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Що за човек тря'а да си, да носиш оръжие в себе си, да биеш, да нараняваш?? Да не си Господ, че ще определяш съдбата на другия? И тая полиция нищо не може да направи, авторе, знаеш ли още колко такива изверги трябва да задържат? Смятай 50% от населението на нашата държава... Всички са изверви, политиците са ти най-големия пример за това, както и скапаните цигани, които мамка им мръсна, навсякъде са. Не че сред българите няма боклуци, има и те не спират да се умножават. Имам нещастието да познавам едно момче на твоите години, което има 1 и сигурно повече от 1 - убийства, умишлено извършени. Радвам се, че го задържаха, но не вярвам с т'ва да променят нещо. Като гледам как е по затворите тук, и такива прости същества като тоя "известния""здвездата" - "РАПЪРА" Ванко 1 направо се гордей човека, че е бил там... Много бил научил от затвора, много бил се изучил, даже и татуси си направил човека... Даже и Николета викнаха по затворите, щото е много хубаво там. Ми да... - гледаш телевизия цял ден, спиш, ядеш и с*реш.. и то безплатно.... нищо друго не правиш... Де да можеха и циганите да приберат по затворите, та поне безплатна храна да им дават, че ми писна на всяка пресечка да се задава по някоя циганка и да моли за пари, че няма какво да яде тя и 10те и деца. Пффф! На нас българите животът ни е труден и изобщо не ни е уреден и сигурен ТУК в собствената ни страна, какво остава за циганите. Вместо да живеем като европейци, ще продължаваме да живеем като българи и да ходим по чужбина да вършим мръсната работа на тези, които имат бъдеще в държавата си. Кога и ние ще си позволяваме чистачки, детегледачки, клоуни, които да се събличат и обличат и събличат, когато поискаме? Даже и повече ще направят, само и само пари да има. Пффф.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1f9b8db204
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Животът сами си го правим такъв, и няма смисъл да чакаме и да се надяваме някой друг да ни го оправи. За тоталитарните общества бъркаш страшно, защото докато ти живееш спокойно, то други отиват по лагери, за храна на прасетата. Въобще тази сигурност по време на комунизма, е мит. Случвали са се всякакви гадости, но просто не са излизали по медиите.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9ea7028b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Скъпи антикомунисти, сега ли откривате топлата вода? Живота е прекрасен, а социализмът е лошо нещо, при него няма изброените неща. Да живее деструктивното и пропаднало мислене! :))

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d4f6bebf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не знаеш колко си прав. Под писмото ти биха се подписали 95% от българите. Само кажи КАК да променим това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e59ed7b1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е добре с лека ръка да съдиш хората, но ти вече си се осмелил да съдиш системата и в това число тези, които са в нея - например обикновените българи. Тъй като само безгрешните могат да съдят, ще си позволя да те попитам с цел установяване на това колко надежден съдник си: как твоето хвърляне на пиратки е по-приемливо от боя с тръби? Освен дразнещият шум пиратките могат да отнемат живот при определени обстоятелства както и побоищата! Искаш тоталитарен режим - добре, но по онова време Нова година не е се е празнувала с мятане на пиратки и имитации на Втората световна война от началото на октомври до края на януари. Тогава хората са си празнували по домовете и е можело да излязат навън, но за да изтанцуват едно хоро на улицата и да се чукнат със съседите, а не с цел мятане на пиратки. Ти съгласен ли си с това, защото аз пък искам пиратките да бъдат премахнати от ежедневието ни и да празнуваме така? Или вече започваш да премисляш идеята си и по стар български навик ще си останем само с голямото плюене? Ако ще променяме нещата, нека да бъде в полза на всички, а не само в полза на 1 човек. Други идеи какво да се промени, колеги?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 16bda4e610
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Много си объркан, уж си на 24, а мислите ти са като на дете в началните класове. Прекалено много си противоречиш, но аз съм наясно защо. Животът, политиката, правата и законите не са на принципа "не е честно" и никога не са били. Никога човешкия живот не е бил приоритет номер 1 за държавната власт, кой ти е втълпил противното. И при соца имаше такива изцепки, такива побойща с тръби. Само пример: мой съученик през 1983 го убиха с тръби, а не беше криминално проявен. Това, че не се разчуваше по националната телевизия е отделен въпрос, а и вашия случай не се е разчул по медии.
Пък и като сам нарушаваш законите "излезнах да хвьрлям пиратки", защо искаш другите нарушители да бъдат наказани, а ти не, ти си праведен?
Ужасяваш се от насилието "Аз лично се ужасявам от насилието", а в същото време искаш нечии задник да бъде "накъсан в панделата". Никое насилие не оправдава друго насилие.
Обвиняваш обикновенните редови полицай, не ги уважаваш, искаш да ги плюеш в лицето и искаш някой друг да ги уважава и да има страхопочитание към тях!? !? Виновни ли са самите редови полицай, че някой не е осъден и не е в затвора? Та примерът с тръбите, който даваш си е хулиганство, Както и размахавенот на оръжие на публични места, както и твоята постъпка с пиратките е хулиганство. Колкото те са застрашили човешки живот, толкова и ти самият. Щом не са ги задържали дългосрочно, или са си платили гаранцията, или потърпевшият не е искал да ги съди, не е подал жалба.
От друга страна си прав, че не е правилно да не бъдат наказани престъпници, но ако прочетеш НК ще видиш сам, че поне 1/3 от населението на БГ са престъпници по някой закон, а не става да вкарат 1/3 от населението в затвор, защото няма да има кой да храни самите затворници, няма как да им се назначат толкова надзиратели.
Може би ако се стегне образованието и се дадът достатъчно права на учителите, след 20 години може да имаме добре възпитано младо общество, но пак не е сигурно. А и политиците в мометна нямат нужда от това, затова не дават права на учителите, вече и в училищата има учители с предишни малки криминални прояви, на какво учат те младежта.
Влез училищата, няколко поредни дни и сам ще се убедиш, че 1/3 от децата в гимназиален и прогимназиален курс са за Бойчиновци /наркотици, побоища, непристоино поведение, нападение над учители, алкохолизъм иии... /, тези деца са за превъзпитание. Преди 30 години за много по малки провинения учиници се наказваха с преместване в друго училище. Да не изпускаме и вината на родителите, и родителите им трябва да накажем, не са си възпитали децата.
Режимът които е в момента в Бг е само формално демокрация, ако това наричаш демокрация, значи не знаеш значението на думата. Предлагаш тоталитарен режим, но когато наложиш тотален контрол върху личният живот на днешното население, всеки който може ще избяга в друга държава, трябва и това да забраниш за да ограничиш изтичането на работоспособни българи в чужбина, които търсят свобода за личният си живот.
Прочети малко по подробно историята и виж когато през 50-те години на миналия век в бг е наложен соц режим, колко българи са се изнесли /успели са да избягат/ и чети, и мисли, защо не са се изнесли повече. Прочети как от вътре страната е била окопирана от български комунисти, когато русия е нападнала от вън, наложени са били веднага мерки никой българин да не може да напуска дъравата и никой чужденец без охрана от 2-3 руски военни, да не може да се разхожда по улиците, а камо ли ако е журналист на западен или американски вестник. Прочети как с кеф са разтрелвали всеки които не иска режима им, които гласно някъде е изказал мнение против режима. Не искаш режима следва народен съд следва наказание разстрел!
Така че смятам, че не си ориентиран авторе и какво точно искаш, прочети малко история прочети и как се наричат всички форми на държавно упраление, и мисля че тогава ще можеш да назовеш с точните думи, какво точно управление искаш. Мисля че искаш президентска република, но доводите ти са толкова объркани че не мога да преценя. Доста българи искат президентска република, един от тях е Божидар Димитров директорът на НИМ, затова и в момента част от тях стачкуват за велико народно събрание, което е с правомощията да промени държавното управление на президентска република.
Засега чао, ще чакам да изкажеш мнение.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 438836d66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Айде айде, пиратките били престъпление и нарушавали реда.. Такава простотия сега чувам...
Дай тогава да забраним на хората да хвьрлят пиратки и то наврьх нова година когато всеки стреля...
Това с пиратките си е напълно нормално и позволено нещо.
Ако обаче през другото време се стреля и т. н. - да, тогава вече е нарушение. Мега голямата глупост е да оприличиш хвьрлянето на пиратки с побоя и да скачиш двете неща.. Още повече, да кажеш че аз съм едва ли не престъпник (по вашата логика), точно колкото и тия дето пребиват и мародерстват... Сори но е смешно подобно твьрдение.

Колкото до останалото, да, ненавиждам насилието, но специално един насилник и рецидивист според вас какво заслужава? Да го жалим ли? Точно насилниците които са дрьзнали да наранят невинни момичета, деца, старци и т. н. заслужават да отидат в затвора и да им накъсат задниците... да, заставам зад думите си, защото никой не пита насилените момичета например, какво им е било и какво са преживели докато вьпросния урод ги е насилвал нали? Така че, аз съм против да се насилват невинни хора, обаче съм за твьрда наказуемост за посегателите на човешкия живот, тяло и психика.

И какви "органи на реда" не уважавам? Тези днешните пионки нима са за уважение? Как се наричат "полицаи" които виждат мародери по улицата и стоят с крьстени ръце правейки се че не виждат случващото се? Как се наричат "полицаи" които вместо да арестуват рецидивистите и терористите, те арестуват български родолюбци, заради това че се опълчват на вредителите? Съжалявам но това не са истински правозащитници на реда, и именно за това казах че ми иде да ги заплюя.
Ако имахме стабилна полиция, работеща съдебна система, НЕкорумпирано и истинско правосъдие, да, тогава щях да уважавам редовите полицаи както и всички останали фигури на държавната власт. И самия народ, щеше да има страх от законите и щеше да ги спазва, а не както сега - уродите да знаят че дори няма наченки на действия които да спрат техните безумия...

Защото да виждаш беззаконието по улиците в дадена държава и да не правиш нищо по вьпроса за да го спреш - това значи, че го подкрепяш... значи, че си съгласен с това рецидивисти да убиват, насилват и премазват от бой всеки който сварят... Власт, която подкрепя подобни изродщини - трябва да бъде свалена щото тя е толерантна към убийците на нормалните хора...

знам доста неща как е било при всеки един от тоталитарните режими... но днешната глобална злина не е с нищо по добра от тогавашните времена! Напротив... дваж по лошо е. Или ще ми кажете тука, че е нормално български деца да нямат дество и от малки да се напиват и да се отдават на разгул? Ще ми кажете че е нормално български момичета да се продават и подаряват на всекакви паразити и да затриват народността и животите си? Ще ми кажете че е нормално някакви банки и корпорации да контролират живота ни и да ни правят зависими?
Нима са нормални всички тези пародии на събития които изброих?
Ако кажете че сте съгласни с тия неща, то значи нямам какво повече да отговоря.
Демокрацията, или по точно дивия капитализъм (което си е днешното), даде правомощия на всякакви човешки отпадъци да вилнеят, рекетират, грабят и мародерствуват БЕЗНАКАЗАНО... и срази достойнството и живеца на нормалните българи и хора.

И не е вьпросът да се бяга от родината, бягат само страхливците! Именно за това сме на тоя хал, защото учените и ценните кадри бягат от родината и стават автоматично роби на чужди икономики. В чужбина експлоатират труда на изстрадалия българин, а тук в България остават само лошия материал които доубиват и малкото останали неопетнени неща в тази държава. На къде ще му излиза края на цялото това безправие?
И то не само България нещата са критични. Цял свят е обхванат от тази зловеща вьлна на злоба, цинизъм, перверзии, деградация, алкохолизъм и хищничество... Масово светът се променя!
Всички световни "политици" са всъщност една световна олигархия и мафия които не само че не се борят да променят статуквото, ами и го финансират и подпомагат.. защото имат интерес хората да са роби на първичността, да са шпиони и космополити със психики на елементарни потребители.

Е, как по дяволите ще се сложи край на всичко това след като самите ние волно им вьрвим по свирката без да си даваме сметка че сме в капан.. Капанът на дявола който така се е загнездил в човешките души, че няма думи вече.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e9f70c1fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Това ли е начинът за справяне с даден проблем? 10 души да налагат един... "
Когато институциите не си вършат работата, очевидно ни остава само саморазправа. Не че съм фен на възпитанието чрез бой, но този човек трябва да си вземе поука и не мисля, че думите само са щели да свършат работа. До там ни докараха, че всеки град да си има група биячи... Момичетата да приличат на чалгаджийки, и момчетата на мутри с мускули и бръснати глави.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 667508c6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ти авторе защото не си живял по времето комунизма за това говориш такива глупости, че на България и трябвало тоталитарен режим.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 16bda4e610
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе стрелянето с пиратки е наказуемо деяние, независимо в кой ден от годината го правиш!
Не е мега голямата глупост сравнението, защото ако мина под терасата на вашия дом, точно когато пускаш пиратки или ядосам побойниците с тръбите, ще изляза еднакво наранен, дори от вашата площадка пред блока ще съм по наранен. С правото си съм да се разхождам около блоковете, когато си искам нали, но около вашия блок по нова година ме лишаваш от правото ми да се разхождам.
От друга страна 98% от хората пострадали от рецидивисти познават рецидивистите и имат предварително вземане даване с тях. Твоята история от темата "лошите с тръбите" не набиха децата, а този с пистолета нали, той ги е познавал и е имал неразрешени въпроси с тях. Описваш прекалено черно нещата, все едно някой напада миролюбиви граждан ида ги бие с тръби, а вярвай не ме е страх да се разходя по главната улица на града ви, защото тея с тръбите няма да нападнат мен. Дори над 90% от изнасилванията стават на познати момичета, ако момичето не носи еротични дрехи и не се запознава и говори със съмнителни типове, и не пиянства по баровете, вероятността да й се случи изнасилване е толкова минимална, колкото навсякъде по света дори в най тоталитарните държави.
За полицайте няма добър и лош, няма рецидивист, терорист, български родолюбец, те арестуват всеки които наруши обществения ред по улиците според закона. Кой наричаш български родолюбец и е бил неправилно арестуван? Атака ли, те ли са родолюбците, дето ходят в парламента размахвайки пистолети и палки. Съжалявам, но не това е представата ми за родолюбец.
За да имаме стабилна полиция, работеща съдебна система, НЕкорумпирано и истинско правосъдие, първо ние трябва да се променим. Тези хора които са в тези редици са хора от народа, същите като теб и ти на тяхно място би правил същото, защото и за теб пиратките са нещо позволено.
Българските деца дето нямат дество и от малки да се напиват и да се отдават на разгул, полицаите или държавните служители да ги спрът и да ги възпитат? Ние народа сме виновни за това. Самите родители, роднини дори съдеди на децата са виновни за тяхното поведение.
Момичета които се продават и подаряват на всекакви паразити, ако са пълнолетни са си виновни те самите, ако не са пълнолетни са виновни родителите им, кой да ги спре и как да стане държавата да им забрани ли? Искаш държавата да напраи закон с кой може да си лягаш и с кой не може ли? Как си го представяш?
Банките и корпорациите контролират живота ти ако им позволиш, ако ти първо не си ходил при тях, те никога не идват при теб. Така че банки няма да те тормозят, ако ти не си теглил от тях. Ако си знаеш и правиш сметката, не ти трябва кредит, живееш според това, което притежаваш.
Кой рекетира, граби и мародерствува БЕЗНАКАЗАНО, дай пример или само да си пишем. Обвиняваш без доказателства за виновност на нападателя и нападнатия. Ако си нормален българин, който си стой мирно и тихо обикновенно не те нападат рекетьори.
Авторе смисъла да ревеш, като изброяваш всяко събитие направило ти впечатление не е решение. Дай законови идей за решение.

Как да не бягаме, когато в родината ни, живеят и гласуват за Бсп, Дпс и Атака 2 000 000 човека. Родината не ни гони, гонят ни жителите на родината.
Какво искаш да направи правителството, като се вместиш в првомощията му. Не може насила да накара родителите да възпитават децата си, не може да накара жените да не се продават и подаряват на паразити, не може да забрани на банките да си търсят взетите кредити. Какво искаш и как да стане? Кой да сложим на власт? Или и ти не знаеш, какво искаш, ама не е чесно, така ли?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2cbc61c701
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Номер 12 спри да лъжеш хората - 2007 когато циганите в Красна поляна крещяха "Смърт за българите" и тичаха с брадви и ножове полицията не си свърши работата, но си я свърши доста съвестно когато през същата година миньорите протестираха. Спри да вярваш сляпо на медиите и да се мъчиш да индоктринираш и другите хора да им вярват - просто няма да ти се получи. И ако ще ни убеждаваш, че партия Герб е алтернативата забрави - хората знаят за връзките на партия Герб с организираната престъпност - да сложиш Герб на власт е все едно да сложиш групировката Сик. Автора е в пълното си право да недоволства и не си ти тази която ще му забрани да недоволства. И няма как да се посочи алтернатива сред партиите в момента защото всички управлявали до сега партии се доказаха като анти-българи и обслужващи интересите на олигарсите, организираната престъпност и чужди държави.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2cbc61c701
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Между другото ще добавя още нещо - според днешните стандарти Васил Левски и Христо Ботев са терористи - но ние ги уважаваме като герои. Да обаче тогава богатите са са ги наричали "чапкъни и безделници" . Получава се така , че хората които са се борели за промяна са били охулвани от хората които не искали промяна. Същата история се получава и по времето на комунизма - горяните са били наричани "диверсанти и бандити" а хората просто са се борели за правата на българите и срещу комунизма. Днес виждаме същата картинка. Коментара ми е отправен към автора и към номер 12 и се извинявам , че не го побрах в предишният си коментар просто сега ми дойде на акъла

Номер 15

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cf3cad6301
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   С номер 12 май не живеем в един и същ свят.
"ако момичето не носи еротични дрехи и не се запознава и говори със съмнителни типове, и не пиянства по баровете, вероятността да й се случи изнасилване е толкова минимална, колкото навсякъде по света дори в най тоталитарните държави. "
Много ми се иска това да е истина, но не е. Изнасилвания стават и посред бял ден, стига изродът и ти да имате нещастието да се срещнете. Независимо как си облечена... А пък за сравнението ти да не говорим- точно в най-тоталитарните държави стават най-много изнасилвания. И там не можеш да се оплачеш на полицията!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 16bda4e610
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   №15 Срещу кого циганите тичаха, кого нападнаха, кой удариха или просто стачкуваха в тяхната си махала, дори ги беше страх да идат да метат София на другата сутрин до колкото си спомням. Миньорите като протестираха през 2007, не си стачкуваха пред мината, а направиха блокадата на пътя Свиленград-Русе. Разликата виждаш ли. Да стачкуваш и да не пречиш на останалото общество да си пътува по общите пътища е едно, да спреш движението без позволение е друго.
Не се влияя от медии преценям нещата реално, вуйчо ми е миньор. Не предлагам на никой да гласува за дадена партия, не съм гербаджия, предлагам да дадете решение, с което да мога да се съглася и да гласувам за ваша партия. Скоро се надявам да има нови избори. Не исакм да убеждавам никого, търся някой да ме убеди в своята правота.
Да се оплакваме как обществото не е чесно, при условие че ние не сме чесни към него, смисъл няма. Така че дайте алтернатива, кажете как да стане. България има доста опит в промяната на държавно управление и цар сме имали, и княз, и тоталитарна държава сме били, сега парламентарна. Кажете как да забраним на млади български момичета да спят с мъже, които на нас не ни харесват? Да им вградим чип с право на ползване в половите органи ли?
Колкото и да ги мразиш циганите №15 те са си наши цигани и са си български граждани точно като нас. Всяко стадо си има черни овце и ние си имаме, и нямаме друга алтернатива освен да го приемем този факт.
От №12.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 438836d66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Благодаря сърдечно на номер 15 за подкрепата!

Много точна и ясна констатация е направил! Браво!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 438836d66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   От Автора:

Номер 12, бълваш страшни глупости!

Стрелянето с пиратки НЕ Е НАКАЗАУЕМО. Цял народ стреля с пиратки и фойеверки точно в 00:00 за да посреща новата година бе...
Това е нещо съвсем нормално в което не виждам никакво общо да има с рецидивистите които нападат и пребиват..
Кой от чие право те лишава?
Именно това казвам от историята си че всеки човек има право и аз точно се гневя когато има нарушение на това право?

Другото което е - с какво право нареждаш хвьрлянето на пиратки, и го сравняваш с вьрлите престъпници които трошат невинни хора за собствено удоволствие? Това само един психически болен човек може да го направи.

Какво е значението дали вьпросните жертви на терора познават рецидивистите и са имали вземани даване с тях или не... Нима това оправдава насилието и побоя? нима това дава право да се саморазправяме с всеки, чрез юмруци и телесни щети?
А ти знаеш ли че, аз чета всеки ден за случаи на невинно пребити хора и насилени момичета? Знаеш ли че миналото лято тук пред очите ми едно нормално момче, което нито е лошо, нито нищо... и на излизане от магазина, понеже точно до самия магазин имаше събрани група от побойници, и без нищо да им прави те трьгнаха след него и докато се усети, вече го бяха съборили на земята и го ритаха.. нима има причина за това а? Знаеш ли че хората вече са толкова озлобени, че могат ей така за кеф да те пребият? Или ти живееш в миналите времена още и явно не си в час с живота днес.

точно невинни хора, хиляди невинни хора всеки ден стават жертви на побой и насилие.
Например, преди време имаше случай когато група цигани в някакво училище пребили невинно момче - българин... с опасност за живота.

Иначе, относно изнасилванията - мога да ти кажа че така както говориш, ми се струва че оневиняваш насилниците и ми е много чудно ако ти имаш дъщеря и някой си насилник я изнасили... ти дали ще разсъждаваш така, а? Дали ще кажеш "ама тя е виновна щото се държала провокативно и носи еротични дрехи"... Силно ме съмнява.
Актът на вандалщина и изнасилване, си е акт на вандалщина и изнасилване, колкото и да се опитваш да го оправдаваш, си остава това, което е.

Аз пък мога за полицията да ти кажа 100 % че ИЗОБЩО НЕ АРЕСТУВАТ всеки който наруши законите... А напротив, аз познавам престъпници от тук, които 100 % трябва да са в затвора, които по всички точки трябва да са наказани, ама до днес полицията ги гледа и кътка, така да се изразя и нищо не им прави... защо? Щото единия бил от еди кво си семейство и някой чичко паралия бил зад гърба му.. (корупция).
Защо до днес не са открити и натикани където им е мястото убийците на сестрите Белнейски? Защо ли? Щото са мутри вероятно, приближени на властта и законът се прави че няма разкрития кои са... Те много добре знаят кои са но просто ги крият..
И такива случаи са милиони в България, а и не само.

Кой наричам български родолюбец ли? Всеки българин който милее за родината и живота на българите и се бори за по добър живот.
Каква е твоята представа за родолюбец? Престъпниците ли?
Когато беше случая в Катуница, ние имаме на лице два смъртни случая на БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА убити от престъпния цигански клан на рашков... А медията какво направи? Вместо да осъди самия рашков заради престъпленията на клана му, вместо да наблегнат на зверските убийства над българските момчета... Те напротив, обявиха се в защита на киро рашков и нарекоха протестиращите българи срещу него; "лумпени, хулигани" и т. н. Арестуваха отново български момчета... Това ли е за тебе справедливост? Или ще ми кажеш че не са прави българите, за това че си отстояват правата... А дали не им е писнало години наред рашков да ги тероризира, а? И накрая на полицията изобщо не и прави впечатление да обърне внимание на циганската престъпност, но българи може да арестува...

Колкото до Атака, ми и ти да си и да те плашат с убийство, както Сидеров е бил заплашван от тези "мирни протестиращи" (платени от герб).. и ти ще носиш пистолети и палки за самозащита нали така?
Пък и продажните медии които се финансират от соросодините общества представят по изкривен начин събитията и имат изгода такива като теб да мислят точно по тоя начин..

това че българските деца нямат детство и се отдават на простотии, както и това че момичетата се продават на паразити и поробват живота си... за всичко това е виновно времето в което живеем. Не ми казвай само че няма значение управлението, защото няма да е правилно. На мен нашите са ми разказвали че едно време в училища и навсекъде е имало забрани за разюздано поведение, дълги нокти, разголени тела и т. н. За подобни неща са гонели от часовете и са санкционирали. Имало е стабилна полиция която е пазела реда в държавата... и самите хора са били по отговорни именно защото законите са им действали така.. Затова и самите хора тогава са имали друга ценност, от там и децата си са вьзпитавали в такъв дух... просто всичко е свьрзано. Няма тука играещо и неиграещо роля.

Банките и корпорациите, тормозят хората защото от ден на ден положението се затяга, и като закъсаш, те правят така че ти да идеш да теглиш кредит, щото иначе виждаш че от една мизерна заплатка, нищо не свьршваш.. Има си определени олигархични крьгове които предизвикват кризите и от там правят така че ти да се вьзползваш от банките и корпорациите и после като ти натряскат големите лихви, те от туй печелят. Така че недей да ги оправдаваш и да казваш, че това ставало, ако позволиш... В днешно време властта те принуждава.

Кой рекетира, граби и мародерства безнаказано ли?
Политиците и властта рекетират народа..
Тия "недосегаемите" вандалстващи елементи по улицата, дето хвьрлят камъни, трошат пейки и пиянстват, мародерстват точно безнаказано. Забрави ли ония агитки от 100 човека като хвьрляха павета и бутилки... и жандармерията седеше и не им правеше нищо? или аз забравих че ти виждаш само това което ти изнася, иначе си живееш в твой измислен свят и не ти дреме от това дето става по родните улици..

и, пак казвам - да бягаш от родината не е решение. именно с такава цел се правят всички тези безумия за да прогонят качествения материал от родината ни... Ти ако предпочиташ да робуваш на чужди икономики и да си роб на чужденци - отивай, никой не те спира... и без тва типажи като тебе надали биха били от полза за тази страна, така като гледам разсъжденията ти... тъй че не би било голяма загуба.

Аз много добре знам кво трябва се направи в тази държава. Както съм написал, махване на сегашната власт и слагане на отговорни държавници, като преди това проверка на умствения им багаж и на квалификацията и тогава да се раздават политически постове. Тази държава трябва да се управлява от хора БЪЛГАРИ, знаещи и мислещи какво е справедливост и как се контролира държава.
Точно при такова управление и родителите ще вьзпитават правилно децата си и децата ще имат ценност, защото самите обстоятелства вече ще са други. Защото в момента деградивната музика, "модата" която се налага, безграничната свобода която се е дала на престъпниците, безконтролието в държава -- това са фактите които разрушават!



"Колкото и да ги мразиш циганите №15 те са си наши цигани и са си български граждани точно като нас. Всяко стадо си има черни овце и ние си имаме, и нямаме друга алтернатива освен да го приемем този факт.
От №12. "

... Е с тоя цитат падна адски ниско.


П. П. Надявам се коментарьт ми да се публикува!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cf29399b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Защо по дяволите трябва да приемаме факта, че едно малцинство може безнаказано да тича с брадви ножове и да крещи "Смърт на българите". Ако толкова ги обичаш приеме ги в твоята къща и ги храни ти. Само ще ти кажа, че в държави като Турция и Русия ако го бяха направили това полицията щеше да действа с пълна сила (и като казвам пълна имам предвид пълна сила в руският или турският вариант, а не пълна сила в европейският вариант ). Така, че както казах спри да индоктринираш хората да вярват на официалната държавна пропаганда защото просто няма да ти се получи номера. И явно още не си разбрала, че няма политици които да милеят за благото на България - последният такъв беше цар Борис III. И още нещо - искаш да уважавам полицията - е кажи ми как да уважавам едни платени биячи в униформа които бият минорите защото протестират и не пипат с пръст циганите и знаеш ли защо не ги пипнаха - защото циганите са основните гласоподаватели на прехода, а не българите. Когато престъпността се облече в закон хората взимат нещата в свои ръце - ето например Катуница. Повече нямам какво да добавя

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b7827d843f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Само ще кажа, че не демокрацията е виновна. В България демокрация НЯМА. Тя е само на хартия, де факто все още си е комунизъм. Истинска демокрация има в Норвегия, Швеция, Дания, Финаландия, Австрия, Швейцария, Канада, Австралия, Нова Зеландия и още няколко (САЩ не е сред тях). Комунизъм или псевдо демокрация има в България, Русия, Северна Корея, в повечето страни от бившия СССР, Източна Европа, Близкия изток, Лат. Америка и Африка. Мисля, че разликата между двете групи страни е повече от очевидна. Следователно демокрацията си е най-добрия, макар и не перфектен, ДЕЙСТВАЩ режим. Сигурен съм, че в бъдеще ще има доста по-добри полит. системи, но едва ли ще сме живи, за да ги видим.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bd058f9f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До 24 - Самата дума "Демокрация" е дала предпоставки на хората и най-вече младите, че всичко им се позволява. Става въпрос за свобода на избор, което може да се каже, че сега го има. Трябва ли да се правя на глупак, за да ме разберат такива хора, че не е демокрация там, където управлението на страната се ръководи от една единствена партия(Еднопартийна система на управление - това е комунистически режим). Тук нямаме такава система, а получаваме право на избор. Тук и в почти цял свят е демокрация. И какъв комунизъм те гони, бе човек. Ти запознат ли с конституцията на една държава, когато управлява комунистическа партия. Знаеш ли какви са идеите на такъв режим и как се прилгат? Моля те не говори глупости. Историята ти показва, че комунистическата идея се бори твърдо срещу - буржоазията и експлоатацията на работниците, а тези неща ги има и сега в цял свят. Те се борят с безработицата и пороците в едно общество. Ти да си видял някой да се бори срещу тези неща? Да си чувал за увеличаване на трудовата заетост? Нищо общо с днешно време. И не говори за Русия, защото там комунистите се намират в положението на тигрите в Азия. От сърце се посмях на убедителното ти мнение. :Д

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dd1b088988
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Най-добрият политически режим е националистическа форма на управление - така както е било в България преди 9-ти Септември 1944 година. Няма да давам за пример други националистически държави в момента, защото те са враждебни на България, но факт е, че тези държави процъфтяват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker