Какво мислите за протестите в София ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за протестите в София ?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 4931 пъти
Та така ще карам направо искам да ви задам няколко въпроса относно протестите в София.
Ще се радвам, ако всички, който са прочели темата ми отговорят.

1. Мислите ли, че ще успеят да свалят правителството?
2. Смятате ли, че контра протестите са платени?
3. В кой от двата протеста вие бихте се включили?




Така аз да кажа за мен. Софиянец съм. След снощи когато аз брат ми и баща ми също бяхме на протеста против правителството вече мога да мисля, че по-големи кранти от управляващите ни няма. С цялата си наглост полицаите започнаха да бутнат. Ние естествено насядахме пред автобуса, който казват, че е бил пълен не му давахме да мине. Беше наистина голяма дънгания. Аз баща ми и още няколко човека започнахме даже да замеряме стъклата с камъни и изобщо каквото ни падне. Даже мисля, че счупих един от прозорците, ама не знам от толкова народ нищо не можах да видя. Да кажа никой не ни е плащал протестираме, защото вече прекалиха прекрачиха всякакви граници писана ми от турци и комунисти. Бате Бойко може и той да не е китка, ама поне им тегли майните на ДПС и турците. Пък тези тръгнали да ги защитават. Боже Господи пази били оправили тока били вдигнали майчинските оле да видя па да не повярвам. Ама пък за сметка на това колко години преди са ни управлявали мръсниците. Нищо не направиха за това сме в това положение сега. Естествено там останахме до съмване после аз се прибрах с брат ми, а баща ми отиде на работа.


Е излях си гнева не си мислете, че това не мога да им го кажа на "политиците" толкова много виках на площада, че чак вече нямам глас. Дори баща ми ми каза, че снощи са му взимали интервю възможно е. Питали са го дали ще остане тук за през нощта той е казал да и така наистина стана де.



Ами вие какво мислите за това? Сега само не ми коментирайте правописа, защото това е последното, за което мисля след снощи. Искаха да ме избутат негодниците трябваше да минат на всяка цена няма пък докато не ни оставят държавата тъпите мафиоти няма да спра да протестирам къщата ми е на близко до протестите така, че не се притеснявам. Защо го правя ли? Ами един ден заради децата си за да не се налага нито аз нито те да емигрират заради мафиоти, който си пълнят джобовете. Заслужават доживотен затвор и да им вземат милионите и милиардите, който имат то тогава държавата ще забогатее. Както и да е ще си следя историята от доста време се каня да я напиша и след снощи се реших вече. Толкова са прости деца да бутат (мен и един от класа ми) не ги е срам мръсници долни и искаха да ни арестуват Боже та ние сме на 13 години бе малоуми (това е кратката дума на малоумен).


Сори за обидите, ама много се ядосвам. По принцип аз съм така трудно се сърдя, но и бавно ми минава.

До модераторите:
Ще се радвам, ако ми публикувате темата, защото е важно за мен да видя какво мислят и другите за това дали изобщо смятат, че е правилно и дали биха се навили да протестират (като мен съучениците ми баща ми брат, който до година е студент и всички други софиянци)
А да извинявам се за някой от обидите, ама си го търсят мафиотите както те ни казваха на нас децата (щото и други имаше) паплачи нещастни така и аз мога да ги обиждам "полицаите" Ако може изтрийте бележката, която адресирах до вас, след като ми публикувате историята. Тнх (значи благодаря съкратено от мерси на английски).... :)





Метал 13г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: f169e656c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То е ясно, че това е измислица. Ако не е, няма лошо такива като теб да платят щетите. Съгласен ли си? Ако нямаш искай от своя идол - оня от Банкя. Хайде жив и здрав.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4fce7a451d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И ти на 13 ходиш да сваляш правителство? Мисля, че такива неща трябва да се правят от по-зрели хора. Извинявай.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3f8ba1d246
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   напълно си прав, макар и само 13 годишен; аз съм от провинцията и за съжаление тук няма нищо такова-всеки се е скрил по къщите си и си мълчи, защото хората са заплашвани, че видат ли ги на площада да протестират, ще ги уволнят, а без пари после накъде, но важното е, че поне в столицата се случват протестите, но снощи, ако гледахте тв7 или нюз7, сигурно сте забелязали каква манипулация е-бяха приглушили протеста и не дават близък кадър от случващото се, а даваха само 1 кадър от високо и изглежда сякаш хората си седят и мирно си протестират, сякаш просто са се събрали пред парламента и си говорят-повече не ща да ги гледам тия телевизия, които са в комбина с комунистите и тоя прост български народ, тази част от него, която отива и гласува за комунягите-КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ? КОГА?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fb14aa1709
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях вчера на протеста и днес ще бъда и на следващия ден също и така докато тия не си тръгнат веднъж и завинаги! Това, което стана снощи беше абсолютна свинщина! 40 дни хората протестираха мирно и нямаше нито един сериозен инцидент и сега изведнъж заради шепа лигльовци, които искали да си ходя, защото о, ужас, не могат да останат една нощ в парламент и търпеливо да изчакат хората да се разотидат 10 човека са били в Пирогов! А за нахалните и коментари по повод на протестиращите не ми се и говори. То такова нахалство като тяхното никъде няма!
Явно са прави хората да казват, че с кръв са взели властта през 1944 и пак с кръв ще я дадат. Надявам се само кръвта, която ще пролеем за да ги изгоним да не е много и да няма загинали. Ама знае ли, човек? От тях всичко можеш да очакваш!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6ab4c4c637
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Какво мисля ли - хмм мисля , че са оправдани.
НО - винаги има "но" и то е че не са обединени под общи идеи - повечето хора немогат да формолират исканията си
дори- това което искат е -ПРОМЯНА.
Аз също я искам , но си задавам въпроса "как".
И също така всеки човек малко запознат с някои неща -
би определил искането за оставка на правителството като най-абсурдното. "защо?"
Защото докато имаме правителство протестите трябва да
бъдат наклонени към това да се приемат някои
важни промени - и при следващи избори - да имаме наистина правото на избор- хмм тоест промяна на изборния закон - да бъде мажуритарен.
При нови избори ще хвръкнат милиони от държавата - пари които не можем да си позволим и резултатът ще е същият - пак една от партиите с много пари ще ни управлява.
Какво трябва да се направи според мен ?
-промяна на изборния закон
-въвеждане на задължително гласуване
-пускане най после на програмите за заетост на младите хора и хора новозавършващи старт ъп и т.н..
-оценяване на ресурсите с които българия разполага за една успешна икономика (тоест какво имаме ? - имаме страхотна природа, климат - стратегическо положение , имаме древна история , епична култура и музика - герои - хора които са жертвали живота си за да бъдем днес свободни за да ни има на каратата на европа - за да се гордеем с себе си - защото имаме всичко)
Икономически погледнато при тези дадености какво липсва? хмм Липсва развитие в нещата които имаме и забрава кои сме всъщност - живеем поддържавайки на чужди традиции а погребваме това което имаме.
Какво ни дава то ? Туризъм - исторически ,селски ,планински,морски - мда ще си кажете има го - да ама не.
Виждал съм в северозападна България древна римска крепост да пустее - използвана за пиене и друсане от разни келеши и неудачници.
Нашата история е една от най-великите на стария континент , но никой не знае за нея - не знае за нашите земи по които са минали всички древни цивилизации и империи.
За разлика от гръдската в нашата история има повече факти от митовете и легендите на гръдската.
Гърците използват това което имат - "зле са" защото са мързеливи, но ние сме по зле.
Всеки камък в гърция е забележителност - ето как един отрасъл като туризма може да носи икономиката на цяла страна на гърба си.
- така стига толкова за история - в българия се раждат много умни и способни хора - защо тези хора често са изтривалки често са усмивани и плюти , защото не е "модерно" да си умен .
Поставени са в култ по низши ценности - умните хора се чувстват не на място - депресирани пораженчески настроени - чест чета тук истории за хора с проблеми в общуването без приятели - повечето от споделящите наистина са надарени хора , но как могат да го знаят като всичко тук ги унижава .
Култ към простотията и тъпотията - такава ни е музиката
такива са предаванията по телевизията - такива хора се канят в най гледаните предавания такива хора "представят" страната ни.
И какво правят по силните измежду хората които могат да направят промяна - напускат страната ни!!!
И вътре остава масово утайката на обществото еми съжелявам за крайностите , но мисля че всеки трябва да си знае мястото.
На мен ми е писнало да гледам тираджии кухи лейки и всякакви подобни надути като балони - искам да виждам хора които заслужават самочувствието сизаради това което са - личности - такива хора могат да направят промяна.
Ако Васил Левски , Христо Ботев разсъждаваха по тираджииски или плеймейтски или хан Аспарух или Хан Крум или Хан Омуртаг или Цар Самуил или Княз Борис I
или Цар Симеон Велики щяхме ли да съществуваме ?
Със сигурност не !!! Хмм тааа помислете кои хора да поставяме в култ - "идиоти които претендират че могат всичко а всъщност са страхливци и позиори" или хора с истински качества с ралично мислене - тоест собствено - нещо което ги прави личности .
Или пък хмм за какво ми е да бъда личност сега не е модерно - всички ще ми се смеят - отивам да се напия и да опивам голите момичета в дискотеката а държавата - като стана на 30 години с 2 деца ше му мисля , но е много вероятно да съм общ работник с самочувствие и понятие по всеки въпрос озлобен на всички завистлив и лицемерен тип който обича да се напива и като се върне вкъщи да спуква жена си от бой да пие ракия а жена му да тича и носи - горд съм да се нарека Българин!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1e1bdf93a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Какво да ти кажа аз съм майка която сега ще вземе прословутите 310лв майчинство. И какво ме топлят? Съжалявам, че като имахме шанс да емигрираме не го направихме. Но отдаде ли ни се втори шанс няма да го пропуснем! Отидох на интервю за работа и като разбраха, че имам малко дете, в очите ми заявиха, че аз сам ще им преча. На всичкото отгоре ми казаха, че в тяхната фирма ОТПУСКА НЯМЯ!!! Как така няма? Да скъпи читатели в доста фирми отпуска няма. Ако случайно се уредиш, то тя ще е неплатена и то за 1-2 дена. И що за дискриминация е щом имам дете да ми заявят, че само ще им преча. Ако беше в др. държава щях да ги съдя, но тук в БГ нямам шанс. Явих се и на интервю за продавач консултант. Казаха ми заплата 500лв 6 дневна раб. седмица обаче те осигуряват на 5 дневна раб. седмица и няма отпуска защото ми плащали пълните осигуровки. Кажете ми що за безумие? Та нали са длъжни да ги плащат и по кодекс работника има право на отпуск. Те законите си ги пишат за тях си. Ей за това няма да се оправим! Колкото и да се стачкува кокала е сладък и няма да го пуснат! Трябва повече хора да излязат на улицата иначе няма да има успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f953e82d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1. НЕ
2. НЕ
3. Не
Ти като си на 13 какво правиш там? Много си пристрастен за 13 годишен към политиката. Странно. Сигурна съм, че идея си нямаш за какво висиш там. Явно обаче и баща ти не е с много мозък в главата, щом те е повлякъл на площада. Мафиотите са всъщност ГЕРБ. Не че другите са цвете, обаче такава безскрупулност и такова връзване с олигархията, здраве му кажи. Много ще трябва. да са ровиш в интернет, за да получиш представа за нещата и пак няма да прецениш, защото си само на 13. Не знам какво си мислят част от тези, които протестират - дори да са за смяна модела изобщо и срещу ГЕРБ включително, на практика точно тях ще върнат на власт. Не, мерси!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b4a20d3fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   1. Да
2. Не
3. В този, който ще подпали парламента

Подкрепям те, ходи и ги сваляй, защото нас ни ограбиха вече, а вие-малките ще плащате днешните кредити

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 605ce55163
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За съжаление протестите в Бг са безсмислени. Няма кой да чуе и да направи живота на българина по-лек. На мен ми е все тая кой е на власт, важното е да успее да се справи с мизерията и осигури достоен и спокоен живот на българските граждани.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b06fd0a8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора:


№1 - казаха, че ще ни дават по новините ;д не знам дали са ни давали, ама така говореха нищо не съм измислял. А няма нищо да им плащам на крантите смотани (сори за израза) те ще ми викат паплач и аз ще им плащам имат си милионите да се спасяват мафиотите не едни.

№2 - Да на 13 съм не ходя сам разбира се, съм с баща ми и по-големият ми брат.


№3 - много точно казано. И какво мирно сме си стояли? Че аз глас няма от викане идваше ми да ги напсувам всичките мафиоти долни не едни. Грс (съкратено от gracias благодаря на испански), че си съгласен с мен.


№4 - Вярно всичко може да се очаква от крадците тъпите комунисти и турци. Щом деца започват да бият. Като казах на брат той остана не по-малко изненадан от мен.


№5 - И аз също, но с това правителство вече не знам какво да мисля за тях.





№6 - Ето заради това се протестира, защото ми дойде до горе от тъпаци. Къде се е видяло това другаде не знам да се бутат малки деца (е не толкова малки) заради едни тъпи кранти (пак сори за израза) ужас.



№7 - Третият въпрос ми е към кой протест ще се включиш, а ти ми отговаряш НЕ ;дд що за отговор? Може да съм на 13, ама си знам правата нали съм с родител. Баща ми има достатъчно мозък в главата си забира ме за да може след време да не ми се налага да го правя сам това е. Имам много голяма представа там съм за да сваля правителството от мафиоти и тъпанари. Не казвам, че и герб са кой знае какво, ама поне не управлява с турци.



Това не е Турция, а България все едно, че в Турция има изобщо българска партия. Нищо няма да им плащам дано да съм счупил стъклото ще е добре.







Метал 13г.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b06fd0a8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   А да забравих към №8 ама разбира се, че аз няма да спра тази вечер, ако баща ми навит с брат ми пак сме там много ясно. По добре да кисна на улиците до сред нощ отколкото да позволя да затънем повече.


автора



Метал 13г.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 903e0dc18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз мисля, че за да се свали правителството не трябва само софиянците да вдигат протести все пак не само те живеят в България и не само те са българи

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 246a3204d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Протестирахме и срещу ГЕРБерите, сега протестираме и срещу ДПС и комунистите. Как никой не разбра, че просто не искаме нито едните, нито другите, и няма как да бъдем купени. Искаме политически промени! Ако ще и Господ Бог да слезе да ни управлява, пак няма да се справи с настоящата малоумна система.
Да, не е приятно да стават подобни вандалщини, но когато не разбират от думи, трябват действия. Нека да спят в парламента, нека да не мигват!!! Така както ние не мигваме в мисли как ще си платим сметките и как ще си намерим работа като продавачка с висше образование!!!! И така както възрастните хора не заспиват от студ, неспособни да си платят парното.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f35cc89097
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Браво, малчо! Всеки ден бъди там. Ти си бъдещето на Родината.
Дори викни твои приятели и роднини. Радвам се, че милееш и обичаш България. От хора, като нас зависи бъдещето на Родината ни. И аз ще бъда там, но следващия месец, от провинцията съм.
И не слушай тея промити мозъци, които са настроени негативно, те са черногледи и такива ще си останат. Уважение за теб! :)
И не се предавай! Ще ги махнем и ще Възродим Майка България!
Свалям ти шапка и България Над Всичко!

Горд Българин.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 82eb2640d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   ХАХА и какво го обиждате момчето и му се присмивате че е на 13г.
То в Лос Анджелис 13-14 годишните са с пистолети и стрелят яко а вие тука се смеете и твърдите, че е невъзможно 13 годишен да иде на протест... Че кво толкова?
Става и отива...

А и до протестите...
То така и в Лос Анджелис, черните постоянно си имали проблеми с полицаите и то защо? Заради самите полицаи.
Излезнат от квартала си и веднага полицаите, срещнат ли ги и ги прибиват, понеже са излезнали от квартала си, от който им е забранено да излизат.
Нямали никакви права негрите. Много трудно можели да си намерят работа, негър провини ли се за най-малкото нещо и веднага в затвора...
Никаква свобода не им давали, никакво право на глас.
Бели срещу черни било... като черните не са правели нищо лошо, просто расизма е бил голям и Е голям и просто нещата ескалирали след години...

Заформили се банди, биели се помежду си...
По-късно хванали и оръжията...
И почнали, всяка една банда да разширява територията си, напуснали границите на квартала (Уатс) от който им било забранено да излизат и започнали бунт срещу белите, срещу политиката, срещу полицаите...

И така честно се зародили гангстерските банди ;)
Поради тази причина...

Така че, не се знае...
Може и тук да се стигне до нещо подобно (поне)
:)
Това е от мен, а ето и едно клипче, за да видите до къде са стигнали нещата в Лос Анджелис... заради някогашния расизъм :)

http://www. youtube. com/watch? v=cfFiOM2EG4M

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b06fd0a8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Автора:


№13 - така е много правилно, но как в по-малките градове ще се вдигнат на протест те искат най-вече при нас в София, защото там е правителството. Иначе да така е не сме само ни е жителите на България.


№15 - на ясно съм срещу какво сте протестирали знам отлично иначе нямаше да съм там.


№16 и 17 мерси за подкрепата, но бъдещето не е само в мен то е в всички нас.


И отново да пиша към номер 9 и 12 мисля, че беше, защото не е публикуван коментара.



№9 - не мисля, че са безсмислени всичко има смисъл, ама зависи какъв :)



№12 - изглежда коментара е изтрит нямах представа за това. Не помня какъв беше щях да го чета наново, но явно е станала някаква грешка сигурно няма значение.



Отново благодаря за коментарите на всички :)

Метал 13г.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: be6726b804
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Мисля, че повечето от протестиращите са едни безделници, целодневно седящи там, нарушавайки шумовите норми с досадните си тромби и барабани и пречещи на работещите в района. Единственото, което се ражда от мозъчетата им е искането на оставка, но какво ще стане после? Май не се замислят, че нормална алтернатива няма!

Авторе, казваш "Ние естествено насядахме пред автобуса, който казват, че е бил пълен не му давахме да мине" - че това да не пропускаш едно ппс заедно с хората в него естествено ли е? Да не говоря пък за камъните/паветата които сте хвърляли - е ти представяш ли си да тръгнеш за някъде и да не те пропускат да минеш, отгоре на всичко да те замерят с какво ли не и да застрашават здравето и живота ти?

Надявам се, че правителството няма да подаде оставка.

Не мисля, че контрапротестът е платен - него бих подкрепил!

М20

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5372713e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Подкрепям изцяло, но живея на 300км от София. Ако бях там, нямаше да пропусна. Всяка вечер стискам палци! В провинцията страхът е сковал всички. Не се отказвайте! Във вас ни е надеждата!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 21b1e34c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Първо като ти прочетох начина на изразяване си казах "Олеле майко, още един от красивите, умни и интелигентни".. След това видях, че си на 13... ами простено ти е- семейна обремененост явно... И чупейки стъкла какво постигаш? ! Заслужавате си Бойко кухата тиква- явно нивото ви удовлетворява... И кой по-точно ви дава право да къртите и чупите центъра на София???? Полицията беше крайно търпелива толкова много дни- но аз не съм. Какво право имате да затваряте възлови булеварди и улици в пикови часове?? Да не мислиш че Доган, Местан или Станишев се прибират по Цариградско? Но близките ни, които работят до късно използват градския транспорт и са принудени да висят с часове на спирките без да знаят дали изобщо и кога ще си стигнат в къщи.... Всъщност като падне това правителство какво по-различно очаквате да се случи??? Аз малоумен, необразован и глупав, крадлив Бойко не искам. И, да, по време на тройната коалиция живях в пъти по-добре, близките ми също, всичките ми приятели имаха работа... и то добре платена. От доходи 2000лв на месец, по времето на Бойко останах без работа, а сега се примирявам с 500лв. Не, мерси! Защото съм умна и интелигентна, че пък и красива. Заради това НЕ ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТИТЕ!!!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6b9405a3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   интересно ми е какво плащаш ти като си на 13 ;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b06fd0a8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Автора:

Към №16 - сега си отворих историята, защото вчера пак бях там. Този път ги нямаше крантите и за това бяхме по-мирни. Но общо взето от вчера дойдоха повече протестиращи. Да не мислиш, че обръщам внимание какво като ми оценяват за две коментара знаеш ли колко ме интересува както казаха ставам и отивам, ама хич няма какво да му мисля. Аз също живея в България нали? Така, че имам право да протестирам колкото и тях. Освен това тази вечер като са в парламента не знам какво ще стане. Казах на мой съученици и съученички по фацебоок да дойдат. Някой са извън града, други са на море (отново) в друга страна, но пък повечето ги навих да дойдат стига да им разрешат де. Не съм само аз на 13 още 3 момчета (приятели са ми при това) също бяха и онази вечер и снощи. Щом искат да работят под нашия натиск хубаво бе нека на мен ме устройва. А онези, който до сега гледах в нета от контра протестите казват, че миналата вече е било вандалщина не е вярно изобщо не е така. Много добре знаем какво искаме за разлика от тях. Колко ни управляваха тия кранти уе идиоти смотани (и пак сори за израза). Онази дето вика, че не сме и давали да мине покрай парламента, ами да така стана като се случи аз бях там, ама никой не й е казвал червен боклук и никой не я е плуел как си измисля само. Добре де дай и аз да отида и да кажа как ми се нахвърляха полицаите за това баща ми казва, че мога да ги съдя, защото малолетен няма как да удрят при това докато е с родител и по-голям брат. Е до ся с майка ми бяхме в болницата (спуках си устата ;д ама не боли имаше само малко кръв) и заради кой пак... ай стига с обидите няма да казвам вече.


И пак към №18 за Америка не ми говори само ще ме ядосаш още повече знаеш какво са казали не слагай сол в раната.



Пиша ви по два пъти, защото сега наново след снощи си гледам историята нямах време просто станах и веднага на лекар заради устата оле толкова малък проблем и на лекар защо се притеснява майка ми от малко кръв ли? Ми че имаше някой дето си пукнаха главите.... както и да е не ми се пише вече. Пак казвам не ме интересува какво мислят другите.
Аз живея ли в България? Да!!!
Българин ли съм? Да!!!
Мразя ли правителството? Вече от дъното на сърцето си тоест Да!!!
Искам ли да се махнат? Да!!!
Съгласен ли съм да ни управляват турци? Не!!!
Харесвам ли комунистите и БСП? Не!!!


Няма какво повече да добавя. Може би, ако не си писах годините нямаше да стане така, ама какво да направя така се разписвам по принцип (не съм метал иначе даже ги мразя) и след всеки мой коментар тук. Като питах админите ми казаха, че е желателно да се разписвам за това го направих.





Метал 13г.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b3e81b608e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Подкрепям протестите, защото тези са абсолютни некадърници. Защо слагат предишния шеф на Кинтекс, при условие, че сегашния се справя значително по-добре от него и предприятието има по-голяма печалба? Вероятно само защото е червен ("свои хора"). Същото е и с шефа на онкологична болница - София... А за областния управител на София, че е някакъв абсолютен мутромафиот и сега с новоизмисленото министерство на инвестициите всички по-големи инвестиции в общините трябва да минават през областния управител, както и през самото министерство? Така БСП/ДПС искат да контролират големите проекти в общините. Още десетки скандални назначения на разни мутри и мафиоти... В Пловдив и Благоевград сложиха областни управители от ДПС... Опитът да сложат Пеевски за шеф на ДАНС няма да го коментирам, той е ясен, въпросът е в качеството си на какъв Пеевски отива малко след избирането си на среща с главния прокурор Цацаров? При условие, че още не е бил подписал заповедта за назначаване?

Алтернативата - ГЕРБ, също не е нещо особено, също една камара нарушения... И честно казано ако сега има избори не знам за кого ще гласувам, но със сигурност няма да е БСП/ДПС. Убеден съм, че дори привърженици на БСП са разочаровани от това правителство.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b06fd0a8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Автора:

Ето сега брат ми ми показа, че е снимал малко от онази вечер даже има кадри как баща ми крещи да не ме удрят. Кратко е, но брат ми е спрял да снима доста бързо даже и той вика докато снима не знам защо го е качил
http://vbox7. com/play:b9d4de09bf&start=39 не можах да дам линк от началото на клипа за това го копирах към края иначе можете, ако искате и сами да си го пуснете от началото.


МОЛЯ БЕЗ ОБИДИ НИКОГО НЕ СЪМ ЗАДЪЛЖАВАЛ ДА МИ ЧЕТЕ ТЕМАТА ТОВА Е.




Метал 13г.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 07931c073f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Eто тук много точно е казано какво целят тези протести:

http://wilim. blog. bg/novini/2013/07/24/specializirano-chetivo-za-liberasti-protestirashti-i-ostanal. 1133074

и втора част:

http://wilim. blog. bg/novini/2013/07/25/specializirano-chetivo-za-protestirashti-quot-stouichani-quo. 1133493

Аз, пък, като данъкоплатец, бих искала да знам кой ще плати щетите, които "мирните" протестиращи извършиха!

Също ми е много любопитно къде е "Закрила на детето"? Какво правят там по нощите дечицата, че дори и пеленачетата?

Тези, протестиращите, не работят ли?

И последно, Защо не протестирате за това, че Цецо, Бойко, И. Ф., Златанов и т. н. все още НЕ СА в пандиза?

А майката, с майчинските, които не я "греят" що не се откаже от тях в полза на някого, когото със сигурност ще го греят? !

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 07931c073f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Номер 3, в нашия град, протестиращите са по-малко от пръстите на едната ми ръка. Никой никого не е заплашвал, ама протестиращи - НЯМА!
Щатните бройки сигурно са ограничени! Или може би и протестантският бюджет е ограничен... Странно, предвид факта, че някои си празнуваха четвъртия (милион, милиард?)..

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cb83cb0ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Аз си мисля, че българското мислене е недоразвито в сравнение с някои по-напреднали нации и причината да сме така, сме всички ние, не само политиците. Нашето съзнание.

Повечето от нас не можем да поемаме отговорност за колектива, гледаме само собствените си интереси и целта ни е единствено материалната изгода без значение дали сме допринесли чрез собствения си труд за обществото освен за себе си. А когато някой индивид пък поеме инициатива за нещо, то той бива подкопаван от всекиго.

Друга истина според мен е това че много хора желаят по-добри времена за България, но им липсва стимул, желание за труд действително да помислят как това е възможно, тъй като желанието само по себе си не е достатъчно, както и бунтът. Така че протест с искане за оставка е безрезултатно, но протест с конкретни намерения е нещо друго. А защо конкретните намерения липсват? Защото на хората не им се занимава да помислят как се печелят пари, как се рекламира една страна, как тя би била по-успешна и тн. А защо не им се заниимава?
Защото ги мързи.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6464736767
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Няма да коментирам възрастта ти, понеже не съм мн по-голяма от теб и защото мисля, че на 13 повечето хора макар и още деца разсъждават вече като възрастни.
1) Да. Почти сигурна съм, че ако се продължава така в даден момент правителството ще подаде оставка. Друг е въпросът, че не съм убедена, че това е решението на проблемите.
2) Смятам, че колкото са платени едните толкова са платени и другите.
3) Не бих се включила в нито един от двата.
Не защитавам и не съм привърженик на никого - нито на сегашното правителство, нито на предишното, нито пък на някоя пол. сила, която не е влязла в парламента и т. н., дори бих казала, че (колкото и зле да прозвучи) не се интересувам особено от това кой ще управлява държавата.
Донякъде разбирам протестиращите, защото и моето семейство не се радва на финансово благополучие, и моите родители не вземат огромни заплати, имат заеми и т. н., но все пак смятам, че всичката тая шумотевица дето се вдига напоследък е напълно безсмислена. Защо мисля така ли? .. Ами защото, който и да дойде на власт дори и до сега да е бил най най-неподкупния и съвестен човек след някоя и друга година като управляващ ще стане абсолютно същия като хората, срещу които се протестираше февруари, срещу които се протестира сега и въобще като всеки един, който се е захванал с политика. Така че казано накратко е все тая кой ще управлява държавата!
Освен това забелязвам, че хората на протестите очакват който се качи на власт да реши всички проблеми като с магическа пръчица за отрицателно време - искат промяна към по-добро (което е разбираемо и всички го искаме), но я искат веднага. Искат видимо подобрение в икономиката, в инфраструктурата, в селското стопанство, в здравеопазването, в образованието, в спорта и най-вече искат да усетят всичко това в най-кратки срокове. За всички тези неща са нужни средства- много много средства... Доста съм зле с математиката, но въпреки това мога да кажа, че това няма как да стане веднага - тези неща няма как да се случат накуп в близкото бъдеще и дори и с течение на времето положението да успее да се подобри тази промяна ще се усети най-рано след три-четири години.
Другото, което ме озадачава в протестите е, че хиляди хора искат да свалят правителството (пак повтарям не съм пристрастна и според мен няма значение кой ще е управляващ), но когато ги попитат кой трябва да се качи на власт след това и какво трябва да се прави после - по-голямата част нямат отговор. Също така много от тях знаят, че искат по-добър начин на живот (стабилизирана икономика, повече работни места, по-високи заплати), но нямат представа по какъв начин може да се постигне това и кой би могъл да го направи. Та много ми е интересно добре след като правителството подаде така дългоочакваната оставка какво ще се случи после и няма ли да настане още по-голяма анархия..
Уважавам хората, които отиват на протестите, защото цял ден са на работа, а получават минимална заплата, имат възрастни родители, за които да се грижат, семейства, които да изхранват, деца, които трябва да образоват и т. н. Но всички знаем, че на протестите има и хора, които отиват само за да си изкарат някъде агресията и просто им е забавно да се напият, да се накрещят, да потрошат нещо, да се сбият с някого и ако имат късмет докато правят всичко това да бъдат заснети и показани по новините - което ги кара да се чувстват като едва ли не герои, защитници на българската държава..
Момиче-19г.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b06fd0a8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Автора:

Чак ей сега влизам в сайта та да отговоря на новите коментари:


№20 - Ама те си го търсят бе брат. На нас да не би да ни е добре като е такава безработица и като само крадат а ?


№21 - И пак мерси за подкрепата, но надеждата не е само в мен тази вече като баща ми се прибере от работа (към 18:30) пак сме там.



№22 - А на тях кой им дава правото да крадат от държавата ни и да бутат деца за да минат а кой ? Не съм аз за всеки случай не вярвам да си и ти. И да характера ми в като на баща ми не, че трябваше да го казвам, ама нали спомена нещо от сорта семейна наследственост.



№23 - Нищо не плащам ама нали номер 1 каза, че трябва да плащам сега стъклата не е така да си плащат сами крадците долни. И още не ми е минало значи от миналата вечер наистина майка ми е права много бавно ми минава, което не е добре в някой случай естествено.





№25 - Ми няма какво да добавям повече радвам се само, че подкрепяш протестите.




№27 - Кой ще плати щетите ли ? Те да ги плащат, ама с техните пари то е ясно колко имат по банките.




№29 - Вярно е казаното, ама като са такива да се изнасят. Щом ще работят под натиска на народа хубаво бе, ама за тази игра са нужни повече.



Между другото не знам защо са публикували така клипа, който изпратих проверих го същия е. И 29 линка ти нищо не доказва.





Метал 13г.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 04f8c820d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   №20 съм:

Ти не можеш да видиш с очите си, крадът ли или не. Човек труди ли се, ще получава възнаграждение. Вярно, че в България е заплатите са ниски, но това положение не е от вчера. До преди гербаджийското управление, живота в България беше по-евтин. По наблюденията ми, сегашното правителство се опитва да работи в тази социална насока - увеличи майчинските, токът ще поетвинее. Колкото до безработицата - отново тя достигна тревожни граници по време на гербаджийското управление. Сегашното правителство трябва да работи в посока повишаване на заетостта на хората, което според мен става чрез европрограми и в частност може би планираните данъчни облекчения за бизнеса. Обаче, вие трябваше да почакате повече, за да се види дали ще бъдат изпълнени предварителните политически обещания, вместо да не им дадете шанс. Българската икономика е в тежко състояние, заводи и предприятия са затворили врати - благодарение на тях едно време е имало много работа. Какво може да стори правителството - като пари няма? Вие искате свалянето му, но пак питам, какво следва после? Имате ли ясен план за действие и откриване на работни места? -НЕ!!!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f35cc89097
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Момиче на 19. Не се интересуваш от политиката, но тя се интересува от теб! И да, ще сме там, защото има мафия! Знаеш ли, че имаме демографски срив? Мизерни пенсии и заплати имаме!?
На 22 съм и не работя, заради тая мафия! Писна ми!
3млн. Българи са в чужбина, заради тая мафия и мизерия!
И какво? Да си стоя у нас ли, да емигрирам ли? ! Ще се боря срещу мафията и ще победим!

Горд Българин.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 58f5a2fb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   БСП/ДПС не правят никаква политика, а само кадрови промени. Само назначават свои хора навсякъде... и говорят сладки приказки за пред хората. Първо щяха да забраняват офшорки да могат да приватизират, после се отметнаха. Първо щяха да вдигат минималните заплати от 1 август, после се отметнаха. Първо щяха да не почиват, щото имало много работа, а днес решиха да почиват 32 дни. Първо щяха да са експертно правителство, ама сега за зам. министър на екологията сложиха банков служител... Освен това сложиха мораториум върху събарянето на незаконни постройки. Гаджето на министъра на културата е шеф на кабинета, а личната гинеколожка на жената на Станишев е министър на здравеопазването. Вигенин иска да върне бивши съдружници на ДС като дипломати. Първо твърдяха, че европейски комисар е давал препоръки за министър на транспорта, ама после самият комисар ги отрече. И първото правителство, което отмени практиката да се публикуват стенограми от заседанията на МС в интернет...

Та, да, аз подкрепям протестите и досега съм ги посещавал почти 30 пъти.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a1a680e891
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   2. Протестите имат един основен недостатък - ще върнат комунистическия диктатор Бойко Живков на власт... Грешка, Тодор Борисов... Всъщност вие знаете за кого говоря!
3. Чувам какво ли не за Цв. Йовчев след побоя над протестиращи, но не и важното - защо ГЕРБ назначиха същия за шеф на ДАНС през 2009-та след идването си на власт, ако е толкова лош?
4. Накратко - трябва незабавен натиск върху кабинета, но не за оставка, а с цел да промени скоростно Фидосовият кодекс и след това избори до изнемогване, защото със сега наличния кодекс сме се върнали в годините, в които управляваше една партия и я избираха с 99,9%. И най-важното - пълна подмяна на досегашните политици и забрана на същите да стъпват повече там! Щом вече са били в Парламента, едва ли са стока. Никой досегашен политик да не се връща - достатъчно се нагушиха с народни пари. Сега да се молят да не им направим проблем за неправомерно иззетото от народа и да не си и помислят за още кражби!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7e81a76819
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Много се филмирате всички тук.... на такова дередже сме защото всеки си прави каквото поиска, няма ред в тази държава, пълна цигания е... И ти драги ми 13 годишно хлапе което понятие си няма за политика, си ми тръгнало да протестираш.На твоята възраст оцветявах книжкитв за оцветяване и гледах ну пагади, а не ходих да се дръвча на полицай...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 82eb2640d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   абе нищо не слагам, просто казвам как и какво е станало ;)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b06fd0a8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Автора:

№20/32 - не ми се спори. Крадат и това е от ясно по- ясно. Не ми се занимава... Никакви не са, че да ме бутат. Снощи като пак бяхме там (щото по принцип сме на първа линия) един от полицаите ме спира и вика "Ти на колко си та протестираш" аз му казах годините си.... и той щеше да каже нещо, ама видя баща ми " Имаш късмет, че си с родител малкия по хубаво иди да се напиеш някъде отколкото да ми тровиш жигера" Ето това вече няма да го търпя. Брат ми му каза да спре да се закача с мен и той ни каза не си отваряме устичките щото, ако сме били пълнолетни не знаел какво е щял да ни направи. Хубаво, че нямаше камери тия ахмаци не знаят за кой работят всъщност, ако не бяха от МВР до сега политиците и тях да са опаткали.
А и знаем какво ще стане по-нататък ти не се тревожи за нас да има избори пък....

№38 - ами ето на и после ония от МВР-то ще ми се правят на интересни всичките са кранти....




№39 - нищо не ти разбрах, ама както и да е иначе да вече много прекалиха по-добре атака да са на власт отколкото тях (ахмаците).



№40 - Е, ТОВА ВЕЧЕ МЕ ВЦЕПЕНИ. Тогава времената са били други Господине къде ще ми сравняваш времето на комунизма с сега просто няма как.




№41 - знам де това е само израз (:О) не разбра ли? Но не питам как в хавата в Америка (не ми и трябва да знам и те са боклуци), а какво мислиш за протестите. Както и да е все пак каза, че си съгласен с мен това е важното.





Метал 13г.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4fb42dca30
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Браво на ном. 40. Както казваше един приятел " Ако с един мегафон започна да крещя, че Пенчо е виновен за всичко, утре всички ще псуват и заплашват Пенчо" Е, много е прав. И по същия начин и хората - комунистите това, комунистите онова.. Кога е имало комунизъм в България, че сега обвиняваме някой си, който е самопровъзгласен за такъв. Смея да твърдя, че податливите на такава машинация, са в състояние на жестока духовна нищета. Стига с това незнание и дивотия. Ако, някъде е имало комунистическа страна, то целия свят щеше да знае за нея, поради простата причина, че тя щеше да е от най-мощните икономически сили на планетата, пък аз не съм чувал да има такава държава. Стига сте се водили по акъла на мама и татко, а им кажете, че от 23 години се спускаме по дясно нанадолнище, наричайки го комунизъм. Дали комунистите са десни? О, те ни съсипаха! Гадните и мръсни комунисти, които дават блага на Трудещите се хора. Какво е това нахалство, да не помагат на един човек, който краде и допринася за деградивното мислене на цял народ. Народа ще се спаси, ако бъде безпринципен неморален, а лошите комунисти? Само говорят за намаляване на произвол, рецидивизъм, глад и безработица, не ги е срам. Ние ще се борим всички антоними на думата "прогрес", да станат реалност! Деградацията - Тя е по силна от комунизма! Тя ще помогне на богатия човек, защото е истински ужас да живееш в охолство. Знаете ли колко е тежко? Да седиш в офиса по два часа с крака на масата, да спечелиш хилядарка за деня, пък един дето се бъхти по цял месец и по 14 часа на ден с 400 лева, да се оплаква, че живее зле и бил ощетен.. Как така? Ами на човека, който работи по 14 часа за цял месец, а получава нищожната сума от няколко хиляди? 14 часа месечно с краци на масата, може да му отекат краката. :Х Аз не съм лумпен, а трезво мислещ човек. Също така съм антихуманист! Нали знаете, че това е синоним на "човеколюбие". Бедните хора ни съсипаха! Живеят в мизерия, имат всичко - Хлебарки, жълти стотинки и имат привилегията да нямат достъп до универститетие, а ние богатите сме всеки ден там. Аз като имам банкноти, как да си намеря стотинки? Знаете ли колко ми трябват. Как ще знаете, нали сте част от изтрадалата интелигенция, милата. И аз ще ходя на простест - нахранен, изгладен, сресан, и задължително в мен ще имам 100 лв джобни, за да ми станат 150, като си тръгна от протеста. Не се живее със стотак дневно! Мъка.

П. П.

Сладко ли е кафето?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9147af4a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Аз мисля че за да управляваш една страна трябва неизменно да носиш някои качества в себе си и ще изброя част от тях:
- трябва да си човек с мисия
- трябва да си националист който обича страната си и милее за народа си
- трябва да имаш заложени лидерски качества
- да си човек на честта
- да си умен
-да си стратег
- да си адски добър в областта си
- да имаш нужната специализация и опит а не лист хартия
- трябва да си мъдър за да можеш да виждаш нещата от повече от една гледна точка т. е най добре сам да си се сблъскал с много неща от живота и да си способен да разбереш всяка прослойка в обществото за да можеш да намериш баланса.
Качествата които изброих са трудно срещани особено на куп в една личност, а тези които ни управляват са пълна противоположност.
За самите протести - да естествено че е по добре да се бунтуваме отколкото да се примиряваме, но като падне това правителство без промяна в изборния закон пак ще ни управляват подобни на тях.
Аз не съм от хората които се стремят към пари в живота, но все пак те са необходимост за оцеляване.
Писна ми да гледам хора с качества без пукната стотинка в джоба си -едвам оцелявайки.
Писна ми да гледам нашите пенсинери - хора работили цял живот да просят на улиците за да си купят хляб.
Писна ми за Бълария да се споменава само в иронично-хумористични изказвания.
Писна ми да виждам как се слуша ориенталска музика навсякъде.
Писна ми да виждам некомпетентност в всяка сфера на живота ( тук ще се поясня)
-сменил съм доста работни места на 23 години съм и
навсякъде където съм работил цари некомпетентност
Причините са много :
- наетият работещ е там с връзки
- наетият работещ е компетентен но е човек без морал
и парите го определят и след като не получава достатъчно той решава да отбива номера по всеки възможен начин
- работодателят взима некачествени кадри защото неможе да си позволи да плаща за качество, но изтисква до последната капка хората които е наел за жълти стотинки
- работодателят е от тези които ръководят бизнеса си на принципа разделяй и владей ( обича лицемерните подмазвачи и интригантите които му шушкат всичко)
така всеки от персонала си държи устата затворена за условията на труд и възнаграждението защото винаги има някой който ще го снесе на така нареченият шеф - който ще го остави без работа
-работодатели и частници в България са хора дребни тарикати с селска хитрост или перящи парите си криминални типове които са като цяло некомпетентни как се прави бизнес
- Българина е свикнал да се подценява затова предлаганите услуги не са на високо ниво а на по скоро посредствено -важното е да се прибират пари.
Писна ми от "Моделки"
писна ми от "певици"
писна ми от "модерни хомосексуалисти"
писна ми от мрънкащи псуващи неудачници
писна ми от това Велика България да се индефицира с такива хора
писна ми да виждам одухотворени хора да падат духом
писна ми от лафовете за Перник които са супер "готини"
писна ми от български филми които само ни усмиват
писна ми в американските филми да ни използват като сравнение за висша пошлост.
Писна ми да виждам тъпоъгълници и страхливци на постове които не заслужават
писна ми да бъда такъв Българин "примирен"
да бъда "реалист" - реализмът е за слабите хора без възможности - думичка която им вдъхва утеха за това че си мислят че знаят как да живеят и се опитват да го
насадят в всички тази "невъзможност" да постигнеш каквото и да е защотото би било нереално, да нереално но за тях, не за мен и хора като мен.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b06fd0a8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Автора:

№43 - моля ти се успокой са... ;д Стига си защитавал комунистите. Според теб правилно ли е да избиват над 3000 човека когато са идвали на власт. Да така е станало. Всички от отечествения фронт са ги опаткали за една нощ (1 срещу 2 февруари) кралското семейство са изгонили от България. Даже до колкото знам и братя на царя е бил от ОФ когато са правели преврат. Били виновни за въвличането на България в втората световна война. Ама нали са ни измъкнали бе ахмаци какво искат повече? От къде на къде ще забраняват да се изповядва религия ще преследват вярващите и ще рушат храмове. Кой им позволява това а? Те като не вярват в Бог дай и другите да не вярват кранти ко да ти кажа.



№44 - карай по-полека ;д иначе си прав и на мен ми писна за това съм и там. А сега се сетих не знам дали е вярно, но вчера брат ми е гледал новините (той не можа да дойде на протеста окото му е синьо то и на мен колената ми кръвяха ама отидох) и каза, че са говорили за това кой в онази нощ на 23. 07 е целел по стъклата. Имало не един, а четири счупени прозореца. Значи и друг е чупил то е ясно че целехме ама чупих ли не ли не знам. Някой тогава бяха пияни де те за това и псуваха, ама аз не бях ;д (освен, ако не казваш, че човек може да се напие с три фанти и две коли ;д). Както и да е така ли е не знам може и да е сънувал ;д знам ли аз сега не знам кога дават новините, но и нищо чудно да са говорели за това те като са ахмаци така ще е.




Метал 13г.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c3f08a1023
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   чета тук и разбирам, защо протестите (които покрепям изцяло) нямат шанс: "страхът е сковал хората в провинцията". с тази робска психика, с този страх.. А защо не ги е страх от това, че така ще си остане всичко за вечни времена? Който заменя свободата си за сигурност, не получава нито едното, нито другото.

Браво, че ходиш отсега да си покажеш отношението на протестите, надявам се твоето поколение да израстнете със съзнанието, че вие сте хора с права и че онези в Парламента са назначени от вас, а не обратното. Само че недей да чупиш, виждаш по управниците, че с рушене не става по-хубаво. Разграничавай се от тях демек и успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b06fd0a8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Автора:



№46 - Еми какво да ти кажа мерси. Всъщност мен не ме е страх от тях аз се отварям на всеки, но никой нищо не ми прави.

Все още не съм си изял боя за това, че псувам полицаите. Майка ми мисли, че ние с брат ми сме виновни. Защото ние започнахме всичко. В смисъл той хвърли първия камък и аз след него втория. Когато е гледал новините са били казали, че първия камък само е натрошил стъклото (неговия) и вече втория (моя) го е счупил и връхлетял вътре. Не ми са се карали, но майка ми само натяква, че сме виновни. И вчера на баща ми вече му писна. Защо пък ние да сме виновни тя нормална ли е? Ами ония пияници дето целеха? Ние поне не бяхме пияни (е брат ми малко се беше насвяткал, ама аз не)... Вчера искаха личните ни документи ОМГ много са тъпи. Каква лична карта като съм на 13 бахти и крантите долни проклети. Някой искаха да ги арестуват на нас не. Баща ми веднага им направи проблем. На нас искат документи, ами на тях къде са им значките? И аз не им вярвам, че са от МВР-то тогава. Брат ми и баща ми ги показаха аз се закелеших и документи не дадох - ама не ми казаха нищо де. Няма да ги пуснем в отпуска ония вътре щом ще са правителство почивка за тях няма не ме интересува. Даже журналистите като са го питали на баща ми за личните карти той им го е казал "от къде на къде аз не им видях значките" Мен тогава ме нямаше. Ами и да ме питаха нещо нямаше да им отговарям с тях ще се занимавам аз. Няма да са включат и те ами снимат.
Червени боклуци са всичките... А на тия от контра протеста само мога да кажа ------ "Пътувайте тъпаци много ви здраве" Не вярвам, че подписите са толкова. Ми че то аз мога да ида и да се разпиша 10 пъти с различен почерк, ако искам да толкова са, ама когато мен ме няма.





Метал 13г.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d52b5f2df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Радвам се, че има хора на твоята възраст, които се интересуват какво става в тая тъпа държава, вместо да мислят за чалги, дискотеки, алкохол, наркотици и прочие.

Аз съм твърдо ЗА протестите. На пръв поглед може да изглежда безсмислено, но всъщност тези протестиращи хора представляват НАПРЕЖЕНИЕ за родните ни политици, които така обичаме. Може да продължи още месеци, може да продължи още години, но не бива да се отказваме докато не спечелим.

Не ме интересува дали накрая парламента ще гори в пламъци. Не ме интересува дали всичко ще приключи с атомна бомба. Не ме интересува дали ще има граждански война. Не ме интересува дали онези глупаци ще се махнат доброволно. Важното е да стане! КОМУНИСТИТЕ, ТУРЦИТЕ, ГЕРБ - ЗАД РЕШЕТКИТЕ И ВЪН ОТ ЧАЛГАРИЯ!

Отдавна съм загубил надежда в тая "държава", но се надявам да стане чудо и всичко да се оправи. Дали?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker