Луд ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Луд ли съм?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2840 пъти
Здравейте! Тъкмо се връщам от банята - мих си зъбите. Като се погледнах в огледалото, видях 2 очи с големи зеници. Не че сега го установявам, просто тази вечер ми направи голямо впечатление. Доста хора са ми казвали, че имам големи зеници. А аз не се друсам, нито пуша, нито пия. Действително хора с големи зеници са предразположени към (само)унищожителни деяния - (само)убийства, кражби, психически заболявания и т.н. Като малък имах проблем с нервите - адски лесно се изнервях до краен предел. Аз и сега го имам този проблем... Освен това страдам от лека форма на трихотиломания, да не говорим, че физиономията ми е дебилна и приличам на бавноразвиващ се или по-скоро на извънземно.

Когато съм сам и се замисля по някоя тема, нещо отвътре ме кара да изказвам мислите си на глас, т.е. един вид си говоря сам. Имам някои битови навици, които смятам за странни, а социалният ми живот е кръгла нула. Може би трябва да спомена, че страдам и от депресия. Понякога си задавам въпроса дали лудият осъзнава, че е луд и дали е възможно да съм леко мръднал и в същото време да го осъзнавам.

Всъщност задавах си го, докато не срещнах един човек, излязъл от лудницата. Пие си хапчетата и сам твърди, че е луд. И наистина, не е много добре с главата... Вие какво мислите по въпроса? И един специален въпрос за онези, които се увличат по философията: според вас лудостта на тялото ли се дължи, или на душата?
Мъж, 20.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5fa96180c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еййй, лошо нещо е човек да няма работа, значи. Я да си зает по цял ден, да нямаш време дъх да поемеш от задачи и вечер да се пльосваш в леглото с последни сили, дали ще ти дойде на ума да си мериш зениците и анализираш физиономията...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 31b2f016a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точно това щях да кажа! Намери си работа, ама тежка работа - докер, общ работник, или се хвани на някой строеж. Много бързо ще бъдеш излекуван от всичките болести, които вероятно имаш или нямаш.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d284a9cb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Божеййй, ето го още един... оф трябва да те обиждам сега. Лудостта е неличимо тежко психично заболяване. ПСИХИЧНО подчертавам! Знаеш ли калко много неща може да са причина за разширяването на зениците ти? Естествено, че не знаеш, щом съчиняваш такива глупости!
Ето ти други причини! 1) Трудно мислене, напрягане на мозъка, усилено мислене. 2) Претоварване на мозъка и очите. 3) Слушане, гледане, четене на нещо, което ти е интересно и поддържа интересите ти. 4) Сексуално превъзбуждане. 5) Отвращаване, шок от виждане на нещо отвращаващо. 6) Либерал или консерватор. Зениците на либералите се разширяват когато видят свой колега и се свиват когато видят консерватор във вестник, списание или на живо. Така е и при консерваторите. 7) Болка 8) Личностната същност.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bb4539ccf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-важното е, че зениците се увеличават при ниска осветеност, за да попадне повече светлина върху ретината и съответно се смаляват ако има силна светлина. Може би просто в банята ти има малка 25 или 50 ватова крушка (може и повече, но банята ти да е голяма или да е поставена по кофти начин)...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker