Сънища - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сънища
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2449 пъти
Сънищата ми са ми помагали от много години. Един вид са ме учили на много неща, предимно защото съм напълно буден в тях;
Но има един сън, който ме преследва от известно време;

Събуждам се в съня, и до мен, както много често, бе момиче, което обичам с цялата си същност. Бях свързан с нея на душевно и енергийно ниво. Държим се за ръце, усещах усмивката на лицето й, обвита от светлина. Едни хора с костюми ни обграждат от всички страни. Съня прескача и се озовавам в някакъв офис, гъмжащ с костюмари, с цементна градина на вън. Имах предчувствието че живота на момичето, което обичам бе в опасност, а в същото време бях безразличен за опасността над мен. Спомням си че говорих с командващият офицер в офиса. Мястото се сменя и се намирам пред затворено пространство с четири стъкленни прозорци, а любовта ми бе от другата страна. Счупих стъклото пред мен и й хванах ръката, повеждайки я извън офиса. Спомням си че докато правя това, един човек с бяло палто се появява от никъде и инжектира някаква прозрачна течност в нейният врат. В този момент знаех че има шанс да я загубя, уплашено изкрещях "Не" много силно. Хванах я за ръката й, и започнах да я водя извън офиса. По едно време спрях и упрекнах и заплаших командващият офицер че е направил смъртна грешка. Продължих да я тегля извън офиса, когато изведнъж тя спря и каза че не може да вижда повече, и имаше много уморено изражение на лицето, слято със страх. Повдигнах я, дясната ми ръка около талията й, и изтичах на вън. По средата на празната, цементна градина пред офиса тя ме спря, легна на земята и ме придърпа над нея. Каза ми че е твърде късно, след това ме помоли да я целуна, с идеята че с тази целувка тя ще пренесе енергията и същността й в мен. Целунах я и се събудих.
Някой може ли да се опита да ми предложи обяснението зад този сън. Никога не съм молил за подобна услуга, и мерси за отдаденото Ви време.

( Под "събуждам се в съня" имам предвид че съм напълно осъзнат в съня. )

-PerniciousSentinel

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0a0866a1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не мога да разтълкувам съня ти, но искам да попитам, като казваш, че сънищата са те учили, защото си буден в тях, правиш ли нещо, за да е така или се получава от самосебе си?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 55ca1c236c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом си осъзнат :)) промени съня :)) хаха :)) иначе нищо не значи сънят ти :)) наистина.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1aa3232ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не мога да тълкувам сънища, макар доста да съм прочела за тях. Можеш да споделиш в съновник съня ти, може би там ще ти помогнат повече. И аз съм сънувала всякакви сънища, опитвайки се да ги разтълкувам, стигайки до изводът, че това са подсъзнателни мисли натрупани през деня, които избиват по една или друга причина в съня ми. Но все пак както казах, не знам не съм запозната достатъчно.

П. С поздравявам те с песента на Явката длг - съновидение. Усмивки и лек ден!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 38ccc62a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересно ми е тази осъзнатост в съня как я постигаш - без да искаш или умишлено? И кое те кара да си мислиш, че си "буден" в съня си?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e9547d2288
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също се интересувам от сънища и съм чела, че често хората сънуват случки от предишни животи. Може би е точно това още повече, че осъзнаваш какво правиш, че си буден в съня един вид дежа вю.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8956cbb467
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много филми гледаш :D Не всеки сън трябва да се тълкува.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9b28970e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спри наркотиците, брат. А какво значи, ако сънуваш съновник?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 42c00fd295
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Към номер 2- Мисля че има много повече в сънищата от колкото човек би предположил. Лично не мисля че са плод на въображението ни, защото съм виждал и усещал неща далеч над възможностите на колективното въображение на хората на тази земя. Не можеш да ми кажеш че сънищата имат по-малко значение от някой друг аспект на живота на хората. Един въпрос: Защо? Защо сме тук, защо има правила, защо има планети, защо има всичко, защо е тук и тн. За мен сънищата са средство за ходене в други измерения, независимо че процеса ми е неизвестен.

Към номер 1- Буден съм в тях защото ги виждам по различен начин. За мен те не са плод на изображението ми, а други реалности, други измерения. В тях аз съм себе си, дори по-добра версия на себе си там, заради различната природа.

-От Автора PerniciousSentinel

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 38154ba4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ''Буден съм в тях защото ги виждам по различен начин. За мен те не са плод на изображението ми, а други реалности, други измерения. В тях аз съм себе си, дори по-добра версия на себе си там, заради различната природа. ''
----------------------------------------------------------------------------


Авторе, аз имах веднъж осъзнат сън. Случайно докато се разиграваше сценария се сетих, че сънувам. :) Казах си ''хей аз сънувам''. И без да се замислям започнах да контролирам всичко в него, като фантастичен филм от рода на Х-мен. :) Спирах коли само с мисълта си, местех облаците на небето. Дори извиках образа на едно мое бивше гадже и го целунах два пъти. Това беше най-откаченото нещо, което съм преживявала.. :):) жалко, че се случи само веднъж. Не мисля, че сънят е друга реалност защото нямаше да променям всичко в него както си искам. Според мен са плод на нашето въображение, иначе как се появи момчето в моя сън, появи се защото аз пренаписах съня си, защото аз така исках.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ee43c98caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сънят ти няма никакво значение :)) наистина :)) номер 2 е :)) а нещата които те интерсуват отдавна се знаят :)) но няма да ти харесат :)) мозъка ти създава реалноста, всичко е празно пространство.. ако приемем, че атома е най-малката частица съставна за по-лесно, знаеш- ядро и елекрони, които се въртят около него, ако увеличиш ядрото до размерите на футболна топка - електроните ще обикалят на 20 километра :)) та в същия дух, слънчевата система е голям атом :)) сега си избери един атом от твойто тяло, знаеш атомите се обединяват в молекули, те в клетки и т. н. :)) и увеличи размерите на тялото си милиарди пъти - електроните на този атом да станат с размерите на Земята и ако си на този голям електрон и погледнеш нагоре :)) какво ще видиш? :) звездите - ядрата на другите атоми :)) сънят ти нищо не значи, абсолютно нищо :)) ако наистина имаш желание ще намериш отговорите на своите въпроси, но е важно сам да ги откриеш, когато го направиш ще разбереш изключителната важност на това сам :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker