Най-щастливия и най-лошия миг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121394)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18579)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Най-щастливия и най-лошия миг
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1712 пъти
Здравейте, интересно ми е кой е най-щастливия и най-лошия миг в живота ви. Един ден, когато остареете, ще си кажете ли "Да, имал съм и лоши моменти, но заради онзи миг си струваше да изживея целия си живот, макар и понякога с тъжни моменти"?

Като автор започвам първи. Най-щастлив миг - раждането на дъщеря ми. Просто мига, в който жена ми се обади по телефона и ми каза "имаме си дъщеричка - 48см/3200 гр", разбира се и по-късно, когато я взех в ръцете си за пръв път. Моментът беше вълшебен. Сега, като го пиша, ми се насълзяват очите от щастие, но тогава бях толкова щастлив, че чак не можех да повярвам какво ми се случва, целия треперех и всичко беше като на бавен кадър, не можех да си кажа името от вълнение, искаше ми се да плача от щастие, за да освободя емоцията, но дори не можех да заплача.

Най-лошия - на 16 г. родителите ми бяха в чужбина и ме оставиха да живея с леля си. Но тя не е добре психически и ме изхвърли на улицата посред зима в най-големия студ. Почувствах се толкова сам на света и толкова ненужен и беззащитен, че ми идваше да се самоубия. Не знаех какво да правя и бях в безизходица. Не знаех дори дали ще имам покрив над главата си за нощта.

С пожелания за само щастливи мигове! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9e15f28b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-щастлив миг- когато момчето, което харесвам ми се усмихна ей така! Най-лош- когато баща ми ми се скара от нищо пред цялата рода!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f4828a5071
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доста сложен въпрос! Не знам дали съм изживял най-хубавия си миг или най-лошия, но досега в живота ми... Имал съм доста хубави, защото съм печелил много състезания или съм срещал страхотни хора, с които съм имал невероятни преживявания. Не мога да си избера най. НО най-лошият ми момент, когато буквално фалирах за 2 дни! Изгубих 45 хиляди, които трябваше да са основата за нещо повече в живота ми. Минаха години и май ги преживях, но никога няма да забравя как ми идеше да се хвърля от някъде и в продължение на седмици бях направо в нервна криза. (Да, за богатите 45 хиляди може да не са много, но ми бяха всичките пари)
R@y

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4bbcd31b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Твоя ''най-хубав момент'' е много трогателен.
Аз с нетърпение чакам моят когато след 3 месеца ще видя моето момченце на летището. Инъче всеки споделен миг докато бяхме заедно в България беще ''най-хубав'' и определено смея да твърдя, че периода откакто сме заедно определено ми е най-щастлияия в целия ми живот. Инъче най-лошия, както сигурно се досещате, беше замиаването. След като сляозох от първия самолет в Испания и имах 6 часа престой. Господи това бяха най-отвратителните часове в живота ми! Повярвайте ми умирах бавно, та чак не искам да се сещам!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d8e27827b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все още не мога да определя, кой е бил най-хубав и най-лош, имало е доста такива.. но поне засега-най-хубавия го определям и като най-лош(:, когато за първи път в живота си разбрах, какво е да обичаш-едновременно ти е супер щастливо и в същото време адски мъчително.. Но все пак по-добре, че го осъзнах. Друг пример за хубав и лош момент е, когато бях на ръба.. помислих си в този миг, че умирам и това беше за стотна от секундата, помислих си''ами сега.. какво ще правят близките ми без мен, как ще го понесат''и осъзнах, че животът е само миг, че за един единствен миг от секундата може всичко да се преобърне, щастлива бях по-един много красив и тъжен същевременно начин-осъзнах, колко ценен е живота, не заради теб самия, по-скоро заради тези, които ще страдат за това, че те губят, беше инцидент, няма да казвам точно какъв, но си ударих доста лошо главата и кой ми помогна? , майка ми, тя е най-важният човек за мен в моят живот и разбира се баща ми, така че-хора, ценете живота си, защото утре може да е късно и обичайте се такива, каквито сте, живота е кратък и повярвайте-ценен!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: abd17dbc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най-хубавият ми момент до сега (аз съм на 14г. ) когато малкото ми братче се роди. Радвах му се толкова много, че не може да се опише.
Най-лошият момент беше когато видях моята приятелка да се целува с друго момче и то точно на рождения ми ден..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker