Моята изповед (Защото е анонимно и не ме страх да споделя) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121465)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9616)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7316)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моята изповед (Защото е анонимно и не ме страх да споделя)
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4542 пъти
Не се чувствам човек. Не изпитвам нищо към никого, само болката, която ми причини майка ми. Не за друго, а защото ми припомни какъв живот ще живея отсега нататък. Не искам да прозвучи като омраза. Тя е грижовна майка. Помагам ми в ученето, когато я помоля. Това се изразява главно в намурането на някаква информация. Готви ми. Помага ми, когато не ми стигат джобните. Понякога ме води на екскурзии в чужбина. Прекрасна майка, нали? А сега се питаш защо ще последва болка? Ако сте по-наблюдателни щяхте да осъзнаете, че всъщност ви спестявам информация. Никой не е само Ин или само Ян, примерно. Изпитах болка(ах, единственото чувство, което няма да ме изостави до сетния ми час) до преди малко. Силна. Пронизваща. Успяла да влезе дълбоко в дълбините на душата ми, там къде дори аз не стъпвам катоо господарка. Асексуална съм. Влюбвам се в момичета. Двоен грях, нали? Удивително е как с две прости изречения променям целото ви отношение към моята особа. Е, такак би станало и с майка ми, с която впрочем не сме истински близки. Лъжи, постоянно лъжи от моя страна, за да не я разневя, за да не се нараня. Защото за нея и баща ми ези две изречения може да ги каже само едно изчадие. Нечовек. Болен. Ненормален. И за повечето от вас, нали? ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0c166c540e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен проблема е в това, че явно ти самата не си се приела като нормален човек. Сега може и да кажеш, че греша, но си личи от последните ти изречения. Първо промени своята нагласа и след това ще е по-лесно да споделиш с майка си и баща си. Ти си им дете и това, че се влюбваш в момичета може да е най-малкото, което може да ги сполети. Можеше да се друсаш, да се напиваш почти всеки ден, да си в лоша компания и т. н. В началото винаги е трудно, но въпросът е да направиш първата стъпка :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 541466128d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, аз приемам всички хора. Независимо от тяхната сексуалност.
А ти всъщност кое от двете си - хомосексуална (казваш, че те привличат жени), или асексуална (нямаш желание за секс нито с мъже нито с жени). Но както и да е.
А и най - важното : Изобщо не си длъжна да казваш с каква сексуалност си на вашите (майка ти и баща ти). Изобщо не си длъжна да се обясняваш за такова нещо на който и да било. Това твоето не е грях. Това е част от природата ти и е нещо супер нормално. Само че доста хора живеят с някви супер ограничените схващания, че всички трябва да са хетеро, а който не е е ненормалник или грешник или болен човек. Избий си такива мисли от главата. Ти си си окей.
Учи си уроците сега и като завършиш училище иди да учиш висше в София или друг областен град, или в чужбина.. където успееш, където си избереш. Или ако няма да учиш висше, след 12 клас просто си намери работа пак в някой голям град и живей на квартира там. И бъди себе си!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2f9dd27500
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти се вкарваш във адските филми, първо научи значението на дуната "Асексуален"....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8e49e0c11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,

Проблемът е в средата ти (консервативни родители), иначе си нормално момиче. Първо не се знае дали си асексуална, може да те привличат сексуално момичета, а и да си не е престъпление, важното е да си добър човек. Второ времето ще покаже дали си лесбийка, сигурно си още в гимназията, сексуалната ти насоченост може да се промени, ако не, пак не е престъпление. Съветът ми е да пробваш с жена, да прецениш дали това ти харесва...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 851f6ff945
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе, какви са тия драми, бе, момиче? Ти не си асексуална. Ти харесваш жени. И какво? По света има милиони като теб. Виж, отношението на майка ти е друг въпрос. От него винаги боли. Но и анонимността не ти е помогнала, защото ти пак премълчаваш какво точно се е случило. Кое те е наранило толкова? Аз поне не разбрах. Дай малко подробности. Не знам за другите, но на мен ми е трудно да се ориентирам.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 76910c46ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Така и не разбрах какво се е случило с майка ти.. По въпроса с асексуалността ти - повечето хора не харесват различните, и аз съм от тях. Нямам приятели асексуални (поне така мисля) и не искам и да имам, но нямам нищо против да си живеят и да си правят каквото искат. Всеки е свободен да прави каквото иска. Надявам се да си на 13-17 год. / - 1-2 години. През тази възраст всеки тийнейджър е много объркан. Напълно възможно е съвсе м скоро това ти привличане към същия пол да отмине. Ти не си изчадие. Не бързай да казваш на вашите. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4f1e49aeb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо реши, че си асексуална? Може би просто не си срещнала момчето за теб? В природата рядко стават грешки ;) А ако не беше чувала думата надали щеше да ти хрумне, че си такава изобщо. Дали не бъркаш приятелски чувства с любов. Всеки обича своите приятели и иска да е с тях, но влюбването предполага човек от противоположния пол.
Момчета колкото искаш и поне 1-2 те харесват и си мислят за теб в момента, в който четеш това.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 033f91c3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   "Асексуална съм. Влюбвам се в момичета. " - нещо не те разбрах. Може би имаше предвид хомосексуална?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 18e0503b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мисля, че точно вие не сте наясно с думата "асексуален". Нека поясня. Не изпитвам желание да осъществявам сексуални контактии с двата пола. Влюбването е нещо съвсем друго. Понеже повечето сте повъхностни и ограничени идиоти не можете да си представите любов без секс. Колкото до "не си намерила правилното момче" мога да ти заявя, че по-голямата част от приятелите ми са именно момчета. Повярвай ми, доста "правилни" са ми се обяснявали, но аз просто…не.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 96fc203052
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма нищо лошо в това, че се влюбваш и харесваш момичета, живей си така че на теб да тие гот, и не се обвинявай за това, изобщо да не ти пука за мнението на другите и родителите ти. КУПИДОН

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e69e39b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До авторката: Първо прочети отново онова, което си написала и прецени колко е ясно. Гони те агресия, а зад нея стои винаги страх. Проблемите ти са със самата теб и са сериозни. Мога да си представя любов без секс, но обикновено едното върви с другото и е естествено да е така. Историята познава и платоничната любов, но аз имам резерви спрямо нея и няма да задълбавам тук по въпроса.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 033f91c3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, с това hostile отношение, не чакай съвет от никого, а си блъскай главата сама! Човекът, който не разбира думата, си ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6c42cd5bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторке, с коментар 9 доказа, че не само си злобно, жалко същество, но и доста простичка... Ти на НАС ли ще обясняваш значение на думата, дето едно свързано изречение без грешка не можеш да напишеш??? И да, не може да си асексуална и влюбена, природата не го е измислила така!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 18e0503b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До колкото съм наясно с правилата в сайта, хейтъри не се толерират, Номер 13. За "несвързани изречения" имам високи оценки по литаратура. Отново се проявявате като злобни същества. Отчайващо, наистина.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 18e0503b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   При асексуалните, които изпитват романтично привличане, то би могло да е насочено и към двата пола. В повечето случаи тези асексуални имат желание за романтични отношения (вариращи от необвързваща връзка до женитба), но често нямат желание тези отношения да включват сексуална активност. По повод ориентацията на романтичните си връзки, някои асексуални описват себе си като гей, бисексуални или хетеросексуални асексуални — това е свързано с теорията на емоционалната сексуалност. Асексуалните, желаещи романтични отношения, се намират в затруднена позиция, тъй като голямата част хора не са асексуални. Асексуалните, които са в състояние да толерират секса, биха могли да изградят двойка с не-асексуална личност, но дори и при тях липсата на привличане или желание би могла да се превърне в стрес за партньора им и да затрудни изграждането на стабилна връзка. Асексуалните, които не са в състояние да толерират секса, трябва да направят взаимен компромис с партньора си и да допуснат въпреки това определено количество секс, да позволят на партньора си да потърси секс извън връзката, да изградят несексуални отношения с малцината, които биха се съгласили на това, да излизат само с други асексуални или да
останат сами

Из "Укипедия"

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 851f6ff945
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторката вулгарно плю на цялата аудитория на сайта. Тя е тази, която ще си остане с невежеството си. А аз се радвам, че тук има хора, готови да помогнат на всеки, какъвто и да е проблемът му. Може да не са винаги точни и компетентни съветите им, но повечето са от сърце и доброжелателни. За съжаление, тази авторка сама затръшна вратата на всички, които искаха да и помогнат. Все тя компетентна, тя знае, а и през ум не и минава, че пише абсолютно сбъркани и неверни неща. Карай... хора всякакви.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ba3a25e12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не ме впечатли. Не те и мисля за изрод. Просто човек. Аз харесвам много жълтия цвят. Ако можеше всичките ми вещи щяха да са жълти. Луд ли съм?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 27183260d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Абе я се стегни, какви са тия драми? Божкеее, на 15 ли си случайно? Човек, преживял и излязъл от пубертета не може да пише с толкова мелодраматизъм просто. Хората какви неща преживяват, нашата я треснал хормонът и решила, че е най-нещастната. Я по-полека, хората ти дават съвети, опитват се да ти помогнат, а ти, както каза № 16, плюеш на всичко, че и обиждаш! Мълчи си и си се трови сама, щом за толкова ти стига акъл. Хората падат, изправят се и живеят, и се радват на живота. Твой проблем е, че мрънкаш и се имаш за мъченица. Не е наш. Нали сме "идиоти"? Идиоти, ама щастливи. А ти само с мрънкането ще си останеш. Поне докато не се осъзнаеш сама. Ама като гледам, ние няма как да ти помогнем. Леле как ме вбеси. Дано не съм казала нещо, заради което да не ми публикуват коментара. Ама имаш нужда от голям шамар, бил той и словесен. Лигавщини пубертетски. Каквото и да е отношението на майка ти, като те гледам, малко е. Макар че кой знае, може и тя да е виновна за това, което е създала.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 049b6bcb73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не си асексуална, просто си мислиш, че лесбийките са само онези, които се натрапват и на гей обществото освен на хетерото с изключително на нищо приличащия им вид. В култ е издигано да мязаш на мъж-колкото по-къса коса толкова по-добре, колкото по-зле ти седи тази коса толкова по-секси, привличащи точно таква които си мислят, чв са лесбийки, а аз нз как става този номер, щото именно защото харесвам жена като жена аз съм хомо. Ако харесвах нещо, което не може да се определи какво е само защото има женски ортан в гащите щях преспокойно да се самоубия. Мнго дълга тема е а пиша от тела та преставам. Идеята ми беше, че ако се влюбваш в такива няма как да си привлечена от тях :д има мн красиви лесбийки, за които никога не би предполпжила че са такива и привличат погледите и на двата пола като магнит. ако си от сф има поне 5 гей клуба иди и виж обстановката, ако си от варна-бацио и литъл енджълс са гей клубове. запознай се първо с типовете лесбийки и така реши дали си привлечена от един или друг тип или не. успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker