Женски номера ли са това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женски номера ли са това?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2292 пъти
Здравейте, не съм много наясно с женските номера, затова реших да се посъветвам. Забелязвам как някои момичета след като разберат, че са обичани от някого и не споделят същите чувства веднага търсят най-близкият мъжки субект за да накарат ухажорът йм да спре да ги преследва, чрез ревност. Вярно ли е това? Обичам едно момиче, което не таи същите чувства. И постоянно ме караше да остана с впвчатление, че е по заинтригувана от моя приятел отколкото от мен. Да я питам ли дали има чувства към него или е очевидно след като не излиза с него.... вълнува ме това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4bcd67439f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би е правилно да я попиташ, но аз и това не бих направил. Направи се, че не ти пука кой харесва, пък после може да те потърси. Някой се правят на недостъпни тогава, когато проявата на интерес е най-голяма. Колкото по обичани и желани се чувстват, толкова повече тровят.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d5e57a5703
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От къде знаеш, че тя не споделя твоите чувства? Говорили ли сте за това? Може би споменавайки за твой приятел иска просто да те накара да ревнуваш и да види наистина ли имаш чувства към нея-:)))
Тифани

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6c1c295611
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Жените(повечето), когато се почувстват харесвани правят точно така... типични женски номера... но те са като котките... ако я преследваш бягат... за това ги игнорирай за да се присламчат...!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dd14133e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен и двата варианта са възможни, но определено няма интерес към теб.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 39ee7105ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   E, преди няколко часа момичето, което харесвам ми каза, че не ме харесва. Радвам се, че го направи директно, а не ми въртя "женски номера". На някои дори им е приятно да се движат с цял антураж ухажори и да ги въртят за носа, но тя беше пряма с мен, за което получава моето огромно уважение. Страхотен човек е. Позитивен, винаги усмихнат, приятен събеседник. Отгоре на всичко е красива. Сега ми е много тъжно. Не показвам много емоции външно, но вътрешно плача. С глас.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1a3252b904
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ***венски номера са пич. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a4ffa7e8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, хич да не ти пука. Жени много. Щом няма взаимност, значи по-добре, че е постъпила честно и не те е разигравала. Някои жени започват връзка само за да не са сами, обикновено за да запълнят свои вътрешни празноти и разбира се това се случва обикновено след раздяла с доскорошно гадже. Такива връзки обаче са кошмарни и обикновено мъжете после страдат ако се влюбят, защото не след дълго осъзнават, че госпожицата просто не ги обича, а е с тях само заради секс и просто защото не понася да е сама.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2d3c39c5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Единствения случай, в който ползвах този номер беше след едномесечни системни ежедневни опити да обясня на 1 тип, че между нас нищо няма да се получи, добро момче е, но не го харесвам, а и в момента не търся сериозна връзка. Това последното оправдание беше, за да не го обиждам персонално. Дежурните му отговори бяха: "ще те спечеля" /? !? /, "явно някой те е наранил" и т. н. Стигаше до нахалството да разпитва къде ще ходя и да ми се явява внезапно и той, а аз да се чудя как хем да го накарам да ме остави на спокойствие, хем да не го нагрубявам пред хора... След всичките ми опити да се държа човешки, при поредната му непредвидна поява на разпивка преди ходене на клуб, се принудих да флиртувам с един от наличните приятели, само и само да повярва, че нищо няма да стане между нас. Е, това НАКРАЯ помогна - не истината, а лъжата... ако и ти я преследваш и се натрапваш, нормално е да е стигнала до тези "номера". В коментарите по - горе се наричат курвенски, но за мен курвенско е да се правиш, че не разбираш като ти се обяснява човешки, че връзка с теб е нежелана, сякаш като съм свободна трябва задължително да си легна с който поиска. Като не съм свободна е, тогава евентуално имам право да откажа. Сега като го написах, пак му се ядосах на тоя кретен, който сума ти време се възползваше да ми се натрапва, понеже гледах да му пазя достойнството пред хора и да не го наранявам с грубост.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker