Илюминати-Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Илюминати-Възможно ли е?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3398 пъти
Здравейте! До всички почитатели на Световни конспирации и заговори. Дълги години се ровя из страниците на интернет и в различни книги, гледам и документални и игрални филми по темата. Какво мислите вие? Управлянат ли ни масони и илюминати, и ще има ли Нов световен ред? Възможно ли е? Да не би войната в Сирия да е последната стъпка към преходът на НСВ? Искам да прочета различни мнения по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3815a1fa27
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   http://30dumi.eu/2011/04/proekt-sin-latch-pakleniyat-plan-za-porobvane-na-tchovetchestvoto/ Прочети статията, интересно е и вече започвам да си мисля, че е вярно...
Аз лично вярвам, че ще има Нов световен ред!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b4b1594326
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ние обикновените хора трудно можем да знаем каква е истината всъщност. Според мен със сигурност има много влиятелни хора, които по един или друг начин манипулират простолюдието, но пък чак илюминати, масони и тем подобни ми идват в повече. Вероятно има някаква истина, но повечето неща са неточни, силно преувеличени, украсени и са художествена измислица. Според мен просто, когато има разни корпорации и компроментирани лица с лобита в Парламента и Мин. съвет и в същото време има чиновници на високи постове, готови да вземат някой лев, за да угодят на някого (а такива обикновено има), най-логичното нещо е да се случи онова, което не е много в интерес на обикновените хора.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e5108ad796
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   След като те самите вече не го крият, въпросът е излишен. Що се отнася до Сирия, не- първо би трябвало да падне Северна Корея- единствената "недемократична" държава все още и тогава вече може да се мисли за световно правителство.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e57567caa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж приятел Илюминати съществуват и отдавна вече не са тайно общество защото всички знаем кои са те и какво представляват... А масоните зависи от масонската ложа.. Лично аз ги одобрявам масоните, защото повечето от тях са добри хора които се посвещават на това да бъдат материално независими и да имат много пари.. А за НСВ той отдавна вече е актуален... Не се ли вижда, че от няколко години вече има НСВ? Преходът е бавен, а скоро ще стане и осезаем... Просто важното е да си отворите очите и да искате да знаете все повече за тях.... А иначе за войната в Сирия не знам нищо... Само 1 мога да кажа... Главно Америка се възползва от по - бедните страни където стандарта на живот е много нисък и се възползват от техните богатства като нефт петрол злато и други находища като ходят на война с тях... Логично погледнато над нещата ако даваха парите вместо за война и воени действия, хората щяха да са много щастливи, но те не целят това :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a6357cf9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ще ми се това да не е вярно, но това със този проект ''Син лъч'' е прекалено. Иначе бях чела една статия за тези илюминати - как американското правителство знаело за атентата от 11. 09. 2001, всъщност те самите са го предизвикали. Похитителите на самолетите били агенти на ЦРУ. Осама Бин Ладен също бил трениран агент. Информация в интернет има много, но колко е вярна няма как да знаем.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1e2250616b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма илюминати, нито световни банкери, които искат да редуцират населението на Земята или подобно. Животът е по-прост, отколкото е (или отколкото бихме искали да е). Да, има непропорционално много хора с власт, както и непропорционално разделение на богатствата в света (1% най-богати държат 50% богатство например), но това е нормално.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b10e22bbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Из интернет има в пъти повече лъжи, отколкото истини. Това е медия, която се манипулира също както телевизията. Преди да взимаш нещо на сериозно, потърси реални факти от твоя личен опит дали отговарят на написаното. Това ще ти помогне от части да пресяваш информацията. Действително властимащите злоупотребяват с властта си и целят не само пари, но и пълен контрол над поведението на простолюдието. Масово ни манипулират и обработват психически и физически чрез медиите, чрез храната, чрез т. н. психотронни уреди и т. н, но това остава скрито за мнозинствто хора. Защо? Ами това е същото като хакерството - хората са чували, че е възможно да проникнеш в чужда система, но не знаят как. Само който се интересува го може, а и пази уменията си в тайна, защото те му дават контрол(власт) и предимство.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a58098eb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Най-новия и популярен сред шийпълите филм е World War Z. В него участват Брад Пит (масон женен за еврейка) и куп други евреи и пионки от Холивуд. Филма е направен по книга със същото име, която пък е писана от Max Brooks - евреин.

Историята разказва как света е погълнат от "неизвестен" вирус след, което прехвърлят вината на "майката природа".. Всички стават зомбита и следват писъци, хаос, безредие, военно положение, а пък Израел знаели предварително какво ще стане и си изградили стена, която ги пази.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 753b44f66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Конспирационни теории има със стотици, като всяка година изникват нови, а пък вече ирелевантните или потъват в забвение, или са модернизирани според ситуацията днес.
През 60-те години например някои американци са смятали, че хлорирането на водата е част от таен заговор на Съветския Съюз, целящ да промие мозъците на хората и да наложи комунистически режим в САЩ.
Конспирации за Илюминати пък е имало още откакто са създадени през 18-ти век, като са били обвинени в сатанизъм. Същото се отнася и за масоните, и естествено, винаги ще има луди кратуни да обвиняват евреите за абсолютно всичко. Единствената промяна от средновековието е, че днес не се смята, че евреите отвличат християнски деца, за да ги принасят в жертвоприношение.

Предполагам, че това е част от човешката психика - че винаги трябва да има архизлодеи, които се крият по сенките и кроят пъклени планове. Суеверията от средновековието, когато вещици са били виновни за суши и слаби реколти, днес са параноя, където просто трябва да има някой архигад, който да те спъва ей така, за спорта. Няма как да е иначе!

А най-смешното е че голяма част от конспирационните теории днес са манипулация сами по себе си. Да вземем "Син Лъч", например, чиито "разкрития" много съмнително съвпадат с написаното в книга Откровения от Библията, за последните времена. И хич не се изненадвам, защото главният проповедник на тази теория е американски евангелист.

Но контрол има. Има, и то яко. Само че не използват психотронни уреди, сателити и всякакви подобни простотии, а най-елементарни психологически похвати. Заливат ни с реклами по радиото и телевизията, шарени банери святкат по интернет. В супермаркета мърка успокояваща музика, а на всеки втори щанд пише "Промоция! -50% отстъпка! Промоция! Вземи 2, плати 1! ". Опа, промоция ли казахте? Айде на далаверата, брат! И както си влязъл да си купиш 2 продукта за 5 лева, така ще излезеш олекнал с 20 лева и награбен 12 артикула, от които 10 не ти трябват чак толкова.
Бъхтиш като кърт за някоя мега-корпорация, само и само да им върнеш парите с усмивка, защото ще ти пробутат поредната лъскава джаджа. И заповядай пак догодина, когато новият модел на лъскавата джаджа ще е вече на пазара и само тебе чака.
В Щатите има един много особен ден, наречен "черен петък" и е винаги денят след Деня на Благодарността. Само напишете "black friday usa" в утубата и ще видите за какво става въпрос - една огромна тълпа от хора, обсадила входа на магазина още през нощта и която се втурва с буйни крясъци, ръгане и тичане, веднага щом се отворят вратите, с една цел - купувай, купувай! Идва Коледа? Абе дай да се ръгаме за тъпи, но скъпи и лъскави подаръци, както и за украси, които ще стоят 2 седмици и отиват на боклука. Ден на Благодарността? Дай да купим невъзможно количество храна, от която ще преядем с половината (и ще се чудим после що останалия свят мисли, че сме дебели) а другата - да изхвърлим.

Същото го виждаме и тук, с отварянето на всеки нов мол (нужно е да напишем "блъсканица мол" да попаднем на резултати). Наближи ли празник, по новините естествено че ще се появят новини как върви пазаруването, га че ли е по-важно от самия празник. Едва ли не да ти се натякне, че ако не пазаруваш, то тогава трябва да те е срам, че не си част от стадото.

Ама вие си мислете, че има конспирация с психотронни уреди. Докато се оглеждате внимателно и проверявате да не би пък някой сложен психотронен уред не е тръгнал да бърника из ушната кал на лявото ви ухо, ви работят по едни съвсем тънки и елементарни начини.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8eeac5b52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Добре бе авторе дори да има план, дори да сме управлявани от масони и илюминати, какво от това? Какво ще се промени за теб дребния шофьор на багер, ако не управляват обикновенни лъжци или масони? Какво ти пука кой точно управлява света, като така или иначе ти никога няма да управляваш, нито ще можеш да избереш кой да управлява света.
Дори знаеш ли с масони ще си по добре, защото ще мислят и малко повече за теб, за твойте нужди, ще мислят как да поддържат числеността на управляваните занапред, за по дълги години. Сега като Европа е управлявана от обикновеннни, какво е? населението застарява, хората нямат желание и възможности за отглеждане на по голям брой поколение, не раждат повече от 1, 5 деца.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 68a9adcf6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От много години насам се говори от политици, мисля Джордж Буш-баща беше един от първите, който публично обяви NWO. Според мен и това, което съм изчела и изгледала, а не е хич малко, съм убедена, че има доста истина във всички тези конспирации. За тези, които казват на теб какво ти пука-ами най-малкото факта, че ти се бориш ден за ден за оцеляване, а те са тези, които се грижат това да е така сам си направи сметка!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker