Тя се подигра с чувствата ми... :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тя се подигра с чувствата ми... :(
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2892 пъти
Здравейте,
Аз съм момче на 18.. преди 2 месеца, чрез фейсбук, си уредих среща с момиче, което е на 17 ;)) Дотук добре, но... живеехме в различни градове, което нямаше значение за мен. Намирах начин, не всеки ден, но поне пред ден-2 да ходя да я виждам.. макар да нямах много финансови възможности, все гледах да заделя от нещо..
Но ето го и проблема - оказа се, че аз съм бил заслепен от нея, а тя си е играла с мен през цялото време (срещала се е и с още 2 момчета)... Но нека се върна малко по-назад във времето, преди да науча за това.. - беше видимо щастлива, когато се виждахме.. но всеки път, когато я поканех да ми дойде на гости в моя град, да види къде живея, тя винаги ми се оправдаваше, че не обичала да пътува с автобус ( аз все още нямам книжка, както и тя). Помислих си - окей, може и така да е, докате не разбрах от нейни приятелки, че е имала връзка 2 години с момче, което живее на 120 км от нейния град, тогава си помислих и нещо друго - може да е нямала достатъчно пари за билет, докато не разбрах, че баща й бил някакъв заместник шеф на няква фирма, а майка й - брокер.. тогава я попитах в прав текст защо не иска да пътува и без да овърта ми заяви, че не искала повече да ме вижда... бях съкрушен.. аз толкова много я обичах, а ти?? :((( това всичко се случи в продължение на 1 месец.
Вече от тогава е изминал още 1 месец, а аз не мога да спра да мисля за нея - за русата й коса, за топлите й сини очи, за приятния й глас... за всичко, за мен тя беше перфектна.
И ето, че и след като "приятелките" й ми заявиха и за другите 2 момчета, направо ми причерня.. не знаех къде се намирам. Първоначално се опитвах по всякакви начини да я забравя, но без успех.. и все още мисля за нея.
Може ли само да ми кажете защо? Защо се е възползвала от мен и се е подигравала с чувствата ми, като може да има всяко едно момче, което си поиска? Защо е избрала мен и защо е излизала с още двама зад гърба ми?? Просто не мога да го проумея.. а сега като си помисля, че пак има момчета около нея, и направо не мога да си намеря място..
В момента се замислям и че това е единственото момиче, за което ми се е случвало да плача и да не мога да я забравя? Разбирате ли - мисля постоянно за нея, гледам нейни снимки и отново имам сълзи в очите..
Не искам нищо от вас, просто имах нужда да споделя анонимно някъде, да си излея чувствата.. ако не ви пречи все пак можете да драснете по някое коментарче и да ми кажете как да я забравя, или просто да споделите мнение/опит :)
Моля модераторите да публикуват историята ми :)
Лек ден :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: d2ca41873a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич съжалявам много и ти съчувствам за състоянието в което си, но явно си попаднал на кифла, която си играе просто-с един двама трима.... има ги и такива и са много... съвземи се малко в ръце и си кажи че тя не си е заслужавала, защото наистина е така... има и други мацки не я мисли тая вече... успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a25dac5105
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Старата любов се забравя с Нова. Късмет

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 613807313d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Явно си бил толкова заслепен от красотата и че не си забелязвал друго.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8cd97b06d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защото си будала, затова се е "подиграла" с теб, касто и с другите. Чисто и просто обича да получава внимание, а ти както и другите веднага сте се поднесли на тепсия. Съвет, не си хващай гадже по фб, още повече от друго място, поне на този етап. Много ми е чудно при положение колко малко е траяло това и не сте били повече време заедно и ти вече я "обичаш".
Дръж се като мъж и не се депресирай заради някаква пикла, която 5 пари не дава какво ти е и едва ли някога й е пукало. Вместо това недей да си търсиш приятелка сред фейсбук 'убавиците, ами се запознай с някоя близо до теб и първо я опознай по-добре, за да разбереш що за човек е преди да тръгнеш да даваш 100% от себе си, защото това не е добра стратегия. Много биха се възползвали от теб, но вече си знаеш, не е луд тоя дето яде баницата, а този, който му я дава.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: df32c3ffe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Брат и аз съм на 18 и ще ти кажа да не ги взимаш нещата толкова навътре. И аз имах приятелка от друг град, която обичах страшно много и която ме заряза без никаква причина. От тогава мина една година и сега като се сетя за нея въобще не ми пука :) и в момента си ги въртя по 2-3 и си правя кефа :p

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bc4f7ce8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А ти имал ли си нещо с това момиче? Нещо повече от приятелски отношения?
Защото няма за какво да и се сърдиш, ако е нямало нещо повече от приятелски отношения. Момичето си излиза с други хора, това е наи-нормалното нещо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker