Как ще променя живота си! Направете го и вие! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как ще променя живота си! Направете го и вие!
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1911 пъти
Здравейте всички, не знаех кой в раздел да пусна темата, защото тя обхваща всички изброени. Щастлива съм, че мога да се променя, да бъда онова смело момиче, което винаги е било само някъде в мечтите ми.. Моля за подкрепа, съвети Пише ви едно 16 годишно момиче, което до скоро ненавиждаше тялото си, проблемите в семейството и училището си, караниците с гаджето. До броени бях затънала в депресия, но осъзнах, че няма смисъл от това. Хора обичайте живота си и себе си, ако не се обичате няма кой друг да ви обикне. Ако се чувствате самотни и сте готови да се откажете от промяната и пътят към щастието, само защото никой не ви подкрепя, отворете тази тема и прочете това: АЗ ВИ ПОДКРЕПЯМ И ВИ ОБИЧАМ! НЕ СЕ СЪДЕТЕ ИЛИ САМООБВИНЯВАЙТЕ за несъвършенствата си, за да станете дори малко по добри трябва да се научите да се приемате и в това състояние, в което сте. НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СТЕ ГРОЗНИ, ЗАЩОТО ВСЕКИ Е УНИКАЛЕН И КРАСИВ ПО СВОЕМУ. Ако не харесвате нещо в тялото или визията си работете за да го промените, вместо да се обвинявате. Ако не харесвате отношението на партньора ви или приятелите към вас замислете се какво давате вие? Аз се замислих над толкова много неща и ще дам най-доброто за да се променя :) Желая успех и на вас.
Първо ще ви разкажа за теглото си което се опитвах да намаля с всякакви диети и глад, от които само ми прилошаваше и се изнервях а това довеждаше и до караници с близки и най- вече с човека, който толкова обичам. От днес реших да бъда постоянна, да тренирам всеки ден по минимум час, да правя упражнения, йога, пилатес и най-важното да не се отказвам. Естествено ще обърна внимание и на храненето си, НО в никакъв случай няма да гладувам, а ще се храня главно с зеленчуци, плодове, пиле или риба, ядки, няма да мешам протеини с въглехидрати в едно хранене ще се старая да не ям след 7 часа и да си изградя режим на хранене който да е полезен не само за да смъкна онези 5 кг., но и ще ми служи като начин на правилно и здравословно хранене до живот.
За семейството ми ще се опитам да проявя не просто повече разбиране към родителите си, но и да ги радвам с мили жестове като закуска в леглото например :). Дори и понякога да се чувствам неразбрана и ограничавана от тях, аз знам, че те го правят за да ме предпазят, защото ме обичат и заслужават добро отношение.
Проблема ми в училище е, че съм прекалено дистанцирана но всеки ден, започвам да говоря с хората, запоявам да се усмихвам, да помагам и услужвам с каквото мога и най-важното аз също да подарявам усмивки, защото винаги съм искала това. Моля всички, които малко или много искат да подобрят себе си да коментират и да се подкрепяме взаимно!
Нека тази тема помогне на всички изгубени души и всички, за които страхът е основна пречка за промяната. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: a52ea5dc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поздравления, на прав път си! Само искам да добавя нещо за смесването на въглехидрати и протеини - не е задължително да не ги смесваш, когато е за закуска. Даже е препоръчително, защото мозъчната кора се подхранва със съединения, които се образуват при смесването им. Така че рискуваш да изпаднеш в депресия, ако за закуска не ги смесваш. От личен опит ти казвам, че когато е за закуска това не се отразява негативно на теглото. За закуска също можеш и десерт да си похапваш - дори и вафла. Като цяло не гледай въобще да се лишаваш от който и да е вид храна. Просто по-калоричните ги яш за закуска и няма да имаш проблем.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ede7e418ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво, аз също започнах да променям живота си по този начин и се чувствам много добре. На мен много ми помагат книгите, чета приложна психология и наистина смея да твърдя, че те ми помогнаха да осъществя тази промяна към по-добро. Да си пожелаем успех за един по-хубав, по-позитивен живот. :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 848f5a9dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Момиченце нямаш ли домашни? Абсолютно безсмислена тема!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 835a6a5f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Филмите на макс!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f2c5edb98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей.. искам да ти кажа, че това, което си написала е много хубаво и много мотивиращо за другите хора. И аз се намирам в тежък момент и честно казано ми е малко трудно да запазя кондиция и да не се депресирам.. но поне се опитвам и днес след като прочетох написаното от теб съм малко по-обнадеждена... и за това ти благодаря!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 35c4583f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Авторката:
Номрер 3, не нямам домашни защото от два дена съм с прерязващи болки в корема и ходя през 20 минути по нужда.
На училище не съм ходила, но вчера бях в спешното където чаках 2 часа да ми обърнат внимание. Обясних, че ме боли в областта на слънчевия сплит, имах високи левкоцити при което ме изпратиха на хирург за апандисит, а после на гинеколог О. О и двамата ми казаха, че ми няма нищо и логично, защото ме боли горе, над пъпа. Аз обясних че съм за гастрио, но никой не ми обърна внимание нормално е, не ги съдя, в днешно време ние сме свикнали да чакаме на готово на институциите да ни лекуват, образоват и т. н., но истината е, че никой няма да ни помогне по-добре от самите нас, затова вчера започнах да се храня здравословно-плодове, чай, мед. Не съм яла много, просто от болката не ми се яде, но днес съм много по-добре и ви съветвам ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ! Никой друг няма да го направи. Не разчитайте другите да оправят живота ви, те с нищо не са по-добри от вас. Късмет на всички решили да направят нещо по-добро за себе си и другите :). Хубав и усмихнат ден от мен!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: badb55b715
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От номер 3 - как да не те боли тъй като си с наднормено тегло и изведнаж почваш на диета. Досега защо неси се грижела за това? ! Има хора със сериозни проблеми, а ти тука на 16 години се оплакваш вече. Има хора със сериозни проблеми. Абе на детска градина я обърнахте тука с няколко думи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker