Kъде сгреших - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Kъде сгреших
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2074 пъти
Здравейте, прители! Аз съм момиче на 20 години и от 2 години живея с приятеля си. През изминалите години обичах живота си, имах всичко което е нужно на едно щастливо момиче. Бях заобиколена от верни приятели имах мечтаното момче, което ме правеше истински щастлива и прекрасно семейство. През последната година обаче се случи нещо което наистина не мога да обясня.. Чувствам се адски самотна, всичките ми приятели някак си се отдръпнаха от мен. Не е имало никакви кавги или караници между нас, нямам спомен да съм ги обидила с каквото и да е било. Просто сякаш постепенно всички се отдръпнаха от мен и остана едно просто "Здравей, как си какво ново..? "Вярно е че, все още съм с приятеля си и имам него.. Но какво по хубаво от това да се видиш с приятели, дa споделиш за щастието или нещастието си, да разкажеш как живееш. Сега когато той тръгва за работа сутрин оставам сама и размишлявам през целия ден, какво се случи с мен..? .. В мен ли е вината за самотата ми? С всеки изминал ден разбирам и за предателството на всеки един от тези уж верни приятели.. Толкова ми е тежко и самотно, чувствам се изолирана от всички.. Спях да ходя на дискотеки и каквито и да е било места за млад човек като мен, и проблема за това е не че не искам а няма с кого! Аз съм едно двадесет годишно момиче изпълнено с толкова енергия и живот и в същия момент толкова самотно. :(. "Какъв ли е проблема? , къде ли греша? защо никой не се интересува от мен? , къде са приятелите? ... " това са въпросите които си задавам всеки ден, въпросите които толкова ме тревожат!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 42687e138b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка трябва да свикнеш с мисълта, че няма истински приятели просто :) всички са до време, и всеки си има срок на годност.. и аз мислех, че имам "истински приятели", но когато имах нужда от някого нямаше никого, и просто се примирих с мисълта, че няма истински приятели.. това ти го казва едно 18 годишно момиче, което е видяло доста от живота за тези години!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ed308f256b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   до 1 няма истински приятели? ДАЛИ? Това, че не си ги намерила е друго нещо! Аз може да имам 1 -2-ма истински но съм сигувен в тях и те в мен познаваме се от както си помним и не мисля, че има нещо зарад което бихме се скарали или предали :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 11a06e80d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм била предавана. Както и всеки друг човек на тази планета. Приемаш го, махваш с ръка и продължаваш. След като не са искали да са до теб и да те подкрепят, значи не заслужават да се измъчваш заради тях. Започни да излизаш, ако искаш и сама, намери си някаква работа или ако учиш се опитай да се сближиш с някой в университета. Тези, които веднъж са си тръгнали няма да се върнат, а и не заслужават да им даваш шанс.
Освен това от опит ти казвам, че не ти трябват много приятели. Трябват ти познати. Аз имам много познати, но само един приятел. Познаваме се от години и знам, че ако му се обадя в 3 през нощта и кажа "имам нужда от теб", ще дойде. Аз бих направила същото за него. Дори да не сме се чували с месеци пак си говорим, все едно сме бил изаедно вчера. Благодарна съм на Вселената, че имам такъв човек до себе си и се надявам винаги да можем да разчитаме един на друг. Пожелавам ти и ти да откриеш такъв човек. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ff30c540e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, в днешно време няма истински приятели. Затова аз и нямам такива - по цял седя сама, не излизам никъде, освен на училище и до магазина. И най-важното е, че НЕ се чувствам самотна и съм щастлива. Имам мама и тате, дом, компютър, телевизор, книги и много други неща, с които се забавлявам. Животът е прекрасен! Хубаво е да си сам.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2e152fb857
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   до номер 1- ако ти нямаш и не си срещала верни приятели, не значи, че не съществуват.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 33db623551
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   № 1 и 4 изобщо не съм съгласен с вас-в днешно време ИМА истински приятели, но както на теб ти вярват и ти трябва да им вярваш и никога да не ги предаваш, щото загубеното доверие не се връща и тогава се оказваш без тях. Аз имам всичко на всичко 2-ма такива-случвало ми се е да закъсам с колата посред нощ и като вдигнах телефона и се обадих на единия, дойде да ме дръпне нищо, че беше към 01:00 след полунощ и вероятно го измъкнах от леглото, /а може и нещо по-приятно да съм нарушил/, но човека дойде и помогна.
Сега към авторката-вместо да размишляваш по цял ден и да се питаш "какво стана", вземи си намери някакво занимание-запиши висше редовно, занимавай се с хоби и т. н.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b431ec4feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имам двама истински приятели, това са хората, с които съм израснал, вече повече от 10 години сме приятели. Момче на 17 години съм. Както се казва само времето определя истинските приятели.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 83d6d6a2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Има истински приятели. А щом си на 20 години, предполагам, че и те са горе-долу на по толкова. Следователно: една част от тях са студенти, друга част от тях работят. Като цяло, вече са "пораснали". Няма за какво да се притесняваш, просто те нямат време за дискотеки и такива работи.

- психолог Миро

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: edf3bf41fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Напълно съм съгласен с номер 4. Авторке, те губият! Не ти!
Майната им! Радвай се на живота! Обърни повече внимание на приятеля си. Пък приятели като тези ще се намерят! Важното е, че той още е с теб!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 77d93de911
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "...това ти го казва едно 18 годишно момиче, което е видяло доста от живота..." - му-ха-ха-ха ХА-ХА-ХА!!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c2f4ed120c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това с приятелството е много относително. Аз мога да кажа, че съм човек който винаги е имал приятели около себе си, но забелязах някои тенденции. Примерно приятелите от училище ( ако твоите са такива) в един момент започват лека полека да изчезват. Ако в училище сте били близки, сте имали общи интереси, една среда, и това ви е сполотявало. След като завършите училище, първите 1-2 години още ви държат сантименталните чувства, но после лека полека всеки започва да тръгва по свой път- учене, работа, семейство, и просто се отдалечавате. Това е нещо съвсем естествено. Аз примерно съм имала приятелка, от 1 ви до 7 клас с която бяхме неразделни и мслех, че никога няма да се разделим, но след 7ми клас всяка си тръгна по друг път и се отдалечихме, след което спряхме да се виждаме. После пък си намерих друга много близка приятелка. Във всеки период от живота си човек се променя - и мислене и приоритети, оттам се променят и хората, които са около него. От твоята история прочетох, че си седиш вкъщи, тоест нямаш среда. Ако не ходиш на работа или не учиш просто няма как да срещнеш хора. Ако приятелите ти са били от училище, и после са си поели по пътя, а ти с нищо не се занимаваш е нормално да се отдалечите. Ако те учат и работят, а ти седиш вкъщи, вече ви се прекъсват интересите и няма какво да ви държи. Това си е естествено правило на живота, иначе са малко приятелите, които остават до живот.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dfdf850012
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 4 - напълно съм съгласен :) и аз съм така, но разликата е че аз понякога се чувствам самотен, но си казвам че така е писано, и така трябва да си остане.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a0c3f92921
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ами наистина замисли се къде си сгрешила?? Не мислиш ли, че приятелите ти с основание не те търсят вече?? Не мислиш ли, че ти си била тази, която ги е отблъснала?? Тази, която ги е изолирала и се е отдала напълно и само на гаджето си?? И след 1-2 години си се сетила, че още ти се иска да се забавляваш като млад човек, като хората на твоята възраст. Ако се питаш защо ти го казвам ще ти кажа - и аз имам такава приятелка като теб. Аз и наш общ приятел сме на едно мнение за това как тя постъпи с нас.. Не я мразим, но се чувстваме наранени, някак предадени.. Просто някои момичета не умеят да балансират между гадже и приятели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker