Проблем с приятелката ми, моля за съвети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с приятелката ми, моля за съвети
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2168 пъти
Здравейте от 5 месеца даже вече 6 месеца излизам с момиче. На 25 съм може би повечето ще кажете да не си дете за да не можете да се изясните..

Ще отговоря не не съм дете в последно време всичко ми е много натоварено и честно казано не мога да мисля трезво за каквото и да е.

Историята е че в последно време или по точни в последният месец не ми обръща особено внимание или по точно когато има нещо ми се оплаква изслушвам я, а когато аз и каза нещо или и се оплача винаги казва ти си знаеш.. Малко или много може да се каже по друг начин. Та да дойдем на темата.

Техните постоянно я притискат не излиза че не обръщала внимание на техните, проблема не е в мене от преди се чувахме постоянно по телефона сега се чуваме само вечер като свърши работа и по късно преди лягане за не повече общо от 10 мин. Държи се много странно. Тя живее при родителите си аз съм отделно от нея. Да не забравя да кажа че си пада и по някакви лудости и странни работи.. да го кажем така за нас нещата не са нормални но за тях са нормални. Пада си по лудостите. Преди няколко дни не издържах и поговорих с нея и не получих това което очаквах. Поне да се разберем какво и да знам как да действам. В краен случаи се оказа че проблема е от техните, но не от това че не ме харесват или каквото и да е а уж постоянно излизала нямала я в тях и т. н а всъщност тя работи и се виждаме не повече от 2 пъти в седмицата за разлика от преди месеци поне по 4 пъти.
Каза ми като поговорихме че е много натоварена, нямала време дори да обърне за себеси и ходи на някакви танци в София и това е единственото и развлечение. Казва че и се излизало много обаче няма как заради техните. Психически натоварена и дрън дрън. Иначе ми звъни само вечер се чуваме. Можеби търси начин да ми бие шута ли нямам идея. Всеки ще каже различно много си го слагам. Дадоха ми съвет да си мълча да чакам тя да звъни да не я притискам с нищо, но това ме мъчи. Пък пак да говорим по тази тема не върви..

Беше и много тъжно и е писнало от всичко и от техните че се държат така с нея а не е малка на 25 е....

Та до тука задънена улица, най лесното е да се изоставим не е това идеята. Когато я поканя някъде все не може или техните не я пускат, което наистина е така. Каза че е и се излизали но няма как.. Секс повече от месец не сме правили. С две думи като се чуем ми казва как е минала работата и какви проблеми е имало и нищо друго.
Постоянно говори с някои по телефона. Като цяло ми споделя лични работи. Да оставя ли да не я притеснявам и да не я каня на кафе да чакам на нея
Не ме гледа като си говорим не посяга да ме целува само когато аз посягам само тогава. Много е объркано всичко няма как да го обясна, понеже трябва да пиша с страници. Дайте някакъв съвет не върви пак да говоря с нея най много да се скараме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: b7ea2cc2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решението като те слушам е само едно- Излизате да живеете сами. Ще кажеш, ама то пари няма, място няма, ами пич или тва или късате, просто няма как да се виждате често като тя живее у техните, които все я натискат със домашни задължения...
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f2d215dd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще я по оставя определено време без да я притискам за нищо, тя ако иска сама ще се кажем да излезем, в последствие ще и предложа да дойде при мене, ако иска.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ae304a22fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   какво значи, че си пада по лудостите?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9452aa4f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 нещо от сорта да скочи с парашут, да катери баири, сама да ходи внезапно да отиде на някъде си и т. н
Онзи ден се видях с нея държи се все едно нищо не е станало обаче пак студено се държи и ми казва как щяла да ходи едикаде си а не се сеща изобщо да ме покани и мене нещо, само аз ако я целуна дава тя сама се не сеща. Не знам нещата отиват към провал иначе ме търси и аз нз какво става

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker