Срещнах друг човек... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срещнах друг човек...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3101 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас случващото се около мен в последните няколко месеца, понеже се чувствам някак си объркана.
Искам съвет, въпреки че знам, че ще се намерят и такива, които ще ме упрекнат и то доста.
Историята е следната:

Имам приятел от 2 години, живеем заедно. Преди известно време разбрах, че ми изневерява. Ще прескоча момента с разказа за това как съм се чувствала и колко трудно съм го преживяла. Само ще спомена, че до последно просто не исках да повярвам, не исках и по-скоро не можех да повярвам, че човека, които се кълнеше, че ме обича може да постъпи така с мен. Толкова съсипана бях, че доризапочнах да ходя на психотерапия... както и да е.

След този момент всичко се промени. Аз започнах да гледам на него като на чужд човек, сякаш не беше същия, беше ми странно дори когато го докосвам, все си представях как преди това е бил с друга... Между другото той така и не си призна, въпреки, че буквално му дадох доказателствата, с които съм разбрала....

До тук с това... Преди да разбера за изневерите, дълго време го наблюдавах как си пише с някакви момичета в сайт за запознанства, канеше ги по срещи, искаше им телефонните номера.

Накрая реших и аз да си направя регистрация в такъв сайт, но без снимка, просто колкото да си убивам времето, за да не мисля за глупости.
И въпреки, че нямах снимка все се намираха някакви хора, на които им бях интересна. Така започвах разговор с доста хора. Сред тях имаше доста интересни и забавни и сме прекарвали дълго време заедно пред компютрите... С един дори се бях видяла случайно за кратко. После обаче осъзнах, че тая работа не е за мен, понеже се чувствам виновна. Отказах се и изтрих регистрацията.

Скоро обаче пак я поднових... И така срещнах друг човек. Той е много различен от приятеля ми. Мога да говоря с него нормално, без да се притеснявам, виждам, че мислим еднакво и понякога когато той говори, все едно думите излизат от моята уста... Има нещо специално в този човек.

Харесвам го, но не искам да проявявам глупостта на приятеля си, аз обвинявах него, че постъпва по този начин, а сега аз правя същото. И определено се чувствам виновна... Виновна съм и пред другия човек, понеже не му казах, че съм обвързана, понеже сметнах, че така няма да иска да завържем разговор.

Сега той иска да се срещнем, каза, че постоянно мисли за мен. От друг град е и иска да мине всичките километри разстояние само и само, за да се срещнем. А аз не знам какво обяснение да му давам вече, защото постоянно му отказвам.

Привързана съм към приятеля си и не мога да го изоставя точно в този момент въпреки, че има други милиони причини, за които да се захвана, но пък и не искам да прекратявам отношенията си с другия човек.
Не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9ce997bb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обожаваш да изкарваш себе си... божа кравичка и жертва в своите си очи. Наречи нещата със собствените им имена и хвани живота за рогата, спри да лъжеш себе си, докато лъжеш другите.
Ще ти помогна
1-во, отдавна не обичаш приятеля си, в което няма нищо лошо, но за да го оставиш лигитимно или за да оправдаеш липсата си на обич към него (сякаш това би било нужно), му преписваш някаква имагинерна връзка. Добре, дори да приемем, че той има любовница - защо не го зарежеш?
2-ро Не го зарязваш, защото те е страх. Сега можеш да си играеш на жертва, на онеправдано добро момиче - Божа кравичка. Какво става, ако го зарежеш - ами преставаш да имаш оправдание за нещастието си. Изведнъж самата ти ставаш отговорна за себе си. От това най-много те е страх- че няма да има кого да обвиниш за лошото в живота си, за нещастието си. И затова те е страх да останеш сама и като честен човек да си търсиш друг човек, казвайки истината
3-то Търсила си целенасочено друг човек, защото те е страх да останеш сама - заради горните причини. Сега те е страх, че този човек може и да не е сериозен, да не ти предложи реална алтернатива -сериозна връзка. О, и живее в друг град. Направо ужас! Не, не, по-добре да си налягаме парцалките при сигурното момче. Този отврат, от когото те е гнус вече, защото (уж) има любовница.
Върти сучи - ти си един страхлив човек, страхлива жена и нямаш грам сили да хванеш живот за рогата, да поемеш кормилото и да живееш. Вместо това се оправдаваш, въртиш и сучиш, за да се изкараш Божа Кравичка.
Момиче, остави момчето, с което си, защото му нямаш мерака, а това е достатачно. Така няма да е лъжа, че си необвързана. Чак тогава се срещай с други мъже, но моля те - не ни плачи, ако искали само секс, бла-бла-бла. Ти си избираш мъжете и пак ти избираш да ги оставиш. Никой друг не може да ти помогне - помогни си сама. Бъди първо честна към себе си. Лъжи хората, колкото си искаш иначе, щом това ти доставя удоволствие - едно да знаеш обаче - бъдеща връзка не се гради на минала лъжа!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7c9ad09633
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 много добре го каза, съгласна съм с всяка една дума.

Замислям се колко ти е било гадно, когато си разбрала за изневерите. Мъчно ми е, когато чета такива истории. Опитвам се да се поставям на твое място. Наистина съжалявам, че така се е получило, НО грешката е твоя. Трябвало е да си тръгнеш с гордо вдигната глава и да затвориш тази страница. В момента, в който си решила да играеш неговата игра си попаднала в един друг свят - на вина, колебания, смесени чувства. Идва моментът, в който ти не знаеш какво искаш, какво правиш и завличаш и друг човек. Зарежи и двамата, зарежи всичко. Дай си достатъчно време, за да преосмислиш нещата. Не се забивай веднага в друга връзка, за твое добро е.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a87d0a12c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   №1, леко преекспонирано, но иначе много добре казано! Поздравления!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a3c71a8051
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки преживява различно изневярата - при теб е било много тежко, но е трябвало още тогава да си отидеш, а ти продължаваш да се измъчваш. Не казваш защо не можеш да оставиш приятеля си точно в този момент, какво толкова те задържа при него - човека, който те е предал? Интересно е и защо е изневерил - имаш ли и ти вина / поради която сега пак си при него / или човекът си е такъв. Сложи на кантара твоите и неговите кривици, възможното ви бъдеще и решавай - една изневяра води друга, една лъжа също. Впрочем, ти си знаеш най-добре.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f7d1808c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Трябвало е да го зарежеш още при изневярата... щом харесваш другото момче - отивай!!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ba7c1ec9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   N1 шапка ти свалям, моята история е подобна на тази на авторката и всичко което написа важи и за мен. Много умно и добре написано! Към авторката... бягаш от крайният резултат, но рано или късно си наясно че краят на тази вече изтъркана връзка ще дойде. Съжалявам, че ти говоря така, но е от опит. Направи си го по лесно за себе си и по добре да е рано отколкото късно. Поздрави

Антисоциален

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7bf5638297
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1
Не вярвах, че ще харесате мнението ми, защото нападам „горката“ жертва на „домашно насилие“.
Просто не обичам пасивността и много се дразня на много близки на мен жени, които са точно като авторката. Какво толкова ги е страх от това да останат сами, не разбирам. Или прощаваш изневярата, или късаш. Всяко средно положение е малодушие.
Освен това, ама честно, не вярвам, че момчето е имало действително любовница - твърде е малодушно за това. Иска се мозък за такива машинации, а ми се струва, че приятелчето на авторката няма в излишък. Затова пък е удобно оправдание да живееш пасивния си и „сигурен“ живот.
Авторке, в такъв живот няма нищо сигурно, да знаеш. Само си губиш времето. И живота.
Остави приятелчето си, не го обичаш. Намери си квартира, може и с други момичета. Поживей сама. Тогава можеш и със снимка, защо не, да си намираш кандидати. Преди всичко ще можеш да излизаш като сама жена и в реалния живот да си се запознаваш с момчета. Успех
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b9c2f740c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката:
Благодаря за изказаното мнение на всички:)
Номер 1-Съгласна съм с доста от казаните неща от теб, но едно не е вярно-Това, че има любовница не съм си го измислила аз, нито си го внушавам, повярвай, повече от всичко друго искам да е просто моя измислица, но не е.... Видяла съм достатъчно доказателства.
Иначе и номер 2, 3... и вие сте прави, че сгреших като не си отидох веднага.
Държа обаче и друго да кажа-изневерите, далеч не са само единствения проблем. Има и други.
Благодаря за отделеното внимание!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker