Животът ми не върви... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Животът ми не върви...
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2510 пъти
Здравейте на всички, които ще прочетат това. За първи път пиша нещо публично във пространството и ми е малко странно, но явно вече емоциите ми избиват нанякъде.

Аз съм момиче на 24 години, съвсем нормално и здраво и току-що завършило университет. Дотук добре... всичко изглежда наред. На пръв поглед няма от какво да се оплаче човек. Да, ама не.

Чувствали ли сте се така сякаш животът ви просто не върви, сякаш нищо няма смисъл и просто нямате силата и мотивацията да продължите напред. Да се усещате толкова празни отвътре, че дори да ви е трудно да дарите с усмивка много близък човек. Е, аз се чувствам точно така.

Предполагам за всичко си има причина. При мен в момента( а и не само) се наблюдава едно '' нямане''. Нямане на любов, на работа, на щастие, на мотивация, на смисъл за живот. Наскоро прочетох, че за последното си има и термин - ''екзистенциална криза''(google). Лошото е, че това с нищо не ме успокоява и помага, а когато не срещаш и разбиране от някои от близките си хора, е тогава направо на моменти ти иде да се гръмнеш.
Просто не разбирам защо се получава така. Гледам по улиците хора, които изглеждат толкова щастливи и явно наистина са, докато аз... Не знам вече какво е това-съдба ли е. Сякаш има хора, на които просто им е писано да бъдат щастливи, а на други не. Защото при мен май не е само моментно състояние. Аз през по-голямата част от живота си не съм се чувствала добре и на мястото си. Преди време един човек ми каза, че щастието е благословия. Може би е вярно.

Не знам дали съм успяла да изразя добре обърканите си мисли в момента, но ще се радвам някой в сходна емоционална ситуация да сподели коментар.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4935debd80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мога да ти кажа, че не само ти се чувстваш така, но общо взето при мен помогна, когато си набелязах точна цел в живота. Какво завърши ако не е тайна?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 56d345421a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Аз съм момче на 17 години. В 12ти клас съм и се готвя усилено за матурите и за кандидатстване в университет. Тренирам и футбол от 7 клас до сега и целогодишно съм зает с тренировки, дори през ваканциите (90% от дните по две тренировки). Имам само по една максимум 2 седмици зимата и лятото свободно време и нищо повече. Нямам време за кафета с приятели, рядко ходя на кръчма или на дискотека. Въпреки това не съжалявам.

Но преди 1-2 години се появи точно това чувство на празнота, за което ти говориш. Именно до тогава вярвах, че мога да стана футболист, но уви... отказах се и сякаш тогава живота ми почна да става буквално празен. Специално започнах да се чувствам така може би и заради една авантюра ако мога така да се изразя, която имах с едно момиче... Сега от 1-2 месеца уча доста сериозно и имам чувството, че единствено това ме държи "жив", а може би и факта, че всеки ден правя коремни преси, бицепс, трицепс, рамо и т. н. Обаче на моменти, именно като този в момента, в който пиша коментара се чувствам празен. Все едно живота ми няма почти никакъв смисъл. И така се чувствам доста често.

Може би трябва да си намериш някакво интересно хоби, освен работата за която си учила и искаш да работиш. Защото както ти каза, че на моменти искаш да се гръмнеш - еми аз съм напълно същия, въпреки че съм пак казвам постоянно зает. Може би си е и до човека. Може наистина на някои хора да е писано да са щастливи, на други не...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2dd6a601bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се притеснявай. Всичко ще се нареди както трябва. Очакват те щастливи дни. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 82d87bbb0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здаравей и спокойно не си сама! :Д Лично на мен(дори в момента) ми се случва някъде през месец два да имам такива състояния, а то както майка ми каза(психоложка:Д) е че просто мотивацията си е свършила и просто трябва да се вдъхновиш и да я възтановиш! Има един филм, който е просто феноменален казва се "Тайната", когато закъсам винаги си го пускам и някак си настроението и мислимите ми се избристват след едно гледане. Давай върши нещо и не се оставай да бездействаш, че така се влиза мн лесно в депресия! Излизай с приятели, търси работа, усмихни се ей така без никаква причина(може би като луд човек :Д, но сериозно работи ;)) Надявам се да съм ти помогнала.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4abca8e72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей:)) Аз съм на 23г. мъжки индивид и все едно аз съм написал този твой пост! С добавка към това, че не стига всичко, ами и причиних непоправими психични щети на най-скъпите ми приятели... и положението е same shit, different day.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a4cd327901
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравейте, аз съм момиче на 20 и до сега през целия ми живот съм се чувствала така на периоди, но в момента периода ми продължава най - дълго около 2 месеца.. просто наистина понякога живота не е за всеки..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: edaaaf3f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и аз се чувствам точна така...
плашещо е като осъзнаеш че не вървиш наникъде

в такова състояние съм от много.... много дълго време
и мога да кажа че с времето избледнява веднъж щом
намериш нещо което обичаш, или някой.
Животът си е твой не го оставяй "празен" а го "няпълни".
Не спирай да търсиш!

Много скъп човек за мен ме нарани. Остави ме точно така
"празна" без желание за нищо. Просто всичко нямаше смисъл приятели, училище... Имаше период в който
бях вкъщи по цял ден - спрях да излизам, не исках да стамам от леглото...

Това което аз правя е да си представям бъдещето.
Постоянно мисля за мястото където искам да бъда и какво
мога да направя сега за да стигна до там.
Имам надежда че някой ден ще намеря това което търся
а може би ще намери мен.
И това ме кара да се чувствам по добре.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 268e19d782
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мили деца, това което ви се случва е нормално. Най- лесния начин да не ви се случва е да не спирате нито за миг. Набележете си някакви малки цели, дори и да нямат особен смисъл. Самата борба за да ги постигнете ще поддържа духа ви жив. Правенето на нищо убива, а всяка малка победа вдъхновява. Най- трудно е да се започне, а колкото повече се отлага, толкова по- трудно става. Тъй че не губете и миг. Почти е все едно какво ще вършите, само започнете. И да почнете да правите нещо, което няма смисъл все по някое време ще се сетите за нещо по- добро.
Иначе като цяло живота е низ от спадове и възходи. Не е важно, че в момента си паднал духом, важното е да станеш и да продължиш напред дори и да не виждаш смисъл, дори и да е много трудно. В един момент всичко ще се нагласи, ще откриете себе си по нов начин.
И знайте - светът е устроен така, че всички обичат силните. Бъдете силни!!!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4abca8e72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Обще взето най-добрата мотивация си е, когато разбереш, че има мнооого хора по-зле от теб и щеш-не щеш се чувстваш по-добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker