Кандидатстване за полицай - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кандидатстване за полицай
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 19435 пъти
Привет, пичове. Момче на 18 години съм, от София, все още уча. Тази година завърших 11 клас. След като завърша средното си образование желая да кандидатствам за работа като полицай. Професията ме влече много. Искам да допринасям за обществото точно по този начин. Искам да защитавам и пазя майките, бащите и чедата на родината си, да им служа. Това е. Парите нямат значение, поне в началото. Вярвам, че вършейки работата си с любов ще преуспея. Та въпросът ми е отправен към господата (ако има такива тук) които са по-навътре в нещата и знаят как се процедира при кандидатстването и съответно последващите изпити и тестове. Даже бих бил много благодарен ако някой сподели личния си опит. Интересувах се, разглеждах сайта на МВР и намерих изискванията за кандидат-полицаи - покривам всичко, само този психотест малко ме притеснява. Така че, пак казвам, много бих бил благодарен ако някой си направи труда да ми разясни как точно стоят нещата.
Искам само да добавя, че нямам желание да ставам катаджия, или какъвто и да е вид Пътна полиция, така че този вариант съм го изключил.
Предварително благодаря на всички отзовали се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: e6d80fd31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Аз също преди да завърша исках да стана полицай, но на по-късен етап разбрах, че все пак от мен става нещо... :)))

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1aac08f260
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   На първо място мога да ти кажа да се подготвиш много добре финансово щот няма да е лесно!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0b0d5e2d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Огледай се наоколо първо. Да си виждал полицай в България който да си върши работата с ентусиазъм, желание и отговорност! Само от това трябва да ти светва лампата че Бг полицията не е като полицията която си виждал по филмите, и нещата не са такива каквито си ги представяш. Това което виждам в тях са едни много изнервени хора, изпълнени с апатия. С дребните неща не им се занимава и рядко реагират както би трябвало да реагира един истински полицай, а пък с големите бандити избягват да си вкарват главата в торбата заради една мизерна заплата. Даже част от тях не знаят какво може и какво не. Виждаш колко пъти са скачали на Атака неправомерно примерно. Веднъж докато чаках в районното по работа, главният полицай излезе да си вземе кафе от машинката и там го питах как е да си полицай защото и аз съм мислили да ставам. А той ми каза-не се занимавай. С единия крак си в затвора а с другия в гроба.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9c154315df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Хора оставете момчето да се пробва като има желание... Пич нещата са си сложни, няма да те лъжа. Първо как си с математиката и БЕЛ?? Второ здрав ли си? Отностно психотеста там не е лесно, зависи от комисията. Някои приятели са ги късали на психото, други са минавали! Задават ти въпроси от рода на ако се самоубиеш какво би било предсмъртното ти писмо, в коридора преди да влезеш е стаята колко картини е имало и т. н.
Много важно пак казвам са и оценките!!!
Друг вариант е когато се освободи място има курсове по три месеца, но там трябва яко пара.
Общо взето е това, ако има нещо питай. Между другото и аз имах такова желание, но математикат ме спря.
Успех!
П. 19год.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c11ac0e3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   5-ти. Математиката пък какво общо има с полицията? А и не всички полицаи са здравеняци.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 438a3235eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6-ти с кво се влиза в Симеоново според теб, с музика или изобразително???

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c11ac0e3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   До 7-мил Предполагам с изобразително. Може да трябва за фотороботи. Ама пак не разбрах каква е ролята на математиката? Цецо шестака как стана ченге номер едно на България като е бил учител по физкултура? Според мен целите тия усукани тестове са за да има основателна причина да не бъдат допускани в полицията хора които не се харесват на личната преценка на ченгетата. Като не му хареса лицето-казва му не издържа на теста трябваше да отговориш по друг начин. Като му хареса ще му каже че е отговорил правилно. Няма такова нещо правилен отговор в писмо за самоубийство. Все някак трябва да се справят с това бреме демокрацията, за да не се пълнят със сульо и пульо там взели изпитите. Все пак се водят военно формирование. Иначе и аз бих станал полицай защото е истински мъжка професия, но само ако Атака е на власт, тъй като тогава нещата в полицията ще са съвсем различни. Сега полицията вместо да пази хората се чуди как да се пази тя от тях.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 103b659d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   От автора:
С българския съм окей, обаче по Литература съм кръгла нула. По История съм почти отличник. Не бих казал, че съм здравеняк, но спортувам - фитнес, тичане.
До 4 - не те разбирам, приятел. Каква ти е логиката? Дай да отказваме младите, ентусиазирани и отговорни хора да стават ченгета, щото нямало свестни такива в длъжност? Ми то иначе как ще се променят нещата?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 438a3235eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кандидатства се с оценката от дипломата по математика тва е общото....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c11ac0e3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   от 4-ти до 9-ти
Идеята ми беше че средата, системата е такава че не ти позволява това което очакваш. Средата променя човека а не човека средата. Може да си ентусиазиран и всякакъв ама като отидеш там много бързо да угасне всичко това в теб. И да станеш на нивото на което са всички останали полицаи, които вероятно също са отивали там така ентусиазирани като теб. Каквато ни е държавата такава ни е полицията. Както казва Волен Сидеров срещаш стена. Че промяна трябва безспорно е така. Но тя трябва да започне от главата от корена на проблема, който се намира в управлението на държавата. Да отидеш в полицията и да очакваш че ще се променят нещата там е чиста загуба на енергия време и очаквания. Имаш шефове работещи много преди теб там, имаш законодателство което да те кара да се чувстваш с единия крак в затвора а в другия в гроба както каза полковника от РПУ-то, защото ченгето е неприятно лице на цивилния, тъй като основната му роля е да му държи сметка и затова те само гледат да намерят нещо за което да го осъдят та да му натрият носа. Психологията на гражданите е такава че да гледа на полицаите като на гащници които използват власта дадена им от държавата и униформата за да правят каквото си искат. Да не говорим че единствените хора с които си има работа ченгето са боклуци от всякакъв калибър, което прави професията много опасна. Имаш и български манталитет и ценностна система които са си същите в полицията каквито са навсякъде другаде в България.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fe23455979
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 4-ти
Ти какво си се "влюбил" в този Волен Сидеров??
Да, повечето неща са така както ги казваш, но поне там работата е сигурна(държавна поръчка) и аз имах същите намерения, но за добро или лошо математиката ме спря. Та до последно се чудех какво да кандидатствам....

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 745ea596b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Мисля, че и със средно можеш да станеш полицай, но зависи какъв точно искаш да бъдеш. Иначе е ясно - Издържаш психотест и физически тест, трябва да си здрав и да нямаш хронично заболяване. И е хубаво да си по здравичък така. Примерно едно минимум 1, 85 и 95 кг. кг

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5d135e0df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравейте! Момиче съм на 18г. и се чудя, как да направя за по-добре.
Дали да изчакам курсовете които се обявяват всяка година за полицай или да започна да уча Симеоново?
(не искам да съм катаджия) просто, ако уча това мисля, че само ще ме забави. защото трябва да уча 4г. и чак тогава да стана полицай, а с конкурса, ако всичко ми е наред веднага ще вляза

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 15cdced176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Искам да кандидаствам като за пътна полиция катаджия какво се изисква?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker