Относно мрачните предсказания за близкото бъдеще - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Относно мрачните предсказания за близкото бъдеще
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 21745 пъти
Сигурно много от вас са чели различни пророчества - на Ванга, Нострадамус, Петър Дънов и т. н. Истината е, че в момента много се спекулира с предсказанията на Ванга в Русия и руските сайтове. Но нека все пак хвърлим едно око. Лично аз започнах да чета подобни писания още преди няколко години. На пръв поглед изглеждат като невъзможни - даже са описани по конкретни години. Лошото е, че засега малко или много се сбъдват - например за 2014-та година пише, че ще текат реки и много невинни хора ще измрат (дано не съм преразказал грешно). Конкретните примери с наводненията са налице. Това ме кара още повече да се притеснявам за 2016 - според думите и, Европа ще се обезлюди от химическо оръжие на мюсюлманска държава. На друго място пишеше, че България ще оцелее и от 2016-та я очаква възход. Отделно от това, в Русия в момента се издават томове с нейни предсказания за Русия, а точно в момента - за конфликта с Украйна и до какво ще прерастне. Вероятно има сериозна спекулация с българската пророчица, но все пак съм склонен да вярвам, че има и поне известна доза в думите и. Бих искал да ви помоля за мнението ви. А може някой да има конкретна информация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: bad61e1047
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Който вярва в пророчества сам си е виновен. Човек иначе винаги иска да вярва в такива глупости, защото има потребност да контролира света, в който живее.
Ако обаче имаше действително врачки, американците отдавна да са ги изловили, затворили в Зона 55 и да командват света -) с тяхна помощ, защо да пращат например хора в Авганистан като знаят чрез врачка, че ще е пълен провал?
Врачки-мачки-гледачки няма, но ако ти помага да им вярваш - лошо няма, всеки си има хобита.
Гледай обаче да не почнеш да даваш пари по тях, че при Господарите можеш да гледаш, че това хоби може да стане едно от най-скъпите.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9b03c51bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не зная за Ванга, но сега се доказа, че "пророчествата" на Нострадамус са пълна измислица и че това за двете кули е било слчайност.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7952a87c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   В най-добрият случай ясновидеца вижда възможно бъдеще. Няма 100% предопределеност, има само вероятности. От нас зависи какво ще се случи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1790c40fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не вярвам на елементарни врачки но определено има на какво да се хванеш когато прочетеш нещо на Мишел дю Нострадам че и дори Вангелия!

Бях си купил книга за предсказанията на Ностадамус (БЕШЕ 1993-а), а година по-късно излезе един игрален филм за него! Сори че не мога да ти е дам защото от ръце на ръце и някой ми я приватизира!!! Имах интерес към френския пророк, защото чух че гадаел невероятни неща, а на дневер ред бе и инвазията на Сащ (две години преди това) в Персийският залив, срещу "режима на Садам Хюсеин", който влезе в Кувейт, а преди това използва "Скъд", с химически боини глави срещу Иран във войната помежду им през 80-те! Бях много малък, но имам спомени. Повярвай ми, ако прочетеш книгата ще станеш потресен/а. Попитах майка ми и татко (впрочем той е АТЕИСТ) възможно ли е това за което пише да се случи, (говоря за центуриите неразгадаеми по онова време), но когато станаха нещата с "кулите близнаци в Ню Иорк" ще си промениш мнението! Какво ще кажеш например за 44-ЯТ президент на Сащ, чернокож, "Световната търговска криза" и това което става от 98-а година на полуостров Индустан между двете последни ОФИЦИАЛНИ ядрени държави Индия и Пакистан (говоря за Джамуу и Кашмир), дразги на страните от десетилетия! Също така страна от Близкият Изток (Сирия, Иран), противоречията от страна на "НАТО" и петролната алчност на американската администрация!!! Мислиш ли, че всичко това са случайности? Единствено се надявам тези неща да НЕ доведат до трети глобален комфликт, с оръжия за масово поразяване. Обективен

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3d7bec98aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз съм си правил такива проучваия за себе си. Предсказанията Ванга и Слава Севрюкова се сбъдват в малката си част. Много повече са тези, които е трябвало да се сбъднат, но уви не са. А колкото до Нострадамус, неговите предсказания са толкова относителни, че никога не можеш да си сигурен какво е имал предвид. А след 100-200-300 год. е нормално да стане нещо, което лесно може да се напасне към уклончивите му предсказания.

Да не говорим пък специалистите по студено четене, циганките много добре са го усвоили. Така те манипулира, без да разбереш, че ще останеш с впечатлението, че "всичко ти е познала".

Така че се убедих, че тези врачки и тем подобни са просто добри психолози. Да, има и такива, които в действителност имат паранормални способности и познават, но познават в малка част от случаите. Няма човек, който винаги да познава. Иначе както казаха по-горе армиите щяха да си наемат врачки и нямаше да се водят безсмислени войни с предизвестен край.

Иначе бях гледал, че при разследване на тежки престъпления в САЩ в действителност се използват такива хора, но те се използват само като помощно средство да донасочат разследването. И пак не са ефективни в повечето случаи, но пък са помогнали при някои разследвания.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bb11802341
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Пълни глупости. В интернет си съчиняват какво ли не от името на Ванга и нямат срама като плашат хората. Колко книги има за Баба Ванга и предсказанията, които е правила и никой не знае дали изобщо са истина, а не измислица на хората. Единствено, хората които са стояли най-близко до нея, знаят какво горе долу ни очаква. Всичко е преувеличено, за да буди интереса на хората.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ddd08550d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Винаги ми е правело впечатление, че щом нещо лошо се случи, някой все скача да каже "това баба Ванга го предсказа".
Не съм запозната с пророчествата й, но винаги ми е било чудно как обикновено никой не е чувал за това предсказание преди бедствието, а винаги се раздухва след това.
Не вярвам в предсказания, но и не ги отричам напълно - по скоро съм неутрална.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f758c0c110
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Когато от България се откъсне територия тогава ще дойде жена и ще започне възходът това също е предсказано. Ще има атентати срещу наши политици, това също е предсказано, после като стане да не се чудите и спекулирате, а да знаете. Датите са за и 17 и 18 година, само времето ще покаже.
Това са го предсказали известни български пророчици, които вече не са между живите

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3e3d87ae95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и през минали години имаше наводнения, просто някои хора не си взимат поука как и кога трябва да изпускат язовирите

slepia

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ef9712a85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може би т. нар. пророци анализират подробно човешките пороци, и да, в крайна сметка успяват да 'предрекат' накъде отива света. То не е особено трудно да предскажа и аз накъде вървим. И пчелите ще изчезнат един ден, да.
:)

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9b03c51bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Това което пишеш за предсказанията на Ванга за България, че от 2016 година ще започне възход, може да излезе истина. Всички сме чували, 2016 г. ще е годината в която евросъюза ще се разпадне. Знаете че сраната ни, не е видяла нищо хубаво от този съюз. Някои от нашите политици ни казаха, че като ни приеха ЕС, са ни направили услуга. Това не е вярно. Приеха ни за да ни контролират и да ни създадат повече проблеми - безработица, по ниски работни заплати и всевъзможни други идиотщини. Нали виждате, че от както сме влезли в него, с промиване на мозъците на младите хора, ги накараха масово да напускат страната ни и да заминават на работа в западните държави, от коет те много се облаодетелствуват. Направиха дори така, че най тъпите и малоумни недоносчета да намразят и собственият си народ и да приказват глупости за него. На тях им е толкова плитък мозъка, че не могат да разберат, като го правят това, те плюят и по самите себе си. Простотия... отивай и му го обяснявай това на Мурджо от Лимунчево!

Само се запитайте;
Какво бъдеще има една страна без младото си поколение?!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f758c0c110
гласове:
1 2 3 4 5
  (93 гласа)

15.   14, не е от баба Ванга това предсказание, а от други наши известни пророчици. Едното, че Турция ще откъсне територия от България и тогава ще дойдат на власт тези, които наистина милеят за родината. На власт ще дойде жена 20тото правителство поред след преврата 89та. 16-17-18 там някъде, не помня вече. Тези жени, които са го предсказали вече не са сред нас(единият атентат вече беше факт 2013, ако не се лъжа), от тези атентати е предсказано, че един ще е със смъртен край, само времето ще покаже.
Другото, което знам е, че този лош живот се дължи на тежки кармични последствия на Българите- убийството на богомилите от княз Борис. Също, че по-нататък религиите ще се обединят. Общото между всички религии, е че проповядват да сме добри и да обичаме, независимо дали някои вярват в прераждането, а други го отричат. Докато има разделение в религиите, обаче всеки може да си тълкува нещата по-грешен начин, затова и кръстоносните походи уж са за Бога, а реално където има насилие там няма Бог. Винаги ми е било страннот някой, който се занимава с насилие, било то ММА, бокс или подобни казва дано Бог е с мен; ти използваш насилие как да е с теб?
Моят съвет е, виждам, че към 500 човека са прочели темата, та към Вас. Когато тези неща се сбъднат вече ще е пределно ясно, че духовния свят съществува, преклонете глава, разберете, че не сте най-умните и най-най първите, а че има и някой над Вас, и живейте по-чисто.
9

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e59f5aad9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (182 гласа)

17.   То, нали знаеш, че всяка година си има дата, когато света да свърши. Я от комета, я от астероид, я от война, я от болест и т. н. Това си е нормално. Преди се косех, като ги четях тия неща, психирах се, но от доста време насам въобще не им обръщам внимание. Защо? Ами, има една много стара поговорка, която по една или друга причина ми стана любима след много събития, станали с мои близки и познати. Без да се впускам в подробности, поговорката гласи: "Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш. "

Живей си живота и се радвай на нещата около теб. Мисли позитивно, прави си планове, създавай и постигай цели. Вдигай летвата все по-високо и по-високо. Не се занимавай с такива депреситащи писания и предавания.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 16b222731c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Във бидещекаквото ще се случва се случва на всеки, било това за добро или лошо.
Лошото и доброто последват онези които са го заслужили.
Което неможе да бъде определено освен от господаря на вселената.
Което значи че ако ти е писано да го изживееш ще се изживее.
Но докато се изживее може да с предутврати но само ако успееш да го направиш и дори и да се успее ако покажеш че си неблагодарен се до-изживява няколко-кратно по-солено от предishnoto понеже не си се усъзнал че е било предутвратено заради показаната постъпка към всемогъщния и околността.
и после се чуди човек защо като пада само един камък от небето пада тохно върху неговата глава неможе да го усъзнае.
Но както се споменава и във библията, "човек ще се усъзнае кпгато цъфне плодът на истината" а до тогава ще се драпи само.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 772fd63995
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - МНОГО ЩЕ Е ДЪЛГО!!!

Преди 20 години излизаше едно женско списание SuperMapkem, което майка ми редовно си купуваше. Всеки път в средата слагаха някакво "специално приложение". За Нострадамус сложиха в брой март - май 1995г.

Сега ще ви препиша част от него:
Превод от старофренски, исторически анализ и предговор - Георги Ангелов.

"Четиристишието, което ще разгледаме сега, почти няма нужда от тълкуване, едно, защото е твърде еднозначно, и, второ, защото всички ние бяхме свидетели само преди 6 години на описаните в него събития.

Откъм Аквилон големи промени за масите,
Половин Европа и света ще разтърсят,
Двете затъмниения така ще се разпрострат
Че чак до Панония всичко ще се преобърне.

В 91 катрен от II центурий подробно обосновах идеята, че под Аквилон (северния вятър) Нострадамус разбира Русия или СССР. Невероятните за Съветския съюз реформи на Горбачовата перейстройка действително не само промениха коренно положението в страната (промени за масите), но засегнаха Източно и Централна Европа (половин Европа; чак до Панония - област между източните Алпи и западните Карпати), като доведоха да рухването на социалистическата система. Тези изключителни събития несъмнено имаха голям отзвук в целия свят (света ще разтърсят), а техните последствия продължават да бъдат проблем номер едно за съвременното развитие.
Единствения неразгадаем за мен символ остават "двете затъмнения" и ако някой от вас има подходящо хрумване, бих се радвал да го сподели в писма до редакцията.
Пред нас е още едно от обобщителните предсказания на Нострадамус, което според мен много точно описва настроенията и идеите на хората от последните десетилетия на XX век.

Крале и принцове ще наложат лъжовни представи,
Авгури, предсказания празни ще издигнат:
На рогът жертва позлатена, у лазурна, и горчива.
Предсказанията ще бъдат обяснени.

Под крале и принцове в първия стих естествено трябва да разбираме ръководители, водачи, политици, президенти на държавни и международни групировки - тези, които днес са могъщи и де факто управляват света. Едва ли ще прозвучи като отркитие за някого, че дори в демократичните общества всъщност техните интереси са ръководещи, макар и прикрити зад "народен вот", "обществени интереси", "общо благо" и други подобни, изпразнени от съдържание фрази. Нещо повече, цинизмът и лъжата в политиката са предвърнати в норма.
Вторият стих почти не се нуждае от тълкуване. Всички сме свидетели какво огромно количество лъжепророци (авгури - гадатели, пророци) ясновидци, контактьори, екстрасенси и различи секти (особено от лоното на протестанството - квакери, адвентисти от седмия ден, мормони, свидетели на Йехова, войни на Христа и десетки други) буквално заваляха света и вещаят всякакви небивалици, като единствената им цел е бързо забогатяване за сметка на наивниците.
Третият стих, макар и натоварен със сложна символика, също става ясно разбираем, когато го отнесем към последните десетилетия на нашия век. Рогът като вечен символ на изобилието тук обозначава "консумативното общество", което се е наложило в развитата част на света и е стремеж за останалата. Синьото (лазурно) е израз на божествената вечност и човешкото безсмъртие, на живите води и духовното кръщение.
Тогава този стих бихме могли да изтълкуваме по следния начин: потъналия в охолства и безметежно блаженство, задоволеният и самовлюбен човек ще се превърне в жертва на собствения си блян за консумативно общество, а плодовете му ще бъдат горчиви.
И всичко това ще се случи, когато най - после предсказанията на Нострадамус бъдат правилно разтълкувани и разбрани - което е смисълът на посления стих.
Съдейки по някои други катрени и сикстени, които тук не съм споменал, боя се, че това предупреждение е отправено предимно към силно развитите общества на Западна и Централна Европа.

Тълкуването на следващия катрен ще ни отведе в един, на пръв поглед отдалачен от Европа регион. Но събитията, които Нострадамус предсказва и на които бяхме свидетели там, са симптоматични за бъдещите конфликти на нашата цивилизация.

В Персия няма да престане дъжд, глад, война,
Твърде голяма вяра ще предаде Монарха.
Краят му ще започне от Галия,
Където един пророк се е стаил.

Всички традиции говорят за потопа: иранците, асирийците, китайците, индийците и скандинавците са запазили спомена за страховитите катаклизми, като са ги приписвали на гнева на божествени същества. За да накажат непокорното човечество, боговете имат две възможости - огън и вода. Обикновено предпочитат водата, тъй като тя позволява някакво бъдеще. В своите стихове Нострадамус също често използва символиката на водата, дъжда, вълната, потопа, но при него те по - скоро означават масови бунтове, безредици, революции.
Що се отнася до географските понятия в първия и третия стих - Персия и Галия, - то днес това са Иран и Франция. Нела сега, въоръжени с тези ключове, се опитаме да прозрем в четиристишието събития от нашето време.
Макар и монархия от азиатски тип, в края ма 70-те години Иран се развива твърде динамично, а огромните петролни залежи допринасят за материалния му просперитет (все пак относителен). Но въпреки това напрежението в страната е високо, подклаждано от духовния водач ма шиитите, аятолах Руалах Мусави Хомейни, който след емиграцията си в Ирак се е оттеглил в малкото френско градче Нофл-льо-Шато.
Какво точно представляват шиитите? Това е ислямска секта, чието име идва от "ши'а" - партия. Те са привърженици на Али (братовчед и зет на Мохамед), в когото виждат наследник на Пророка, следователно законен продължител на делото му. Шиитите признават на Али и потомците му правото да ръководят Общността на правоверните като имами - харизматични лидери и духовни водачи. Имамите са почитани като непогрешими и безупречни личности. Шиитите са верски фанатици, които се придържат строго към символите и "стълбовете" на исляма.
Пред 1978г. от Норф-льо-Шато (от Галия, където един пророк се е стаил) аятолах Хомейни призовава вярващите в Иран да се вдигнат на "свещена революция" срещу тиранията на шаха и да не се колебаят да пролеят кръвта си в защита на исляма. Тълпи от хиляди хора изпълват улиците на Техеран, готови с голи гърди да се хвърлят срещу войниците, а в провинцията много райони са опустошени и опожарени. На 6 ноември се намесва и армията, извъшва се военен преврат и за шев на правителството е назначен генерал Азхари. На 16 януари 1979г. последният ирански шах Мохамед Реза Пахлави отпътува за Египет, председателят на Регенския съвет подава оставка и на 1 февруари аятолах Хомейни триумфално се завръща в Иран. Първата му работа е да създаде Национален ислямски съвет, а след това да обяви и Ислямска република. Страната вече не се управлява от Конституция, а според традиционните закони на исляма, настъпва бърз икономическа упадък, а режимът се крепи единствено на верския фанатизъм на най - изостаналата и необразована част от населението.
Може би някои от вас се питат защо се спряхме толкова подробно на събития отпреди 15 години в една страна като Иран. Достатъчно е само да спомена за затягащия се спор между САЩ и Русия около продажбите на ядрени технологии за тази ислямска република. Но има и една много по - важна причина. Със своята верска нетърпимост, жестоки и нечовешки закони, политическа агресивност, вдъхновявана от идеята за джихад (свещена война), крайно фанатизиране на огромни маси хора и твърде смътни представи за добро и зло, ислямската република, такава, каквато я познаваме от Иран, Либия, Ирак, представлява една от най - големите опасности за бъдещето на човечеството в крап на XX век.

Последните три катрена, които ще ви представя заедно в края на тази втора част, са от изключителен интерес за нас, българите. От една страна, те са отнасят за Балканския регион, а, от друга страна, не са се изпълнили докрай.

II, 32
След млякото, кръвта на жабите ще потече в Далмация,
По време на сблъсъка, чума край Балена,
Силен вик ще отекне из цяла Есклавония,
Тогава чудовище ще се роди във и около Равена.

II, 84
Между Кампания, Сиена, Флора, Тусция,
Капка не ще падне шест месеца и девет дни,
Чужд език по земята на Далмация,
Ще се разнася, унищожавайки всичко.

IX, 60
Сблъсък с Варвара в Черния рог,
От пролятата кръв ще трепери Далмация,
Великият Исмаил ще стигне своя връх,
Жабите ще треперят, помощ от Лузитания.

Кръв, сблъсъци и бедствия вещае в тези катрени Нострадамус и всичко това в Босна и Херцеговина, Хърватско (Далмация) и Словения (Есклавония - от славони, сарматски народ, настанил се по тези земи през VII век; понякога при Нострадамус означава и Русия).
Млякото е стар библейски символ и в древността, както и в Средновековието винаги е означавал охолен живот, благоденствие. В юдейско - християнската традиция жабите са символ на вечно недоволните и жадни за новости народи или понякога просто на множество хора.
И действително, скед относително благоденствие, на което се радваха тези западни югославски републики, при обявяването на своята независимост те се превърнаха в арена на кървави сблъсъци, граждански войни и жертва на сръбска агресия. Нека само си припомним Дубровник, Сараево, Тузла, Бихач, Мостар. Това са конфликти и войни, които все още продължават и никой не може да каже какво ще стане, ако те се разпространят на юг и изток!
Изключителната взривоопасност на района наложи намесата на многонационалните сили на ООН, но за никого не е тайна, че ислямските срани все по - открито настояват за вдигане на оръжейното ембарго и за получаване на възможността да защитят своите братя мюсюлмани в Босна и Херцеговина. Дали международната общественост и САЩ, които подкрепят босненските мюсюлмани, ще разрешат това, дали наистина из земите на Далмация ще се разнася чужд език, унищожавайки всичко, дали ще има сблъсък с варвари с Черния рог (Черно море) и Великия Исмаил (Ислямът) ще достигне своя връх? Всичко това ни предстои да видим и изживеем.
За мен лично остава загадка споменаването на някои области в Италия - Кампания (Неапол), Сиена (провинция Тоскана), Флора (най - вероятно Флоренция, Тоскана), Тусция (провинциите Етрурия и Омбрия), Равена (на Адриатическото крайбрежие) - на немския град Баленщат (пофренченото Балена - херцогство Анхалат), на Лузитания (бивша римска провинция, днес Португалия).
Но това вероятно отново ще ни разкрие бъдещето. Или просто една от възможните реалности на нашия свят е била предотвратена (разбира се, не благодарение ма правилното тълкуване на Нострадамус, а по други причини) и никога няма да се състои. "

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: af7a139d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Оставете Нострадамус. Най-дбрите са Слава Севрюкова и Едгар Кейси. Каквото досега са казали все се е сбъднало и всичко им съвпада. След 2-3 години част от България ще се отдели и след това ще дойдат хора, които наистина милеят за страната. До 2026 всички да се прибират в Бг, защото 2028-2032 ще има катаклизми по цял свят и най-пощадена ще е Бг. Имайте го в предвид, ако се сбъдне това за 2018, то тогава до 2026 всички да се прибират от чужбина.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f758c0c110
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   20, вече се е сбъднало, не виждаш ли колко джамии има в определени територии. Въпрос на време е, дори да позакъснее малко югоизточната част си отива бавно и тихо. Не случайно се говори за ислямизация от много години. Въпросът е как ще се навържат всички предсказания това интересното. Защото ако е за 2017-2018 трябва да се сменят поне 5 правителства. Вероятно ще има отцепване като градовете-републики в Украйна, не знам времето ще покаже.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6f0f2deebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравейте, често казано не виждам начин България въобще да се оправи някога, напротив всички обстоятелства сочат, че по-зле ще става. Първо всички материални активи на българската нация са разграбени и разпределени между шепа олигарски, на тях носят активе, вместо на българския народ. На второ място, образователния и интеректуалния потенциал на нацията е имигрирал, каква развита икономика ще има една държава, без образован човешки ресурс в трудоспособна възраст. България нито има икономически, нито природни, и най-страшното вече няма и човешки ресурси, тогава откъде ще дойде този въход! От някоя чужда Велика сила, която да не вземе под крилото, като навремето в СИВ и ОВД.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 01bf4c5598
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Искам да попитам "№19" това приложение за Нострадамус, колко е голямо (страници) и колко от "центурите" му, които са ПУБЛИЧНО достояние са вметнали в него! За мен ЩЕ е интерес да го прочета, но за съжаление едва ли мога да ви намеря! Книги за този ВЕЛИК човек НЕ откривам в София по книжарниците (защо ли? ), а още повече пък стари автентични книги по антикварите е абсурд! Май ЩЕ трябва да търся в "НАЦ Библиотека". Загубих книга, която мисля за ценна, а сега НИКЪДЕ не намирам това което търся...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 72f7e99c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   н19 съм.
Ами 24 листа с размерите на малък формат тетрадка.

Мога да снимам страничките с фотоапарата, но къде да ги кача, или да Ви ги пратя някъде?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker