Какво да правя и къде да ида?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво да правя и къде да ида?!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1514 пъти
Здравейте! Аз съм авторката на темата "Искам да споделя". Искам да се махна от нас а не знам какво да правя, ако изляза майка ми и баща ми ще се обадят на полицията и съм сигурна, че ще ме търсят и ще си имам големи проблеми. Моля ви кажете ми мога ли да си сменя личната карта, как и къде, колко време отнема, колко струва? Както и номера на телефона и могат ли да проследят устройството дори и да е сменен номера? С нищо не съм наясно....
Не знам какво да правя, чувството на вина и страх ме спират, защото знам че ако напусна няма да оставят така нещата, аз просто нямам сила вече. Нямам при кой да ида в безизходица съм. От друга страна нямам желание за живот, не е само на думи, едва ставам от леглото, занемарила съм хигиена и всичко, изобщо всичко ми е безразлично вече... уморих се да плача и да живея, не мога вече, но въпреки тези неща да ме направят по-силна и решителна, те ме сринаха и съм адски слаба, просто нямам за какво да живея.... а не знам как да сложа края. Побърках се нацяло.
Моля Ви хора давайте съвети, ще се надявам много на тях!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: d6209919f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "С нищо не съм наясно....
Не знам какво да правя, чувството на вина и страх ме спират, "-само човек който е извършил нещо престъпно има чувство за вина, и се страхува от това. Ако си извършила престъпление, предай се на полицията. Имам чувството, че си в пълна депресия, обърни се за помощ при психиатър, или психолог, така ще ти се реши проблема. Не знам възрастта ти, ако си пълнолетна, нормална и порядъчна, никой няма да те преследва!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 12e756e51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като пълнолетна никой няма право да те търси. Дори да се регистрираш в друг град полицията ще види, че живееш в друг град, но няма право да каже на родителите ти къде живееш ако ти сама не искаш. Дори града няма да им споменат. Проблеми няма да имаш гарантирам от опит.
Личната карта няма нужда да сменяш, а за телефона какво ти пука продаваш го и толкова. По добре да спасиш себе си от колкото да мислиш за спасение на телефона си, след време като изкараш заплата ще си купиш телефон.
Малко не си избрала подходящ сезон срещу зима, ще ти е по трудно, но всеки с късмета си. Ако беше април май да търсиш работа на морето като камериерка или сервитьорка, като начало да тръгнеш от някъде да си изкараш някакви пари.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5abd07fad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Как нямаш за какво да живееш? Живей за себе си! Живей за бъдещото ти семейство, за дечицата ти, за съпругът ти. Но това за да се осъществи ти трябва да се отделиш от родителите си. В предната тема те бях посъветвала да заминеш за чужбина, явно този вариант си го отхвърлила? Тогава отиди в по-големите градове на България - София, Варна, Пловдив, Бургас... За да не ти проследяват телефона си вземи всичко от него - документи, гаранции, всичко... дори кутийката, в която е бил при покупката. Сменяш си и номера и няма намиране. Вашите без нужните документи няма как да го проследят. За личната карта не знам, но едва ли е повече от 25-30лв.
Най-важното е да се стегнеш и да започнеш да живееш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dfd66eabe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо на колко си години? Защото ако си под 18 просто забрави. Ако си над 18 имаш право да се изнесеш от вас, обаче нали знаеш какво означава това? Че трябва сама да се погрижиш за всичко, да си намериш работа и да изкарваш пари с които да живееш, да плащаш наем, сметки, да се храниш и т. н. Така, че дори и да си над 18 съветвам те, добре да си помислиш дали ще се справиш, защото напуснеш ли вашите няма да има връщане назад и като свършиш парите ще гладуваш и ще студуваш. Така, че ако толкова държиш да се изнесеш от вас не хуквай веднага, ами се подготви добре, ако още учиш наблегни на това, за да имаш един ден шанс за по-добра работа, която да те направи финансово независима, ако пък вече не си ученичка, намери си работа, най-добре с по-висока заплата и едва тогава тръгвай да се изнасяш. Изобщо постави си цели и това ще даде сили и мотивация сутрин да станеш от леглото и да действаш, като знаеш, че в бъдеще това, което правиш сега ще ти помогне да се махнеш ще видиш как ще действаш с желание е ентусиазъм. Успех! И не се депресирай!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a2670a1f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   няма сила която да те спре, освен липсата на пари, като се обадят на полицията какво, ще те издирят полицаите ще дойдат при теб ти ще им кажеш че си жива и здрава че нищо ти няма и че вече не живееш при родителите си и край, ти си пълнолетна можеш да ходиш където си щеш, никой няма право да те върне обратно, а с телефоните просто блокирай номерата на вашите и готово, как става можеш да видиш в сайта на мобилния оператор. Аз съм в подобна ситуация, е нашите не са толкова ужасни, но мисля че е време да тръгна по своя път, ти имаш физически недъг аз имам психически който ми пречи да отида където и да било. Мисля че сега не е най подходящото време да тръгваш особено ако нямаш работа, най добре е в началото на лятото да тръгваш, тогава има много работа ще имаш възможност да се устроиш да създадеш връзки. Стегни се, постави си го като цел която трябва да стигнеш, събирай пари търси работа и място където ще живееш направи си план през тази зима и в късна пролет тръгвай да го изпълняваш

slepia

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ac2cf80c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ако си на 17 и по малко. не можеш да си помогнеш и ще трябва да търпиш или killing myself. ако си на 18 и повече. си намираш работа и се изнасяш под наем. Родителите нямат право над теб. нищо не могат да ти кажат и направят все едно са чужди хора. ако ти направят нещо може да ги съдиш и да получат ограничителна заповед. Ако се доближат на повече от (колко си там) метра до теб образуват досъдебно производство и могат да влезнат в затвора или да плащат солидни глоби.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker