Преинсталирване на лаптоп - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Преинсталирване на лаптоп
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1747 пъти
Здравейте. Преди имах компютър и си го носех през месец-два да го преинсталирват, защото баща ми играеше едни игри, които не разбираше, че пълнят компютъра с вируси и имаше нужда да го носим да го оправят. Да, обаче с времето аз започнах да разбирам повече на тази тема и останових, че те са го оправяли за момента, но са го заразявали по-зле, пускаха ни някакви реклами да се въртят в горната част и от там ставаше по-зле, явно е било с цел да ни взимат парите. После започна един приятел на баща ми да го преинсталирва, но се оказа, че същност го е мразел и тъй като ние не разбираме и той е свалял троянски коне и ни го беше направил ужасен, с времето тате разбра и повече не му го давахме. И така вече нямахме доверие на никого и накрая просто компютъра спря да работи, изгоря му и хард диск и всичко и го изхвърлихме, искаха ни толкова пари, колкото за нов. Преди 2 години решихме и си купихме хубав скъп лаптоп и баща ми вече не играе никакви игри, пазим го, аз съм изтеглила антивирусна, която ми сигнализира за всеки сайт, който ще ми навреди, бях сваляла нещо и то го спря и го изтри, което е супер. Сега го ползваме за Фейсбук и то рядко, защото си влизаме от телефоните, за складиране на снимки и за Скайп връзка с приятели. Имам оригинален диск купен с Windows 7 и съм си с него. Имам 426 ГБ свободни от 595 ГБ. Взела съм му устройство за охлаждане и винаги е студен, рутера също e до него, за да е по-бърз интернета, но самия лаптоп се усеща, че вече е зле. Майка ми вечно се нерви. Интернета си е окей, защото на телефона е бърз като си хвана от него, но лаптопа примерно като отвориш сайт за дрехи и два часа цикли докато даде надолу, за да видиш всички неща, така и във Фейсбук докато дам надолу да видя някоя снимка и то се размазва и се отказвам и го изключвам. Искам да ви попитам как да го преинсталирам или какво да направя, за да стане по-бърз? Също така като сложа този диск за Windows и от там ли почва преинстарилирането, много ли е сложно, като се има на идея, че разбирам английски и що годе се оправям с компютрите, дали е по-добре на диск да си сваля всички снимки, които са доста или на флашки, като го преинсталирам ще стане ли по-бърз и на какво да запиша директни файлове за инсталация на програмите, които ще ми се изтрият, като вече го преинсталирам и то няма да има нищо, как да си сваля някой браузар, за да сваля останалите неща и кой според вас е най-бързия браузар, защото аз имам 3 свалени-mozilla, safari и internet explorer.
Моля редакторите да публикуват това, защото знам, че много хора ще го видят и се надявам да ми помогнат.

Момиче, 17 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9fb537721d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще помоля да ме извините , ако съм допуснал грешки , но много бързам . Преинсталирането е нещо много лесно и не ти трябват много знание , но задължително ползвай avast , защото по време на изтегляне той сканира и при проблем прекъсва изтеглянето . Почвам с обясненията
1. Натисни старт и пиши система , а след като влезеш там погледни битовата система ( х32 или 64 ) снимка >>> http://prntscr.com/4ozam0
2.В случай , че имаш числата 32 трябва да изтеглиш уиндолс 7 х32 , а при 64 ще теглиш уиндолс 7 х64 (Не тегли обратното на това , което показва ,защото лаптопа ще работи по-бавно)
3. След като изтеглиш уиндолса дръпваш iso burner от тук >> http://www.freeisoburner.com/ ( не знам дали е добра , щото съм ползвал други)
4. Във iso burner избираш >> open >> файла съдържащ уиндолс.исо >>>мястото на което се записва файла (препоръчвам диск) >>> burn >> чакаш да завърши до 100 (ако има проценти )
5.Включваш лаптопа наново и в ляво гледай за >>> press esc for startup menu , а после избери >>> Boot Device Options (f9) >> internal cd/dvd rom drive ( това е за старт от диск)
6.Всичко вече се разбира .
---АНгелчето---

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 15c26dcde8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ти предлагам да не го преинсталираш сама, а да помолиш някой твой близък приятел за съвет. Аз иначе ще ти обясня какво представлява преинсталацията. Всъщност тя е да ти изтрие информацията от виртуалния диск и да пресъздаде нов такъв. Също така ще ви трябва и сериал key, но той лесно се намира, пишете примерно от телефон serial key for windows xp, разбира се ако е за xp. ако е за 7, пишеш за 7. И да, по-добре питай някой на който вярваш и който може, и гледай дали прави тези неща, които съм ти казал, оглеждай се когато го преинсталира по едно време да има една кутийка със зареждащи се проценти и да пише formatting, така ще разбереш, че го преинсталира. Дано съм помогнал.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3b5695e43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А да си го чистила от прах? Най са ми смешни такива "разбирачи" каквото и да не е наред с компютъра, едно "преинсталирване" и ще е като нов. Щом си с 1ТБ диск се съмнявам да е 32 битова ОС, ако изобщо знаеш какво е това. Щом смяташ, че от това ще се оправи даваш 20 лв на сервиз и готово. Пълно е със страници и клипове как се преинсталира, ама нали всичко трябва да се даде наготово

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a0653f42bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След като го преинсталираш си изтегли браузър Google Hrom много по добър е от споменатите браузъри който са били инсталирани.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c1425e0c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може ли да ми кажеш с коя антивирусна си?

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5a153bb2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   След преинсталацията имаш браузъра Internet Explorer, който се инсталира автоматично.Иначе за Windows 7 не е сложно.Вкарваш диска, рестартираш и, когато ти изпише BOOT FROM CD/DVD: PRESS ANY KEY натискаш някое копче и действаш с инсталацията, като преди това е желателно да форматираш целия хард, не само System дял-а.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker