Лоши Сънища - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Лоши Сънища
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1473 пъти
Здравейте! Така, нека първо да кажа, че такива теми видях и имаше доста, но все пак реших да споделя и аз. Нямам смисъл да задълбочавам и да изписвам романи и т. н. От както се помня от малък сънувам почти всяка вечер каквито и да било сънища, но от близо 2 години бих казал редовно сънувам само кошмари и лоши сънища. Главно са свързани с смърт или други лоши неща, което хич не е приятно за психиката. Във всички случай сюжетът е еднакъв и завършва с нещо лошо, понякога включва и мой близки. Занимавам се с доста неща и дори не мога да си обясня понякога как съзнанието ми може да измисля подобни глупости. Лошото е, че започнах да свиквам с тези сънища и не ми правят впечатление както вероятно си проличава и от писането ми. Реших да споделя тук и туко виж някой човек е имал подобен проблем и е намерил начин да е пребори с него без капани за сънища, яйца под леглото и т. н Момче на 19г. съм ако има значение. Благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 16321888fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Щом тези сънища продължават вече почти 2 години, по-добре отиди при психолог, или поне се консултирай с личния си лекар. Подобни кошмари толкова често се отразяват негативно върху тонуса на човек.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ae4f919284
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това с яйцата и капаните го забрави, защото са си пълни измишльотини. Колкото до това, че сънуваш лоши неща, ами и на мен ми се случва и съм забелязала, че обикновено сънят ми е свързан с някакъв проблем, които ме тормози в реалния живот. Примерно един ден баща ми каза, че не се чувства много добре и че нещо го боли сърцето и съответно аз цяла нощ след това сънувах разни кошмари, как баща ми получава инфаркт, състоянието му е много тежко, линейката закъснява... слава Богу всички тия ужасии си бяха просто плод на моята развинтена фантазия. Та явно и при теб се получава нещо такова, през деня ти се случва нещо и после цяла нощ умът ти разиграва някакви ужасни сценарии. Понякога пък сънувам кошмари, когато ми предстои нещо, примерно изпит. Учила съм, подготвена съм добре, обаче винаги преди изпита, страховете ми се проявяват във вид на кошмар и си представям, че ме късат, че ставам за смях пред целия курс и такива неща. През деня сме заети с какво ли не и просто не позволяваме на негативните ни мисли да ни завладеят, но нощем когато съзнанието ни е освободено се промъкват всичките ни страхове и за това сънуваме кошмари. Доста е неприятно, ама какво да правиш. Явно това е начинът съзнанието ни да се отърве от всичките ни страхове, защото няма нищо по-хубаво от това сутрин да отвориш очи и да разбереш, че всичките ужасии са били просто сън. Е, разбира се, още по-хубаво е да се събудиш след хубав сън, ама не винаги става.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 35fe470658
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   чети християнска литература, има много хубави книги за помощ от ангелите, които са далече от библейския начин на писане и все пак действат по същия начин.
Мило момче, сънищата са много важна част, те са втори живот, който водим. Има начин да се пребориш с тези сънища, и само ти и твоята интуиция знаеш как. Успех!!! ако има още нещо пиши, ще се опитам да ти помогна, защото самата аз работя със сънища. ако искаш мога да ти пратя и имейл или скайп за кореспонденция...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker