iPad mini?? Добра идея ли е? Ако да или не, защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

iPad mini?? Добра идея ли е? Ако да или не, защо?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1429 пъти
Здравейте! Много бих искала да си взема таблет и се спрях на iPad mini, защото телефонът ми е андроид и искам нещо по-различно (за Windows и дума да не става :д). Но тъй като е много скъп (някъде гледах, че стига до 1 300 лв. ), поразгледах в някои онлайн сайтове, където ги има за около 500-600 лв. Обаче много ме е страх, че може да е някаква реплика, която ще започне да забива след 1 месец. Писах в чата на един от сайтовете, където разглеждах и открих тези iPad-и и ми казаха, че ги взимали от Англия, но дали това е вярно никой не знае. Напълно наясно съм, че всичко е made in china или поне самите части са от там, защото имам познати, които бяха на екскурзия из Европа и ми казаха, че е пълно с араби и африканци, които продават менетета на Аpple. Взимат части от Китай, сглобяват ги някъде в Африка и ги продават в Европа. Та по тази причина се съмнявам какво могат да ми продадат. Ако някой си е купувал такъв таблет или телефон, нека сподели дали е доволен. Също така имам няколко въпроса относно iPad mini:
1. Вярно ли е, че всички приложения и песни (или поне повечето) се заплащат?
2. Могат ли да се прехвърлят файлове на компютър/лаптоп, който не е продукт на Apple?
3. До колко време издържа батерията?
4. Има ли защитно фолио и слушалки в комплекта?
5. По-добре ли е да си взема андроид и защо?
Ще се радвам модераторите да публикуват историята ми и моля без хейт.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: cbec0f8e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   5. Да, почти същото качество на много по-ниска цена. При Apple 1/3 от цената е само за логото.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ba398f984e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имам iPad mini и съм много доволна. Да, песните от iTunes се заплащат, но аз си ги тегля от сайтове в инернет безплатно. Като си го купиш, вътре има слушалки в кутията и са добри. А за батерията... зависи колко време го използваш без да спреш, на мен лично ми издържа батерията известни дни. Преди имах андроид таблет и ми се счупи на втория месец и тогава си взех iPad mini и съм хиляда пъти по- доволна от андроида. Ако си купиш, няма да сгрешиш!!!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ce64d29ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Наистина има много реплики, но те лесно се различават от оригинала. За цената ако говорим има модели, които надхвърлят 2000лв. 1. Да, повечето приложения и песни се заплащат, за песните особено аз не съм срещала безплатна, все пак така печелят артистите. 2. Да. Примерно ако е песен и не ти се плаща има много пиратски начини за безплатно прехвърляне от компютър на Apple продукта ти и обратното. 3. При постоянно използване може да свърши и за два дни, но при умерено максимум седмица. Ако го използваш дълго време е логично че батерията ще се изхаби и може да стигне и до 1 ден при никаква употреба, за това внимавай. 4. Мисля че има слушалки. 5. Не, таблетите на андроид започват да забиват много бързо заради актуализациите които получават. Но ако се откажеш от iOS, аз ти препоръчвам чист андроид, което значи никакъв Samsung! Samsung имат много реклами които просто скапват всеки един техен продукт. Като потребител на Samsung изобщо не съм доволна и скоро мисля да го сменям. Вземи си HTC, примерно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5224db2be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей аз имам мини и е мн удобен. Ако имаш хунав компютър или лаптоп това нещо ти е напълно излишно. А сега да ти отговоря на въпросите.
1. Не всички приложения се заплащат музиката си сваляш на компютър сваляш и iTunes на компа и си ги качваш. Даже за приложенията само 2-3 се плащат които не се плащат на андроид
2. Да могат на обикновен лаптоп
3. Зависи. Ази играя доста примерно около 1 ден ако играш много, а ако не може и 2-3 да издържи.
4. ННяма фолио но това фолио може да го намериш за много донра цена. Също и слушалки няма
5. за мен Apple са най-добри имам и Iphone много съм доволна и никога не бих взела андроид защото според мен не са добри.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9d049536b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Аз имам ipad mini и съм наистина доволна. Има както платени, така и безплатни приложения. Прехвърлянето на файлове на компютър с друга операционна система става без проблеми. Нуждаеш се обаче от Itunes, програма, чрез която да сваляш и качваш неща на ipad-a. Фолиото и слушалките не влизат, но може да си намериш на достъпна цена в магазин за аксесоари. Цената, която платих беше 250€ ( не е от България) и беше на промоция по това време. Дори и да не е на промоционална цена, при обръщането на валутата 1300лв ми се струват много. Ако все пак нямаш таква възможност си вземи таблет на Samsung. Смятам, че те също не са лоши. Успех с избора!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker