Скапан ми е живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Скапан ми е живота
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1928 пъти
Здравейте пише ви едно момче на 22. Не знам от къде да започна. Просто искам да споделя с вас в какво състояние се намирам. Живота ми стана супер еднообразен и нищо интересно не се случва в него. Още от малък съм така, бях един срамежлив, не че сега не съм, но сега съм по-контактен защото след като завърших работих и ми се наложи работя с много хора и така. Сега съм студент и си мислех, че нещо ще се промени, но уви същия еднообразен жито си живея. Ще ви опиша накратко. Първото което най-много ми тежи, че никога съм нямал приятелка, никога съм нямал приятели момичета, а за секс да не говорим, просто не знам нито във училище имаше, сега и в университета пак няма. Нямам приятели като хората, дружа със някакви по-малки от мен и даже някой път те ме ебават за тва че съм девствен и т. н. Писна ми да гледам острани как познати ходят и се забавляват, а аз само ги гледам през фейса или навънка като ше се приготвят за някъде и заминават с коли и др. Писна около мен да има само некви ограничени хора и да ми говорят само глупости който не ме интересуват. Чувствам се ужасно вече. Излизах с едни колеги от университета 2-3 пъти готини хора са, но те живят по далеч и не става да се излиза всеки ден с тях. Проблеми имам и вкъщи, нашите постоянно се карат за некви работи, вече даже не се и интересувам защо се карат. По цял ден стоя и гледам в една точка цъкам из нета, даже нямам желание вече и да спортувам, а преди карах колело тва онова. Просто не знам от къде да започна, искам да започна от начало дето се вика, да си имам верни приятели, да си имам приятелка да си говоря с нея по цял ден. Сега идват Коледни празници и нова година, а аз пак ще си стоя вкъщи пред компютъра и ще гледам другите как се забавляват. Писна от тъпотия и скука по цял ден. Знам че изглеждам доста жалък с тва цялото нещо което го написах, но найстиан вече съм много отчаян и не знам какво да правя. Явно така е писано около мен да има само прости и глупави хора. Не че аз съм големия умник, обаче найстина не се чувсвам добре вече. Ами това исках да споделя, ако може някой да се опита да ме посъветва нещо бих му бил благодарен :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: d83f8aa43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според теб съдбата е виновна, а ти самия нямаш вина че нямаш приятели?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8fcbed200e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Прочети Луиз Хей и ще се оправиш.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ecc68d48e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей,
според мен единствения начин е да започнеш да правиш нещо с други хора.
(може би единствените две неща):
- спорт - групов. А не да караш колело сам. Или поне намери с някой друг да караш. Може би си видял във вбокса една вело група които правиха обиколка на България. присъедини се към някаква такава. Или започни друг спорт - някакъв боен е много подходящ защото ще ти вдигне самочувствието, а и сам не може да тренираш - трябва ти поне един партньор.
- доброволчество - това е и другия подходящ за теб вариант. Чрез доброволчеството се събирате голяма група хора по собствено желание обединени с обща цел. Има толкова много и разнообразни дейности в които може да се включиш. Само желание трябва да намериш.

Успех! и не изглеждаш жалък! Много хора са в същата позиция и им трябва само малко да се изправят и да излязат от дупката в която са. Тръгнеш ли ще видиш, че има ефект и ще продължиш сам!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f9f8274061
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз ако можех да върна времето назад, бих си останал девствен. И аз като тинейджър лъмтях за секс постоянно, ама сега когато израснах духовно съжалявам че било от незнание, или от неконтролируемост, не можах да издържа теста да не влизам в контакт с жена. Секса е само за след брака, а брака е само за тези които не могат да издържат без секс. Моят съвет-щом не виждаш смисъл от общуването със състуденти стой на страна от тях. Хората са лайняри и не са мерило за нищо, нищо че количествено са много повече от извисените. Бъди различен. Правилният път чука на вратата ти, но ти трябва да решиш дали да му отвориш. Но и се пази много от мръсни мисли и порнография.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ab8d58d8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен.. щом не се вписваш в общоприетата среда (подобно на мен), не ти остава друго освен да намериш радост в нещо странично. Странно е как предметите носят толкова по-голяма топлинка от хората понякога. При мен са донякъде книгите. Или се специализирай в нещо конкретно - почуствай се добър в нещо (работа примерно), това ще ти повиши общата самооценка. Така просто да казваш ''животът ми е скапан'', нищо не ще промениш от положението си. Не се фокусирай върху това, което не правиш. Фокусирай се върху факта, че не го правиш... Успех.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: beb6e8119d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче съм, по - голяма от теб и те разбирам напълно - това ми напомня моите студентски години. И аз като теб си мислех, че университетът ще промени живота ми - ей така, като с магическа пръчка нещата ще започнат да ми се случват изведнъж. Само че навиците от училището - затварянето в себе си, седенето вкъщи, необщуването, си каза думата. Имах големи очаквания тогава към живота си. Това, което бих те посъветвала е да излизаш -няма значение, че тази компания, за която говориш е далеч - излизай с тях, излизай с който и да е /който горе - долу ти допада/ - ходете на различни места - не само заведения, но и на боулинг, ледена пързалка - възползвай се от свободата. Не си попилявай времето. Горе главата. Нещата се получават, но трябва търпение и упоритост. Това че си нямал приятелка не е такава драма - не позволявай това да ти пречи на контактите. Бягай от хора, които смяташ, че ти влияят зле. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker