Тъжна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121409)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тъжна съм
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1811 пъти
Непоносимо е. Чувствам се самотна. Много самотна. До сега това не ми пречеше, харесваше ми да не излизам често, да мисля сто пъти повече от колкото да говоря по простата причина, че няма с кого. Но сега изведнъж се почувствах зле. Нямам приятели. Не ми пука. Не общувам с почти никой от семейството ми. Все едно. И все пак ме мъчи. Все пак ме боли, плаче ми се, вика ми се, живее ми се. Знам, че е временно и че до утре сутринта ще съм добре, но въпреки това исках да споделя с някой. Нямам нужда от помощ. Не можете да ми помогнете. Просто тъгувайте с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 58f87b5877
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ти е тъжно, тъгувай си, изкарай си го, освободи емоцията, не я задържай в себе си, това е хубаво. Но все пак не задълбавай в нея прекалено, защото ще се обсебиш изцяло от емоциите си.

Ако все пак искаш идеи, просто се запиши на някакъв курс или стани доброволка примерно на БЧК. Изобщо търси места, където смяташ, че ще срещнеш добри и позитивни хора. И не само позитивни разбира се, може и такива, които имат нужда от помощ - инвалиди, старци и т. н. Когато човек помага, се чувства по-полезен и по-пълноценен. А и има какво да научиш от тези хора.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e680dedd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нека потъгуваме заедно тогава, разкажи повече за себе си

Slepia

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9f4a390345
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 - Благодаря. Иска ми се да се запиша в БЧК, но съм от малък град и мисля, че тук няма как да стане. Записана съм на театър, самият театър ми харесва, но тръгнах с очакването да играя и хубави, сложни роли а се оказа, че единствената цел е да се правя на колкото се може по - голям клоун. Затова започна да не ми допада. Иначе се старая да не обръщам толкова внимание на тъгата, но... как да го кажа... тя ми обръща доста внимание :)

Номер 3 - Няма много за разказване. Момиче, пубертетът ме е стиснал здраво за гушата и не пуска. Нямам много приятели, поне не такива, с които да излизам, а колкото да не съм сама в училище и само една която е една идея повече (което ще рече че излизаме от време на време). Напоследък си прекарвам свободното време като си седя в ъгъла на леглото и чета или слушам музика. Не се оплаквам, това ми харесва, особено четенето, но понякога ми става толкова самотно и тъжно, почти нетърпимо. Разнообразявам от време на време, като ставам нечия гъба за емоции - обикновено като някой ми влезе в стаята и ми се накрещи. Но аз вече съм свикнала, част от ежедневието. Разкажи ми и ти нещо за себе си?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7ec9bea9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Иначе се старая да не обръщам толкова внимание на тъгата"

Грешка, не се бори с тъгата, не я игнорирай, просто я изрзявай, за да я освободиш, приеми я като част от своята същност, като вдъхновение, дори и благодари. Ако се бориш с нея или я игнорираш, тя ще се бори, ще се съпротивлява и ще расте. Ако я приемеш като неразделна част от себе си, тя ще намали съпротивата си и ще се смали до приемлив размер.

Просто разговаряй с нея, приеми я като източник на вдъхновение, така са се зародили много шедьоври в изкуството. Всъщност повечето хора на изкуството са дори благодарение на меланхолията си, която им помага да са по-артистични, емоционални. Изразявай я като рисуваш, пееш, композираш или каквото там ти идва от сърцето. Дори да несе получава добре, поне ще изразиш емоциите си. Всички психолози биха те посъветвали да не таиш емоциите, а да ги освобождаваш, защото ако ги трупаш, в един момент ще избухнат със страшна сила.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b370c500e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей,авторке!
В същото положение ,като теб съм.Нямам приятели,няма с кого и на едно кафе да отида.Чувствам се ужасно за най-малкото и се разстройвам.Дните ми прекарвам пред лаптопа.Наближава нова година 99% ще съм си сама вкъщи.Много е тежко наистина,направо душата ме боли.Наскоро писах на едно момче на два пъти ме игнорира.Определено проблема е в мен.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9f4a390345
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 - те вече избухнаха преди известно време, но за 4 - 5 месеца се оправиха нещата. Не съм човек, който ще седне да реве за проблемите си. И да искам не мога. Затова обикновено просто чакам тъгата да отмине сама.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 08eed3f369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Добре, ще потъгувам с теб, щом така искаш! Ти имаш ли навика да пускаш някоя тъжна песен, докато тъгуваш, за да е в унисон с вътрешната ти тъга или не го правиш? Колко често тъгуваш и по кое време на денонощието най. често ти се случва? Питам, защото щом ще тъгувам с теб, трябва да синхронизираме малко тъгите си, иначе няма да тъгувам с теб, а просто ще тъгувам. Хем няма да изпълня желанието ти, хем и аз ще се сдухам допълнително. Единственото по-тъжно от самия тъжен живот на тъгуващия е да няма компания дори в тъгата си. :(

Към останалите в темата: сериозен съм - ще тъгуваме с авторката! Ако ви се разказват вицове или искате да правите смях на някого, не в тази тема! :(

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9f4a390345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8 -Аз на ли нещо не разбрах, или се подиграваш? Извини ме ако, бъркам, велико въплъщение пълното щастие. Ние, които сме толкова низши, че чак смеем понякога да се чувстваме тъжни не сме достойни да споделяме проблемите си в твоя личен сайт, в който ти допускаш само ценни теми от рода на "Ако ниакои ми свърши във устата дали ще забреминеа??? ". Много съжалявам :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4ab061f414
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си разбрал/а грешно. Бях сериозен и съм перфекционист - щом ще е тъгуване с някого, нека да бъде с него, а не в същия ден, но по различно време. За мен това е тъгуване с някого - иначе си е напълно самостоятелно упражнение или в най-добрия случай тъгуване, но със съвсем друг човек, който в момента е тъжен. Ако сайтът ми беше личен... ехааа! Въпросните теми едва ли щяха да видят бял свят, а всеки желаещ щеше да разменя контактни данни с други. Главите са си техни, съдържанието на черепните им кутии също - сами да преценяват на кого да се доверяват! Тъкмо да видим дали всеки ангел тук е такъв и в живота или някои хора лъжат дори анонимно. Кажи ми: толкова ли зле ми се е получил коментара, че звучи като някаква подигравка или сарказъм? Ако е така, извинявам се за това! :(

Последните две изречения бяха, защото познавам сънародниците си. Ако обявиш минута мълчание, някой задължително ще шуми или говори. Ако ще тъгуваш, те ще те разсейват по всевъзможен начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f3ece769fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Момче съм.

Когато ми стане тъжно или кофти за нещо отивам, хапвам нещо сериозно... и отивам да тренирам и ми минава всичко.

При мен върви :). За другите не знам... пробвайте, после се върнете да напишете как е при вас.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1ef91a41b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 - Извинявай тогава, наистина. Просто коментарът ти звучеше съркастично.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker