Проблеми с майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми с майка ми
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1038 пъти
Здравейте. Не пиша за 1-ви път тук. На 14 години съм. От 8 месеца имам сериозна връзка с 19 годишен ( искам само да кажа че тази връзка не се крепи на секса). Девствена съм и никога не ми е правил някакви намеци. Всичко си е ок. Проблема е майка ми. Тя го харесва, но не ми дава да се виждаме. От началото ме беше страх да и кажа че си говорим по телефона, но една вечер реших да и кажа. Тя започна да се смее и ми каза че може да си говорим, но е трябвало да и кажа по рано а не да крия 6 месеца. Както и да е. Мислеше си че сме само приятели. След време си бях забравила включен фейсбука и беше попаднала на наша хронология и оттам разбра, че това между нас не е само приятелство. Скарахме се жестоко. Като се прибрах от училище не си говорехме. Аз влязох в банята, но като излязох тя започна да ми се извинява че е сбъркала много и че всеки си има минало ( това ми го каза заради неговото минало.. не е особено цветущо.. ), каза ми че няма нищо против и ме прегърна. Каза ми да си проверя фейсбука и като влязох разбрах защо се държи добре с мен- татуирал си е датата ми на раждане. Тази татуировка промени всичко. Уж го харесва вече, но аз си мисля че си има едно наум. Той в момента не е в града, но след няколко дена ще си дойде. Не мога да споделя на майка си че ще се видим, защото веднага ще започне да си мисли за секс. Решила съм на коледното да си тръгна по рано и да отида у тях, той каза че е по-добре да кажа на майка ми и да не я лъжа повече, но аз се притеснявам.. Въпроса ми е, какво да направя да я попитам ли дали ми разрешава да се виждаме или да не и казвам нищо..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 238877482d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Първо, защо майка ти изобщо знае за личния ти живот и си позволява да ти рови в нещата?
Второ - ами вие като не правите секс, сте си точно приятелчета. Заговори иначе майка ти, защо толкова се страхува ти да водиш полов живот. Ако е заради бременности - обясни ?, че знаеш как да се пазиш, а дали и кога ще правиш секс си е твоя работа.
Аз като жена ти казвам обаче, че няма интимна и любовна връзка без интимност (секс). Колкото и да си мислиш, че се обичате романтично с приятелчето ти, когато не правите секс, вие сте само приятели, а и най-вероятно, ако е здрав физически, той си прави секс с други хора.
Сексът сред пълнолетните е нормален, ако искаш да говориш за връзка, при него се отделят и хормони на привързаността най-малкото. Веднага се вижда по езика на тялото кои хора правят секс един с друг, коя двойка е истинска, коя е само приятелска. Ти докато се караш с майчето, твоето момче може и да е изградило интимна връзка с друг човек.
Според мен мейка ти или я е страх от нежелана бременност, или я е страх от т.н. „синдром на празното гнездо“ - т.е. не е реализирала, че ти си възрастен човек, които скоро ще почне самостоятелен живот. Ако е първото - можеш с разговор да оправиш нещата, ако е второто - нищо не можеш да сториш
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b19daa54fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   До 1, ако са само приятели няма да си татуира датата и на раждане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker