Дали звуча като пенсионер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дали звуча като пенсионер
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1249 пъти
Здравейте на 22 години съм, момче. Не знам от къде да започна поради една или друга причина, малкото приятели с който се движа сега са по малки от мен 3-4-5 години. Знам че е нормално да се чувтвам така защото са по малки от мен и трябва да се движа с връстници, но просто така се получи че няма с кой друг. Като се съберем почва една лигавня, не че и аз не се прая на някой път да става шоуто, но те са извън пътя. говорят само за коли как щели да карат бързо. А аз само им приказвам, че няма смисъл от бързото каране и т. н. Почват понякога да говорят за гърба ми ей такива детски работи а аз ги усещам просто се правя, че не ги чувам. Наскоро например понеже съм от морски град, разхождахме се покрай морето и единия видя едно шише и го ритна в морето, а аз му се развиках защо го е хвърил и че замърсява морето, то колкото е мърсно ми дай и ние да го замърсяваме. И той почна да ми се прави ан интересен че не само той хвърлял и такива глупости. Напоследък че чувствам много сам и в тяхната компания просто защото са некви деца още и само ми приказват глупости. Дали в мен е някъде проблема че имам такова мислене? Аз поне мисля, че казвам правилни неща. Но със сигурност знам че май трябва да потърся нови хора на моята възраст. Ако може да дадете някакви съвети какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7e9f49da5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Братле аз съм същият и съм най-малкия в компанията и когато започна да философствам (зодия близнаци съм) не могат да ме търпят и почваме да се караме. Ние не можем да наложим волята си на другите хора и заради тези неразбирателства, е най-добре да потърсиш нова компания и хора, с които имате сходни интереси и разбирания за живота. Представи си моята компания... На по 20-21 години се държат по-зле от пубери... Какво да ти кажа за мой късмет съм в чужбина и тука е съвсем различно, хората са много по-разбрани и зрели и изобщо разсъжденията им са тотално различни. Успех!

Миранов 19

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5dfd83546d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те как се чувстваш, защото съм бил в твоето положение и ще ти кажа, че мястото ти не е сред тях. Прекалено голяма е възрастовата ви разлика, за да имате нормални взаимоотношения особено на тази възраст. Те са много по - малки от теб и се дразнят, когато им противоречиш. Да, твоите съвети за скоростта и замърсяването са правилни и мъдри, но те не ги разбират. Съветвам те да си намериш нова компания, защото ако останеш с тази може приятелството ви да се превърне във вражда, както стана и с мен преди години. Намери си един, но истински приятел, който ще разбере, когато нещо не ти харесва. Успех!

КСА

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: df4a0ecb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   По-добре сам, отколкото с лоша компания! Мисля, че ще разбереш намека ми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3dcb351675
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре си постъпил като си ги скастрил - може някой ден да се замислят над думите ти. Но за твое собствено добро, ще е хубаво да напуснеш тази компания. Не се знае дали някой ден няма да ти писне и да възприемеш тяхното мислене, защото те са повече, а с какъвто се събереш - такъв ставаш. Има свестни хора като теб - търси ги!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ba505aecdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Е как ще е в тебе грешката? В тях е грешката.
Деца... деца, които никой не възпитава да не хвърлят боклуци където им падне, защото това е средата, в която те живеят... и дали им е приятно да ходят посред боклуци...

А за бързото каране просто е без коментар.
Помня, че и аз през пубертета се чувствах по същия начин като тебе: гледах около мене хора, които се държаха като
маймуните в зоопарка - крещят, пищят, блъскат се и се дърпат, говорят безсмислени глупости и това им е общуването. Бях изпаднала почти в ужас какво правя
между тях... и как няма с кой да си говоря... е, после си намерих приятелка.

Потърси си среда, хора на твоето ниво, с подобни интереси на твоите. Не е до възраст...

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2e77a29476
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   С възрастта човек помъдрява. Възрастовата разлика между вас е голяма. Не забравяй че и интелекта се определя от житейския опит в живота, нещата които си научил и колко интелектуално си се развил. След като си по-голям от тях е нормално мозъка ти да по-развит от техните.

Не ти знаем ситуацията, дали с тях си израстнал и един вид си се познавате и сте приятели от по-малки или просто наистина нямаш с кого да излиза и така се е случило че излизаш с тях. Помисли по какъв начин ти печелиш от приятелството си с тях и дали има какво да научиш от тях - допълвате ли се по някакъв начин?

Моят характер например е в повечето случаи сериозен, сух и изпитвам нетърпимост към лигавня. По ирония обаче като бях малък бях изключително лигав а с времето така стана че стана обратното и станах прекалено сериозен че дори да ми липсва хумор.

Казваш че си на 22 години. Учиш ли, работиш ли? Какви планове имаш за живота си. Замислял ли си се? Теб живота ще те грабне много по-рано от тях и дори вече трябва да те е грабнал по някакъв начин. На 22 години си все пак. Надграждаш ли се по някакъв начин? Какво искаш да правиш с живота си и какво искаш да постигнеш? Имаш ли поставени цели и приоритети?

Задай си тия въпроси най-напред.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 58604e522c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора съм, към коментар 6, аз също бях лигав като по-малък и при мене стана също обратното сега съм по сериозен. Иначе да уча във ТУ-ВАРНА 1 курс защото до сега работих и реших да уча. Иначе аз си признавам че най-много от всичко искам да си намеря приятелка и да не се занимавам със никой друг, но и там не ми върви просто съм в един омагьосан кръг...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b3ad86d288
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А, проблемът не е в теб. На тази възраст човек се променя много бързо и за това тези няколко години разлика ги усещаш като 10 пъти по толкова. Просто сте на различно ниво в развитието си. Когато и те минат 20, тези 3-4-5 години разлика изобщо няма да са ви проблем. Със сестра ми имаме 3 години разлика и сега нямаме проблем с това, но когато тя беше на 13, а аз на 16 нещата бяха съвсем различни. Така, че нито ти си стар, нито приятелите ти са прекалено млади, просто сте на различен етап. Та помисли си, нима и ти не си бил като тях преди няколко години? Но с времето си го надраскал и вече не се държиш толкова незряло. И с тях ще стане същото. А до тогава не взимай толкова присърце детинщините им.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker