Обладан ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Обладан ли съм?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3764 пъти
Някои от вас може вече да са си помислили, че си фантазирам, но по-добре продължете да четете нататък, а и нищо не ми пречи да се поинтересувам от мнението на хората. Възрастта ми не е важна. Ще се опитам да бъда кратък, понеже знам, че не на всички им се чете романи.

Това, което ме навежда на мисълта за обладаване (всъщност няколко неща) е, че от около 3 или 4 години спрях да се интересувам от родителите си и след скарване нямам никаква склонност да се сдобрявам с тях, а те са грижовни хора. Някъде през 2012 или 2013, майка ми повика свещеник вкъщи да освещава апартамента, но не мога да кажа дали е било заради мен. Единственото сигурно нещо е, че това не ми повлия. Друг "симптом" е, че мразя икони, нито обичам да чета християнски слова. Не отричам истината в това, което го пише в Библията (закодирано), но си имам своя собствена представа за съществуването на Бог. Не знам другите хора как са. Поинтересувах се за обладаване в нета и разбрах, че обладаните от демони хора не понасяли свещи, но аз се различавам по това от тях. По-скоро гледам на свещите като източник на светлина в дома, както и като предмет, който взима участие в магически ритуал. Напоследък съм доста раздразнителен и често пожелавам мъчения или смърт на хора, които причиняват нещастието ми напук или за тяхно удоволствие. Една такава причина може да бъде дори палец надолу на мой коментар. Случва ми се дори да псувам Бог на акъла си когато съм недоволен за нещо, дори ако грешката е в мен. В интернет пише и че обладаните хора проявявали интерес от книги и магически талисмани. Не отричам това да се отнася и за мен, даже ми се иска да си направя книга с двете си ръце, с корици от дърво например. Мислите ли, че тези признаци дават основание на някого да се замисли дали е обладан и имате ли и вие подобни преживявания?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6ad19991c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Вероятно си от силно религиозно семейство. Преживяванията ти - от моя гледна точка - са напълно нормални за млад човек, който все още търси себе си и не успява напълно да овладее емоциите си. Всеки има своя собствена, уникална връзка с Бог по начина, по който го разбира. Не е задължително тя да минава през икони и свещи. Демонът, който те е обладал, се нарича "порастване". Всеки е минал през период на бунт срещу авторитетите - родители, учители, и да - Бог. Ако толкова много те притеснява това, което изпитваш, поговори си откровено с някой свещеник. Сигурна съм, че той ще се отнесе с разбиране и ще те успокои.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bfa8555ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако не вярваш в Бог няма как да вярваш и в демони . Аз съм 80 процента реалист и чуствам ,че Бог не е на небето а в самият мен. Ако имаше бог защо има толкова много злоба. Но тези 20 процента в мен все още смятат демоните като някаква лоша енергия оставена от нас съмите или от друг извънземен разум.

М 14

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1b6a2ff046
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Не си втълпявай глупости!
Иконите имат своето положително и целебно действие върху хората, но и аз не ги обичам много-много. Приличат ми на карикатури по-скоро.
За Бог и Мирозданието всеки си има собствени представи, определящи се най-вече от нивото на духовно развитие, на което се намира. А Библията не е пенкилер - наблюденията ми се, че хората, които са се "затворили" само в нея са по-скоро ограничени, отколкото просветлени.
И въобще - дръж се по-далече от религиозни и църковни глупости, били те "божествени" или "демонични". Вече е всеизвестен факт, че религията в сегашняи си вид няма нищо общо с истинската духовност, от която преди много хилядолетия е произлязла всъщност...
Просто престани да мислиш подобни щуротии и насочи съзнанието си изцяло към нещо съвсем различно - нещо творческо, нещо креативно, позитивно... учене ли ще е, приятелка ли ще си хванеш, ти си знаеш.
"Демоните" са най-често в главата ни, и понякога психологът върши много по-добра работа от свещеника, освен ако човек не успее да се справи сам, разбира се.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 57d806d424
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Върви на психиатър, иначе ще те анатемосам, честно ти казвам.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 73c39fddcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Добре дошъл в 21 век! Това, че не вярваш в библията и си имаш своя представа за нещата се среща все по-често. Хората вече не се връзват на приказките за летящия старец, така, както преди. Настоящето определено може да направи много хора гневни, стресирани, дали било нормално да пожелаеш нещо лошо да се случи на някой дето ти прави гадно? Аз мисля, че обратното е много по-странно. А за магическите книги - ами хоби е! Интернет ни дава възможност да открием неща, дето са ни на сърце и хората имат много по-откачени интереси. Това да се мислиш за рицар да не е много по-нормалн? Ама в днешно време вече не е нищо особено. Тия неща просто си си ги внушил и сега всичко пречупваш през тая призма.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bb6bd4ac74
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не, просто си атеист. И аз не понасям икони. Нарисувани някакви намръщени хора, които уж са евреи, но са по-светли от мен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c9e6eca192
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гледай филма ,,The Conjuing/Заклинанието" по истински случай е, така ще научиш дали си обладан! Надявам се да съм била полезна и мисля че така се пишеше "заклинанието" на английски :D



Наталия? и ?Илиана обича Натка (Наталия?)?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: daf452cee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Не знам дали си обладан ,но със сигурност посещението при психолог би ти помогнало много.Може би не от първото посещение ,но една кратка терапия би ти дошла добре.И не го казвам,нито подигравателно,нито с ирония.Обладаването ,много отдавна е определено,като психично заболяване,но в твоя случай дори смятам,че е леко психическо разтройство ,което може да е породено от милион причини.Първо важно е ,на колко си години,и дали не караш просто тежък пуберитет , и още хиляди причини могат да се изровят за състоянието в което се намираш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d37f3c123d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Не си обладан, но с тебе се е случило нещо по-лошо от това. Твоето състояние се нарича демонично подтискане. А то от своя страна може да доведе до обсебване. Не искам да те отчайвам но това съвсем не е основният ти проблем, тъй като тези състояния са лечими. Основният ти проблем е че си извършил единственият грях който Бог не прощава. А той е ругаенето му. Как може да ругаете създателя бе хора?? ! Това е все едно да му декларирате предварително че сте му врагове! От тук и тръгват всичките ти проблеми! Съвсем сериозно-аз не познавам човек който да е ругал Бога и да не свършил ужасно! Бог е единственият който може да ви помогне! Не го ругайте! Този който може да ругаете е Сатаната! Мразете го, плюйте го и се отричайте от всичко свързано с него! Обичайте Христос и го поставяйте в центъра на живота си! Единственият шанс да си помогнеш е да се разкаеш искренно за това и да го помолиш да ти прости, въпреки че пак казвам това е единственото нещо което той не прощава, но нека не говоря от негово име, той сам ще реши! Ти също решаваш! Но запомни нещата които ти изброих не са измислица а истината! Аз също съм бил обладаван от демони и знам какво е! И откакто се измъкнах от тях толкова намразих Сатаната че като ходя до тоалетна си представям че уринирам върху него, защото единствено той беше отговорен за проблемите ми в комбинация с моите слабости и несериозното ми отношение към Бог! Не се ли разкаеш, не изхвърлиш ли греховете които вършиш на сметището включително и тези на мисловно ниво, е невъзможно да се избавиш от демоните!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 217b858e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Според мен си си напълно нормален човек или поне по нищо не се различаваш от мен. Разбира се че всеки човек има различна представа за Бог. Единственото нещо, от което си обладан е параноя.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bfedf9a0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   Оф, пълно е с луди

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3e8fc62039
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От автора @9: Като каза това за уринирането сетих, че като бях малък, сънувах, че пикая и от кенефа излезе Дявола и ми се усмихваше. :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9b18ac789e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Вие пък като видите нещо по различно и веднага луди били, за психиатри били. Толкова сте тесногърди и ограничени, че няма повече накъде. Дори и автора да не е обладан, реално това съществува, не е някаква измислица,затова спрете да пишете простотии ами вземете да четете малко.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 39df37b62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

17.   Много съм съгласен с номер 9. Самия аз наругах господ преди години последствията бяха тежка депресия след това демек сега съм обладан аз се чувствам вече добре много даже но всички около мен са повяхнали заради самия мен! които не вярва нека дойде да общува с мен и ще разбере.. вярвайте в господ и се молете много да не ви застига толкова зло колкото мене ме застигна моля се на господ за прошка и да ме спаси Амин! тази болка която сега изпитвам заради това че вреда на другите е много по - силна от болката за чувство на депресия.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 19c2d6ac07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Изобщо не си обладан! Просто си нормален човек, а не супер набожен каквито най-вероятно са останалите ти роднини. И аз не чете Библията, не ходя на църква (най-много да ида на Великден, ако не ме домързи), гледам на свещите по-скоро като начин да направят вечерта по-уютна, ядосвам се на бог когато съм нещастна и се интересувам от страшно много неща, които според свещениците са грях. Даже на йога ходя, представи си! :)) И не, не съм обладана от нищо, а съм просто модерно момиче от 21 век, което гледа на религията малко по-различно отколкото са го правили хората преди 100-на години. А иначе даже си се моля понякога, но не в църква, а на всякъде когато почувствам нужда.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dad1d4f7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   до 18

Момиче нещата са много сериозни, но ти не го осъзнаваш и гледаш на всичко като шега. Надявам се да се осъзнаеш преди да е станало твърде късно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker