Приятеля или приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121593)
 Любов и изневяра (29818)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21919)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18633)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятеля или приятелката ми
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3531 пъти
Здравейте! Момче съм на 18. Имам си приятелка от година, с която много се обичаме наистина и планираме общо бъдеще. Проблемът е следния: Имам приятел, който е голям идиот и попринцип използвач и така той не харесва приятелката ми. Не се радва за мен, защото прекарвам времето си с нея и не му обръщам достатъчно внимание. Тя никога не ме е спряла, просто на мен така ми е по-добре. В последно време постоянно ми мрънка, че той я мрази, че неможе да разбере как съм в добри отношения с човек, който говори лошо за нея и не обича присъствието и. Аз и казвам да не му обръща внимание, но тя продължава. Споменава ми един случай, в който му казвам да стои с нея, за да не е сама, той ми казва няма проблем и веднага след като аз тръгвам, той я изоставя. Приятелката ми казва"Добре, разбирам, че не ме харесва, но нека поне поеме отговорност като твой приятел, ако поне теб цени нека заради теб го направи". Знам, че съм и всичко. Тя не обича баща си, най-скъпите и хора сме аз и майка й. Често казва: Как можеш да ме пренебрегваш заради приятелите ти, дето са ти такива само за купони, тях ли избираш пред мен, която съм готова на всичко за теб в буквалния смисъм" и ми го казва плачейки. Тя харесва няколко мои приятели, но точно този, с който съм израстнал ненавижда, толко пиянски вечери съм имал с това момче. Кое да избера? Момичето, което съм сигурен, че ме обича с цялото си сърце или момчето, с което съм си играл като дете? (Тя мисли, че рано или късно малко или много трябва да се откъснеш от приятелите си, , не казвам да ги изоставяш, но трябва да обръщаш повече внимание на половинката си, ако искаш да успееш с връзката и да създадеш семейство, жената до теб трябва да ти бъде на първо място, а не лиглиото, който наричаш приятел) Моля ви кажете ми как да постъпя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1bfb64bdd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   "Тя мисли, че рано или късно малко или много трябва да се откъснеш от приятелите си, , не казвам да ги изоставяш, но трябва да обръщаш повече внимание на половинката си, ако искаш да успееш с връзката и да създадеш семейство, жената до теб трябва да ти бъде на първо място, а не лиглиото, който наричаш приятел)"

Тя ти го е казала много добре и правилно.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7e9c2821c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ти май нито приятел имаш, нито приятелка. Аз имам алергия от мрънкане. Да те отделя от приятели не ми се струва редно. Това не бих го изтърпяла.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c5558659a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако наистина е използвач както твърдиш, по-добре си изяснете отношенията и се дистанцирай леко от него. Но ако ти е истински приятел (такъв, който не би те изоставил в труден момент) и единственото нещо с което те дразни е, че не харесва приятелката ти, тогава по-добре не се отказвай от него. Жени има много на този свят, но добри приятели се намират трудно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 861456e57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами или успяваш да ги съчетаваш или макара и на двамата, щом са такива чешити..

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 356be13ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А ти какво искаш? Да прекарваш вечерите си с готина мацка или да прекарваш вечерите си пиян като мотика с някакви, които ти се пишат приятели само когато имат нужда от теб? Ти решаваш, ама така както си го написал, на тъй нар. си приятел хич не можеш да му имаш доверие. Бил ти приятел от детството, ми хубаво, ама вече не сте на 10 и е време да порастне и да разбере, че в живота ти има и други хора освен него. Или какво, един ден ако се ожениш и имаш дете ще се обижда, че прекарваш време и с детето си вместо с него? Адски незряла постъпка. А и ти сам го наричаш идиот и използвач, тогава кажи ми какъв е смисъла да дружиш с него? Само защото преди N брой години сте си играли заедно? Тъпо. Човек е приятел с някого, когото харесва, а не защото имат общи спомени от детската градина. Та моят съвет е, просто поразреди срещите си с този твой приятел. Не казвам да го зарежеш, но и това да дразниш момичето, което явно истински държи на теб не е добра идея. Защото да знаеш, един път ще плаче, втори път... накрая просто ще те прати по дяволите.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b36b5eb907
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   3 номер.. амми то и жени да те обичат истински няма много по света само да ти кажа ; )) Може да си си играл от дете с приятеля ти.. но като гледах как го описа не е добре да дружиш със него.. в случая какво ти е виновна приятелката тя само мрънка това при всички момичета за едно или друго нещо но поне 1 път се е случвало..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0c90a875d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   http://spodeli.net/7/story-59615.html
Много сходни ми изглеждат историите :D ще е интересно ако е станало съвпадение!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7f3cb22868
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ПО ПРИНЦИП е по-добре да избереш приятеля, но не и в този случай. Тоя лигльо ако ти беше истински приятел, щеше да те подкрепя, а не да се опита да те раздели от приятелката ти

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker