Такива приятели... истински.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Такива приятели... истински....
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1265 пъти
През мръсните стъкла на автобуса забелязвам как трима съученици изчакват возилото да спре, за да се качат. Две момичета и едно момче сядат пред мен. Те са много изморени, но все пак огласят автобуса със смях. Слушат музика, разказват простотиите случили им се днес и постепенно едната приятелка заспива на рамото на другата, а тя започва за я милва както малко дете -майка си. Личи си колко искрена е тяхната любов! След близо 15 минути момичето се събужда от думите на момчето, че трябва да слиза тук, но тя отказва да се раздели с приятелката си. Не, не се лигави, а наистина обича. И какво сега? Сега едната се просълзява... Това се повтаря в продължение на 4 месеца. И на мен ми иде да заплача... Та те не са на 2, че да се държат така, а на цели 16! А защо толкова хора по света нямат 1 свестен приятел до себе си, а цели тонове боклуци? ! И защо аз нямам такъв? Защо мама ми обясняваше да не се занимавам с такива УРУДИ, ама кой да я слуша... Колко ли такива гадове могат да те манипулират по уникално долен начин? ! Е, за съжаление -ВСИЧКИ! И сега к'во? Оставаш си толкова наранен и предаден, че съвсем се променяш. След това почват да те съдят затова че си се променил и те псуват до припадък. Еми sorry, ама вие сте си виновни за всичко, ама мен обвинявате. Скоро ще ме обвините, че имам нужда от лично пространство, което всъщност стана. Какво от това, че имаш ЛИЧЕН дневник, който е наложително да стане ПУБЛИЧЕН. Какво от това, че харесваш някого И въпреки че той си знае, на цялото училище трябва да се съобщи. А някой посети ли ме в болницата? А някой прегърна ли ме за честито оздравяване или ме накара да му дам да препише домашните? Или беше важно да се подпише на писма и декларации от мое име? Или да ме заплашва с дърва, че ще ме набие, щото съм си помислила нящо лошо за него и айде. ИСКАМ ДА ВИ ПОМОЛЯ НЕЩО-АКО ИМАТЕ НДПЗВ МОЛЯ ОБАДЕТЕ МУ СЕ И МУ КАЖЕТЕ"ИМАМ ЕГАТИ СТРАХОТНИЯ КЪСМЕТ ДА ТЕ СРЕЩНА ПРЕДИ НЯКОЙ ДРУГ! "БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ДЪРЖИТЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5dc3590392
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Готина история, ама ако спреш да се се отчайваш ще срещнеш своята сродна душа. Излез, поразходи се, огледай се, общувай с хора на случаен принцип, а ако те е срам или страх да започнеш разговор просто ей така се запиши да тренираш нещо или просто ходи на фитнес - там можеш да се сприятелиш много бързо с много печени хора. Във фитнеса гадняри и мързеливци рядко съм виждал, така че ти отивайки не попадаш на нищо повече от нормални, упорити и целеустремени хора (поне 80% от тях). Спри да се самосъжаляваш! Не знам 16 имаш ли, ама аз преди време имах проблеми точно с това - имам "приятели", но не и ПРИЯТЕЛИ. Какво стана се чудиш сигурно? Ами тръгнах на фитнес и освен, че се пооформих и качих 10 кила мускулна маса си намерих нов приятел - същият като мен бих казал, който ме разбира идеално и аз него също и така. Идиотите останаха на заден план и сега само ме "хранят" задето ей така изведнъж реших да не ги търся за нищо вече. Не губи надежда, защото точно когато си най-зле тогава нещата започват да се подобряват. Поздрави и успех в търсенето на правилният човек/хора :)
М 16

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3a87e7e033
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О да, истинска любов. Вероятно няма да се видят цели 10 часа. Да оставим факта, че вероятно ще си пишат в някоя социална мрежа през това време. 4 месеца плачат всеки ден!? Това ми прилича на психическо отклонение. Груб съм, но хората с мен са били груби и знам колко права е майка ти. Не уроди. Изроди. Повечето хора около теб са чудовища, просто не го знаеш. А за твоите проблеми какво да кажа... Те просто потвърждават това, което аз се опитвам да ти обясня. Когато си намериш сродна душа, ще го разбереш. Стой си спокоен/а и това е. Майната им на всички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker