Срам ме е да ходя до WC - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Срам ме е да ходя до WC
преди: 9 години, 5 дни, прочетена 4127 пъти
Здравейте извинявам се за неприятната тема, но наистина се нуждая от помощ! Срам ме е да ходя по горяма нужда пред приятеря ми. Скоро заминаваме на почивка и надали ще мога 5 дена да стискам за да не ида до WC, също така не става и да му кажа отивам да пишкам аз като се забавя на него ще му станне ясно какво съм правила :х... Кажете как да ида до тоалетна без да разбере адски много ме е срам.... имала съм случаи да го чакам с нетърпение да иде на работа само и само да се изходя или в повечето случаи се ппребирам вкъщи да свърша тази работа. Но в момента най много ме ппритеснява тази почивка
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 дни
hash: 7c481d8ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип става дума дори за лека форма на нервно разстройство. Най-вероятно ПО ПРИНЦИП се срамуваш от ходенето на тоалетна (сигурно не си ходила и в училище и така нататък). Ще се оттървеш проблема с прихотерапия. Лек е, но не е безобиден, защото може да се засили.
Проблемът идва от детството ти. Като дете най-вероятно са те насилили да се откажеш от пелените, карали са ти се при напикаване и/или не са те просветили за човешката анатомия.
Може и сама с РАЗУМА да осъзнаеш, че няма нищо срамно и неестествено. Точно обратното - който не ходи на тоалетна има болести и в крайна сметка умира. НЯМА жив човек, който не ходи на тоалетна

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: cdcad02315
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Айде, спри се със тая мания, всички ходят до тоалетна.
Да не мислиш, че на някой му пука дали ходиш до тоалетна или ядеш салам примерно?
Срамежливостта изобщо не е приятна във големи дози, нито за теб, нито за околните :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: c1da25ae2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   здравей,
мога да те уверя, че последното нещо за което си мислим докато приятелките ни отидат до тоалетна е какво правят.
Все пак голяма част от вас използват тоалетната за фризьорски и гримьорски салон :D хахах Така, че дори някое момие да ходи по малка нужда, пак може да се забави половин час (все пак носите цялата тоалетка в чантата си :Д).
Притесненията ти са неоснователни (и ти го знаеш много добре), но за съжаление са на психологическо ниво и трябва да положиш много усилия за да се отпуснеш или най-лесно е да посетиш специалист както те посъветваха вече.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 дни
hash: d89f55af28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и мене ме беше срам на работа обаче нямаше къде да ходя... и свикна. Всеки сере все пак

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: 2afd80d12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Нямаш нервно разстройство, просто е нормално да ти е притеснително да ходиш по голяма нужда, когато приятелят ти е там. Когато ти се доходи му кажи, че ще си миеш зъбите или пък, лицето със разни там гелчета, кремчета... Т. Е. Женски работи. Пусни водата на мивката и след като си готова я спри.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 дни
hash: 72c6436801
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Според мене имаш три варианта:

1. Убий приятеля си и ходи до тоалетна спокойно.

2. Скъсай с него, изчакай го да си замине и ходи до тоалетна спокойно.

3. Ходи до тоалетна спокойно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 дни
hash: 47f30b4c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе човек, приятелят ти се съмнявам да е малоумен, така че вече се е досетил, че ходиш по голяма нужда, както всички хора на тая земя! Все едно да те е срам да дишаш или да ядеш. Намирисва ми на психолог.

 
  ...
преди: 9 години, 4 дни
hash: 234545c9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Хaхaх, че философ н 1 и в няколко изречения сaмо глупости нaдрънкa.
Aвторке, зaрaди подобен проблем си докaрaх "синдром нa зaтъкнaто черво". Нaли знaеш кaк лекaрите кaто нямaт обяснение зa нещо и лепвaт " синдром" нa еди кво си. Кaкто и дa е.
Нa мен ми кaто бяхме в един хотел в Гермaния, кaто никогa ме лепнa едно рaзстройство, тa едвa свaрих дa стигнa до тоaлетнaтa.
Олеее, aми сегa? ! Кaк ще излязa? ! Че то си беше със звукови ефекти и всякaкви екстри:-). Докaто се миех, си състaви плaнa, излизaм, прaвя бързa крaчкa към контaктият ключ и гaся лaмпaтa в стaятa, ( много се изчервявaм, кaто ме е срaм) измрънквaм с половин устa "много съм уморенa" и си лягaм.
И действaм aз по плaн. Отвaрям врaтaтa, прaвя крaчкaтa, погледa ми зaмъглен от притеснение, спъвaм се в обувки, пaдaм, скaчaм и се хвърлям отчaянa към контaктният ключ, гaся. Трябвaше уж крaчките до леглото по плaн дa бъдaт уморени и бaвни, но с товa обърквaне нa двa скокa бях в леглото и с ужaс чувaм собственият си глaс "остaви ке нa мирa бе, ще спя". И в същият миг си дaвaм сметкa, че моето момче през цялото време ме нaблюдaвa объркaн и притеснен от столчето до пуснaтият телевизор и включенa ДРУГA ЛAМПA. Зaвивaм се през глaвa. След мaлко зaвивкaтa леко се нaдигa, момчето ми ме придърпвa, гулвa ме и миличко ме питa- "кaк е коремчето, кaто се изходи по- добре ли си". Истински зaгрижен, зaговори зa големият ми ужaс...
И кaто ме нaпуши един смях :-))) до сълзи. Тогaвa през смях му кaзaх зa проблемa си. A той учуден- "зa товa ли бяхa кaскaдите нa излизaне, aми че aз знaм, че се притеснявaш и бях нaдул телевизорa до дупкa, зa дa си спокойнa".
Известно време след товa го кaрaх дa се рaзходи някъде, че aз дa си влязa спокойно в тоaлетнa, докaто си дaдох сметкa колко е смешно в същност. Той пък нaрочно ме кaзвaше директно, че отивa тaм, дa прaви товa.
Описвaм ти дa видиш колко е глупaво отстрaни. Можеш директно дa му кaжеш влизaм в тоaлетнaтa и ще се зaбaвя. Не, че имa нуждa дa го кaзвaш, но тaкa мaхaш еднa мaлкa бaриеркa. Или дa се рaзходи, че те притеснявa дa влезеш кaто е тaм. Идеятa е дa го уведомиш, че ти също, кaто целият остaнaл свят ходиш до тоaлетнa :-). Един- двa пъти тaкa и ще видиш кaк ще ти мине срaмa.

 
  ...
преди: 9 години, 4 дни
hash: fa2e38acf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако се притесняваш може примерно да кажеш, че влизаш в банята и да направиш каквото трябва и да се изкъпеш.
Не го мисли толкова, то пък не е нужно и отчет да му даваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 дни
hash: 605face249
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз бях така. Пеудолява се щом се изправиш срещу проблема и видиш, че няма нищо страшно... На гаджето си ако не кажеш, че отиваш да се изсереш без да ти пука, какво гадже ти е? Ахаха, бъзикам се, това не е нужно, но не мисли, че някой се замисля какво правиш в тоалетната, това са естествени неща. Освен това си момиче, ако те е срам в крайна сметка, можеш да измислиш хиляди причини за забавяне в тоалетната...

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 дни
hash: 62f825c040
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Някой ден как ще ходиш като се омъжиш не знам...
Вариант 1: като сте в заведение и ако се забавиш казваш, че е имало опашка.
вариант 2: като влезеш да се къпеш, ако банята е с тоалетна
вариант 3: чакаш го да заспи и отиваш през нощта
вариант 4: просто свикваш бе човек. Надали той си мисли, че не посещаваш тоалетната по голяма нужда.
Не знам защо повечето жени имат проблем с това. Аз също се притеснявам, ама чак пък толкова... Имах приятелка, която беше на общежитие и цяла седмица чакала за да си иде през уикента, че да се изходи. Ако ти направи някой коментар просто го питаш той как се справя и къде ги слага тия лай*а :D Всъщност ако приятелят ми ми направи подобен коментар, ще го пратя на майната си да си търся някоя дето не др*ска :D

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: e5cf534b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се коси. Дори и банкянския крал сере.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 дни
hash: b218dadf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторке, аз съм същият случай.
Като малък в яслите ми се караха, че не ходя в гърнето, наказваха ме и от това развих срам от ходене по голяма нужда. Срамувах се да го правя в детската градина, когато има деца наоколо, по-късно в училище и у дома. Стисках с дни, по цяла седмица. И знаеш ли какво си докарах с моята глупост - разширение на ректума и увреждане на нервните сензори, които сигнализират, когато се напълни и е време да посетиш тоалетната. Оттогава, вече 30 години не усещам позиви за дефекация, дори червата ми да са пълни до пръсване. Това е ужасно, уверявам те, да не можеш да се изходиш нормално! Не повтаряй моята грешка, моля те!!! Тялото е най-ценното нещо, което имаме.

Аз сам преодолях срама с времето - накарах се да осъзная, че дефекацията е нормална и естествена телесна дейност, като дишането - нещо влиза в тялото, нещо излиза от него. Че нищо свързано с тялото ни не е срамно. Но увреждането си остана.

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 62d2d41cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ходенето до тоалетна си е физиологична нужда-всеки човек го прави. Всяко живо същество се храни и отделя.... Няма от какво да се притесняваш... изобщо. Нормално е да отидеш сутрин да се изходиш. Иначе мръсотиите отново ще се всмучат в тялото ти, а и ще си приничиш проблеми с ректума.
Въобще да не ти пука.

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: db5c93a81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Всичко плътско е нисше и гнусно. Ядеш-сереш. Търсиш партньор за секс-резултат ражда се дете, което страда в тоя скапан свят, също като теб. А за капак партньора ти може да те види като сереш понеже сте интимни. Така е като сте слаби и следвате желанията на плътта. Да не мислиш че секса е по-малко гнусно нещо от това! Напротив, просто хормоните ти лъжат мозъка. Виж как се чифтосват две хлебарки и ще разбереш как изглежда сексуалният акт между хората в очите на човек отворил духовното си око. Добре че следвайки духовният път, излязох от зависимостта на плътта. Невероятно бреме е, погледнато извън него. Като пилци сте ми жените сега. Просто гледам на хората със съжаление-как женичките бързат да си намерят здрав осеменител и спонсор докато са млади, че да родят по-навреме, иначе живота им няма смисъл за тях, ще са живели напразно. А остриганите мъжкарчета да се перчат като петли с лъскавите коли и мускулите заради женската и като им откликне да си вярват че са хванали бика за рогата. А да се срамуваш от деянията ти общата ви тоалетна само защото концентрацията на хормоните при теб не е достатъчно висока за "пълна упойка". Всичко материално е на нивото на срането. Тежичко е това за теб нали? Като 200 килограмова щанга върху котак. Ако заякнеш достатъчно за да я носиш без проблеми ще стане голямата работа от теб-в духовен план.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 7c481d8ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Слава Богу, че не сме всички същества на Планетата като 15, че щеше да умре животът на Земята...какво мога да кажа за неговия коментар - ами естествен подбор...природата знае кои да орсортира, явно има някакъв дефект и хоп...да не се възпроизвежда...супер

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: fb5938a822
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Н 15, пропуснaл си щaстливото хaпче слaдък :-).

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: bab432bdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Миличка, ти си човек, той-също, така че ходенето до тоалетната е най-нормалното нещо на света! Точно като яденето, спането, дишането... не те е срам да закусиш пред него, нали? Тогава защо те е срам да идеш до тоалетната? Това не е престъпление, а най-нормална човешка нужда! Освен това, щом ще ходите на почивка заедно, значи не се познавате от няколко дни, а от доста повече време. Ами я си помисли, че връзката ви се задълбочи и един ден се ожените? Какво, ти цял живот ли ще се срамуваш да идеш до тоалетната? Да не говорим, че когато си постоянно с един човек го виждаш във всякакви положения дори и когато не изглежда перфектно, примерно когато е болен. И какво? По твоята логика той трябва да те вижда само когато си перфектна. Обаче и той ходи до тоалетната така, че е напълно наясно, че и ти го правиш. Така, че за какво се притесняваш? Щом си с този човек и явно държите един на друг не би следвало да се срамуваш от нещо толкова човешко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 ден
hash: db5c93a81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   15 до 16
Естественият подбор е свързан с природата и наистина човек за да не се размножава трябва да не се вмества в него. За това той може да е или над него или под него. Дефектните и слабите са под него и затова не могат да си намерят женска, а духовните хора са над него и затова не се интересуват от женска. Не че и женската при хомо сапиенс е мерило за качественият мъжки за разлика от женските при другите бозайници. Но да не се отклонявам. Живота е полово предавана болест, срещу която са имунизирани само духовните хора. Ако всички бяха духовни нямаше да го има живота. Ама уви 99 процента от хората не са и затова се чифтосват, раждат, серат и умират като животните. Истинска птицекланница е Земята в която пилците сте вие.

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: d206454389
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Срам те е да отидеш до кенефа когато той е там, но не те е срам да го налапаш с тешаците!
Не се притеснявай!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 18a5993cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   В общ план съм съгласен с номер 15. Кой малоумник е създал акото? ! Толкова кафяво и грозно, толкова гнусно и смръдливо! Не мога да повярвам, че тези неща излизат от нас всеки божи ден, при това, с усилие, с напън, не с лекота. Не мога да повярвам, че трябва да правим толкова много гнусни неща, за да оцелеем-да се къпем, да серем, да пикаем, да сирежем ноктите и всички тези неща, само, за да останем живи. Не ви ли се струва странно-тъкмо сте на бизнес среща, обмисляте планове за разрастване на корпорацията, и представи си, изведнъж:"Трябва да отида до тоалетната", или "трябва да сера!!! Моля ви, изчакайте тук!!! ... " или нещо подобно. Трябва ли да го оповестявате на всички? ! Не трябва ли работата да става малко по-дискретно? Ние за какво живеем-за да ядем, да серем и да умрем. Като се замисля, крайната цел на всеки човек, каквото и да прави, какво то и да работи, е, да има какво да яде и да сере-не ви ли се струва много примитивно?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker