Киноман - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Киноман
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1635 пъти
Здравейте!

Това лято се очертава да имам изобилие от свободно време, а някак ми се иска да ги оползотворя качествено, вместо в чудене къде и с какво да ги пропилея. Решението? Много просто - филми. Аз съм завършен, неподправен и недвусмислен киноман - гледам почти всичко, доста неща са минали през очите ми и имам определени жанрове, които ми харесват - като започнем от романтична комедия, минем през фантастиката и стигнем до сериозните, обладаващите и абсолютно епичните продукции. Обръщам се към вас за съвет и помощ. В следващите редове ще напиша какви филми и сериали харесвам, за да можете да разберете и изберете какво да ми препоръчате.

Такам... Започвам със сериалите - "Vikings", "Atlantis", "Game of thrones", "Teen wolf", "The vampire diaries", /банално, знам - повече го гледам, за да видя докъде още може да се разтегнат невъобразимите локуми/, "The originals" /същата история/, "Ghost whisperer", "The Borgias", "The Tudors" и тъй нататък... Тук искам силно и удебелено да подчертая точно първите три имена, а с червено наблягам на "Vikings" - невероятна игра! Напълно очарована съм!

Продължавам с филмите. Иска ми се да ми кажете големи заглавия, ленти, които наистина си заслужават, от които има какво да се научи. Ето и няколко имена - "The Curious Case of Benjamin Button", "The green mile", "Good Will Hunting", "The three of life", "Babel", "Meet Joe Black", "Fight club", "Memoirs of a Geisha", "Hachiko", "Peaceful Warrior", "To Kill a Mockingbird", "One flew over the Cuckoo's nest"... Знам, че това дори не е малка част от качествените киноленти, но само за тези се сещам на прима виста.

Харесвам също и филми от типа на "The painted veil", "Australia", "Anna and the king", както и филмите по Джейн Остин и нейното съъвремие. Но тази категория бих нарекла повече... женски филми.


ПС: Бих предпочела да ми препоръчате повече сериали, отколкото филми. Все пак, два часа се отделят лесно, но за няколко серии се изисква повече време, а именно затова е лятото. =)

ПС 2: Благодаря ви за отделените време и внимание! =)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: b8108be415
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледай Once Upon a Time, въпреки, че маалко се съмнявам, че ще ти хареса. Но все пак виж. На мен лично ми е любимия сериал.

Gwen

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3caeb59776
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зарежи ги тея бози, реалността е много по-интересна, после да не съжаляваш след години как си си пропиляла младостта...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9ed83f414e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз искам да ти кажа няколко МЕГА ВЕЛИКИ ФИЛМИ, които няма човек, който да не хареса ако ги гледа:

Изкуплението Шоушенк - с Морган Фрийман - драма, криминален/ Филмът е обявен за "най-великият филм на всички времена"!!! В този филм се разказва за Анди Дюфрейн - млад банкер, който е осъден на 2 доживотни присъди, защото е обвинен в убийството на жена си и на любовника и. Не го е извършил той, просто полицията го хваща в неподходящ момент и всички улики сочат към него. Настанен е в щатския затвор "Шоушенк", където се запознава с Ред (Морган Фрийман) добър и свестен човек, който държи част от черната борса в затвора и снабдява затворниците с разни неща, срещу заплащане. "Бягство от затвора" да яде пасти пред този филм. Музика, сценарии, много мисъл вложена в него!!! Това е най-великият филм, на всички времена!!! Както и на ПЪРВО МЯСТО в класацията ТОП 250 на IMDB.

"Беглецът" - с Харисън Форд! Няма толкова напрегнат и заплетен екшън! Филмът е велик и проследява историята на д-р Ричард Кимбъл, който е известен съдов хирург, набеден за убийството на жена си (не го е извършил той) и е осъден на смърт чрез инжекция. По път за затвора в автобуса със затворници настава суматоха и прераства с злополука. От там д-р Кимбъл бяга и започва да подхвърля факти и доказателства на полицията, че той не е виновен. Дори успява да открие и разобличи истинския убиец. Изтегли си го с БГ аудио го има в най-големият наш торент тракер


"Въздушен конвой" - с Никалъс Кейдж - екшън, криминален, драма

"Преследване на щастието" - с Уйл Смит!!! драма, но велика драма. Филмът може да те накара да се замислиш за много неща!

"Кървав диамант" - с Леонардо Дикаприо

Тези няколко филма имат десетки награди и се мега убийствените!!! Всеки човек, който харесва да гледа филми трябва да ги изгледа.

Поздрави, Узунов

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 21906b3ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:
До номер 1 - Благодаря ти за предложението! =) Гледала съм няколко серии, но не ми допада особено. Същото е и с "Grimm" - уж изглежда добре, пък... Не е. Не знам, нещо ме спира да ги харесам. Препоръчай ми друго, очаквам с нетърпение! =)

До номер 3 - Напълно съм съгласна в изказването ти, но всичко с времето си. Нищо не пренебрегвам за сметка на друго. В живота трябва да има баланс. Това и правя. =)

До номер 4 - Браво, г-н Узунов, хареса ми класацията ти! Но! Да, има едно голямо "но"... Тези филми са стари, пък макар и да попадат в класацията за интересни. А под "стари" имам предвид "гледани минимум два пъти". Например, "Беглецът" е на моите години, интересен е, но спада към графата ми "екшън развлечение" като филмите по Diema, които дават всяка вечер. "Преследване на щастието" е прекрасен, трябва да го гледам отново. "Кървав диамант" е силен, но по-силен е "12 години робство", който пък аз ти препоръчвам. Повярвай, "Кървав диамант" ще ти се стори като сит ком. Колкото до "Въздушен конвой"... Моля да ме извиниш, но не ми допада, никак дори. А "Изкуплението Шоушенк" все се каня да го гледам и мисля, че му дойде времето. Предложенията ти са добри, но бих искала да те предизвикам за още по-добри! =) Ще очаквам отново да се включиш. =)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9ed83f414e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Окей, авторке ще помисля и ще ти направя нова класация :). Дано ти хареса...

Но ще е добре да ме насочиш към някакви жанрове. Какви горе-долу ти харесват?

Поздрави, Узунов

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 21906b3ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Г-н Узунов, гледам почти всички жанрове, така че не мисля, че би ти представлявал проблем, да си харесаш филми. Не гледам мюзикъли и хоръри /поради простата причина, че подсъзнанието ми не взаимодейства добре с тях и после се стряскам насън в продължение поне на месец! =D/. Общо взето, жанровете се тези, които съм споменала в темата - от романтична комедия /като "Leap year", "The proposal" и "The ugly truth/ през фантастика /но лека, симпатична дори - като "The Curious Case of Benjamin Button", "The green mile", "Time dealer", "Winter's tale" /един просто, меко казано, невероятен филм!, бях абсолютно запленена, влюбена дори!/ и стигнем до феноменални сериозни ленти /тук няма да давам примери, предполагам, че знаеш, че има наистина много тежки филми/. Харесват ми също и драмите.

Както казах... Широк спектър. Не те ограничавам - единственият ми критерии е филмите да са страхотни. =)

ПС: Благодаря ти, че се отзова на молбата ми! =)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2fe66b62eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Forrest Gump, The Prestige

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bd96c4b0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Гледай supernatural.. уникален сериал

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker