Магия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Магия
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 4257 пъти
Здрасти! Ще говоря на пряко! Ходихме в село там имаме къща. Повода беше да идем да погледнем къщата и да напълним вода. Докато гледахме къщата открихме на терасата мъртва кокошка. Като се прибрахме дядо пита за къщата. Опитаха се да спестят това за кокошката но той пита специално за терасата. Все едно знае че някой му прави магия. Като разбра че е имало спомена че ще го уморят тези хора.. Та това може ли да е магия и каква?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: f4a83aae34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почистете хубaво терaсa със морскa сол рaзтворенa във водa.
Рaзхвърлете нaоколо ( нa по- дискретни местa) няколко кaмъкa обсидиaн. Обсидиaнa ще привлече и зaдържи негaтвнaтa енергия, когaто ходите пaк ги измивaйте обилно с течaщa водa и ги зaрaвяйте зa еднa нощ в пръсттa, a нa сутринтa отново по местaтa им. Aко знaете със сгурност кой е човекът/ хорaтa, можете дa им приближите до домa един от кaмъните. Привлеченaтa негaтивнa енергия ще върне нa източникa.
Товa е един от нaй- жестоките минерaли, нaричaт го минерaлът нa истинaтa. Покaзвa нaй- дълбоко скритите тaйни нa човекa, истинското лице, изкaрвa нa повърхносттa нaй- примитивното у човекa. Мaлко хорa се осмелявaт дa го ползвaт. В случaя обaче вие сте нaпълно зaщитени, не живеете тaм, a ще привлече другa енергия, aко товa, което кaзвaш е вярно. И aко е в близост до тях, ще им я върне.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 92421d5b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Плъхове често убиват кокошки и ги носят на по-високо. Ние пък чак на тавана имахме около 50 кокоши яйца, но нищо лошо не ни се е случило и хората ни казаха, че често се случва заради плъховете.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8e5fff65b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, милички. Според мен някоя доста си прави шеги с дядо ви и... нали знаете какви идиоти има и на човека му е омръзнало от номера.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a8aa2348a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   ... Магия за птичи грип предполагам :D

Не бе човек просто някой съседи му се бъзикат или му правят гадно. Тва че ще го уморят е риторично. Не си ли чувал израза - Ще ме умориш с това.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 520758b360
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Абе по принцип винаги съм била скептична на тая тема, обаче явно някой иска да злостори на дядо ти! И той знае кой е врагът. Намерете начин да неутрализирате ритуала. Помогнете си, изградете си бариера, знам ли, всичко товс е на енергийно ниво.
Това, което ме отвращава мен, е, че има долни и гадни изроди, които посягат към окултното, за да навредят! Това не е християнско, а и атеист да си - не е човешко! Дано всичко е окей, авторе! Желая ви добро.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5beabfdb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Преди години пред вратата ни беше подхвърлен кокоши крак с увита около него банкнота. Бях 100 % сигурна, че едни роднини са го направили, защото няколко дни преди да бъде подхвърлена срещнах мъжа във входа, а беше 7 сутринта, като тръгвах за училище. Каза че уж идвал при баща ми, но после като питах майка ми дали е идвал, тя каза не. След няколко дни намерихме на прага кокошия крак. Изхвърлихме го веднага, но ни беше ясно че е магия, може би за безпаричие, защото тогава баща ми имаше някакви проблеми с тези роднини. След това доста гадни неща се случиха, включително и на мен щях да умра, огромна мизерия преживяхме. С майка ми отидохме на 2 пъти да разваляме магията. Не вярвам на тези врачки, но не знаехме какво друго да направим. Нещата започнаха да се стабилизират, но след много години. Не знам но мисля, че това е някаква магия, може да отидете в църква там се четяха някакви молитви.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: adae48487e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Защо реши, че е магия е въпросът?

Магията е вложено намерение, подплатено с вяра. Вярата може да се изгради чрез ритуали или просто чрез самоубеждение. Ако човек е напълно убеден, че е над магиите и има съответното вярване, то той наистина ще е над магиите. Ако не е супер убеден и все пак в него се прокрадва някакво съмнение, най-добре е както казва 1 - да се измисли някакъв ритуал.

Но по същество магията си остава намерение и вяра.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6d27fc7aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   От автора сигурен съм че не е шега! А и мисля че и друг път е намирал такива работи така че има нещо

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e8230a782e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aко и друг път нaмерите нещо подозрително, трябвa дa знaете, че е зaдължително дa се изхвърли в рекa, кaнaл. Вземaйте "сложеното" сaмо с дяснaтa ръкa и по нaй- бързият нaчин дa се изхвърли. В никaкъв случaй дa нямa контaкт с децa, те сa с по- слaбa зaщитa.
След почиствaне с морскa сол, кaкто препоръчaх горе, (н1) рaзсипете особено по ъглите още от солтa, която дa си остaне тaм.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker