Красиви места в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Красиви места в България
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1266 пъти
Ще се радвам да ми помогнете с вашите предложения. Имам проблем така да се каже, срам ме е да го споделя да не получа подигрваки, но вече се отчаях тотално!!!! ... Много ми е натоварено изнервено, чак получавам нерни пристъпи вече, немога да търпя никой от натоварване, работата ме побърква и това безпаричие... Искам да си взема отпуска и да заминем някъде с приятеля ми и най добрата ми приятела , но и тримата имаме доста ограничен бюджет с тея ниски заплати, няма и как да събера, няма и време за кога ( а и на наще помагам с пари, немога да ги оставя без пари и лекарства).. Предложете ни къде да отидем на почивка за 3-4 дена и тримата имаме нужда от релакс на море не искаме... Искаме красота, архетектура, природа, място където има какво да се разглежда, да може да си направиш снимки за спомен, а не някакво тъпо море... Предложете ми някой красив град или селце, но да има и басейн къде да разпуснем и да не е много скъпо.. седим мислим нищо не можем да решим, а се нуждая от малко отдих много неща имам на главата искам да избягам поне за малко... На 22 съм, а едвам издържам на това натоварване, просто колкото и смешно да ви звучи предложете нещо където не трябват много пари, защото нямам от къде да ги взема въпреки че работим и аз и гаджето ми... А и не сме и позиция да си сменяме работата и заеми имаме към банка и няма как, ще съм адски благодарна ако ми погнете с предложенията си, защото още малко и ще се побъркам, от цялото това натоварване на 3-4 пъти щях да припадна на работа. Гледах в интернет, но не знам на къде да се насоча защото искам красиво място, а не просто курорт!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: f2aa7e92d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, според мен, на теб ти трябва почивка в Нареченски бани (Родопите)- това е точно за твоят случай. Минералните бани, климат и изобщо лекуват нервни заболявания. Почивка в санаториум за такива като теб се плаща от НЗОК там и няма да ти струва много или изобщо нищо няма да ти струва, а твоят личен лекар ще ти пусне болничен. Не мисля, че ще ти е проблем и от работодателя, защото болничния се плаща от държавната каса, но и дори да излезнеш в неплатен, пак си заслужава - чети за Нареченски бани, ще ти хареса, но САМА и само релакс, тишина, чист въздух, прохлада, а водата е божествена - има и басейни, има всичко.
Не пишеш къде сте точно, но иначе с приятели е много добре във Велинград - Средиземноморски е климатът, мин. вода и много частни квартири. Санаториумите са навсякъде у нас напълно ремонтирани и не знам, защо не ходят хората там. Търсете частни квартири. Отделно в Родопите в зимните курорти сега е приказка и има много евтини частни квартири - направо в квартилно бюро, а и може и на палатка!
В България има много красиви кътчета, но гледайте да е по-наблизо до вас ако е само за 4 дни. Красоти има и в Балкана - отидете да видите пещерите край Враца (Леденика). Пещери да гледаш и в Родопите - Триград е много интересно, защото не е толкова и топло в момента, а за нервите ти е добре.
За море не бъди толкова сигурна, че не искаш. Северното черноморие изобщо не е застроено, има и планини наблизо, но в селцата към румънската граница е много тихо и спокойно. Виж за село Крапец - девствен плаж, кристално чиста вода, частни квартири или направо на палатка...
Ние най-редовно правим разни излети из България. 1-2 пъти сме на почивка в екзотични страни в чужбина и аз лично оставам често разочарована, защото в България просто и за съжаление сме разглезени - все сравнявам и си викам -защо не бях сега на рафтинг в Струма или защо не бях в Родопите или на плаж еди къде си...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ad20cf22a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Крушунските водопади (край Ловеч). Там определено има какво да се види - природата е страхотна, поне според мен. Или ако искате хем да сте близо до планината, хем да си починете - на Боровец.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7e29234af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Идете някъде на палатка сред природата?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b3074cad06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не си падам по морета затова ще ти дам като идеи планински градчета (там също е прохладно, красиво и т. н затова не го отхвърляй като идея. ). Трявна, Карлово, Калофер, Сопот. Определено това са моите фаворити. Много красиво, тихо, има много къщи-музеи за разглеждане и най-важното няма цигани, които да ти загрозяват цялото прекарване. Има много евтини малки двуетажни къщички, които играят ролята на хотели.. цените са много приемливи повярвай ми. Въпреки, че в тази част на България няма море, там има много реки и водопади на които хората си слагат палатки и се разхлаждат във водата. А и дори да не е с палатка може да просто да отидете за няколко часа. Единственото кофти е, че тези "плажове" са неохраняеми, но пък има плитки места които са безопасни и дори деца могат да влизат. Това е моят съвет, дано съм ти дала добри идеи.. а ако искаш да е по Черноморието ти препоръчвам Северната част. Но като казвам северната част наистина имам предвид на север - дори над Балчик. Например Крапец, Шабла, Дуранкулак и т. н. Там обаче не знам какви са цените. Късмет и приятна почивка пълна с летни и красиви емоции.

Ж. 22г.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7fa5cb8649
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Доспат- няма басейини, но има природа...

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f7fcd68b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мелник - малък, красив и спокоен. Наблизо са Роженският манастир, рупите, Сандански - топъл, спокоен град с красив голям парк и минерален басеин.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d3a6cc92fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да отидете на къмпинг. На палатка или ако нямате такава може в Пампорово. Много е хубаво там. Миличка може и на Боровец. Това е твой избор. Виждам че в коментарите има и други интересни места. Изберете едно и отидете за 3-4 дни

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d3a6cc92fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   В село Соколица в хотел Яев. Много е хубаво там

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker