Колко подъл човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Колко подъл човек
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1705 пъти
Едно не мога да разбера.. Защо повечето момичета се интересуват само от материалните неща.. в днешно време сигурно на 80 процента от 100 са им в главите Аудита, БМВ-та, мускули, перчеми, лоши батковци, които бият всички и са номер едно по оборот в дискотеките, а бягат от тези, които ги обичат истински..

Проблема същност не е мой, а на един мой приятел.. виждам го как се съсипва момчето, та реших и тук да пиша, защото гледам, че доста добри съвети се дават и да..

Таа, момчето си беше хванало приятелка, с която бяха заедно почти 2 години.. Бяха адски щастливите заедно в началото.. Понеже излизахме заедно в една компания и с момичето постепенно се сближихме и така де, споделяха ми всичко и бях адски наясно как стоят нещата между тях и адски много се обичаха. Не можеха да дишат един без друг.. Той беше много добър с нея, лишаваше се от какво ли не, за да може тя да е добре, какви ли не неща правеше, дори когато се караха внимаваше да не я обиди и засегне.. Сваляше и звезди. Той определено беше по-чувствителния във връзката.. Приемаше винаги нещата по-сериозно от нея, но станеше ли дума за доверие и отговорност двамата бяха супер железни.. Много си помагаха и се подкрепяха..

И така, дойде момента, в който момичето замина на море да си търси работа, заедно с брат си. В началото всичко беше точно, по цели нощи висяха по скайп, говореха си, ала-бала.. Обаче малко след това тя изведнъж спра да му вдига два дни.. не влизаше в скайп два дни, нито във фейсбук.. След тези два разбрахме, че ни е блокирала в скайп, фейсбук цялата компания.. Телефона изключен. Това продължи четири-пет дни и най-сетне се решихме с авера да отидем да проверим какво става.. Все си отпуск човека, да може само и само да отиде, даде си парите, които беше спестил да си вземе нов телефон, за да и вземе букети, бонбони.. за да може да не е бил отишъл с празни ръце и да и се извинил, ако нещо я е обидил.. Както и да е, отидохме до там, няма я никаква нашата.. Знаехме работното и място и попитахме за нея, казаха : "Ами тук такъв човек не работи".. Обиколихме де що има заведения, хотели.. Никъде няма такъв човек.. И така де, прибрахме си се насам леко потресени.. Авера беше непознаваем, ни ядеше, ни пиеше.. А ние се опитахме по някакъв начин да му помогнем, ама безуспешно.

И така, снощи, както си седим пред квартирата им, кацна някакъв джип Ауди.. И познайте кой излезе от него.. Нито поздрави нито нищо, направо се нахвърли върху авера с думите : Дай ми ключовета да си изнеса нещата".. Човека се опита да разбере какво става, тя не обели дума, прибра си багажа и пак се качи в джипа, караше го някакъв батка. Целунаха се и аз отидох да питам какво става защо прави тези глупости и единствените и думи бяха : "Кво ще стоя с тоя бе, той няма пари хляб да си купи, тръгнал гадже да издържа".. И си отпраши на някъде с батката..

Кажете ми това човек ли е..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3ea284735e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, на пръв поглед нещата изглеждат много елементарно - черно и бяло, доброто бедно момче и лошото продажно момиче, но от личен опит ти казвам, че нещата никога не са черни и бели, а често са просто сиви и няма прав и крив. Особено не бързай да си правиш изводи за една връзка, в която не си бил участник. Ти познаваш само едната страна... Отделно ако толкова се интересува една жена от материалното, защото да тръдне с бедно момче на първо време?
Дори е възможно този батка изобщо да не ѝ е любовник, а да го е взела като вид заплаха, за да си вземе нещата. Отделно ти изобщо не знаеш какво се е случило реално между двамата, какви думи са си разменили и тем подобни -просто никоя жена не прекъсва така изведнъж връзката, не се крие, ако няма причини... За меркантилните момичета иначе да знаете, че те и без това не биха се занимавали с вас на първо време, а от самото начало ще си ходят с батковци с джипове, защо да си губят младостта с вас?
Да, има и такива жени, но 80% не сме такива, а просто търсим мъж с работа, стабиляга, който не е мързелив и тем подобни. По твоята теория 80% от бг. мъжете да си стоят без жена, но това не е така.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 60035984f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отървал се е, тая ситърси някой да я издържа. Не са всички жени така, все пак, не е попаднал просто..

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fff6906dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Жена предпочите друг мъж, който е бил близо до нея и ѝ е обръщал внимание, за разлика от предишния.
Жена оставя мъж, който си няма и представа дали "... нещо я е обидил.. ".
Жена предпочита богат мъж, пред беден мъж.
Жена предпочита интересен, добре подръжран и красив мъж, пред стария си скучен, беден и запусната приятел. "

Трябда да го пишат в новините, защото това е без никакъв прецедент и не се подчинява на каквато и да е логика, а също така.... Опа, чакай. Това си е напълно нормално.
Е определено не е била най-голямата любов на планетата, като за начало. Човека е чакал цяла седмица, за да отиди и да види какво става. Той определено не е проевявал интерес към тази връзка. Всеки други би излетял още същата вечер. Вероятно и тя е знаела това и просто го е разкарала при първия удобен случай.
И ти би оставил приятелката си, ако не ти обръща особено внимание, само ходи на работа и сте заедно, защото няма с кой друг да сте...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0708002cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Ами такива са всички жени. Но разбира се никоя няма да признае, че е такава! А и те повечето дори не осъзнават, че са такива, като дойде момента на истината тогава излиза това от тях. Според мен приятелят и е бил твърде мек с нея. Забелязал съм че мъжете които шамарят приятелките си от време на време имат най-стабилните връзки. Мъжът преди всичко трябва да е лидер, който жената да уважава за това му качество. Лидер в това число и в отношенията. Това е нещото което тя не е получила в отношенията.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c3b0a4d81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Номер 5, пожелавам ти да имаш дъщеря. ;) Мразя женомразците.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 69b093f228
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, годишно в държавата се раждат средно 65 000 деца, гаранция ти давам че не повече от 2% от тях са деца на богати татковци с джипове. Другите 98% жени са родили деца на нормално работещи мъже. Ходи пред родилното в София и виж с какви автомобили татковци ходят на изписване на новородени.
Разбира се всяка жена търси мъж, който има силата и волята да храни и издържа евентуалните им деца. Но повечето мъже създали семейства са хора с нормална работа на 800-1500лв заплата и не са собственици на джипове и бмв-та. Приятелят ти най-вероятно е напуснат заради характера си, не заради автомобила на заместилия го.
А ако човека с джипа ауди беше толкова ларш с парите, щеше да купи нови парцалки на въпросната дама и тя нямаше да има нужда да си събира старите от дома на приятеля ти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e42aa559d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Това е толкова брутално, че чак не ми се вярва да е истина. Ако е станало така, няма какво да се каже. Аз поне не съм виждал толкова рязки случаи.

Малко ме озадачава, че след две години на въздържание изведнъж решава да налапа парите. Но всеки си намира майстора някой ден. Не е изключено, мутрата да я изхвърли щом тя му омръзне.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: deede2b8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Подкрепям номер 7. Проблемът не е толкова, че приятелят ти е бил беден, а че е правил всичко за нея без да помисли първо за себе си. Така се е показал като маловажен. Един мъж трябва на първо време да уважава себе си. Да се грижи за себе си. Едва когато се грижи добре за себе си, да започне да се грижи и за жена пълноценно. Ако мъжът му се кара джип, да кара, а не да събере парите и да ги даде за цветя и дрешки за гаджето си. Гаджето повече ще оцени парите вложени в джип, отколкото в цветя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker