Магия за раздяла?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121455)
 Любов и изневяра (29773)
 Секс и интимност (14395)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18592)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Магия за раздяла?!
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 6537 пъти
Не зная дали тук е мястото на такава тема и се извинявам предварително но мисля че е свързано и с любов. Не вярвам по принцип в магии, но започнаха да ми се случват доста неприятни неща след раздялата с любимият човек. Здравословни проблеми един след друг, неприятни случки с животни, звънене по телефона и вратата от непознат. Сънища свързани с бившия които станаха реалност, почнах да се плаша и се чудя на какво се дължи. Как мога да разпозная дали имам направена магия или си въобразявам, искам този период да свърши скоро и съм много притеснена. Не знам към кого да се обърна ако споделя на някого ще ме помислят за луда. Ако имам направено нещо мога ли да го разваля по някакъв начин без да се налага да ходя при ходжа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: b8b677dcdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   "Ако имам направено нещо мога ли да го разваля по някакъв начин без да се налага да ходя при ходжа. " - разбира се, че можеш-избий си от главата всякакви глупости. Какви ходжи, как е възможно да има толкова наивни хора. Всичко е плод на самовнушения. Лечението е, противодействие на негативните самовнушения с положителни. Внушавай си, че всичко ще се оправи и избий глупостите от главата си. Всичко е случайност.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 173290e8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Като православен християнин и богослов, мога да кажа, че магии определено съществуват и те наистина донасят беди на мнозина, но само на хора, които не живеят с копнеж по Бога, не търсят Бога, нямат молитвен живот, не търсят закрилата му от злите демони (бесове) и не се уповават истински на него. За да има сигурна защита от подобни демонски нападения е необходимо човек да се ползва от благодатния живот на църквата, посредством нейните тайнства. Това става в литургията, която е дело на всички, а не само на свещеника. То и самата дума "литургия" значи общо или обществено дело, в което всички заедно с предстоятелстващия свещеник измолват от Бога всичко нужно за телесно и душевно здраве. Сърцевината на литургията и свидетелството, че изобщо сме християни е участието ни в евхаристията по време на литургията, тоест ако се причастим! Преди това, човек прилежно се подготвя чрез изповед, пост, молитва и въздържание. Авторке, ако си православно кръстена, отиди и поговори с добър свещеник (не слушай хората, които хулят всички свещеници, защото има великолпени пастири)! Ако искаш дори мога да ти препоръчам такива, ако имаш притеснения! Споко!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 118ba32baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Номер 2 греши за случайността - абсолютно нищо не е случайно и е възможно да си станала част от нечие чуждо намерение (магия) и да ти се придизвикват такива синхроничности (уж 'случайности'). Може тази магия да не е направена умишлено - всички ние ежедневно правим 'магии' без да го осъзнаваме - достатъчно е да имаме дадено намерение, което да е подплатено с вяра. Друга възможност е и ти самата да си предизвикала 'магията' чрез собствените си страхове и емоции.

Номер 2 обаче е прав за самовнушението и за позитивните самовнушения - всъщност всяка магия работи чрез вяра. Ако ти имаш вяра, че нещо е така, то за теб ще е така. Ако промениш вярванията си с положителни, и животът ти ще стане по-положителен и синхроничностите около теб ще станат по-положителни.

Ако вярваш, че ходенето на ходжа ще изтрие лошите 'магии', то така и ще стане. Ако вярваш, че само чрез собствените си усилия и промени във вярванията ще го направиш, то така и ще стане.

Всъщност чисто теоретично, гледната точка на 2 е доста продуктивна - мислейки си, че няма магии ти няма да задълбаеш в темата и бързо ще мине поредицата от кофти синхроничности, докато отново дойдеш на 'кота нула' - т. е. балансирано състояние.

Та така, истината е, че магии (намерения, подплатени с вяра) има, но много от тях стават случайно без ние да го осъзнаваме. И друго - ако твърдо вярваш, че няма магии, те ще ти влияят много по-малко. И трето - ако вярваш, че имаш силите сама да се справиш със ситуацията, то това ще е така.

Затова моят съвет е - горе главата и имай вярата, че ще се справиш с всичко, което ти си изпречи. Най-добре спри да вярваш в магии и започни да вярваш в собствените си сили.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker