Избор на смартфон - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Избор на смартфон
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1694 пъти
Здравейте!

Както доста хора напоследък, аз също ще ви попитам за съвет относно смартфон. Бях се спряла на Samsung Galaxy S3 и S4 и се колебаех между тях. Днес, обаче, отидох в магазина и момичето, което ме обслужи каза, че Samsung са спрели от производство точно тези два модела, заради възниквали бъгове в операционната система и приложенията.

Бях категорична /и все още съм! /, че искам точно тази марка. Затова, въпросното момиче, ми препоръча Samsung Galaxy A3 и A5, като се спрях на втория модел. Бях доволна от избора си, но когато се прибрах гледах ревю за А5-цата и малко се разколебах.

Какво ще ме посъветвате вие? Добър ли е моделът? Някой има ли го? Доволен ли е? Искам малко повече информация, общо взето, и лични мнения.

Благодаря ви за вниманието! =)

ПС: Държа телефона да има повече от добра камера - с прекрасни цветове и висока детайлност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: ed9caa929d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aз имам Samsung Galaxy Grand NEO DUOS и съм много доволна. Вече към 4ти месец карам. Важно е да гледаш телефонът да е с четириядрен процесор, дори марката вече не е толкова важна. Аз имам Самсунг Мини като втори телефон - устойчив е на удъри ха-ха, малък е, но не става иначе...
Може да не ми вярваш, но Гранд неото е толкова бързо, че минава лаптопа ми, а той е с процесор i7 и имам 12 GB RAM. За мен това е уникален телефон и батерията му държи ден-два при интензивна употреба. Като цена също е атрактивен..и е първият телефон с две карти, който имам, при който и двете карти функтионират без бъгове и е елементарно да работиш с тях. Отделно имам софтфон върху него и така три номера въртя от този телефон...смятай

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 485cdf0f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   HTC и Sonyса най-качествените в момента, но Samsung също са напред с материала. Стой далеч от Iphone. За съжаление не знам нищо конкретно за моделите, които те интересуват, защото съм с HTC, но която и марка от 3-те да избереш, няма да сбъркаш. :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: aa20a81a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Процесорът не е толкова важно колко ядрен е, по-важното е графичният процесор (този, който управлява дисплея) да е с повече мегахерци, за да не лагва.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 296de70733
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам Samsung Galaxy S6 Edge страхотен е препоръчвам ти го. Задната камера е 16, а предната 5. Има супер мноо функции. Екрана е извит. Четиридрен е и да ако искаш го прегледай според мен е доста добро решение тъй като искаш Samsung.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 296de70733
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз имам Samsung Galaxy S6 Edge страхотен е препоръчвам ти го. Задната камера е 16, а предната 5. Има супер мноо функции. Екрана е извит. Четиридрен е и да ако искаш го прегледай според мен е доста добро решение тъй като искаш Samsung.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2286e6a9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   S4 не е спрян от производство, а жената нарочно те е насочила към А3 и А5, защото са по-скъпи.
Бъгната и е главата на тая, точно пък S4 няма как да го спрат в производство, защото все още е висок клас телефон. А и ако има бъг в някой модел, особено висок клас като С4 производителя няма да го извади от производство, а ще гледа да фиксира "проблема" със следващия ъпдейт на андроида.
За С3 няма да коментирам, все още е добър, но не изгодно...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4177d02b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За А3 и А5 не мога да ти кажа нищо, но за Galaxy S4 и S3 мога да ти кажа че това е пълна глупост. Невъзможно е да са спрени от производство. Може да е временно, може да е само за магазина в който си ходила, но няма как да са ги спрели. S3 е най-продавания телефон на Samsung и един от най продаваните телефони изобщо за всички времена. Въпреки че е стар все още се търси и е невъзможно да е спрян. Galaxy S4 (който аз имам и съм невероятно доволен) е неговата по добра версия която все още се държи на страхотно ниво. Преди малко видях реклама по телевизията на Техномаркет или Технополис точно за него, даже вече има и черен модел. Оригиналните са тъмно син и бял. Разтърси се и по други магазини ако все още държиш на тези двата защото са хубави телефони. Също така сравни цените в магазини като технополис защото някой път цената която ти излиза телефона "най-евтино" при един оператор и съответно с най скъпия договор, всъщност е същата цена която може да го вземеш от Технополис или Техномаркет без договор и после да си вземеш договор отделно на по ниска цена и по малко време. Ако държиш на хубава камера, няма да сгрешиш ако си вземеш Sony. Телефоните им като цяло не са нищо особено въпреки че са си доста мощни но камерите им определено са най добрите. Всъщност камерите на всички телефони, дори и на Samsung са на Sony но все пак те си запазват най доброто за тях. Но щом твърдо си решила за Samsung давай. Аз го харесвам. Андроид си има проблеми, крашва някой път, не може да се сравнява с бързината на iOS но като цяло е страхотна система. Успех

Surgeon

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c0d594f51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз използвам SAMSUNG GALAXY A5 и съм много доволна. Има 5 мегапиксела предна камера и 13 мегапиксила задна камера. Ии камерата му е дооооста добра..

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 36bb19fafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Вземи си айфон! От 5-ца нагоре и не се занимавай с бъгави андроидски схеми!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a59f91ff0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката:
Благодаря много за всички мнения, но все още съм доста разколебана. Вече изборът ми варира между Samsung Galaxy S4 и A5. Първоначално се бях спряла на S4 - това е телефон, за който мечтая от доста време. Но пък се притеснявам, че момичето от магазина може да е права и всъщност, да се набутам с него - само мисълта за това ме убива вътрешно!

До номер 7 - благодаря ти много за изчерпателния отговор! Аз също гледах рекламата по телевизията /май беше в "Техномаркет"/ и останах изключително въодушевена. Цената е доста добра и то без оскъпяване. Моля те, кажи ми още нещо за телефона ми - доволен ли си от камерата, как са цветовете, имаш ли наистина някакви проблеми с операционната система или приложенията... Всичко!

ПС: Не искам IPhone - с риск да ме оплюят и да бъда нападната с камъни, не го харесвам. В момента се лутам между Samsung Galaxy S4 и A5. Бих била повече от благодарна, ако ми дадете още съвети и мнения.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f2788da4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Айфон с 2 ръце. Какъвто и самсунг да избереш няма да останеш доволна за дълго време. 6 ейдж е пълна скръб...нито камера, нито бързина, може да се сравнява с айфон 4с. Преди да си взема айфона аз също не исках и да чувам за тази марка, но в момента съм си супер доволна. Единствения недостатък е, че 6 плюс е прекалено голям и неудобен.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3c2cc31647
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11: ти бъзикаш ли се???? S6 размазва iShit 6 по всички показатели - осемядрен проц, повече РАМ, по-висока резолюция и по-високо качество на дисплея, по-чист и кристален звук, по-голям капацитет на батерията и се зарежда два пъти по-бързо от айбоклука. Това не го казвам аз, а е доказано и всеки специалист ще го потвърди. Не се излагай.

А по темата: за камера- А5. За цялостно удоволствие-S4.
Демек на А5 само камерата е добра. Истински, класически Андроид смартфон е S4.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker