На море с майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

На море с майка ми
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 3901 пъти
Здравейте на всички. Аз съм момиче на 18 години и както се подразбира от заглавието, ще ходя на море с майка си и с кръстницата. Двете са на 51 години. Тръгваме след няколко дни. Въпросът ми към вас е какво мислите за това? Малко ми е кофти, че няма да съм с приятели(с млади хора), защото нямам такива. Мислите ли, че отстрани изглежда странно? Знам, че най-важното е да се забавлявам. Но все пак искам да чуя и вашите мнения по въпроса. Мислите ли, че е странно/смешно?
Моля модераторите за одобрят историята ми, за мен е важно. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: a197493899
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Е-е? Защо да е странно? Ти си само на 18 г., ученичка и сте в женска компания - какво му е странното. Ако се разбирате, то няма странно. Двете жени са също все още млади, живее им се, може би ще познаеш майка си в друга светлина. Приятно прекарване и не забравяй плажното масло - друго какво да има „странно“. Супер нормално си е, но дано се разбирате де. Днешните 50 годишни не са като едно време - бабки да ходят на градината и да правят по цял ден зимнина. Аз с моите родители съм ходила на открита дискотека, забавлявали сме се чудесно на плаж, заведения и така нататък.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f7a139b3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: благодаря ти много за коментара и за съветите.
С майка ми и с кръстницата се разбираме чудесно, а и майка ми е най-добрата ми приятелка. :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 186d4700bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хех, аз като бях на 17, а бащицата към 42, адски младолик, и като ходехме на море заедно ни мислеха за братя :о)
Канят ме някъде на купон или на дискотека и ми викат: "Вземи и брат си! ". Много се кефехме заедно :)
Та всичко е въпрос на дух и на взаимоотношения. Ако майка ти и кръстницата са некви дъртеещи, спечени скочибри ти предлагам направо да ги взривиш! Ако обаче са някакви разтропани каки, по-луди и от тебе - нямаш никакви грижи с тях!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e6411c443a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, тази година бях на екскурзия в Рим... с баба си и нейна приятелка! Аз съм на 30, баба ми е на 80, а приятелката и на 75 или нещо такова! И не, не беше чак толкова ненормално. Просто баба ми обича да пътува, но на тази възраст не е хубаво да е сама и аз вече от няколко години ходя с нея по екскурзии. И не, нямам нищо против, защото за "услугата" тя ми плаща част от парите за екскурзията, освен това имам най-готината баба на света и си прекарваме страхотно. Така, че какво толкова странно има? Това, че някой е на определена възраст съвсем не означава, че е втора категория човек и няма право на почивка и забавления. А и освен това, нямаш представа колко бързо лети времето и докато се усетиш ще станеш на годините на майка си. Е, тогава дали ще ти е добре, ако дъщеря ти я е срам да излиза с теб? Така, че дай шанс на майка си и ще откриеш, че по дух сигурно е на много по-малко години и ще си прекарате идеално. Пък и там където отивате със сигурност ще има и други хора и няма да ти липсва и компания на твоята възраст. А и в крайна сметка времето не прощава на никого. Да не мислиш, че майка ти не иска да е пак на 20? Иска, ама няма как да стане. А ти вместо да се мръщиш се радвай, че имаш толкова добри отношения с майка си, защото след няколко години ще го оцениш и ще разбереш, че приятелите идват и си отиват, с гаджетата се събираш и разделяш, обаче семейството е това, което е винаги до теб.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 52262557e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Буквално отиваш със семейството си на почивка. Това го правят всички нормални хора, които могат да си го позволят, през целия си живот.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ddaa7c56d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ако ще те успокои аз съм на 20 и ще ходя с родителите ми, защото с моите приятелки ни се разминават плановете, както и да е. Не се чувствай странно, няма нищо странно и срамно в това. Апък и ако ти самата не си направиш кефа-няма кой. Приятно прекарване и се забавлявай!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a197493899
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А, и още Авторке (номер 1 съм), мисля че ще си прекарате много добре, защото тази генерация са практически Градителите на нашата страна - цял живот са блъскали в мното трудни условия, за да си стъпим на краката и да постелят на нас-младите, но самите те често са нямали много добро детство, младостта им е изпълнена с много лишения и тегоби, но пък затова днес знаят просто как да си го направят готинко, докато ние не оценяме много неща. Родителите ми са малко по-възрастни от теб, но не изпускат възможност да преживят нещо. Например откриха ново и модерно кино в града ни - веднага с майка и вуйна над 55 г. отидохме, а преди това бях канила хора на моята възраст - не можели, било тъпо и малко, еди къде си имало по-хубаво кино. След киното отидохме тричките на коктейли, супер си прекарахме и се прибрахме в 3 часа вечерта - аз карах, вътре музика до дупка, а КАТаджийте ни спряха, имах 0 % алкохол и много ги разочаровах - да, женките знаем как да си го направим годинко и без алК, така че ето и още едно предимство на женската компания.
Баща ми е иначе същият - ако му кажа утре вдигай се еди къде си, ще дойде.
Ние имаме къща на морето, където моите родители най-редовно правят почивка, а миналата година е имало някакви естрадни концерти - на всичките бяха ходили и си бяха прекарали чудесно- видят ли нещо да се случва, няма спиране. Моите върстници ще си намерят хиляди причини да не отидат някъде и все се оправдават с пари и глупости, а повечето неща дори не струват пари.
Ей това също ти е предимството - няма да киснете по цял ден по телефоните да клюкарите хората, а имате реален шанс да преживеете супер работи. Освен това те се радват и на малкото като малки деца - например на някаква промоция купи 1 коктейл и получаваш два или нещо такова, докато ние това не го оценяваме и все ходим като намусени борсуци.
Изобщо няма от какво да се срамуваш - почивка по женски. Ще намерите дори мъжка компания така, пази майка си и леля си :), че има много настоятелни гларуси на тяхната възраст и отгоре

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker