Какво да кажа, за да мога да отида на срещата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво да кажа, за да мога да отида на срещата?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1435 пъти
Здравейте, имам нужда от съвет защото нищо не ми идва на ум. Започвам с това че съм омъжена с малко дете на 1 г. което е малко капризно и ревливо, все още не ходи сам. Преди 2 дена моя добра приятелка, от минали години ми писа имеил, че си идва за две седмици в България и иска да се видим. Чудите се какъв е проблема ли? Проблема е че семейството ми не я харесва, защото замина за чужбина и и се наложи известно време да бъде компаньонка, а не е някоя развратница. Просто така се наложи, но това беше преди 5 години сега вече си има сериозна работа, работи в голяма пицария, има си приятел българин от съседен град. Аз много я обичам, преди излизахме с часове си говорихме по кафета и къде ли не, но семейството и изтегли голям заем и не можеха да погасят заема и за това замина, и така се стекоха нещата че нямаше друг избор как да изкара бързи пари. Мъжа ми я е виждал 1-2 пъти, не гледа с хубаво на нея, майка ми казва, че такива не трябва да се навъртат около семейна жена. Искам много да си поговорим както едно време, но с това дете няма как да стане той не стой на едно място, само мрънка и пищи ако е повече време в количката. Баба и която е близо до мен отиде на почивка, и няма да се върне скоро, имам друга баба в центъра на града, тя рядко идва и не го познава много добре детето, а и е по-възрастна (75) ще може да го гледа, горе долу но ще се поизмъчи. Въпросът ми е какво да кажа в къщи за да се измъкна за 2 часа? Че ще се видя с приятелка на кафе? с коя? Че имам работа? Каква,? Аз на всякъде където мога съм с детето няма кои да го гледа. Моля ви предложете ми нещо което да не буди подозрение, дори някой да им каже след това все ми е едно... проблема е само да излезна пък после ще се оправдавам... Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8c3420a578
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   В случая напълно подкрепям твоето семейство - нямаш работа с такава жена в обществото особено. Ти си просто много наивен човек - не била развратница, а компаньонка (каква е разликата? ), работила била в голяма пицария - ти сериозно ли???
Няма бивша проститутка. Веднъж влезла ли е в машината за бързите пари, никой няма да я пусне да излезне, а приятелчето ѝ-българин най-вероятно е нейният сутеньор. Много сутерньори дори са женени за своите дойни кравички, не се учудвай от това, че има приятелче. Ти се питай по-добре защо такава жена настоява да се среща с теб, а освен това изобщо за нормална жена не е хубаво да бъде видяна с такава. На 100% семейството ти ще разбере ако се видиш с нея и излъжеш за това. Самият факт, че си готова да излъжеш най-близките си хора, да тупнеш бебето си някъде, за да се срещнеш с проститутка, напълно одобрявайки нейния начин на живот е показателен, че ти самата имаш афинитет и може би тайно ѝ завиждаш или искаш и ти да работиш в „пицарията“.... много наивно, миличка.

Освен това не ти ли е ясно, че тези хора са непрекъснато в търсене на нова плът и зарибяват хора за „пицарията“? Масово там има цели бардаци и улици с бг. проститутки - никоя не е излезнала от там за 5 години, а чак след многократна употреба, за да я пратят после у нас в пенсия да обслужва на Морето и в София, а твоята приятелка или е вече сутеньорка, или просто проститутка, но не работи в пицария за 8 евро на час като може да взима стотина, а и сутеньорът ѝ само това си мисли - инвестирали са хората пари в нея. Няма проститутка да стане сервитьорка, по-скоро обратното. Послушай семейството си и си стой на задника, защото си много наивен човек и ще нагазиш в лайна, за който не си готова, а бебето отведи на лекар, защото може да има някакъв проблем, а ходенето се случва по-късно. Отдели внимание на бебето като си решила да имаш дете, не на проститутките, защото най-много да те изкушат и ти да отидеш да се продаваш.
Тя е паднала жена, не се срещай с нея. Има елементарни обществени порядки и една от тях е, че нормалните жени не общуваме с проститутки - без компромиси. Всяка жаба да си знае гьола, а ти на кафе ходи с майки като теб. Направете си клуб от 2-3 майки и си гледайте взаимно децата, за да ви е по-лесно, а и деца в група се гледат по-лесно, не се занимавай с проститутки.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b0dce1da86
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Номер 1 абсолютно нямаш никаква, ама никаква идея от проституция. В много държави проституцията е легална и е организирана в легални клубове и повечето проститутки си работят без сутеньори.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: eb4c42d47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Подкрепям н. 1. не ходи никъде, не лъжи близките си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fbacf58bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н 1, женaтa говори зa приятелство. Не знaм дaли някогa си имaлa приятели и дaли знaеш кaкво знaчи товa. Aко приятел пaдне/ клекне по кaкъвто и дa е повод, ти си тaм зa дa го подкрепиш, a. не дa нaтискaш още по- нaдолу. Офф.. кaкво ли се зaнимaвaм с теб.
Aвторке, не виждaм зaщо дa не излезеш с детето все пaк. Не стояло мирно... aми нaли все още не ходи сaм, тa ще се върти, но в количкaтa и до теб. И aз бих отишлa дa си видя приятелкaтa, нямaм божествени комплекси тa дa съдя хорaтa, особено пък приятел.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 219b229e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мен пък ме заинтригува това, че детето ти й е на 1 година и не е проходило. Заведи го на педиатър.

Иначе също мисля, че с въпросната работа не трябва да си имаш. Много е вероятно като я срещнеш дори и да се разочароваш. Хората се променят!

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 35ae1901a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много ограничен коментар на номер 1!!
Според мен трябва да се видиш с нея...
Семейството ти не може да те ограничава с кой да излизаш, ти си си отделна личност с или без дете и мъж. Какъв смисъл има да им се обясняваш с кой и къде отиваш? Безумно е, ти да не си затворник?

Не вярвам жената да ти повлия зле или нещо такова... Ще се видите на час за кафе, ще се посмеете и после кой от къде е. Какво толкова може да ти се случи? ! А и човек не изоставя приятелите си, само защото са изпаднали в такава ситуация... Всеки прави грешки, не бъдете тесногръди...

Щом искаш да се видиш с нея, виж се, явно ти самата имаш тази нужда, да поговориш с приятел...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8c3420a578
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 1, хора имам приятели и знам за какво говоря, но първо идва семейството, честността към себе си и близките, доброто ти име, детето ти, за Бога... и не говорим за приятел в нужда, някой паднал, а за ПРОпаднал човек - има разлика огромна. Не казвам да подминава жената или да говори лошо за нея, просто не е нужно да лъже половината свят, да зарязва бебето си някъде, за да не пречило на кафето с една.... проститутка. Авторката е наивна, тя тайно завижда за живота на другата и оправдава дори проституцията - типичната жертвичка - разочарована от семейния живот скучаеща женица, която просто не оценя това, което има. Ей затова не бива да се среща с нея

П.П. Не сте изобщо вие наясно. Това, че някъде била легална проституцията не значи, че няма сутеньори и че можеш да си прекъснеш като ти скимне. Отделно такива жени свикват на лесните пари и не можеш да ги хванеш на нормална работа, а печелят и от зарибяване на свежа плът.
Веднъж проститутка, винаги проститутка

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d18d02377f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Подкрепям н. 6.

Иначе за детето, че още не е проходило - нормално е, моето дете проходи на година и месец. Е, ако не дай Боже има някакъв проблем, тя нали го води на консултации, там ще и кажат.

Към авторката: наистина никак, ама никак не е нужно да даваш обяснения на който и да било къде отиваш и с кого. Ако те питат, защо да не кажеш името на приятелката си? Ама че щяли да ти кажат, че тя е пропаднала и нямаш работа с нея, това си е тяхното мнение и никой няма право да ти го налага. Мисли със собствената си глава и не се води по чуждия акъл, недей.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker